Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

abla geliyorum ama yazmıyorum
öle bi okuyup çıkıyorumm yarım yamalakk

günaydınlar hepinize .

banum kendini iyce sıkmakla sorunlar çözülmez canım benim .
inşallah herşey yoluna girecek .

tünaydın herkese
banum hem okur hem yazarsın keyfin yerine gelince cnm...

aebenim aplammmm neler yapıyorsun,iyimisin? kendime omega 3 kapsül almayı düşünüyorum.daha zinde olabilmek için..karatay topiğini okuyorum sessiz sedasız ..bakıyorum kıslar omega 3 sayesinde kendilerin oldukça dinç hissediyorlar...bende alayım diye düşündüm bir haftadır araştırıyorum omega3'leri...bazılar balığın karaciğer yağlarından imal ediliyormuş bazıları vücudundan.yada dış kısımlarındaki jel kapsül domuz yağından olan varmış olmayan varmış vs..eşime hiç sormadım bile doktorlar hiç böyle şeyleri onaylamıyor zaten...yani kendi kafamızdan yaptığımız her bişeye karşılar..
hatta oğlumada yuttursammı diye bile düşünüyorum ama zekası iyice çığrından çıkar diye endişeleniyorum delirir melirir allah korusun...:18: zaten fazlaca gelişken bi çocuk..ama kendim kullanıcam bakalım..dışarı çıktığım bi vakit alıcam...

çamlıca yine yok piyasada?cee deyip kaçmayın yaw...

Ben geliyorum bakiyorum kimseciklrr yok gidiyorum.neabim yea :) yaz gelmrk uzere kimse diyrt yapmiyor bu yil galiba

zilim omega 3 ben kulanıyorum hatta 1 aydırda büyük kzıma kulandırıyorum günde 1 gr.
bende araştırdım sonunda karatayhocanında tavsiye etggi mer..p isimli ürünü aldım . domuz jeletinideyil araştırdım inekden yapılıyormuş bu ürünün dış kısmı
elimden gelde içşeler küçüklerede vericem ama içmiyorlar . hatta eşimde arada kullanıyor . omega 3'ün yarırını zaten saymaya gerek yok . tek dikat edecegin alacagın üründe omega 6 olmasın .
omega 3ün vucudaki intihaplanmayıda önledigini duydum .

bende iyiyim işte bugü sabah yürüyüşe gidemedim eşim geççıktı evden . ama pilatesimi yapayım diye pc açtım . . karım kaslarım baya hamlamış uturup kalkarkenbile agrıyor . pilatese devam ediyimde geçsinler.

Ben geliyorum bakiyorum kimseciklrr yok gidiyorum.neabim yea :) yaz gelmrk uzere kimse diyrt yapmiyor bu yil galiba

ben yapmaya çalışıyorum efem . arada aksasada

aplam bu m..p olandan alıcam bende..yada seven seas ...ikisinden birinde karar kılıp alıcam eczacıyada sorarım..zaten bu ikisinin dışında olanlar tarım bak.onaylığı..bunlar sağlık bakanlığı onaylı...

ve omega 3 kapsül kullanılırken mutlaka antioksidan alınmalıymış.yoksa okside olup yarar çok zarar verebiliyormuş vücuda..yediklerimizin antioksidan özelliği yetersiz geliyormuş vücuda.mutlaka takviye şeklinde alınmalıymış..ben tablet olarak almak istemiyorum.onun yerine siyah çekirdeği ekstresi kullanıcam...bu bahar yorgunluğumu desem ,uyuşuklukmu ..artık her ne ise uzaklaşır inşallah üstümden...ben hiç sevmem rehavet halinde olmayı ama bir türlü açılamıyorum bu biir aydır falan...arı gibiydim ...şimdiyse canım hiç bişey yapmak istemiyor walla..içimden gelsede icraate çok zor geçiyorum..aklıma geldiği gibi hop diye kalkıp yapasın yok önceden yaptığım gibi...seneye okul saatlerimde uzayacak nasıl yapçam bilmiyorum..bizim normal eğitimde değil biliyorsun ..çok yoruluyor insan...ünv.geçsem bundan fena olacak..her ucu çoklu denklem yani...
millete bakıyorum ben dersim veriyorum ,çocukta kapasite varsa alır ..almaya niyeti olmayan çocuğa ben ne yapabilirimki diyorlar....:44:ben bunu söyleyemiyorum...yapamıyorumda...ya olacak ya olacak.çivi gibi beynine kakana kadar..olmadıysa üstünden 10 defa geçip oldurana kadar uğraşıyorum..hele önceden güzel sanatlardayken ünv.sınavında özel yeteneğe tabii tutuluyorlar ya müzik bölümü öğrencileri...kendimi paralıyordum sınavı kazanamzlarsa ,yıl kaybı olursa diye herşeyden kendimi sorumlu tutuyordum..benmi yalnış yapıyorum ,arkadaşlarımmı yalnış düşünüyor çözemedim gitti...
ama bir gerçek varki millet zil çalıp paydos olunca çantasını takıp sallana sallana evinin yolunu tutarken ben beynim dolmuş şekilde eve zor geliyorum...ama iç sesim ve vicdanım rahat olarak...

bakalım omega3 ve antioksidan bu duruma ne kadar çözüm olacak:44:

amanınbide bunumu kulanak gerekiyuormuş . kızım isyan edecek demir hapi balık hapı iyce bıktı yavrum .ama üzüm çekirdegini yiyecegini hiç sanmıyorum meyveyi bi,le yediremiyorum küzükler yiyor ama o hiç metve yemiyor 1 muz için silah dayıycam nerdeyse .

zilim sorumluluk sahibi olmak kendini eleştirecegin bişi deyil . bende senin gibiyim hatta arkadaşlarım hep der ne dakiksin ne söylesen yerine getiriyorsun diye . ama ben yorgunlugu .iç huzuruna degişirim . kafanı yastıga koyunca için rahatsa okiş .

yogrgunluga gelince ondatest yaptırdın. bi eksiklik çıkmadı diyorsun . zilim şeker dengenin bozuk olmasından kaynaklanmasın bu yorgunluk hissi :26:

walla bilmiyorumki aplam...:44: eşim sende imkanı yok şeker olamaz o anki stresten bile çıkıyor şeker.biz hastaları ameliyat öncesi tüm tahlillerini yaparken şekeri olmayan insanlarında o anki stres sebebiyle çıkıyor genelde diyor...:44:umarım benimde stres kaynaklıdır ..hastanede hiç streste oldum diye hatırlamıyorum ama vücut o an kendini streste hissediyormuş ...innşallah öyledir...

üzüm çekirdeği un haline getirilmiş bir şeymiş..tadı burukmuş.yoğurda keten tohumuyla birlikte katın yiyin diyor çoğu kişi ve aktar..bende öyle yaparak yiyebilirim ancak....:44:

aldiginiz omega 3 ün icinde bunlar mevcut zaten eger mevcut degilse ayriyetten kullnamk gerekiyor

hayırlı cumalar herkese....
ocd'im geçmiş olsun cnm ,kilo bildirimine uyduğun içinde aferim
ama senden başka uyan olmamış nerde bu devlet nerde bu millet

sonra kilo aldık diye yakınmayın ,gelin kilonuzu bildirin,menülerinizi verin..paylaşımda bulunun ...yoksa kışın yedikleriniz yaza sizi tırmalayacak bakın söylemedi demeyin...

banum nerde kaldıki?:26: gelir inşallah bu günden sonra....

tazecik semizotları tezgahları süslemeye başlamış bu arada..ben artık yine otlamaya başladım...

Hayırlı cumalar .
Biraz geç oldu farkındayım . Ama maul cumaları sohbetim var .

Banuuuuu..??????????

aldiginiz omega 3 ün icinde bunlar mevcut zaten eger mevcut degilse ayriyetten kullnamk gerekiyor
teşekkür ederim. Içerigini okuyalım
gunaydin kizlar.cuma gunu kilo bildirmine uyuyorum :) 67.5 kg
kilo vermişin sanırım ocdim tebrikler .
Bildirdigin içinde ayrıca teşekkürler . Birde geçen haftaki kilonuda eklesen daha süper olur .:)

park bahçelerde yeşillikleri görünce otlayasım geliyor

Bende kilomu bildireyim kendim koyupda uygulamak olmaz ama dimi.
Geçen haftaki kilom 65 5. Bu haftaki 64.5 .
Yaşasın spor.

Aebenim gecen haftakini ondan oncrkinide yazdim sen benle ilgilenmiyorsun dimek he :) 69.5 68.0 ve bu hafta 67.5 kg canim.monti yapmiyorum sadece porsiyonlarimi kuculttum ve yuruyus yapiyor.hipodan dolayi gi yuksek gidalari tuketmemeye dikkat ediyorum.

ocdim kıs ben kendim geçen hafta kaç kiloydum onu bile kalkıp günlügüme bakıp yazdım gıı senin geçen haftakini nerden hatırlayım . malum artık listede tutmadıgımdan aklımda kalmıyo ,yaşlanıyorum işte idere et beni sen gene yaz geçen haftaki ve bu haftaki, kilonu .
bu arada 2 haftada 2 kilo vermişin bak şindi fark etim. tebrikler .

başladım abla 2 gundur yapıyorum monti. bugun tam bugday unumdan bazlama yapaym dedim. ilk kez bazlama yapıyorum tabı yaptıgım bazlamanın 1ne tereyag sürerek migdeye ındırdım. dediğin gibi yapıyorum yıyeceklerin cazibesinden kurtulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…