Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

iyi günler kızlar sabah girdim ve hemen çıktım işim vardı . ve gelelim bugünki menüme

sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
dereotlu maydonozlu peynir
5 adet yeşil zeytin
domates + salatalık

öğlen
peynirli salata

ara
1 adet armut

akşam
yumurtalı salata ( bugün akşam için planım yoktu işyerinde kalmam gerekiyor ve işyerinde yiyebileceğim bunlar var sadece

zilim buralardayim canim.
yahu su seker yuklemesi bi bitsedr kurtulsam sacma sapan yemekdrn yoruldum vallahi.saka yapmiyorum kizlar duzrnsiz disiplinsiz hersey rahatsiz ediyor beni.

geçmiş olsun canım gerçekten disiplinsiz yemek yoruyor insanı

bugünkü menüm:

sabah:08:00

1,5 dilim kızarmış tb ekmeği
2 kk peynir(o yağlı ama)
domates,salatalık,biber,maydonoz

öğlen30

tavada tavuk yağsız 3 pirzola kadar
dünkü ıspanak 4 kaşık
salata+yoğurt

ara00
şekersiz türk kahvesi

ara00
bir yeşil elma

akşam: eve gidiş ve spora göre ayarlarım spora gider geç gelirsem sebze yoğurt yerim gitmez isemde yine hafif bişiler bakıcam

fırtına var istanbulda pek yürünecek hava değil o yüzden sporu bilmiyorum

selamlar misafirim yarın gelecekmiş ... ama ama yarın büyük kermesimiz vardı biletini bile almıştım .

mönün güzel nazlım afiyet olsun .
zilim buralardayim canim.
yahu su seker yuklemesi bi bitsedr kurtulsam sacma sapan yemekdrn yoruldum vallahi.saka yapmiyorum kizlar duzrnsiz disiplinsiz hersey rahatsiz ediyor beni.
izah etmene gerek yok ocdim aynı durum bendede oluyor .
vay mönüye bak .

ankarada durum aynı fırtınayı geçtim her yer toz duman yagmur bari yagsada hava temizlende . abartmıyorum kıslar şu an evin içi bile toz kokuyor .

bugünde bitti eve giderken elmamı aldım yiyorum ağzım tadlansın diye :) akşama arkadaş eve çağırdı gitmeye utanıyorum çünkü ben 5 aydır kilo alıyorum die arkadaşlarımla bile görüşmüyorum şimdi beni görücekler ve biliyorum ne düşünecekler of offfff

sağolasın ablam akşam yemeğimi şimdi yedim ve doymadığım için yanına 1 avuç kadar fındık ekledim

günaydınlarrrr

yağmurlu bir gün istanbul için karanlık puslu aman ya insanın içinden çikolatlı fondü bile yemek gelmiyor :) şakaaa şakaaa

dün arkadaşıma davet edildim son dakikada bende menüyü sordum kek börek kızartma varmış bunlardan yememek için çiğköfte,kayısı,fındık ve çayla akşam yemeğimi yedim

günaydın ,günaydın ., günaydın
yrüryüş yapıldı hava çiselesede .şimdi sıra pilatesde .

banum nerdesin ????????????????????

diyerim tebrikler fıstıgım . hadi bu sefer olacak
benim işler karışdı .misafir bu güne kaydı ama eşim şehir dışına uçtu. gelirlermi bilmem .:44: öyleyinde kermes var amannn ne yapayım ben şindi .

Son düzenleme:
günaydınn,
buralardayım ablaaa 69.2 dedi bugün tartı banaa
pekte keyfim yok hala ,

herkese tünaydın....
aman havalardan dolayı serseme döndük yaa..bu ne...migrenimi azdırdı lodos...oğlumda sabahtan beri iki gözü hep yaşlı durup durup iç çekiyor..civcivler için..çünki birer gün arayla mefta oldular ve biz oğluma civcivler uçup kaçmış çok sıkıştırdığın için dedik(

anne nolur ara gelsinler bir daha sıkmıycam diye kafamı matkaplıyor ..civcivlerinde günahına girdim çok kötü hissediyorum kendimi..dün biri eşimin elinde yumdu gözlerini ve ben hüngür şakır salya sümük ağladım hayvancağızın o halini görünce.eşime nolur bişey yap yaşat dedim ama olmadı..ne yaptıysa açamadı hayvancık gözünü bi türlü..bi daha canşı bişey almıycam eve... şimdide tutturmuş kırmızı gözlü beyaz küçük tavşan diye..o uçamaz ,kaçmaz diye onu istiyormuşşşş

Iyi günler kızlar nasılsınız . Bugün yediklerimi yazayım akşam hariç

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yeşil zeytin ezmesi

ara
1 adet armut

öğlen
1 avuç fındık
1 kutu ayran

ara
1 adet elma

akşam ne yiyeceğim belli değil evde yemek yoktu belki sebzeli omlet yapıp yerim peynirle falan

merhabalar
misafirim eşim yok diye yarına kaldı . bende bi güzel kutlu dogum haftası için programa vede kermese gittim .
ama yarında ev toplantım var ya .. vakti belli olmayan misafiri sevmiyorum rabbım kalbimi biliyor . 3 gün dür evhamlanıp duruyorum .

günaydınn,
buralardayım ablaaa 69.2 dedi bugün tartı banaa
pekte keyfim yok hala ,
benum regl omadınmı ondan şişmişsindir bu kadar .:26:
ben sana yetişemem ablam :) ev çocuklar spor misafiler eş ay yok :) bekarlık sultanlık :)
ha şunu bileydin diyarım ama öyle demeyeylim yav hepsininde kendine göre gözelligi var.
bugün çokk yürürdüm kermese yürüyerek gittik 2 saatde onu ekle pilates ve sabah yürüyüşüne
bu son bilindikdir zilim dedigim gibi.:26:
akşamda en azında sulu bişiler ye nazlım mönülerin yine susuz yemek oldu

ablişkoooom napıyosun? nazlişko nerelerde?

haberi vereyim size de oğluş geliyooo

aben abla bugün regliimin 2. günü
birde allah ne verdiyse yedimm yani haketim bu sonucu

herkese iyi akşamlar,
yoğunluktan ve gripten pek fazla yazamadım.
sabah:1/2 litre ılıksu
tam buğday ekmekli,peynirli,otlu sandviç
öğlen:kereviz,yoğurt
ara:1ceviz,2-3 badem
akşam:enginar,2 baget,az cacık,az brokoli
3 litre su,6km ye yakın yürüyüş

günaydınlarrrrr

hepiniz iyisinizdir umarım

ablam hala cuma tartı var mı ben tartılmadım salı başlamıştım 2 hafta olucak salıl yada pazartesi tartılıyorum die unuttum bu sabahı

dünkü menüm iyi değildi ama yazayım

sabah 2 dilim tb ekmek peynir zeytin

öğlen bir tabak çorba pirinç vardı içinde gördüm ama sıcak bişi istedi canım içtim,yoğurt,salata

ara: bir elma

akşam: 1 saat yürüyüş 1 saat plates

dönüşte yemek: 1 kase yoğurt salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…