mönün güzel nazlım afiyet olsun .iyi günler kızlar sabah girdim ve hemen çıktım işim vardı . ve gelelim bugünki menüme
sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
dereotlu maydonozlu peynir
5 adet yeşil zeytin
domates + salatalık
öğlen
peynirli salata
ara
1 adet armut
akşam
yumurtalı salata ( bugün akşam için planım yoktu işyerinde kalmam gerekiyor ve işyerinde yiyebileceğim bunlar var sadece
izah etmene gerek yok ocdim aynı durum bendede oluyor .zilim buralardayim canim.
yahu su seker yuklemesi bi bitsedr kurtulsam sacma sapan yemekdrn yoruldum vallahi.saka yapmiyorum kizlar duzrnsiz disiplinsiz hersey rahatsiz ediyor beni.
geçmiş olsun canım gerçekten disiplinsiz yemek yoruyor insanı
bugünkü menüm:
sabah:08:00
1,5 dilim kızarmış tb ekmeği
2 kk peynir(o yağlı ama)
domates,salatalık,biber,maydonoz
öğlen30
tavada tavuk yağsız 3 pirzola kadar
dünkü ıspanak 4 kaşık
salata+yoğurt
ara00
şekersiz türk kahvesi
ara00
bir yeşil elma
akşam: eve gidiş ve spora göre ayarlarım spora gider geç gelirsem sebze yoğurt yerim gitmez isemde yine hafif bişiler bakıcam
fırtına var istanbulda pek yürünecek hava değil o yüzden sporu bilmiyorum
selamlar misafirim yarın gelecekmiş ... ama ama yarın büyük kermesimiz vardı biletini bile almıştım .
mönün güzel nazlım afiyet olsun .
izah etmene gerek yok ocdim aynı durum bendede oluyor .
vay mönüye bak .
ankarada durum aynı fırtınayı geçtim her yer toz duman yagmur bari yagsada hava temizlende . abartmıyorum kıslar şu an evin içi bile toz kokuyor .
günaydınn,
buralardayım ablaaa 69.2 dedi bugün tartı banaa
pekte keyfim yok hala ,
benum regl omadınmı ondan şişmişsindir bu kadar .:26:günaydınn,
buralardayım ablaaa 69.2 dedi bugün tartı banaa
pekte keyfim yok hala ,
ha şunu bileydin diyarımben sana yetişemem ablam :) ev çocuklar spor misafiler eş ay yok :) bekarlık sultanlık :)
bu son bilindikdir zilim dedigim gibi.:26:herkese tünaydın....
aman havalardan dolayı serseme döndük yaa..bu ne...migrenimi azdırdı lodos...oğlumda sabahtan beri iki gözü hep yaşlı durup durup iç çekiyor..civcivler için..çünki birer gün arayla mefta oldular ve biz oğluma civcivler uçup kaçmış çok sıkıştırdığın için dedik(
anne nolur ara gelsinler bir daha sıkmıycam diye kafamı matkaplıyor ..civcivlerinde günahına girdim çok kötü hissediyorum kendimi..dün biri eşimin elinde yumdu gözlerini ve ben hüngür şakır salya sümük ağladım hayvancağızın o halini görünce.eşime nolur bişey yap yaşat dedim ama olmadı..ne yaptıysa açamadı hayvancık gözünü bi türlü..bi daha canşı bişey almıycam eve...şimdide tutturmuş kırmızı gözlü beyaz küçük tavşan diye..o uçamaz ,kaçmaz diye onu istiyormuşşşş
akşamda en azında sulu bişiler ye nazlım mönülerin yine susuz yemek olduIyi günler kızlar nasılsınız . Bugün yediklerimi yazayım akşam hariç
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yeşil zeytin ezmesi
ara
1 adet armut
öğlen
1 avuç fındık
1 kutu ayran
ara
1 adet elma
akşam ne yiyeceğim belli değil evde yemek yoktu belki sebzeli omlet yapıp yerim peynirle falan
ablişkoooom napıyosun? nazlişko nerelerde?
haberi vereyim size de oğluş geliyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?