Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

iyi pazarlar .

Gunaydin aebencigim.yazdim ya canim.hipoglisemi ve hipotiroidi.ilac kullanmaya basladim.

geçmiş olsun ocdim . evelden varmıydı troid?
hipo sunuzn ne çıktı .yani en düşük kaç ?

afiyet olsun nazlım

selam iyi hafta sonları herkese
iyi olmaya çalışıyorum ablaaa

kilom:67.4 olmuş bu arada
....

Aebencigim aclik 83 seker yuklemesinden 120 dk sonra 85 cikti.tsh 100.00.daha once tiroidle ilgili bi problem yoktu.69 kiloyum su an.

Aebencigim aclik 83 seker yuklemesinden 120 dk sonra 85 cikti.tsh 100.00.daha once tiroidle ilgili bi problem yoktu.69 kiloyum su an.

troidi bilmemde ocdim şekerinde okadar aşırı bir problem yok sanırım . 180 dk şekerin ölçüldümü?

Son düzenleme:
TÜM ÇOÇUKLARIN BAYRAMINI KUTLARIM

kıslar bir haberim var size umreye gidiyorum inşallah ayın 12 sinde. ilk sizlerle paylaşayım dedim .

TÜM ÇOÇUKLARIN BAYRAMINI KUTLARIM

kıslar bir haberim var size umreye gidiyorum inşallah ayın 12 sinde. ilk sizlerle paylaşayım dedim .

ayyy ablam içim nasıl oldu anlatamam . çok sevindim canım ablam benim duanda eksik etme bizi de olur mu?

aebenim çooook sevindim walla aplam..allah bizede nasip etsin inşallah...dualarında bizleride unutma...allah şimdidenn kabul etsin senin ve herkesin dualarını...

ve tüm dünya çocuklarının 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun... çocuklar bizim geleceğimiz...onlar hep mutlu olsunlaaarrr

benim bayram törenimde bitti çok şükür,çocuklarımıda aldım okula getirdim velilerine teslim ettim işim bitti eve dönmeden önce oğlumuda gidip aldım babasının yanından.(babamız nöbetçi bu gün,ama oğlumu bırakacak kimse olmadığı için sabah mesaiye oğluşumuda götürmek zorunda kaldı...)

banuş nerelerdesin yine bacımmm:26: ocd'im bencede değerlerin çok fena görünmüyor tatlım..benim akş 130 civarıydı aklımda yalnış kalmadıysa...ama tiroidi önemse cnm..bir sürü şeye etki ediyormuş..sinirlilik,halsizlik..vs...

aben senin adına çok sevindim.bütün kızlar istediği kiloya sağlıklı bir şekilde insinler diye dua etmeyi unutma.Allah hacılığı da nasip eder inşallah.
Bugün 1 ayı doldurdum. 8,5 kilo verdim toplamda önümüzdeki iki ay kaçamaksız yapacağım.Bakalım yaz tatiline kadar ne kadar gidecek?Bugün kendime bayram günü ilan ettim.(aşırıya kaçmadan) 23 Nisan'ı kutladık.Oğlumu gezdirdik.

takyicim harika bi kilo bir ayda böyle kaçamaksız montinin eseri sanırım bende uzun zamandır burada olmadığımdan takip edemedim kusura kalma

banum çok iyi toparlanıyorsun yine eski azmine dönüceksin

ablam sanada çok sevindim hepimiz için dua et sağlıklı bir şekilde kilolalarımızı verelim

haftasonu giremedim tatildi ama ben diğer başlıyacağım işe gittim dünde çok çalışıyorlar öyle ki öğlen yemeğini 12:30 da yediler akşam 6 ya kadar tekbir aburcubur yemediler şaşırdım kaldım ben alışmışım saat 16:30 da acıktım ama hatunlarda tık yok şekerim düştü düştü durdu utandım yiyemedim yanımda elma vardı dışarı çıktığımda akşam 6 ydı ve yanımda minik tuzlu kurabiye vardı onu yedim ablam onu yemeseydim burgera atardım kendimi gözüm karardı resmen suda içemedim yabancı yer habire lavaboya gitmemek için sıvıda alamayınca öldüm ölüdm dirildim walla

sabah tartıldım ablam 82 çıktım o kadar spor su kaçamaksızdım ama olsun durmak yok yola devam :)

cumartesi menüm:
sabah:tost
öğlen: tavuk haşlama
akşam: kınaya gittik ablacım yemek olarak kuruyemiş çay

pazar menüm:

sabah11peynri,zeytin,domates,çay
öğlen17:00: alışverişe gittik saçlarımı yaptırdım hep dışarıdaydım bir parça ıspanaklı pide yedim :) bide kilo veremedim diye ağlıyorum ama ablam çok çok az yedim ayranla
akşam bir bardak süt biraz kuruyemiş

pazartesi menüm:

sabah:3minik tambuğday unlu paynirli kurabiye
öğlen:kıymalı ıspanak,yoğurt
ara: sütlü kahve
akşam: bol sütlü ekspresso,bir avuç soyalı fıstık

anam yazınca gördüm amma kuruyemiş yemişim tabi kilo veremem ben o yarım kiloya şükredeyim

hayırlı sabahlar ....
iyi dilekleriniz için sagolun .
inşallah bir pürüz çıkmaz gitmemede çoçuklar kalacak evde 1 hafta nasıl olcak bilmeme ..

tabiki dua ederim tek oraya gideyimde.

takyim tebrikler canım hemde kaçamaklı montiyle 8.5 kilo çok iyi

bu ay kaçamaksız yapsan belki 10 kilo gider .
bu arada sorması ayıp olmasın kaç kilolsun ?

diyarım mönülerinde çok takılacagın bişi yok canım üzülme ama sıcak yemek yemiyorsun birde salata türüne biraz agırlık ver. süt kuru yemiş ikilisi çok ideal deyil kilo vermek adına .

banum nerelerdsin yine yazmıyorsunda ??
kajum sende yoksun ... ayşem sen ce deyip kaçtın bacım buraya yazmak için monti yapmak şert deyil yahu nerelerdesiniz.

bu gün Gün var kıslar .

Selammmmm tekrar montiye dondum ben.ayrica dereotu kuru ve s.donmez mango kuru yapiyorum.bakal 1 ay sonra ne olacak.
Zilim gecmis olsun atlatmissin kutlamalari.
Heee bide usutkus durumdayim

tünaydınlar efenim herkese...
aebenimin dediği gibi monti yapmak şart değil ya canlar,ben yapmıyorum ama hep burdayım...

aebenim umre 20 gün değilmi aplam,bilmiyorum hiç yani ben ama geçen gün arkadaşın annesi geldi umreden hatta yazmıştım bi ton hurma yiyip ertesi gün şeker ölçümü yaptırdım ve biraz yüksek çıktı diye..onlar 2o gün kalmışlardı yalnış hatırlamıyorsam ...yani umrenin bir süresi yok sanırım bir hafta kalacağına göre...haç için mi belli br süre gerekiyordu yoksam..:26:

diyarım üzülme cnm yavaş gitsin kalıcı olsun..
takyim tebrikler cnm,çamlıca yine kayıp bu aralar?ve banummmm tabiisiii:26:birde ocd'im yazmadan mı çıkıyorsun bacım,yaz şuraya 2 satır özletiyorsun kendini ...
benim kafam sinemakili küre bulanmış vaziyette oğlumun uyumasını bekliyorum,biraz koşu bandında tepinip doğruca duşa gidicem...haydin görüşürük....

aebenim ablam hayırlı olsun ümreye gidecekmişsin ALLAH bizlerede nasip etsin İNŞALLAH dün tatildik çalışmadım . ütü yaptım sonra kocamla gezmeye gittim . dün yediklerimi yazayım hemencik

sabah
2 dilim ekmek
kk kadar beyaz peynir
domates
yeşil zeytin

öğlen
tavuk şiş
salata

akşam
1 avuç kadar fındık badem karışımı

ara
çilek + erik

selammm nasılsınız?

aben abla hayırlı olsun şimdiiden allah kabul etsin umre ziyaretini
bende hurma isterdim yerimiz yakın olsaydı:)

zilim nasılsın cnm çok özleidm sizlerin sohbetlerini
en kısa zmanda dönüceminş aslında hep buradayım ama yazmak gelmiyor içimden:26::26::26::26:

diyette kör topal gidiyor işte.. çok iç açıcı olmasada fırsat buldukçada dışarıya atıp yürüyorum kendimi

bi hassas mutfak tartısı alasm var ama düşünüyorum
çünkü pikikopata baglayıp her yedigimi tartarım diye

banum bende döndüm gel yapamasakta gel konuşuruz muhabbet derken belki daha düzene gireriz yavaş yavaş da olsa ne dersin?

ben kuruyemişi bırakayım bu hafta dün soyalı fıstık yedim 50 gr tek başıma

ablam bugün

sabahazılı ıspanaklı peynirli yumurtalı ot kavurması yumurta çok azdı içinde yarım dilim tb ekmekle yedim
öğlen: tonbalıklı salata ydim yoğurtla
ara:bir yeşil elmam ve sütüm var
akşam:Allah kerim :) bilmiyorum spora gidicem o yüzden burdan gitmeden birşeyler atıştırırım gece evde yememek için hemde halsiz kalmam sporda

diyarım biraz sıkntılarım var cnm diyetle pek alakası yok gelmeme daha dogrusu yazmama sebebimin
düzene girmeye başladım yavaş yavaş hatta 3 gündürde yürüdüm ama akşam çayın yanında yedigim şeyler pekte iç açıcı olmuyor

banum ve diyarım ve diğer tüm diyet yapan kıslar...

yemek yeme işinizi akşam en geç 7'de bitirin..sonra bir daha şekersiz çayın dışında bi şey içmeyin ve yemeyin tabisi...yatana kadar mideniz iyice boşalsın...
dolu mideyle yatınca tüm organlar uyku modunda bile dinlenemiyormuş...eve her ay düzenli gelen bir sağlık dergisi var eşimin onda okudum bir kaç gün evvel...
ve diyarım kuruyemişi kesinlikle işlenmiş alma cnm..yani kavrulmamış olarak al..A101'de var.bademde fındıkta cevizde...ben cevizi ya bimden ya A101'den kabuklu olarak alıp kırıyorum.fındığıda bademide A101'den kavrulmamış olarak alıp tüketiyorum(z)

oğlum için bunların hepsini robotta çekiyorum ve birazda susam kavuruyorum hepsini balın içine katıp padişah macunu hazırlıyorum.kaymaklı yada tereyağlı ekmeğinin üstüne sürüp yediriyorum paşama..

kendimde çantama çantama atıyorum bunlardan bir küçük kutuya doldurup.bir kaçta günkurusu kayısı ve incir atıyorum .okulda sade kahvemi içerken günkurularının arasına 2'şer tane fındık sıkıştırıp lokum niyetine yiyyorum süper oluyor şiddetle tavsiye ederim..brde gerekmedikçe ara öğün yapmayın kıslar....

bende son zamanlarda kendimi bahar rehavetimidir nedir diye önemsemiyordum çok halsizlik vardı üstümde..omega 3 almaya başladım çok iyi geldi gibi görünüyor şimdilik memnunum yani...böyle şikayetleriniz varsa tavsiye ederim aebenimde kullanıyor.birde üzüm çekirdeği ekstresi(tozu)aldım ondan kullanıyorum azıcık yoğurda keten tohumuyla karıştırıp yiyiyorum akşam yada sabah..üzüm çekirdeği dünyanın en güçlü antioksidanıymış...gitsin toksinler...cildiimiz ruhumuz bedenimiz saçlarımız tırnaklarımız tüm vücudumuz yenilensin baharla birlikte...sizde deneyin pişman olmassınız valla..

birde bişey sorucam size kıslar..okulda sordum çok fazla dediler..temizlikçi kadın almak istiyorum eve camı kapıyı bi elden geçirsin.hiç vaktim kalmıyor ve pestil gibi geliyorum zaten eve yemekti ütüydü derken 2 kat evi kotaracak ne hal ne vakit kalmıyor..bir kadın buldum 2 kata 200 tl dedi..çok geldi açıkçası bu bana.üst katın yarısı teras zaten neredeyse..bi camları var o kadar.ve evim pis değil her gün süpürülüp siliyor hafta sonu daha yatakların bazalarının atına kadar sildim.bir camlarım birde kapılarım var 1 aydır silinmeyen..halılarımı yıkamaya vereceğim ,onlar yokken gelp temizliycek halı bile olmıycak evde yani süpürülecek..ne için 200 tl istedi anlamadım...bunları anlattımda üstelik..evine kadın alan varsa ne kadar veriyorsunuz arkadaşlar..:26:

zilim haftada 200 verirsen ben geleyim :) hemide senden sağlıklı beslenmeyi öğrenirim :)

banum anladım canım sıkıntıların var gerçi bilmiyoum ama faceden filan anlatırsan dinlenirim. acilen huzura kavuşmamız dileğiyle

ben çok acıktım yada müdüre çok kızınca midem boşaldı sabajki ıspanak kavurmasını yedim akşam yemeğine sayıyorum artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…