Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde seni banumselamlarrrr,
nasılsınn abla?
zilim, diyar ve diger arkadaşlar herkese selam çok özledim sizleri
sohbetlerii
neslişim rabbım gönlüne göre versin . dularım senin içindeSelam kızlarrr… Nasılsınız hepiniz?
Nasılsınız?? Arada giriyorum okuyorum yazacak bir şey bulamadan çıkıyorummm..Çok saldım bu ara kendimi…İşlerde çok yoğun ve stresli onunda çok etkisi var zaten
Bugün yine başladım diyeteee.. Monti değil ama öyle yediklerimi azaltarak..Sonra montiye geçeceğim yavaş yavaş…Birden yapınca olmuyor başaramıyorum bu sefer Havalarda daha iyi artık yürüyebiliyorum..Sabah tartıldım 82,7 geldim..85 e kadar gördüm yine ama arada salata vs. yiyp verdim..Tabii yediğim tatlıların hamur işlerini saymıyorum Ya ben nasıl söz vermiştim geçen sene kendi kendime hamile kalana kadar diyete devam diyeee..ama nerde 3 ay yap sonra geri all..
Herkes geçen sene çok iyiydin çok güzel olmuştun diyor ve motivasyonumu dahada düşürüyor.
Bu arada ballara devam ediyorum bir yandan da..3. kavanoza geçtim bile..Birde regl oldum sanorım balın etkisi ile 40.gün oldum ve normalde 2 gün süren reglim 5 gün sürdü çok şükür…Bence balın etkisi çok çok büyük..Bakalımm bebek için mücadeleye devam..
Annemde sağolsun her gün boyunca Meryem suresini Yasini Ve tebareke vs. sureleri bir suya okuyor ve ben o suyu her akşam içiyorum dua ederek bunu 41 gün yapacağız..Bakalım Rabbimden ümit kesilmez..Zaten kuluna vermeyeceği şey için de Hayal kurdurmazmış..
Öyle çok isitiyorum ki hayırlısı ile evlat sahibi olmayı; Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin..
bizde seni banum
bende spor yapıyordum yürüdüm pilatesimi yaptım şimdide bi duş alayım ..
dün dışardaydık baya kaçırdım sanırımonlar yerleşmeden postalayım ..
sen nasılsın ??????
neslişim rabbım gönlüne göre versin . dularım senin içinde
aklıma ne geldi diyarla kilolarınız aynı neden yarışmıyorsunuz . burda birbirinizi motive edin . takip edin kıyasıya bir yarış baya işe yarar
ben kaçtım terim sogumasın .
banum biliyorsun spor için illa dışarı çıkmana gerek yok. ama sanırım sende şu an spor istegi yok .iyi olmaya çalışıyorum abla,
bende kilom yerleşti 67.5
spor yapamıyorum arabamızı sattık eşim erken çıkıp geç geliyor işten
ne yapacagımı şaşırmış durumda ilerliyorum![]()
maşallah .1300 kg vermisim.haftasonu cozuttugum halde masallah diyeyim
zilim tatili uzattı . yarında tatil gelmez sanırım .Zilim a101 markete singer promise 1408 gelecek bu persembe 189 tl haberim olsun vanim
çarşamba günü misafirim gelcek tb unu ile poça yapayım diyorum
bende çok özledim banum,sanalda olsa insan arkadaşlarını seviyor özlüyor walla...çok alıştım ben size..günaydın
zilim çok geçmiş olsun annene kötü düşünme lütfen
iyi düşün iyi olsun herşeyyy
çok özledim seni bu aradaa:)
hiç sorma öznurum,inşallah bişey olmıycak anneme,inşallah...Zilim sakin ol canim hicbisey olmaz Allahin izniyle.insanin annrsi ve cocug7 soz konusu oldumu eli ayagina dolaniyor panikliyor malesef![]()
zilim üzülme canım .aynı durumu 2 ay önce bizde görümcemde yaşadık .. sonuç temiz aneyindede öyle olacak inşalahslm canlarım....
ben geldim,akşam geç geldik,sabah koşa koşa okula eve gel,,temizlik vs..derken bu saat oldu..çok iyi değilim moralsizimde..annemin göğsünde çok küçük bir leke görüldü.kitle yada nodül kadar bile büyük değil ama alınıp patolojiye gönderilse içiniz rahatlar dedi dr.tesadüfen rutin kontrole gittiğinde söylemiş dr.cuma günü söylemişler bende cuma akşam üstü ordaydım.saklamış bütün film-tahlil vs..sonuçlarını.oğlum resm defterini boyamak için yazın bıraktığı boyalarını ararken tesadüfen bulmuş bunlara da resim yapayımmı diye getirdi.bunlar ne oğlum diye bi baktım elim ayağım kesildi.annem yok bişey amaan rutin kontrol işte vs..diye geçiştirmeye çalıştı.yazılanlardan bişey anlamak mümkün değil hemen eşimi aradım okudum sonuçları.o kadar küçük lekelerden patolojik bulgu için sonuç almak çok zor ,yeri tam tespit edilse bile parça alımı sırasında az sağa sola kaydırılıp yalnış yerden alınabiliyor ve sonuç bizi yanıltıp hiç bişey çıkmayabiliyor hiç oyalanmayın al anneni getir alayım hemen o kısmı dedi
ben iyice bi fena oldum o hemen al gel deyince .annem üzülmesin diye ağlayamadımda içim taş kesildi resmen 2 gün...
saf gibi oldum.annemden gizli eşimi arayıp arayıp bişey varda banamı söylemiyorsun neden hemen alalım dedin diye yedim adamı...
kesinlikle yok öyle bişey istersen 3 ay sonra tekrar tomoğrafi çekilir büyüme varsa alırız dedi,ama ben olsam memenin 1/3'ünü alınacak zaten ,üç ay kafamı kurcalamaktansa aldırır ömrü billah rahatlardım.alınan doku zaten patolojiye gidecek bişey çıkmasada -çıksada rahatlarız nasılsa artık ortada sorun yok diye dedi...kafam 1500 oldu...:44: o kafayla bu sabah okulda arabamı sürttüm..iyice çöktüm..valla geldimi geliyorlar ard arda..rabbim hakkımızda hayırlısını versin herşeyin..
banum,öznurum,aebenim,neslişim,diyarım ve bu kafayla ismini unuttuğum herkes..hepinizi çok özledim walla...öznurcum dik.mak.bakarım bakalım unutmassam serseme dönmüş durumdayım..okulda bile dilim dolanıp durdu.oturun diyceğime susun diyorum,gel diyeceğime kalk diyorum vs...
yarın okul yok eşimde seminer için günü bir şehir dışında ben de akşama kadar gamlı baykuş modunda dolanırım artık...sabah görüşürüz...aebenim umrede annem için çok dua edermisin aplam...allahım kendimi durduramıyorum ne panik bi insanım...geldim geleli kocamın kafasının etini yedim anneme bişey olurmu,olursa ben yaşayamam diye...
![]()
ecrin hoşgeldin nerelerdesin özletiyorsun kendini.slm kızlar nasılsınız bakalım ben hala 59 kıloyum(( bi kıramadım su 59 u
iyi akşamlar herkese, zilim endişeni anlıyorum ama inşallah bir şey olmayacak.Çok geçmiş olsun.
pazar hafta sonu kaçamağı maalesef olduama ben 25'inde 2.aya başlamıştım.yarın ilk hafta doluyor. bu sabah tartıldım. 1200gr vermişim.üstelk regl dönemindeyim.
Sanırım yarın da biraz gitmiş olursa 1500 olur.Dün ve bugün kaçamaksız geçti.
Bugün yürüyüşüm ve menüm tamam.
sabah1/2 lt ılık su
yumurtasız menemen,tam b,ekmeği,salatalık,peynir,çay
öğlen ananas( ananas için yağ yakıyor diyorlar doğru mu, bilen varsa):44:
akşam tavuk,semiz otu salatası (yoğurtlu),kereviz
3 lt su,5.5 km yürüyüş![]()
ecrin hoşgeldin nerelerdesin özletiyorsun kendini.
diyete devam ediyorum abla biraz sorunlarımda vardı çözdüm çok şükürr işyerinde çok fazla nete giremiyorum evdede bilgisayar yok fırsat blkca okuyorum sizi çok fazla yazamıyorum diyete devam edıyorum hala ama 59 kıloda takılı kaldım ama bozmadım hiç aynı devam :) kafaya koydum yanı 55kadar devam :)