Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
takyim abya az olmuş mönün bukadar az yeme . gün bayu az yersen akşam doymassın .iyi akşamlar herkese,
sabah 1/2 litre ılık su, 1 haşlanmış yumurta
öğlen 1 armut
akşam tavuk göğüs ızgara,semiz yoğurtlu salata,domates,salatalık
3 litre su,5.5 km yürüyüş
biryerlerden başlamışsın kajum .kızlar benım dıyet iyi gidiyo yavaştan sporada başladım gunde 1 saat yuruyorum onuda yakında artırıcagım ara arada kaçamaklar oluyo şimdilik kılomda bı değişiklık yok 64 halen
hoşgeldin bebikim .Merhaba ben daha öncede bu topikte 3-4 ayda 10 kg vermiştim (hamilelikte 35 kg almıştım birazı emzirerek birazı dikkat ederek diğer 10 kg da montignac sayesinde gitmişti) ozamanlar bebeğim 1,5 yaşındaydı çalışıordum sonra işten çıktım ve depresyonla 20 kg aldım 1,5 yılda( kendimi bir türlü moda sokup başlayamadım ama şimdi çok üzülüyorum sabah spora yazıldım pazartesi de başladım aklımda kalanlarla inş. Doğru yapıyorumdurhala kilo bildiriminde bulunuyorsanız yazmak istiyorum 75,700 le başladım kg lar yeni olduğu için çabuk gider mi acaba 20 kg vermem gerekli inş. Vericem şu 10-15 gün benim için önemli sonra alışıyorum zaten
ne oldun banum anlamadım .:26: fıstıgım durumunu anlıyorum ama hayat acısıylada tatlışıylada devam ediyor .. her şerdede bir hayır vardır mutlaka . rabbım bizi sınar bazı zamanlarda .sabredip ona sıgınmak en iyisi .ben çok fena hata oldumiyi akşamlar kimsecikler yok
Heee ayrica hazirana diyetisyene randevu aldim bakalim nolcek.guya bugun s.donmrz diyetine baslayacaktim diyet montiye dondu yami birakmamistim diyeti ama degistiewcektim nasip degilmis :)
iyi akşamlar herkese,
sabah 1/2 l ılıksu,tam buğday ekmekli peynirli sandviç,çay
öğlen et döner,ayran marul, domates
akşam yumurtasız menemen tam b ekmek,domates,salatalık,peynir
3 l su,7 km yürüyüş![]()