Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kolaygelsin zilim . oturup olumsuz düşünmekden kendini meşkül etmek iyiyidr :34:
benim atom karınca modumda senden aşagı kalmaz sanırım .:27:
sabah yürü gel pilates duş tam çuktım komşum aradı baklava yapalım diye ordan diger komşuma yardıma . eve gel perdeleri sök makineye at (cuma misafirim var) az içim geçmiş yarım saat.:9:
kızım vareda sagolsun mutfagı vs toparlamış ben gelmeden :nazar: şmdide pazara çıkıcam daha yemek yok evde .:24: atk telaşemiz bunlar olsun dimi.:16:
yarımda dip bucak temizlik yapıcam . misafirlere tatlı vs . birde umra için alış veriş durumları oluyor . yani totoşum yer görmüyor .:9:

ocdim tek kelime yazıp niyen kaçıyonnnn:4:

banum :26:
diger kıslarda yok ortada :19::4: nerdesiniz uleyyynn :23:

ben kaçtı pazara.:16:

iyi akşamlar herkese,
sabah 1/2 litre ılık su, 1 haşlanmış yumurta
öğlen 1 armut
akşam tavuk göğüs ızgara,semiz yoğurtlu salata,domates,salatalık
3 litre su,5.5 km yürüyüş

iyi geceler hatun kadınlar..
bu saat oldu walla oturalı 1 saat oldu daha..tabanlarım sızım sızım sızlıyor...mutfak takımlarını ütüledim yerleştirdim.yorgan tam kurumamuş hafif nemli ters yüz ettim terasta duruyor.nevresimleri yatal örtüsünü ütüledim hurca koydum dolaba attım.terasın camlarını sildim akşam üstüde(tamm bi işkence 12 kapak var u şeklinde üç yanı kapalı koca terasın sil sil bitmedi:((( kollarımı kaldıramıyorum şu an..terasın masa sandalyelerini elden geçirdim temizledim..çiçeklerimi uyeşilliklerimi suladım..
halılarımı kaldırdım yerleri sildim,yarın yıkamaya veriyorum 2-3 güne getirirler..40'landım yani anlayacağınız..:1: oğluma aldığım yazlıkları yıkadım ütüledim astım yerleştirdim küçülenleride bi valize doldurdum vericem ihtiyacı olan birilerine..
öldüm bittim yorgunluktan...yarın görüşürüz..banum özledim diyorsun gelmiyorsun...gelsene bacım...
öznur niye sıkılıyor için cnm?hayır olsun...
takyim sen neler yapıyorsun cnm?
:10::10::10::10::10::10:

kızlar benım dıyet iyi gidiyo yavaştan sporada başladım gunde 1 saat yuruyorum onuda yakında artırıcagım ara arada kaçamaklar oluyo şimdilik kılomda bı değişiklık yok 64 halen

Merhaba ben daha öncede bu topikte 3-4 ayda 10 kg vermiştim (hamilelikte 35 kg almıştım birazı emzirerek birazı dikkat ederek diğer 10 kg da montignac sayesinde gitmişti) ozamanlar bebeğim 1,5 yaşındaydı çalışıordum sonra işten çıktım ve depresyonla 20 kg aldım 1,5 yılda:(( kendimi bir türlü moda sokup başlayamadım ama şimdi çok üzülüyorum sabah spora yazıldım pazartesi de başladım aklımda kalanlarla inş. Doğru yapıyorumdurhala kilo bildiriminde bulunuyorsanız yazmak istiyorum 75,700 le başladım kg lar yeni olduğu için çabuk gider mi acaba 20 kg vermem gerekli inş. Vericem şu 10-15 gün benim için önemli sonra alışıyorum zaten

Zilim hipotiroid ve hipoglisemi birlesince boyle oluuor sanirim.allaha sukur hersey iyi hayatimda.kimyasal sanirim.bugun uylum aldim yiyeceklerimdede cok tutarli davrandim ve kaliteli bi gun gecirdim.:nazar:

Heee ayrica hazirana diyetisyene randevu aldim bakalim nolcek.guya bugun s.donmrz diyetine baslayacaktim diyet montiye dondu yami birakmamistim diyeti ama degistiewcektim nasip degilmis :)

hayırlı cumalar dilerim ç
öyleye misafirim var hemen bakıp çıokayım dedim .
kilomde bu hafta artış var akşam ogluşun dogum günü pastasından yedim başka şeylerde tabi. birde reglli,m geldi onunda şişligi var sanırım ...
geçen hafta 63 9. bu hafta 64 6.

iyi akşamlar herkese,
sabah 1/2 litre ılık su, 1 haşlanmış yumurta
öğlen 1 armut
akşam tavuk göğüs ızgara,semiz yoğurtlu salata,domates,salatalık
3 litre su,5.5 km yürüyüş
takyim abya az olmuş mönün bukadar az yeme . gün bayu az yersen akşam doymassın .
çok denemişimdir sabah az yiyince akşam kendimi alamıyorum . ve hep gün boyu yiyip akşam az yiyince kilo veriyorum .
kızlar benım dıyet iyi gidiyo yavaştan sporada başladım gunde 1 saat yuruyorum onuda yakında artırıcagım ara arada kaçamaklar oluyo şimdilik kılomda bı değişiklık yok 64 halen
biryerlerden başlamışsın kajum .:46:
ama daha sık yaz önceden sık yazardın şimdi 3.5. günde ancak ugruyorsun .:4:
Merhaba ben daha öncede bu topikte 3-4 ayda 10 kg vermiştim (hamilelikte 35 kg almıştım birazı emzirerek birazı dikkat ederek diğer 10 kg da montignac sayesinde gitmişti) ozamanlar bebeğim 1,5 yaşındaydı çalışıordum sonra işten çıktım ve depresyonla 20 kg aldım 1,5 yılda:(( kendimi bir türlü moda sokup başlayamadım ama şimdi çok üzülüyorum sabah spora yazıldım pazartesi de başladım aklımda kalanlarla inş. Doğru yapıyorumdurhala kilo bildiriminde bulunuyorsanız yazmak istiyorum 75,700 le başladım kg lar yeni olduğu için çabuk gider mi acaba 20 kg vermem gerekli inş. Vericem şu 10-15 gün benim için önemli sonra alışıyorum zaten
hoşgeldin bebikim .

baya kilo almışın :26: ama seninde dedigin gibi yeni oldugundan çabuk gider . kolaylıklar dilerim .
siz bir üçlüydünüz bir zamanlar bebik, cueca ,çamlıcam .:16: onlarda ugruyor bazan ama eskisi kadar sık deyil .:19:
ben çok fena hata oldum:(iyi akşamlar kimsecikler yok
ne oldun banum anlamadım .:26: fıstıgım durumunu anlıyorum ama hayat acısıylada tatlışıylada devam ediyor .. her şerdede bir hayır vardır mutlaka . rabbım bizi sınar bazı zamanlarda .sabredip ona sıgınmak en iyisi .:34:
Heee ayrica hazirana diyetisyene randevu aldim bakalim nolcek.guya bugun s.donmrz diyetine baslayacaktim diyet montiye dondu yami birakmamistim diyeti ama degistiewcektim nasip degilmis :)
:16::16:

Son düzenleme:
aayyy yazamamışım bile yaa:(
hasta oldum abla ses gittii , iltahap filan yok bogazımda ama
soguk algınlıgı var birde sesimm gitti konuşamıyorum hiç:(

günaydınlar bu aradaa herkeseee

kilonu ne güzel koruyorsun abla ben en son 67.4 tümm
sonra 68 lere çıktım derken iki gündür pro takılıyorum bakalım ne kadar inicem yarına
ben artık c.tesi günleri tartılıyorum

herkesçiklere tünaydın beyaww...:16:
banum çok geçmiş olsun canım,tam hastalık havası bu hava...bende bir gün kulaklarım tıkalı bir gün yüzüm gözüm şiş,bir gün küçüğk dilim şişmiş olarak uyanıyorum.gözlerim desen şıpır şıpır akmakta ve kıpkırmızı tavşan gözü gibi:14: bahar allerjilerim coşmuş durumda ve bunun tamamen geçmesine imkan yokmuş.sadece hassasiyeti duyarsızlaştırıcı(sanırım anthistamik ilaçlar)deniyordu onlardan verip gönderiyorlar.bende ilça içmeyi hiç sevmiyorum ve her şey için ilaç iiçmeyi doğru bulmuyorum ,tüm baharı böyle salya sümük geçiriyorum..gözlüklerimi çıkartamıyorum millet ağlıyorum sanıyor..kızarık ve akan gözler..akşamda göz kuruluğu yaşıyorum elimde suuni gözyaşıyla dolaşıyorum.çok zor allerjik hastalık çekmek:(

öznurum hiç aklıma gelmedi walla.bu gün cuma olduğunu bile okul çıkışı farkettim.aldım oğlumu çıkarken arkadaşın biri hayırlı cumalar hocam dedi ondan sonra farkettim cuma olduğunu...ben okulda geçe kadar kalmadığım için istiklal marşına kalmıyorum hiç farketmiyorumda cumamı perşembemi...

bebik hoşgeldinm tekrardan tatlım...ayrılma burdan ,kurtul fazzlalıklarından...(slogan gibi oldu::))

aebenim aplam sen neler ediyorsuuunn...:16:walla jet hatunsun wesselam,pilates,yürüyüş:8: yağmı kalır sende....:15:

herkesin cuması hayırlı olsun bu arada kıslar...ben kaçar...:10:

diyar gene kayıplarda bu arada,neslişte....:26:

Selam kızlarrrr….

Zilim çok çok geçmiş olsun anneciğine canımmm..Rabbim acil şifalar versin..
İnş. Patoloji sonucuda temiz çıkarda rahatlarsınızzz…
Rabbim hepimize üstesinden gleebileceğimiz dertler versinnn..Anne dedin mi içim gitti valla..
Benim annemdede alnında varr ama bir türlü hastaneye götüremiyoruz..Çok korkuyorummm.
Anne sevgisi muhtaçlığı başka..Rabbim başlarımızdan eksikliğini göstermesin inşallahhhh..

Aeben ablacım sen nasılsın..Geçen yazmışsın diyar ile yarışa girin diye..Valla öyle bir şey şart olacak yaa..Ben tek yapamıyorum çok saldım çokkkk…Hep geçen seneyi düşünüyorum gaza geleceğime moralim bozuluyorrr..Geçen sene bu zamanda şu kilodaydım şöyle besleniyordum falan diyorum..

Banucuğummm sanada çok geçmiş olsun cnmmm..Rabbim acil şifalar versinnn..Bebelere geçmeden atlatırsın inşallahhh..O boğaz iltihabını geçen ay tam 3 hafta çektim..Her gece ağlayarak..:(( Çok zorrr..Anitbiyotiksiz asla geçmiyor..

Ocd sen nasılsın…

Kujumm maşaallahh kilolar birbir gidiyor…

hayırlı akşamalr dilerim ...:16:

banum ve zilim geçmişler olsun ...:16: yaz günü nerde üşüttün ?

neslişim diyar gelsin konuşup yarışın zamanında bizde çok yaptık. insanı gerçekden motive eder..
neslişim senin haberin yok sanırım ayın 12 de umreye gidiyorum inşallah . ilk dua edeceklerimden birisin .:49::49: benim gibi aciz bir kulun duası kabul olur inşallah .

ocdim maşalah sana :46:

iyi akşamlar herkese,
sabah 1/2 l ılıksu,tam buğday ekmekli peynirli sandviç,çay
öğlen et döner,ayran marul, domates
akşam yumurtasız menemen tam b ekmek,domates,salatalık,peynir
3 l su,7 km yürüyüş:21:

iyi akşamlar herkese,
sabah 1/2 l ılıksu,tam buğday ekmekli peynirli sandviç,çay
öğlen et döner,ayran marul, domates
akşam yumurtasız menemen tam b ekmek,domates,salatalık,peynir
3 l su,7 km yürüyüş:21:

güzel mönü takyim ,afiyet olsun :46: