öznurcum çok zor işin tatlım..benim evin önünüde kazdılar bıkratılar..toz toprak evin içinde..apartmanın yan tarafındada apartmana ait bir bahçe var ama gel görki bahçe değil orman...insan boyu olmuş otlar ne kesen var ne temizleten..kaçtır söylüyorum yöneticiye..okuldan gelince oğlumu alıp dere tepe aşarak parka gitmektense orda oynar bende otururum.hem bir sürü ağaçta var gölge olur diye ama kimsenin umru değil.her ay 160 lira aidat toplarken iyi tabii..
aebenim iyi olmuş annenn gelmesi,çocuklar yalnız kalmasın aplam..kimseye güven kalmadı malesef...anneler günü içinde şimdiden kutlu olsun günün aplam..sende bu topiğin annesisin...dur elini öpiiim..el öpme smileyi yok ama olsun
banuşum arabasızlık ok zor cnm..bende 10 gün arabasız kaldım,çocukla,keman ve viyola ile birde evrak ve kol çantamla her sabah taksiyle bile çok zor oldu.bir sabahta otobüsle gideyim dedim o hepten işkence oldu tüm bu saydıklarım kollarımda takılıyken 20 kilolukta bir sıpa omzumda oyuyordu
biz cumartesi sabahtan izmire gidiyoruz anneler günü için,dönüştede yazlığı bi kontrol edelim dedi eşim.bahçe düzenlemesi vs..için para ödenecekmiş yönetime..pazar akşamı ancak döneriz.habersiz kaçmiim dedim...unuturum diyede şimdiden yazdım...haydin görüşürük..
gitmeden sonkez yazmadan edemedim .
zilim mucukshepinizin anneler günü kutlu olsun şimdiden seneyede inşallah neslişin, ecrin , nazlım ve elifimin ilk anneler gününü kutlarız .
...birde eşlerinizi kıymetini bilin ne çekiştirip durursunuz kardaşlarımıöpünde tepenize koyun bakimm
annene selamlar zilim .
...arabayı ben istiyorum ama henüz alan yokbanum otamatik al eşin haklı .helede acemisin daha, ne ugraşcen vites degtirmeyle ankara trafiginde ..
hadi ALLAHA EMANET OLUN .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?