Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aben abla sen hakkkını helal et bana valla benşm bi hakkım oldugunu düşünmüyorum sende
varsada helal olsun:)
allah kabuul etsin şimdiidenn,

dr. işini ççözücem abla şu sıkıntılar bi geçsin saglık ocaklarında yapıyorlamı bu testleri acaba?

bu arada 6 ay önce sibel bakmıştı benim kanıma kan degerim iyiydi ama diger testlerde bir sıkıntı varmıdır bilmiyorum

öznurcum 39 cm için spor yapanlar dar diyor cnm..ben alırken çok araştırarak aldım biliyorsun..sporcuların forumlarını ,yorumlarını okudum araştırdım..yürüken diz kapaklarınıın iç kısımları birbirine çarpıyor yazmışlardı dar olduğu zaman.koşmak imkansız hale geliyormuş..benimki sanırım 42 cm idi.. aynı fiyata farklı seçenekler bak istersen cnm...birde motor gücü 2.5 motor olsun.daha altı zorlanıyormuş yürüme esnasında..

Selam kızlarrr...
Nasılsınız?
Aeben Ablam gidiyorsun demekkk...
Benden yana hakkım helal olsun tabii bir hak yoktur..
Asıl sen hakkını helal et yıllardır uğraşıyorsun bizimle..
Rabbim hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip etsin inşş..
Rabbim bizede nasip etsin inşşş..Aminnnn...

öznurcum sendeki alet uzay yürüyüşümü cnm?bakmadım netten..eğer o ise bana zor geliyor onu yapmak..ama onu yapmıyorsan yürüyüşü kesin yapacakmısın...yani alana kadar heves edip aldıktan bir süre sonra kenara atıyormuş çoğu kişi...bende 3 gündür yapmadım bu akşam yürüycem..regl ve koşturmacalardan fırsat bulamadım 3 gündür.ama genel olarak hemen her gün yürüyüyorum.yazın yine bi derece çıkıp yürünüyor ama kışın çok zor malesef...ben daha ziyade kış için aldım .ama yazında çocukla her istediğim zaman çıkamıyorum.keşke eşimde öğretmen olsaydı diyorum bazen.yazın ikimizde tatil olurduk,oğluma o bakar bende her işimi gücümü görürdüm.ama malesef öyle olamıyor işte...onun yılda 30 gün izni var.10 gün kış 20 gün yaz olmak üzre..hal böyle oluncada bana koşu bandı şart oldu..çünki eşim gelincede çıkıp yürümek istemiyor.en uzak mesafesi park oluyor ..zaten çocukla çıkınca ne kadar tempolu yürünebilirki?bende tek başıma çıkmaktansa onlar parka gidince 45 dk yada 1 saat yürüyorum.duşumu alıp yemeği hazırlıyorum onlarda geliyor o arada...

bende diğer spor aletlerinden var bir kaç tanesinden..mekik aleti twister vs..ama yürüyüşteki istikrarı onlarda gösteremedim cnm...seni en iyi sen bilirsin...diğer aletleri düzenli yapıyorsan alma koşu bandını bence...

iyi akşamlar .
kul hakkı farkllı bişi kıslar . belki istemeden bir kelime etmişimdir vs .
benden yanı zaten helal olsun .asla gocunmadım yada kırılmadım sizlerle beraberken benim mutlugugum karşımdakinin gerçek bir bir tebessümü .

..hafta sonu gidiyorum inşallah ,kısmetse.
zilim annemler gelecek canım, yanlız bırakamam 1 hafta daha önce hiç bu kadar ayrı kalmadık :26:
anneler gününde yokum ama vekalet olarak anemi bırakıyorum bende hediye araba istiyordum tabi bebelerden deyil babalarından
birde hafta sonu sınavımız varmış .o kaldı hayırlısı olsun bakalım bundada vardır bir hayır

Ben su cross traineri bi deneyeyim ama sevmiyorum mereti ayak parmaklarim asagiya sikisiyor egimden ya.cocikla cok zor zilim ben minibus yolunda oturuyorm ve su an minibus evin icinde vites degistiriyor resmen :) velhasil kelam cocugu arabasina tikip sahile inrne kadar bin yokus cop trnrkesoyle dolu kaldirimlar yanmaya yansada suruculerin gecis hakki tanimadigi yollar asmak zorindayim ve eve hem sinir hem oglumu arabasina tikmanin verdigi vicdan azabi hdr esimin bana destek olmadigi dusuncesiyle doniyorum.yuruyusun bana yararindan cok zarari dokunuyor resmen.c.traineri terasa koyayim bari bi hafta deneyeyim.
Aebenim oglusumun vatana millete hayirli evlat olasi icin hayirli dualarini rica ediyorum canim senden.
Esinde insallah anneler gunu hediyesi olarak araba alir sana.

günaydınnnnn .....
nasılsınızzz bakalımm
öznur ben yoruldum sen anlatırken valla...

aben abla inşş alınır arabann arabasızlık zormuş ya sattık 1 ay oldu
bugün eşimm istanbula gitti bi araba bulmuş
umarım alır gelir

öznurcum çok zor işin tatlım..benim evin önünüde kazdılar bıkratılar..toz toprak evin içinde..apartmanın yan tarafındada apartmana ait bir bahçe var ama gel görki bahçe değil orman...insan boyu olmuş otlar ne kesen var ne temizleten..kaçtır söylüyorum yöneticiye..okuldan gelince oğlumu alıp dere tepe aşarak parka gitmektense orda oynar bende otururum.hem bir sürü ağaçta var gölge olur diye ama kimsenin umru değil.her ay 160 lira aidat toplarken iyi tabii..

aebenim iyi olmuş annenn gelmesi,çocuklar yalnız kalmasın aplam..kimseye güven kalmadı malesef...anneler günü içinde şimdiden kutlu olsun günün aplam..sende bu topiğin annesisin...dur elini öpiiim..el öpme smileyi yok ama olsun

banuşum arabasızlık ok zor cnm..bende 10 gün arabasız kaldım,çocukla,keman ve viyola ile birde evrak ve kol çantamla her sabah taksiyle bile çok zor oldu.bir sabahta otobüsle gideyim dedim o hepten işkence oldu tüm bu saydıklarım kollarımda takılıyken 20 kilolukta bir sıpa omzumda oyuyordu

biz cumartesi sabahtan izmire gidiyoruz anneler günü için,dönüştede yazlığı bi kontrol edelim dedi eşim.bahçe düzenlemesi vs..için para ödenecekmiş yönetime..pazar akşamı ancak döneriz.habersiz kaçmiim dedim...unuturum diyede şimdiden yazdım...haydin görüşürük..

ay sormaa zilim ya sinirlerim tepemde eşim bugün istanbula geldi araba bakmak için kırk kez söyleidm ta başka şeire giidlip araba mı alınır diye dinlemedi gitti begenmemiş arabayı.. buradaki galericilere bakmadı galeriden araba alınmaz diye gitmiş orada galeri geziyormuş okadar sinirlendimki tlf açsa agzıma geledni söyl,ycem yani
köküne kıran girdi sanki ankarada arabanın

banum erkeklerde mantık arama cnm..eşimde bana arabayı hemen ertesi gün araba bulacakmış hissiyle sattırdı ...allahım satmaz olaydım..ha bu gün ha yarın ,dur hafta sonu araba pazarına giderim,galeriye bakarım derken neredeyse kendim netten bulup gidip alıcaktım.bu kadarmı rahat canlı olunur be adam... kendisi evde yıllık izindeydi o 10 günün 4 günü..al oğlanıda git gez galeriyemi bakarsın,nettenmi bulursun ..yok...okuldan eve her geldiğimde köpürdüm,yağdım estim de zoru görünce gitti buldu aldık..bir dahamı tövbeler olsun eşime güvenip bi işe kalkışmam..mantıksızlık abidesi valla erkekler...benim eşimde galeriden almayalım en az 1-2 bin lira kazıklanırız dedi ama ertesi gün galeride buldum bi taane ne diyorsun dye beni arıyor okuldan..yanımda öğretmen arkadaş olmasaydı hallecektim onu tel.de ama yok cnm gerek yok deyip geçiştirmek zorunda kaldım okulda..

ay bu erkekler niye böyle kütük kafalılar yaaa.bu gecede sinir etti beni..her ay bankaya ödeme yapıyor kredi için onların dekontlarını bile ben toplayıp dosyalıyorum.artık neyi nereye koyduğumu unutuyorum.kiracımızın kontratı doldu yenilecek ona bile ben koşuyorum.bir yere toptan medikal malzeme verip çek almış yarın onu bozdur diye verecek birde baktı iş önlüğümde kalmış diyor o kadar rahatkiiiwalla bi gün elimde kalıverecek..şu an bile sinir oldum gidip uyurken atliim üstüne neye uğradıüını şaşırıp şoka girsin..ama şoka bile girmez o derece rahatbeni şoka sokar bu rahatlıkla

günaydınnnnnn

zilim sende bendensin yani ay inanmıyorum ya çek nasıl unutulurr biri gitse bozdursa alim allah:26::26::26::26::26:

ay valla sinir oldum ya çocuklar hergün beni yiyor ikea ya gidelim markete gidelim oturdugum yerde öle markete filan yakın bir yer degil tepenin başı düşün ben nasıl gideyim iki bebe ile oralara?
bugün gidicem zaten dolmuşa binip kafamın tasıı attırdı iyice yani
gece 2 de geldi dedim artık ya al bi araba yeterki murat 131 e bile razıyım yani vazgeçtim araba kullanmaktan filan yani
yok onun boyası var , bunun degişeni var madem öle git al 0 araba

zilim bu arada sen otomatik vtesmi kullanıyorsun?

aynen banum ,benim eşimde beni 10 gün arabasız süründürdü...her sabah işe giderken beş karış suratla gittim,söylene söylene yedim içini...ben giderim taksiyle sen al benim arabamı dedi durdu..senden senin arabanı isteyen mi var,koca kamyon kadar arabayı nasıl yanaştırıcam okulun bahçesi araba dolu.ben kendi aracıma zor yer buluyorum zaten..onun canına minnet tabii her sabah atladı arabasına gitti.ben taksi bekle,okul çıkışı taksi çağır çocukla ,elimde tonla çanta ve enstrumanla bekle allah bekle...

eşimde madem uzun süre bineceksin darbesiz,değişensiz,km'si az,boyasız olsun derken canıma tak ettirdi...çok şükür alındıda kurtuldum yollarda atalanmaktan..

ben otomatik vites kullanmıyorum banum..biz evlendiğimizde eşimin arabası otomatikti çok yabancıladım.her duruş-kalkışta elim vitese gitti vs..otomatikte alışmamışımya garip geliyor.ama kullananlar düz vitese göre çok daha pratik olduğunu söylüyor..ne yokuş yukarı stop ediyor,ne debriyaj-gaz ayarlaması yapmak zorunda kalıyorsun,nede geirye kaçırma ihtimali yok tabii.siz otomatikmi düşünüyorsunuz cnm?

eşim sabah işe gidince arıyor marifet gibi.bak burda işte çek,niye bu kadar kızıyorsunki diyor
aferim kocacım aferim...16 binliralık çeki cebinde unutup,önlüğünüde askıda bıraktığın halde çalınmamış..aferim sana

ayyyyyyyy inanmıyorum zilimm bu erkelerin hepsmi aynı 1 ay oldu valla
bunun boyası var bunun degişeni var , bu km çok diyor bende sabah aradım ben çocuklarla avm ye gidicem dolmuşa binip
dedimm ister al araba ister alma artık canıma yetti dedimm
kendi düşünsün çevre yolundan arabayla 10 dk geldigi yolu 2.5 saatte geliyor dolmuş otobüs derken
birde en fazla 18-19 bin arası bişi bakıyoruz yani 0 araba almıyoruzki
ama agzımı açmıycma b araba konusunda hafta sonu bindim iki dolmuşa gittim anneme elinmde çanta iki bebe
önümüz yaz alır bebeleri gezerimm kendi düşünsün...

valla ben manuel kullanmak istiyorum aslında ama eşim taktı otomatik vites alcam diye
oysa düz viteste kullanmayı çok istiyorum ,ama riski daha az digerinin diyor
kaçırma yapmaz iki çocukla rahat edersin diyorrr

aman alsında düzne otomatigine bakmıycam artık

senle benden başka yazan çizn yok banum..topikte bi ikimiz kaldık
aman alsında nasıl alırsa alsın cnm..çok zor çocukla arabasızlık...otomatik senin için iyi olur tabii.daha yenisin panik olursun çocuklarla...

canım sen niye 2 çocukla yollarda uğraşacaksınki..eşin işten gelince tutuştur çocukları eline yolla gitsinler avm'ye..sende çık yürüyüşünü yap..bakalım 2 çocukla yollarda kolaymı oluyormuş..walla ben öğlen okuldan gelince kendim bi tur çıkartıyorum dışarı oğlumu,akşam üstüde eşim işten gelince yemeği yediğimiz gibi onlar baba-oğul çıkıyorlar..bende o sırada koşu bandında yürüyorum..yada birlikte çıkıyoruz çay bahçesine gidiyoruz o sırada tabii eşim koşuyor oğlumun peşinde..hatta artık akşam yemeklerinede karışmıycam diyorum.ben bi oğluma bi kendim yemeğe çalıırken yemeğim buz oluyor.eşim kafasını kaldırmadan yiyiyor valla..makarna, pilav,köfte,patates gibi şeyler oğlum kend yiyiyor zaten ama sulu yemek çorba vs..olunca dökmektense ben yediriyorum.ama artık akşamları yedir dedim tamam dedi.ama eşim tv'ye bakmaktan çocuğun ağzındak bitiyor ikisi birden açıp ağızlarını tv'ye dalıyorlar ben iyice sinr oluyorum
yok anacım yok..walla erkeklerden çakma anne bile olmuyor

zilimmm kız adam 9 da ancak geliyor nasıl göndereyim o saatten sonra?
erkekten çakma anne bile olmaz lafını tuttum harbiden öyle yaaa

bu arada bugün protein takılıyorum son günlerin en iyi diyet gününü geçiriyorum

gitmeden sonkez yazmadan edemedim .
zilim mucuks hepinizin anneler günü kutlu olsun şimdiden seneyede inşallah neslişin, ecrin , nazlım ve elifimin ilk anneler gününü kutlarız .

...birde eşlerinizi kıymetini bilin ne çekiştirip durursunuz kardaşlarımı öpünde tepenize koyun bakimm
annene selamlar zilim .

...arabayı ben istiyorum ama henüz alan yok banum otamatik al eşin haklı .helede acemisin daha, ne ugraşcen vites degtirmeyle ankara trafiginde ..

hadi ALLAHA EMANET OLUN .

aben ablammm , allah şimdiden kabul etsin, bizler içinde dua ett..
sag saglim gidip gelmek nasip olsun inşş

seninde anneler günün kutlu olsunn ablam sen topikimizin annesi sayılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…