Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zilim zaten bozmaya niyetim yok cnm ya fena bozuyordum her gittigimde özellikle son zamanlarda
hatta yürüyüşe gitmeyi bile düşünüyorum çocukları bırakıp hangi saat denk gelirse
annem zaten sabah arayıp kızdı buraya gelince alıyorsun büskivi kurabiye babanada kilo aldırdın diye
yanii artık oraya gidincede rahat durcam çünkü simitlerim fırladı gitti belimde kalınlaştı cuma günü bime twiss geliyor 9 tl ye alıcam bende kalırsa bel için çok etkili

platese bende başlamak istiyorum ama spor için ancak 1 saat zmanım var onuda yürüyüş gibi kalori harcatan spordan yana kullanmak istiyorum, yenis ezonda platese başlarım bende ebru ile

Bugun 3 km yurudum donusde halim kalmamisti taksiyle geldim ama cok zevkliydi sabah sahilde yurumek doguhaninda cok hosuna gitti usteik parkdada oynadigi icin vicdan azabi duymadim cok eglendi bebem simdi uyuyor :) bende size bi bakayim dedim.yapilacak islerim var ve bugun Allah izin verirse pilatese basliyyrum direkt karin dvdsi ile.zilim bendekide hic renk veiyor anlamadim gitti bi tuhaf yani cakmami yoksa o da :)
Banucugum o twistter minnacik brnim ayaklarim zor sigiyor neredeyse belim agriyor kullandikdan sonra.bimde bi cikar olculerine bak canim once.

kaç numara cnm senin ayaklar herkes küçükoldugunu söylüyor ayak yerinin

banum ben pilatesin son dönem olanlarıyla(mayıs sonu-haziran dönemi gibi) acaip ter atıyorum cnm.o kadar alışık olmama rağmen ter su içinde kalıyordum..bu gün yaptım saat 3 gibi falan.ama o kadar ağırla başlamadım.elimde mevcut olan bir taneyle yaptım.karın günüydü.ama çok azda olsa hamlamışım ebru küçük top ayaklarının arasındayken 20 kez indirip kaldırdıysa ben 15'ten sonra titredim resmen.birde hareketleri karnım içerde yapmakta zorlandım bayağı...bir kaç seferden sonra iyice alışır vücudum.ama bittiğinde hem vicdanen hemde fiziki anlamda acaip dinlendim...yürüyüşten sonra aynı tadı alamıyorum mesela ben..ama yürüyüşünde ayrı bir tadı var tabisii...hepsinin yeri ayrı...pilatese başalayana kadar zaten olay..başlayınca birmesin diye bakıyorum,ama başlamak ölüm geliyor eğer canlı yayın değilse..halbuki tv'den takip ederken başlasın diye çocukların çizgi film beklediği gibi beklerdim:))

twist aleti bendede var ama hiç kullanmadım.benimkinin çapı 30 cm ..oldukça büyük..bende 40 numara giyiyyorum ama benim ayağımdan büyük yani çapı...bime gelen nasıl olur bilmiyorum ama bak dene banum..bi şey demiyorlar nasılsa...

öznurum oğlunda temiz hava alır ,al onuda çık her gün...oksijen alınca çok rahat uyuyor bu sıpalar...

Gunaydiinnn,
Sorma zilim oyle rahat uyudu ki :) mikir mikir don tur at besikde benide uyuttu.saat 2 de kalktim ama baktim ne ders calisacak n3 pilates yaaocak halim var geri yattim :) bitmek bilmeyen bi enerjileri var bu cocuk milletinin.anlafimki pilatesi hava kararmadan once yapmam lazim yoksa feci yorgun dusuyorum.dun bende yurus yapmanin ve oglumu eglendirmenin verdigi huzuru yasadim resmen :) bugun cikabilirmiyim bilmiyorum 6 da uyandigimizda hava gunesliydi simdi yine kapali.cikarsam oglani yurutmek icin 15 dk ligina falan cikarim hava duzelmezse.sonrada pilates yaparim.

tünaydın efenim herkese....
havaların bir türlü ısınmaması ve polen mevsimi olması nedeniyle mahvolmuş durumdayım..gözlerim kıpkırmızı tavşan gözü gibi...burnum çeşme gibi akıyor ve dakikada 16-17 kere hapşırdığım oluyor...hapşırmaktan ders işleyemedim okulda..yardımcı öğretmen olmasa izin alıp gelecektim.içim kopuyor hapşırıcam diye...ilaç içmekte istemiyorum tansiyonumu düşüyor antihistaminik ilaçlar..ne yapçam bilmiyorum...

banuş biri bir topik açmış daha çok yeni ama deneyin isterseniz cnm..zerdeçal,tarçın vs..bişeyleri karıştırıp yoğurtla yiyiyormuş ve günde 500 gr veriyorum yaqzmış acelece okudum ama bi göz atın isterseniz..eğer verdiriyorsa yenilenlerde zararlı değil hatta kanser uzmanlarının faydalıdır yiyin dediği baharatlar..vermesenizde bişey kaybettirmez yani ...bende ne görsem size söylüyorum..babanneler tv'de bişey görür ev halkına söylerya şunu duydum bunu duydum diye onlar gibi oldum

toz alınacak daha yemek yapılacak,işler beni bekler..bu halimle toz alınca herhalde bi köşede tıkanıp geberirirm ama tozluda durulmuyor:26:

öznurcum durup dururken aklıma geldi
eğer simsiyah bir sürme yada göz kalem yada eyelıner tründe bişiyse istediğin....ben 3 yıldır falan flormar ultra black eye lıner kullanıyorum.çıktığı günden ber kullanıyorum yani..çokta memnunum.gözlerim aşırı hassas olduğu halde dokunmadı hiç..bildiğin kalem şeklinde,kullanımı çok kolay...fiyatıda çok uygun.yumuşacık sürülüyor,akmıyor hiç..ve kömür siyah....buğulu göz makyajı yapmak için biçilmiş kaftan yani...aklıma gelmşken yazayım dedim...

Zilim yarin a101 e kan grubuna gore beslenme kitabi geliyormus.sabah 09 00 da giderim ben maksat yuruyus olsun.oradanda pazara :)

Zilim yarin a101 e kan grubuna gore beslenme kitabi geliyormus.sabah 09 00 da giderim ben maksat yuruyus olsun.oradanda pazara :)

tünaydın diycem ama yine gelen giden olmamış
banuş annesinde zaten,ocd'im sende markete ve pazara gittin sanırım..bende bu sabah okuldan dönerken adımölçer alayım diye girdim ama adım ölçer gelmemiş..havlular vardı çok güzel..bir pembe bir mavi iki takım aldım..çok uygundu fiyatları 9.95'ti..bir baş birde banyo havlusu ikili set olarak...kitabı gördüm ama almadım..zaten fazlasıyla zayıfım...birde yazın dahada zayıflıyorum...kız çocuklarına göre bebek arabaları vardı oyuncak..kızım olsa alırdım

Tunaydin,
A101 e gittim kitabi aldim birde 10 lt torfu 2.5 tl di unutmustum geri donip aldim.pazardan biber saaltalik domates fidesi aldim :) aksam uzeri oglusimla terasa ekeriz.limon agacida alacaktim fekat cok uzundu aksam uzeri tekrar gidebilirim pazara.
2 saate yakin bel bacak ve kurek kemikleri agrisiyla yurudum yorildumda geldim.oglusu yatirayim simdi.

iyi etmişsin cnm,yürü bol bol....bende pilatesimi oğlumun tüm suikastlerine karşın yaptım..beni taklit ediyor eşek sıpası...anne bana bak deyip şebeklik yapıyor gülmeden duramıyorum git başımdan deyincede aklınca ukalalık yapacak hınzır..anne başına oturmadımki diyor...akşamda had oğlum otur şu masaya dedim "masaya oturursam tabaklar düşer sandalyeye oturayım en iyisi dedi..
eşimle bakıştık kaldık

bende toprak alacaktım sen söylemesen aklımdan gitmişti...bende uzun saksılaraa maydonoz ve marul ektim.minicik yaprak şeklindeler şu an...çocuklarım gibi bakıyorum her sabah onlara...marulu çok sık saçmışım yalnız..azıcık büyüdüklerinde yaprak yaprak koparıp yiycem kahvaltılarımda ki seyrelsin biraz hem....

hep hayalimde bahçeli bir evim ve çeşit çeşit meyve ağaçlarım,organik sebzelerim otlarım var...allahım bir gün konserveleştirilmiş apartman dairesinden kurtulup bahçeli bir eve kavuşabilecekmiyim... öyle evlerde şehir merkezinden çok kopuk yerlerde oluyor

Zilim oglusun ayni zamanda espirilide masallah :))
bahcelu ev konusunda bende cok istiyorum insallah ikimizinde gonlune gore olur.
Ben pilatesede baslayacagim ama bel fitigim nuksetti galiba.belimle beraber kalcadan bacagim agriyor.kendimce sabah yuruyup ogle vakti pilates yapayim diyorum fakat henuz nasip olmadi malesef.yarin insallah bel agrim ba ak agrim gevmis olurda baslarim.fit bi vucudum olsun istiyorum artik maksat Zayiflamak degil sikilasmak.
Anneler gununde anneannemi soydum bi surucicek aldim kendisinden.hop hazir bakimli ciceklerim oldu :)

Banucugum 39.5 40 arasi benim ayaklarim.dengede zor duruluyor ustunde.ac orada bi dene bence

bende 36-37 giyiniyorum 38 den sonrası sorun oluyormuş sanırım

selam cnm bende alayım bu eyelınrdan bende çekemiyorum ya çok seviyorum ama

Merhaba kizlar,
Bugun ne spor ne diyet hicbirsey elbetde yok cunku teyze oldum ben :)))))))

allah analı babalı büyütsün cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…