tünaydın herkese
banum çabuk gel,çok durma annende...zaten şurda üçümüzden başka yazan yok...diyetide bozmadan gel...yoksa feci halde öperim seni
öznurcum bende ismit sürmesi var cnm.geçen gn arkadaşın annesi getirmiş umreden sağolsun.ama artık oralardada herşeyi çin malına çevirmişler cnm.gözlerimi nasıl yaktı anlatamam..muhtemelen çakma ismit sürmesiydi...ne kadar sildim ettim ama akşama kadar gözlerim yaşardı durdu...benim herşeye allerjim var gerçi belkide ondadır bilmiyorum tabii...
karın sarkması olayına gelince ; pilates gerçekten her derde deva cnm...bende akşam kendi kendime yarın başlıycam dedim..ben gebeliğimde 8-9 kg ile doğuma gittim.çok kilo almadım halde yinede karnım gevşemişti.pilatesle çok şükür sıkılaştırdım cnm.ama bu aralar içine göçük durmuyor.2 yıldır içine göçük haldeydi ve ben kendimi öyle iyi hissediyordum.şimdi düz durumda ama beni rahatsız ediyor.kilom aynı olduğu halde üstelik...yani karnım pilates diye bağırıyor diye düşünüyorum..ve yürüyüşten sonra esneme yapmaz isem bacak arkalarım geriliyor ağrıyor vs..velhasıl pilatesteki rahatlamayı hiç bir sporda bulamıyorum..pilates bittiğindeki rahatlama resmen uykumu getiriyordu ,metin üstünde uyuycak halde geliyordum..masaj apılmış gibi iliğim kemiğim yumuşuyordu..bende oğlum uyuyunca platesimi yapıcam bu gün..bacaklarımda yumuşamaya başladı gibi geliyor..pilateste tabiri caizse taş oluyor tüm vücut,kollarım pazu yapmıştı resmen.şu anda pazularım yumuşak yumuşak.3 aydır falan yapmıyorum neredeyse...bu günden tezi yok yapıcam...en rahatladığım ve performans aldığım spor..yeni sezonda kesin başlıycakmış ebru...o zaman zaten kesin yapıcam da evdede öğlen pilates,akşamda yürüyüş yapmayı planlıyorum.zaten bi başlayınca gerisi geliyor.insan vicdan azabı çekiyor yapamadığı gün...sende başla bi an evvel.ama düzenli yap mutlaka cnm...
Bugun 3 km yurudum donusde halim kalmamisti taksiyle geldim ama cok zevkliydi sabah sahilde yurumek doguhaninda cok hosuna gitti usteik parkdada oynadigi icin vicdan azabi duymadim cok eglendi bebem simdi uyuyor :) bende size bi bakayim dedim.yapilacak islerim var ve bugun Allah izin verirse pilatese basliyyrum direkt karin dvdsi ile.zilim bendekide hic renk veiyor anlamadim gitti bi tuhaf yani cakmami yoksa o da :)
Banucugum o twistter minnacik brnim ayaklarim zor sigiyor neredeyse belim agriyor kullandikdan sonra.bimde bi cikar olculerine bak canim once.
Banucugum 39.5 40 arasi benim ayaklarim.dengede zor duruluyor ustunde.ac orada bi dene bence
öznurcum durup dururken aklıma geldi
eğer simsiyah bir sürme yada göz kalem yada eyelıner tründe bişiyse istediğin....ben 3 yıldır falan flormar ultra black eye lıner kullanıyorum.çıktığı günden ber kullanıyorum yani..çokta memnunum.gözlerim aşırı hassas olduğu halde dokunmadı hiç..bildiğin kalem şeklinde,kullanımı çok kolay...fiyatıda çok uygun.yumuşacık sürülüyor,akmıyor hiç..ve kömür siyah....buğulu göz makyajı yapmak için biçilmiş kaftan yani...aklıma gelmşken yazayım dedim...
Merhaba kizlar,
Bugun ne spor ne diyet hicbirsey elbetde yok cunku teyze oldum ben :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?