anaaam ocd'im nasıl becerdin kız onu?:13:eferim sana:13::13::13:
Selam kızlarrrr .
Zilim çok çok geçmiş olsun anneciğine canımmm..Rabbim acil şifalar versin..
İnş. Patoloji sonucuda temiz çıkarda rahatlarsınızzz
Rabbim hepimize üstesinden gleebileceğimiz dertler versinnn..Anne dedin mi içim gitti valla..
Benim annemdede alnında varr ama bir türlü hastaneye götüremiyoruz..Çok korkuyorummm.
Anne sevgisi muhtaçlığı başka..Rabbim başlarımızdan eksikliğini göstermesin inşallahhhh..
Aeben ablacım sen nasılsın..Geçen yazmışsın diyar ile yarışa girin diye..Valla öyle bir şey şart olacak yaa..Ben tek yapamıyorum çok saldım çokkkk Hep geçen seneyi düşünüyorum gaza geleceğime moralim bozuluyorrr..Geçen sene bu zamanda şu kilodaydım şöyle besleniyordum falan diyorum..
Banucuğummm sanada çok geçmiş olsun cnmmm..Rabbim acil şifalar versinnn..Bebelere geçmeden atlatırsın inşallahhh..O boğaz iltihabını geçen ay tam 3 hafta çektim..Her gece ağlayarak..( Çok zorrr..Anitbiyotiksiz asla geçmiyor..
Ocd sen nasılsın
Kujumm maşaallahh kilolar birbir gidiyor
hayırlı akşamalr dilerim ...
banum ve zilim geçmişler olsun ...yaz günü nerde üşüttün ?
neslişim diyar gelsin konuşup yarışın zamanında bizde çok yaptık. insanı gerçekden motive eder..
neslişim senin haberin yok sanırım ayın 12 de umreye gidiyorum inşallah . ilk dua edeceklerimden birisin .benim gibi aciz bir kulun duası kabul olur inşallah .
ocdim maşalah sana
hayırlı akşamalr dilerim ...
banum ve zilim geçmişler olsun ...yaz günü nerde üşüttün ?
neslişim diyar gelsin konuşup yarışın zamanında bizde çok yaptık. insanı gerçekden motive eder..
neslişim senin haberin yok sanırım ayın 12 de umreye gidiyorum inşallah . ilk dua edeceklerimden birisin .benim gibi aciz bir kulun duası kabul olur inşallah .
ocdim maşalah sana
Bilmiyorki zilim nasil oldu anlamadim bende
Allaha sukur canim iyiyim sen nasilsin?
Vallahi masallah ben sastim kaldim
herkese günaydın
ve iyi hafta sonları olsun..
ben özel öğrencimi çalıştırdım yolladım,kahvaltı hazırladım oğlum uyanmış yatağının içinde kitaplarını karıştırıyordu.eşimide uyandırdım kahvaltımızı ettik,çamaşır attım yıkandı o sırada,astım,kahvemizide içtik.şincik gezmeye gdiyoruz..oğluşun öğlen uykusu zamanı gelmeden gezdirelim biraz..durup duru biz çok güzel aileyiz dimi anne diyor babasıyla ikimizi yanyana getirip sarılarak..çocuklar alem valla..sabahta bana terastaki saksıdan maydonoz kopartmış anne daha açmamış ama sana çiçek topladım diye getirdi..
neslişim yarış her zaman gaza getirir insanı mutlaka diyarımla yarışın.onada motivasyon ve gaz olur ...ipin ucu kaçtı diye salmak yok...güzel dileklerin için çooook teşekkür ederim cnm..bu sıralar buna çok ihtiyacım var..rabbim seninde ne muradın varsa versin..tabii hepimizin...aebenim senin içinde dua edecek bak peygamber efendimizin ayak bastığı topraklarda...duaları kabul olur inşallah...
biz kaçtık durmuyor oğlum hadi anne şimdi rüzgar çıkacak çabuuuk diyor...hava raporunu kendi uyduruyor tabisii..
banum şok bii diyetle metonu sallasanmı acep recep?:26:ben hiç şok diyet yapmamıştım takılsada takılmasada durmadan devam ettim.ama ablam takılma olduğunda şok diyetler yaptı ondan biliyorum.ya bir gün patlayana kadar yedi ertesi gün sadece çorba,ayran vs..sıvı ile geçiştirdi..ya ayran detoxu yaptı ..öyle böyle 16 kg verdi..şimdi incecik...tabii her gün durmadan yağmur çamur yürüdü.hafif koşar adım hatta 7-8 km...hala yürüyor...sende sabah erken uyan yürü cnm..pantolonunu da güle güle giy...ben çantayı aldım ama pantolon istediğim beden kalmamış.yarın alşam üstü mağazandan alıcam...zilim bende kendime renkli saks mavisi kot aldım aman zayıflarım alırımd iye erteledim erteleidm ama artık yetti aldım
çok iyi durmuyor ama kötüde durmuyor, acilennn bir yöntem bulup başlamam lazım
sporada evde başlıycam ama lesile yapıcam kalori yaktıran spor yapmam lazım ..
ama hangi diyettt dersen hangi yolu zileirm bilmiyorum
iyisin öznurum,çok çaba sarfetmeden zayıflıyorsun wallaSelam kizlar ben zayifliyorum cok dikkat etmiyor ama porsiyonlarim col cok azaldi sanirim onun etkisi var.ya ben anneler gununde kosu bandi hediuesi istiyorum :)
banum şok bii diyetle metonu sallasanmı acep recep?:26:ben hiç şok diyet yapmamıştım takılsada takılmasada durmadan devam ettim.ama ablam takılma olduğunda şok diyetler yaptı ondan biliyorum.ya bir gün patlayana kadar yedi ertesi gün sadece çorba,ayran vs..sıvı ile geçiştirdi..ya ayran detoxu yaptı ..öyle böyle 16 kg verdi..şimdi incecik...tabii her gün durmadan yağmur çamur yürüdü.hafif koşar adım hatta 7-8 km...hala yürüyor...sende sabah erken uyan yürü cnm..pantolonunu da güle güle giy...ben çantayı aldım ama pantolon istediğim beden kalmamış.yarın alşam üstü mağazandan alıcam...
iyisin öznurum,çok çaba sarfetmeden zayıflıyorsun walla
porsiyonları aşırıda azaltma cnm..sonra hep az yemek zorunda kalırsın..az fazla yesen kg olarak geri döner...
oğluşuna gündüzden öğret babası gelince babasına o anltasın..babaları oğullarını kıramaz
bizdede yüzsüzlük dizboyueşim durup durup soruyor ne alalım sana diye,ben geçiştirince oğluma sordurdutuyor sanki anlamıyormuşum gibi ama ben ne isteyeceğime karar veremedim:44:bende anneme hediye seçmek için akşam üstü dolandım durdum ama yanımda olmayınca bedeni tam kestirip karar veremedim..yarın yine bakıcam artık...:44:
banum şok bii diyetle metonu sallasanmı acep recep?:26:ben hiç şok diyet yapmamıştım takılsada takılmasada durmadan devam ettim.ama ablam takılma olduğunda şok diyetler yaptı ondan biliyorum.ya bir gün patlayana kadar yedi ertesi gün sadece çorba,ayran vs..sıvı ile geçiştirdi..ya ayran detoxu yaptı ..öyle böyle 16 kg verdi..şimdi incecik...tabii her gün durmadan yağmur çamur yürüdü.hafif koşar adım hatta 7-8 km...hala yürüyor...sende sabah erken uyan yürü cnm..pantolonunu da güle güle giy...ben çantayı aldım ama pantolon istediğim beden kalmamış.yarın alşam üstü mağazandan alıcam...
iyisin öznurum,çok çaba sarfetmeden zayıflıyorsun walla
porsiyonları aşırıda azaltma cnm..sonra hep az yemek zorunda kalırsın..az fazla yesen kg olarak geri döner...
oğluşuna gündüzden öğret babası gelince babasına o anltasın..babaları oğullarını kıramaz
bizdede yüzsüzlük dizboyueşim durup durup soruyor ne alalım sana diye,ben geçiştirince oğluma sordurdutuyor sanki anlamıyormuşum gibi ama ben ne isteyeceğime karar veremedim:44:bende anneme hediye seçmek için akşam üstü dolandım durdum ama yanımda olmayınca bedeni tam kestirip karar veremedim..yarın yine bakıcam artık...:44:
inşallah .Allah arazı olsun takyim .hayırlı yolculuklar aben ,şimdiden gülegüle git,gülegüle gel,ibadetin bol,duaların kabul olsun.
takyim kahvaltıları atlıyor yada çok az yiyorsun fakat akşamların fazla oluyor kilo durman bundan kaynaklı sanırım .iyi akşamlar kızlar,diyet bildiğiniz gibi bozmadan gidiyorama kilo vermem durdu biraz.ben de biraz bugün sıktım ama işe yarar mı bilemem
sabah 1/2 l ılıksu,1saat sonra 2 kahverengi gün kurusu,
öğlen tam buğdaylı peynirli sandviç
ara 2 ceviz biraz badem
akşam kabak ızgara,kırmızıbiber ,yoğurt,3 köfte ızgara,brokoli salatası
3 l su,7 km yürüyüş
AMİN .AMİN neslişim .Ablamm inan öyle sevindim ki senin adlınaa..
Bende çok gitmek istiuorummm..Şuan bunu okuyunca çok duygulandımm..Zaten
ıslakdı gözlerim..İçimizden Allah Ve Peygamber aşkımız hiç bitmesinnn..
Elimizden geldiğince ümmet olmaya çalışıyoruz ama ne kadar doğru yapıyoruz
ne kadar eksik yapıyoruz ahhh ahhhhhh..((
Ablammm benden Selam ulaştırr öyle içimden geçiyor ki
çok çok gitmek istiyorummm...
Sende hayırlısı ile git gel inşşallahhh..
,Eşinle mi gidiyorsun?
..
amin zilim .neslişim 2,5 yaşını geçti oğlum cnm...
rabbim bizede nasip etsin umre yollarına ayak sürmeyi...
anacımmm bacaklarımın belimin ağrısından ölüyoruuumçok fenayım wallla...reglimin ilk günü.. eşim sağolsun evi süpürdü,sildi birde beceripte yemek yapabilseydi ne güzel olurdu böyle durumlarda..
süperrrrrdünden beri kimse girmemiş,nerelerdesiniz kıslar..?:44:
herkes kiloları verdi galiba...topiğimiz 2.sayfaya düşmüş..diyette olmasanızda gelin yazın yahu...
aebenim umreye gidince ben yalnız başıma yazar okurum artık bu gidişle...siz gelmeyin yazmayın şişman kalınben zayıflarım kendi başıma görünmez olurum siz dobiş dobiş gezin yaza uğrayıp yazmayanlar şişko patata olsun
hadi yazmayında göriiim şimdi
ocdim kulanıgıdın ilaçler hormonlarinı dengelemiş olabilir . kilo vermen bundan düzene girmiştir.Selam kizlar ben zayifliyorum cok dikkat etmiyor ama porsiyonlarim col cok azaldi sanirim onun etkisi var.ya ben anneler gununde kosu bandi hediuesi istiyorum :)
[ı]hayırlı günler dilerim . Malumuznuz üzere baya yogunun o yünden giremedim .
Iyisinizdir inşallah .
Kıslar gitmeden giremessem haklarınızı helal edin .
Eh 3 senedir burlardayız . Benden yana helal olsun[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?