kıslaaaaar az evvel VARAN-1'den bahsettim....
şimdi sıkı durun VARAN2 geliyor
ebrudan başka plates yapan varmı diğer kanallarda diye bir araştırdım.varmış.ebrunun yerini tutarmı tutmazmı bilmem.ama buldum valla...tatlıses tv'de burcu vurkaç diye bir spor hocası salı-perşembe(8:30-9:30 arası) cumartesi-pazarda (10:00'da) çıkıyormuş...hiç izlemedim nasıldır iyimidir ama en azından kendi başıma yapmaya çalışmaktan iyidir.bi deniycem bakalım.iyiyse hiç değilse haftada 4 kez onunla kalan günlerde kend kendime yaparım.salı perşembe günleri hafta sonunun tekrarlarıymış ama olsun ne yapalım.ebrudan umudu kesmeye başladım ben.o bi kanalla anlaşana kadar burcuyla idare ederiz...
ilgilenenlere,benim gibi yalnız yapmaya sıkılanlara,çalışıp hafta sonu plates yapmak istiyorum diyenlere önemle duyurulur......
o burcu vurkaç'ın astroloji seansları da oluyormuş bilginiz var mı acaba?
zilin benim saçlarım çabuk yaglanır normalde ama böyle oldu son zmanlarda ne kullanıcam bilmiyorum ya
gliss in ürünleirnimi denesem acaba bilemedim?
birde gliserin kullanıyorudn sne degilmi oda iyimiş
kıslar ben bir kaç gün evimde olamıycam az önce belli oldu sizi haberdar edeyim...
annem bu gün biopsi oldu ve anlayışsız bir gurup akraba anneme tatile geliyorlarmış biletlerini aldıktan sonra haber vermişler..
bu devirde yumuşak yüzlü olmak hiç iyi bişey değil,malesef bende anneme benzemişim bu konuda..benide durup durup baskına gelir gibi basan eşimin akrabalarından bıktırdı...tam annem biopsi için ameliyathaneye alındığında babamı arayıp söylemişler,yarın size süpriz yapacaktık ama evde olmassınız diye aradık diye...hangi devirde yaşıyoruz,telefon diye bişey var..bakalım gideceğin insan müsaitmi?yazında annemin yazlık tekke gibi...biz anneme misafir olarak gidiyoruz 100 mt ilerde kendi yazlığımızdan...annemi görebilene aşkolsun hep mutfakta...babam dışarda mangal başında ,annem mutfakta ...sözde emekliliklerinin tadını çıkaracaklar..
ablam izin aldı geldi 3 gündür o yanındaydı,pazartesi alacaklardı biopsi için annemi olmadı,bu gün yaptılar..ablam yarın sabahtan gitmek zorunda..ablamda öğretmen ve tam sınav zamanı biliyorsunuz okullarda...ben gidecektim ama küçük çocukla hastanelerde zor olur diye ablam ben giderim dedi..oğlum zaten hastaneyi altını üstüne getirirdi..
az evvel annem nasıl diye aradım,(sabahtan beri arıyorum zaten dakka başı)babamın şeker yükselmiş zaten,çok sulugözdür
ablam bari sen gel izin alda dedi.aradım müdür beyi ..tamam hocam sorun değil,yardımcı öğretmen idare eder 2 gün nolcak dedi sağolsun..yarın sabah okuldan çıktığım gibi gidicem uçakla...
gelenlerde bi o9rdu mübarek..annem söylememiş kimseye telaş etmesinler diye...babamda tel.de bişey diyememiş şaşkınlıktan.zaten müsaitmisiniz diye soran olmamışbiletleri aldık geliyoruz demişler.annem de ayıp olur şimdi söylesek diyor,benim bişeyim yok ,sen bile gelme ben idare ederim diyor ama kolunu zor oynatıyormuş ablam öyle dedi...ne düşüncesiz insanlar var ya...
tünaydın herkese...
çıkmadan önce hoşçakalın demek için girdim...
saat 13:30'da uçağım...eşim öğle arası bırakacak bizi...onu bekliyoruz...akşamdan valizimi,yemeklerimi yaptım,eşimin kıyafetlerini ütüledim astım..
ben yokken aebenim gelirse hoşgeldin aplam diyeyim şimdiden...hepiniz öptüm kısçelerim...allaha emanet olun..gelince görüşürüz...bye
merhabalar .
öncelikle hepinizin kandilini ve üç aylarını kutlarımhayırlara vesile olsun inaşalah .
sayfaları okumaya fırsatım olmadı sadece geldigimi haber vereyim dedim . baya üşütmüşüm hastayım . d,nlenemedimde misafir bastı 3 gün yatılıyani zilim misafirler konusunda senle aynı durumdayım halinizi anlıyorum . anacinede geçmişler olsun taz zamanda saglıgına kavuşsun inşaalah
pazar günü geldim ama anlıycanız üzere fırsat olmadı . yazmaya . umarım hepiniz iyisinizdir .
umre rabbım kabul ederse çok güzel geçti . rabbım sizlerede kısmet etsin banada tekrarını inşallahkelimerle anlatılmaz kıslar yaşamanız lazım
kabeyi görünce ilk dua geri çevrilmezmiş . hepiniz o dularımın içindeydiniz
banum sen nasılsın ? bi gelişme varmı . umarım hallolmuştur :26:
neşlişim ve ecrin kıslar ordan bi ot getirdim sipariş üzerine . bebiş içinn . eger yakınlarınızdan umreye gidecek varsa ısmarlayın ismi meryem ana otu . niyetim sizlerede getirip kargoyla göndermekdi ama bitki çok şert ve çok yer kaplıyor valiz sorunumuz vardı :26: hatta hediye valilizimizin birsi kayboldu
neyse benden iyilik saglık .
vakit bulunca tekrar girnmeye çalışırım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?