Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydınn...
zilim hoşgeldinc nm tekrardan geçmiş olsun annecigine
ameliyat hane kapıları zordur cnm bilirim
allah başka zorluk sıkıntı vermesin inşş
anneciginde biran önc eiyileşir
dügünleir atlatınca tatile çıkarsınız cnm ...

öznurcum unutmadan bende troid yok cnm ölçtürmüştüm önceden
benim kilo verememem tamamen istikrarsızlıktan kaynaklanıyo
aldıgım kilollarda yedigimden kaynaklı cnm.

aben abla selamm

hayırlı sabahlar .

zilim hoşgeldin ...
tekrar geçmişler olsun annene. şükür atlatınız .

selam banuşum ....
kıslar ben iştahıma engel olamıyorum şu günlerde hele akşam ve gecleri bir türlü doymak bilmiyorum . nasıl diyat yapıcam ben ..
bugün tekrar dr. verdigi ilaca başladım şişkinlik yapıyor ve pek etkisi olmuyor diye içmemiştim . umarım iştahımı kontrol altına alır

Son düzenleme:

ne ilacı abla? bire dagıttın mı toplamak zor oluyor helede akşam ve gece yemeye alışınca
13 gündür bi kaçamagım yok sadece c.tesi akşamı yemiştim bişiyler
yarın tartılcam bakalım kaç çıkıcak kilom.

abla tarçın yeşil çay filan denesen iştahın için

inşallah gönlündeki kiloda çıkarsın banum .

banum sen bnim yazdıklarımı hiç okumuyorsun bunu anladımbi ara dr. bana ilaç vermiştiya (glukobay ) bagırsaklar4da etki edip emilimi geçeştiriyor şekeri dengedetutmayı saglıyor böylede . senin kulandıgın gibi direk insülin etkili deyil ama . . baya şişinlik yapmıştı bende ulanmıyuordum ..
karışık çay içiyorum banum sabhları 1 kupa ..
ha birde şu 9 çay karışımı varya ondan aldım. bugün 2. günüm . ayhan arcanın karışımı hani burdada linki varya ondan .. ama butür şeyler pek etki etmez bende sporla yememi ayarladıkdan sonra kilo veremem .

inşallah gönlündeki kiloda çıkarsın banum .

banum sen bnim yazdıklarımı hiç okumuyorsun bunu anladımbi ara dr. bana ilaç vermiştiya (glukobay ) bagırsaklar4da etki edip emilimi geçeştiriyor şekeri dengedetutmayı saglıyor böylede . senin kulandıgın gibi direk insülin etkili deyil ama . . baya şişinlik yapmıştı bende ulanmıyuordum ..
karışık çay içiyorum banum sabhları 1 kupa ..
ha birde şu 9 çay karışımı varya ondan aldım. bugün 2. günüm . ayhan arcanın karışımı hani burdada linki varya ondan .. ama butür şeyler pek etki etmez bende sporla yememi ayarladıkdan sonra kilo veremem .

ay abla aşk olsun okumam m yahu snin msj larını o ilacı kullandıgını biliyorum
ama benim kullandıgım ilacın aynısı diye düşünmüştüm ödem yapıyor diyinc ekafam karıştı:26::26::26::26:

yediotlu çaı duydum ama hiç alasım gelmedi

abla sende 1 keçiboynuzu kaç gramdır? valla bi hassas mutfak tartısı alıcma bu gidişle

abla 1 tanesii 100 gr olamaz yahu
100 gramı 308 kalori çünkü

benun keçi boynuzunun büyüklügüne göre degişir . ama 50 yada en fazla 100gr arasıdır .

ödem deyil banum karında şişlik yapıyor kulandıgım ilaç birazda kabızlık çünki yediklerinin sindirimini yavaşlatıyor .buda şekerini dengede tutuyor ve tok tutuyor .
senin kulandıgın ilaçla alakası yok . senin kulandıgın ilaç direk insülinlere etki ediyor ben kulanmaıyorum o ilacı. bende insülin fazlalıgı yok . şekerim ve insülünim .tam tersi düşük .

abla 1 tanesii 100 gr olamaz yahu
100 gramı 308 kalori çünkü

banum en fazla dedim zatten bazıları baya büyük oluyor .
normalini 50 gr hesaplasan 150 kl eder zaten

yahu benim masaj gitmeden sen nasıl geri yazdın

banum en fazla dedim zatten bazıları baya büyük oluyor .
normalini 50 gr hesaplasan 150 kl eder zaten

yahu benim masaj gitmeden sen nasıl geri yazdın

geldi msj ablaa sanırım teknik bi hata senin msj sonra gelmiş gibi görünüyor.

bugün acaip bi miskinlik var üzerimde ya acımıyorum bile

bugün iştahım azladı şükür ama neyin atkisi bilmiyorum ..:44:
evde oldugumdan düzenli mönüm oldu ondanmı yoksa ilacın etkisimi yoksa çayın etkisimi. ama hangidi olursa olsun iştahım kapalıya çok şükür .ç
kaç gündür dogru dürüs bir mönüm oldu .
girmişken yazayım ....

kahvaltı
2 dl tb ekmek .. bolca peynir.
domates .salatalık. maydonoz .

1 hurma .

öyleyin .
3 kpç. tavuklu çorba .
yogurtlu kabak salatası

akşam .
tavuk döner .salatalık ...

gecede kiraz yerim

3 kupa 9. çayı .
1 kupa karışık çay .
2. lt su .
spor fazla yok bi mr. turu yaptımokadar ..
akşama belkiyürürüm ..
pilatese başlamam lazım

yahu bende beyaz tv çekmiyor uyduda .ne edcem pilates başlayınca.
ne salonun uydudan çıkıyor nede oturma odasından :26:

Son düzenleme:
günaydın millet...
sabahın 4:30'unda uyandım her gece kabuslarla ter içinde uyanıyorum,çoğu zaman ağlayarak...
akşamda annemin komşusunun kızını intihar etmiş olarak gördüm.annesinin sesi hala kulaklarımda yankılanıyor.eşimin dürtüklemesiyle zor kendime gelebildim..
gün içindede durup duruken üstüme bir kesiklik geliyor,ellerim titriyor eşim panik atak yada anksiyete bozukluğa benziyor gel bi ara hastaneye dedi...
acaip sarsıldım annemin üzüntüsüyle,nasıl atlatacağım bilmiyorum kıslar....

zilim kendini niye bukadar yıprattın canım ya anlıyorum canının parçası anen ama şüşür iyi . dahada iyi olcak ..
bekleme bence bir spron varsa git hastaneye.

hayırlı sabahlar ...

yine yogun bir beni bekliyor

banum tartıldınmı .merak ettim .

günaydınnn

aben ablam tartıldım bu hafta 67.8 kiloyum yani geçen haftadan bu tarafa 800 gr vermişim spor yaptıgım için
kalıcı dye düşünüyorum bu verdikleirmi az gitisn öz gitsin bundan sonra.
kaloriyide 1100-1200 arası tutmaya çalışıyorum genelde.
tavuk-et agır geliyor bende bol salata sbze ve yogurt yiyorum günd e2 porsiyonda meyve
ben pazar gidiyorum artık c.tesileri eskiden hep markete giderdik şimdi pazar hoşuma gidiyor
hemde o sebze ve meyveleri gördükçe diyet yapasım geliyor ne alaka anlamadım

zilimmmm ahh can kuşum neden kendini bu kadar yıprattın cnm ya
herşeyin bi çaresi var allah daha beterinden korusun, annecigin iileşti şükür cnm
yapma kendini bu eziyetii

tebrikler banuşum ... ddigin gibi az olsun öz olsun .
sporsuz olmuyor ama .
bende 66 .5 olmuşum . 67 den baya fazlaydım

banum ne dikatimi çekti biliyormusun . kiloda alsak versekde aramızda hep 1.2. kilo mutlaka oluyor :44: kilo verikende ,alırkende birbirimizemi baglıyız ne

haftaya 66 tıları görürsün inşallah ..

göbegimiz bir acabaa

sende vermişsin abla ne güze, ben 1 kilo veririm diye bekliyordum aslında ama wc ye hergün çıkamıyorum onun etkisi olabilir
ben sporu şöle yapıyorum sabah 6 da yürümeye gidiyorum 1 saat sonra eve geldim 300 mekik yapıyorum 200 de twester
ama en etkili spor plates bende başlıycam ebruyla birlikte kısmet olrsa

c.tesi günlerini kaçamak günü yapıyum abla canımın istedgi şeylerden az az yiyorum
ama yine akşam 7 ye kadar sonra bişiy yemiyorum

akşam yememek bende pek fark etmiyor niyeyse . ara yaptıgımdada veriyorum eger mönüm iyiyse.:44:
hafta sonnları yürüyorum bende hafta içi sabah ya çok erken kalkıcam onuda yapamıyorum çünki baya geç yatıyorum .
ama hafta çide gün boyu yürdügü hesap etmek lazım tabe
pilatesi yapmak lazım evet ama beyaz tv işini hala çözmüş deyilim sinyaleri az galiba bozuk çıkıyor 2 uydudada.:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…