abla demekki sen ara yapıcaksın başka yolu yok bugün benim kaçamak günümdü cnm istedigi şeylerden yedim azar azar
iyi oluyor böle olunca,
bende akşam en erken 12 de yatıyorum sabahta 6 da kalkıyorum mecbur
slm aebenim ve banuşum....
diyet moduna girmişsiniz ne güzel..ben bir türlü kafamı rahatlatma moduna sokamadım malesef..babam annnemi bize getirdikten sonra fenalaşmış..neye ve hangine üzüleceğimi şaşırdım kaldım artık..babamla annem birbirlerine fena halde düşkünler,herkes farkındadır o derece yani.özellikle babam anneme daha da bi düşkündür..annemi aldık geldik,babam arkadan gelecekti,,işlerini toparlayıp.geldik ne arıyor ne soruyor annem alındı hatta.meğersem babamın şeker 360'ları bulmuş insülin vurduğu halde( tansiyonda 18-10 olmuş..komşular yetişmiş bahçede düşmüş arabasına binerken sabah..kardeşimi aramışlar annem duymasın diye.babamla uğraşmış kardeşim.iyileştikten sonra haber verdiler..arıyorumm arıyorum cvp yok telden vs..vs.. offf valla serseme döndüm..birde oğlumun ateşi 40,1 oldu.üst solunum yolu enf. sebebiyle..nereye yetişeyim,ne yapayım şaşırdım kaldım..eşim ağustos sonunda başhekim oluyor.durmadan seminerlerde vs..
2,5 kg verdim ve yüzüm acaip çöktü üzüntüden..ellerim titriyor sürekli ve nefes nefeseyim..azcık dalsam kabuslarla uyanıyorum anneme yada oğluma bişey olmuş olarak görüyorum rüyalarımda.. offff...
az evvel ablamlarla birlikte ablamlara gittiler.bir kaç gün orada uracaklar..annem birde benim bu halime üzüldü kadın,iyice elden ayaktan düştün diyor..2-3 gün dursunlar gidip alıcam arabayla gözümün önünde dursunlar...
benden haberler böyle...pek iç açıcı değil ama buna şükür yinede...
topikte yine üçümüz kalmışız hakikatten...:26:
iyi geceler,
ah zilim hep gelince üst üste gelir zaten cnm ya
çok geçmiş olsun bugünlerde geçer tatlışım sakin ve serin kanlı olmaya çalış cnm
bir an evvel allah bi ferahlık verisn inşş sizleree
aben ablam ben bi bakayım hangi btikiler varmış alırım olmazsa neler içtik bird ebunu deneyelim süper gitmiş kilon sevindim senin
adına ama ilaçlada gimtiş olabilir diye düşündüm
çayon adı 9 otlu çaymıydı
aebenim aplam kendi telaşımdan sana geçmiş olsun demeyi unuttum,kusura bakma nolur...kızına geçmiş olsun aplam..yaz günü ateş çekende zor bakana da zor..kolay düşmüyor havanın sıcak olması sebebiyle..bende oğlumu bir saatte beş kez soğuk duşa soktum..eşim evde yoktu( annem alt katta yatıyordu o duymasın üzülmesin diye yukarda yanımda yatırdım oğlumu ,banyoya sokarken ağlıyor diye neredeyse ağzını tıkayacak duruma geldim.annem üzüldükçe dikişi sızlıyor..kabus gibiydi..geçti çok şükür...
banuşum sende kilo vermeye başlamışsın cnm sevindim walla..iyi dileklerin için sanada çok teşekkür ederim cnm benim..
benimde sesim çok fena helde kısık..3 hafta önce yine kısılmıştı düzeleli 1 hafta oldu yine gitti komple..oğlumda durmadan bişeyler soruyor,sesimi dinlendiremiyorum..perşembe günü eşim gelince oğlumu bırakıp hem hormon testleri hemde tiroidklerime baktırmak için gidicem hastaneye...
Bende buradayim rabbim utandurmasin basladim diyetr ama yazamiyyrum oglum su an omzumda teeefonu istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?