AMİN .merhaba sevgili montici arkadaşlarım
dedim bir merhaba diyeyim
hepinizin mubarek Miraç kandilini kutlar, Rabbimden dualarınızın kabulunu niyaz ederim
hepinize sevgiler, görüşmek üzere...
günaydın
hoş geldin öznur skıntımı vardı netinde?i
valla en oldu bilmiyorum amaa sabır çekmekten başka birşey gelmez elden
aben abla sanada günaydın
bend eher sabah yürüyorum 6 da gidiyorum yürümeye
demek plates başlıycak çok sevindim vallaaa
eylülde başlarız bizdeee
sabrediyorum abla zaten başka bir şey gelmiyor elden , birde snein dedigin gibi bi yöntemi 1 ay denemek lazım
özel bir yöntem uygulamıyorum zaten ama gı dikkat ediyorum beslenirken
bird eşu ilaç ödemmi yaptı acaba prespektüsünü okudum öle bir etkisi yok ama anlamadım neden inmiyor kilom:26::26::26::26:
elbet inecek banum . biraz sabır
platesimide yaptım. anacım ne hamlamışım .vede kilo aldıgımdan hareketleri hiç hahkıyle yapamadım
banum havalar çok erken aydınlanıyor 6 da her yer aydınlık ...bende .7.8 arasında gitmeye çalışıyorum herkes uyurken
bende gı endeksine dikkat edicem yapabildigim kadarıyle . başka türlü kilo veremiyorum zetenhemde saglıgım açısından şart .
şunu bir kere deha anlıyorum hayatımıza saglıklı beslenmeyi sokmasan verdigimiz kilolar kalıcı deyil . yeri geldiginde herşeyden yemek lazım ama kararınca .
hadi bakalım bismillah .. 1 aydır diyet günlügüma bakmadım bile :18: bugünden itibaren tekrar ne yendi yazılacak .
mönülerim düzgün oldugunda vede montiye uygun burayada yazayım . hemde topik canlansın .
çok güzel banuşum daha ne olsun . kilo akybı sadece baskülde deyil bilyorsun bunuaben abla ilaç içmeye başladııgmdan bu tarafa
-gece yemelerim azaldı
-kilo kaybım az olsada inceldim
-yeme düzenim oturdu
-sporu istikrarlı yapıyorum
-cnm tatlı çekmiyor
-aakşam yemekten sonra ara yapmıyorum acıkmıyorumda az açlık hissetsem bitki çayı içiyorum
ilk 10 gün için bunla riyi gelişmeler diye düşünüyorum.
6 da çok güzel oluyor ama serin serin yürüyorum 1 saat sonra eve gelip mekik ve twester yapıyorum
herşeyden yiorum ama tabi abur cubur degil her şey dedigiim bütün sebze ve meyveleri yiyorum
o ögün cnm ne isterse onu yiyorum gibi
çok güzel banuşum daha ne olsun . kilo akybı sadece baskülde deyil bilyorsun bunu
ilacın etkileri iyi demekki . ödemin fazla tuzdan ve sıcakdan kaynaklanıyor olmasın ???
sana tavsiyeym gl endeksine dikkat et ama kl. biraz artır . sebzeye yönel . daha çok salata ye mesela .
1200 kalori almaya çalışıyorum ama bazen 900 de kalabiliyorum
gı dikkat eidyorum kesinlikle 10 gündür agzıma abur cubur vurmadım
çok fena olmuştum abla gece kalkıp sarelle yiyordum ekmegimin arasına tereyag sürüyordum...
büskivi yiyordum
kan şekerim dengesizleştigi için olmuş ilaca başladıktan beri yok öle şeyler
her ögün sebze tüketiyorum, günde 2 ögün meyve bi sabah 6 da yürümeye giderken biraz süt ile
birdee akşam üzeri 4-5 gibi
günaydın .hayırlı günler dilerim ....
mutlu ,huzurlu bir sabah dilerim derken şehit haberi alıyoruz .allahdan rahmet diliyorum tüm şehitlerimize . kalanlarada sabır .
rabbım ıslah etsin vicdanı olmayanları
günaydın ablacığım . sanada hayırlı günler olsun İNŞALLAH . ALLAH rahmet eylesin mekanları cennet olsun . bende üzüldüm . bu hafta biraz sekteye uğradı diyet ablam . evi toplamaya başladım ufak ufak toplanıyorum artık .
tatlı telaş başladı desene nazlım . rabbım gönlüne göre versin inşallah ...
ev taşırken izin alacakmısın ?
amin ablacığım . şuan için izin almıycam ablam akşamları eşimle kolilediklerimizi götürüp bırakıyoruz eve yerleştirmeye başladığım zaman izin alıcam bir iki gün . evden bitek yatak odamı alıcam onun için taşınacak fazla bişey yok . diğerleri mağzadan gelip kurulacak direk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?