Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

slm monti halkı özledim sizi valla....
cumadan beri memleketimdeydik,son düğünüde yaptık,şifayı kaptık geldik..(idrar yolu enfeksiyonu oldum,yabancı ve kalabalık yerde wc'yi kullanmaktan olsa gerek)
giderken eşimin laptobu evde olmadığı için yazamadım,kendi laptobum bu gün geldi servisten...artık rahatım...

eve geldiğimden beri ancak oturabildim,valiz boşalt,yıka-as,oğluşu banyo yaptırdım yedirdim,uyuttum derken ancak oturdum...sabah çok erken yola çıktığımız için uykusuzluktan bayılıyorum,duş alıp yatayım...
birde oğlumu daha evvelden ön kayıt yaptırdığımız ama çağıracaklardan hiç emin olmadığımız bir özel eğitim kurumundan çağırdılar...kendi okuluma sabah gidip izin alıp oğlumun okuluna bakacağım,müdürüyle,öğretmenleriyle görüşmek için...
oğlum çok hevesli...ama benim aklımda çok soru işaretleri var:44: çocuğumun zekasıyla ilgli..ya doğru yönlendirilemesse diye...allahım hakkımızda hayırlısını ver yarabbim...:18:

ne kullaniyonuz bizede diyin :)

HAYIRLI SABAHLAR DİLERİM ..
GÖNLÜNÜZCE BİR HAFTA OLSUN İNŞALLAH .

hafta sonum çok yogundu yadıgım gibi. koltuk kumaşlarını begendik hafta sonuna dagru götürecekler . sonrada boya ve kagıt işlerine başlıycagız yogu günler beni bekliyor anlıycanız

hoşgeldin zilim . yoklugunuz hemen belli oluyor
geçmiş olsun ... ogluş içinde hayırlısı olsun inşallah ..
ne kullaniyonuz bizede diyin :)

mumum özeline yazdım canım . bizim gibi diyet yapıpda sonuç alamayan bir arkadaş tavsiyesiyle saglık bakanlıgı onaylı bir ürün kullanıcam. burdan paylaşmayı uygun görmedim çünki monti topigi .hemde bu tip ürünlerin paylaşımı yasak topiklerde ama bu ürün diyetiyle yapılıyor sadece kulanılarak etki edecek tarzda bişi deyil .sormak isteyen olursa özeline yazayım kulanıpda tam etkisini gördükden sonra sizlerle paylaşmayı düşünmüştüm ama sen erken davrandın . AMA normal diyetinen sonuç alan kimseye tavsiye etmem . bizim durumları ve bünleri sende biliyorsun .

SEN NASILSIN NASIL GİDİYOR SENİN ÖZEL DİYETİN ??

Son düzenleme:

tamam ablam sagolasin ,benden kacmaz ins sizde istedigniz sonuclarini alirsiniz ama özeline soru yagcak senin simdi,yazmasamiydik acep :) benim diyetim gayet güzel ablam ama hafta sonu sekteye ugradi malesef bugün kaldigim yerden devam ediyorum böyle uzaklara gidince olmuyor malesef

Merhabalar. Haftanız güzel geçsin inşallah. 2 gündür montiyi sekteye uğrattım biraz. Bugün toparlamam lazım kendimi. Allahtan sporu ihmal etmiyorum. Belki o kurtarıcı olur:18::18:

Arkadaşlar merhaba,
Acep beni de alırmısınız aranıza.
Uzun zamandır 54 kiloda kaldım. İdeal kilom ve olmak istediğim kilo 48. boy bir bucuk metre.
sizlerden öğreneceğim çok şey var.
Kitabı bir ara okudum bir yarısını ama o zaman yapamadım. Zaten 1 senedir bakıp bakıp bir türlü yapamıyorum. Bugün sabah başladım inşallah.

Beni de alın ne olur.

Merhabalar. Haftanız güzel geçsin inşallah. 2 gündür montiyi sekteye uğrattım biraz. Bugün toparlamam lazım kendimi. Allahtan sporu ihmal etmiyorum. Belki o kurtarıcı olur:18::18:
hoşgeldin betlecim hafta sonları genelde kaçamak oluyor ..

hoşgeldin sezen .. bize 1 adım gelene biz koşarız sezen . neden almayalım aramıza .
elindeki hangi kitap .''yedikça zayıflamı'' yoksa ''kadına özel montimi''?
mönülerini yazarsan dahda yardımcı oluruz...

nazlım mönün gelmemiş bugün . hala toparlayamadınmı ?

nesliham yine nerelere koyboldunnnnnnn

SULAKCIM İYİ GECELER .....

iyi akşamlar montişkolar...
bezgin bekir modundayım.saat 9 oldu ancak oturdum.oturma odasına geçemedim bu saate kadar...sabah evden bir çıktım,pir çıktım....

önce kendi okuluma ,ordan oğlumun okuluna...
oğlum okula girer girmez elimi bıraktı,öğretmeninin elini tutup koşarak sınıfa gitti,ben müdürün yanına görüşmeye...
benim okulum yarım gün olduğu için oğlumuda yarım günlüğüne yazdırdım.çünki evimize arabayla 40 dk.uzaklıkta...eve geldikten sonra akşam vakti bir daha 40 dk.yol tepmek istemedim.birde oğlumdan bütün gün ayrı kalmakta istemedim hiç(asıl sebep bu aslında)

öğlen okuldan gel,oğluşu yedir içir uyut,o arada çamaşır as,ütüle...uyanıncada pazara...
kışlık menemen için bir dünya malzeme aldım,onlarla uğraşıp ,akşam yemeği yapmam,mutfağı temizlemem bu saati buldu...tekrar ütüye dalmadan size bakayım dedim....
aebenim tadilat başlamış aplam,kolay gelsin..evin içinde tadilat denilince tüylerim ürperiyor...
banuşş nerelerdesin kuzummm...?

sezen tekrar hoşgeldin aramıza...

Son düzenleme:

Hoşgeldin sezen. Sende tavuk salata diyeti yapmıştın değil mi? Sende mi geri aldın kiloları? Ben vermiştim geri aldım. Şimdi montiyle veriyorum. 4 kilo verdim işte. Devam ediyorum şuan. Arada kaçamaklarım oluyor tabi :)

Geç oldu ama bugünkü menümü yazayım hemen:
Sabah: Her zamanki kahvaltım :)
Öğle: Tavuk sote, salata, elma suyu.

Akşam: Öğlenin aynısı.

hayırlı günler

banum yine yoksun :26:

Geç oldu ama bugünkü menümü yazayım hemen:
Sabah: Her zamanki kahvaltım :)
Öğle: Tavuk sote, salata, elma suyu.

Akşam: Öğlenin aynısı.
betlecim elmesuyu neden ????hemde etle birlikde
monti yapmasan bile etle meyveyi beraber yeneni önermem hemde suyu yerine meyve neden yemiyorsunbuz fosasıyla birlikde . meyve sularının gl endeksi baya yü
ksek olur . güzel bir mönü olacakmış ama meyve suyu olmamış hemde hiç :26: meyveler aç karna yemege karışmadan yenecek .
panpaların bu dieti et yemeyenler de yapabilir mi?

yapıla bilir tabiki .ama kilo akybı nasıl olur onu denemedim hiç . fakat kitapda vejeteryan bölümüde vardı ...
eger karalıysanız bakıp yazabilirim ayrıntıları .

zilim iyi olmuş yarım gün ogluşla

öznur nerelerdesin gııı

slm millet...
banum sen olmayınca eksik kalıyor burası yaw...gelsin artık şu pc tamirden...sayfamızda aşağılara düüşüyor bak yazan az kişi olunca..bende çok giremiyorum eskisi gibi...sabah bi başlıyorum koşturmacaya,öğlen 1'i geçiyor kendime gelmem...

aplam oğluş okulunda çok mutlu,demekki zamanı gelmiş okul için...sınıfta kuduranları sakinleştirip,ağlayanları susturuyormuş.sınıfın en en miniği olarak(ay olarak diğerlerinden küçük) arkadaşlarını teselli etmiş,sınıfı düzene sokmaya çalışmış aklınca sıpam...
öğretmeni çok memnun şimdilik bakalım..

beetle bu seşiklde bile kilo veriyorsan süüüper bir bünyen var demektir cnm,kıymetini bil..çok iyi hatırlıyorum bir lokma kaçamak yüzünden bir hafta kilo vermesi duran arkadaşlar vardı burda..senin bünyenin maşallahı var cnm...

hoş buldum beetlee, Evet tavuk salata yapmıştım hepsini geri aldım. Hatta üzerine 1 kilo da fazla aldım. Aslında diyetin suçu yok ben o kadar yedim ki almamam imkansızdı valla. Bu arada hala tavuk ve salatadan vaz geçemedim.

Öncelikle çok hoş buldum. Bu hepinizeydi.

Aeben& elimdeki kitap "yedikçe zayıfla" olanı. Faceden indirmiştim. Aynı zamanda da yaklaşık 1 yıldır falan sürekli sizin topikteyim, sıkı hayranınızım yani. sizin ve montinin.

Ben 3. takımdayım. Daha önce yapmadığım hiç bir diyet kalmadı, dukan, karatay, isveç, lahana, 5 gün, günde 5 kilo (uydurdum) vb. hepsini yapım. 5-6 kilocuk yağım kaldı sadece. monti bana kilo koruma içinde çok ideal geldiği için buna başlayayım dedim. Zaten hep aklımdaydı. Kitabı geçen sefer tam bitirememiştim. Genel olarak mantığını kavradığımı düşünüyorum ama.

24.09

Sabah
Kuru erik+ kayısı
Yarım saat sonra
8:00
2 dilim entegral ekmek
peynir, zeytin, domates, salatalık (peynir az yağlıyıdı ama yine de %7 falan yağı var. yemiycem ama bundan sonra ekmekle, arada kaçırabilirim ama)

13:00
Haşlanmış tavuk
salata
1 kase yoğurt

20:30
Fırında kağıtta balık
az soğan
Sonrada ne yazık ki 1 çatal ucu ile helva

bugün
Mandalina
8:00
2 yumurta,
domates, salatalık, biber, maydonoz, peynir

Öğlen
1 tavuk but
1 yk menemen
yoğurtlu lahana

akşam (inşallah)
tavuklu salata ve yoğurt yemeği düşünüyorum.

Şimdi hemen aklımdaki soruları sorayım

1- Ben yağsız yoğurt yerine normal yoğrt yesem çok fark edermi? Light ürünleri kullanmak istemiyorum çok fazla. Bide herşey karışan eşim çok laf ediyor light bir şey aldım mı Bi de mesela şimdi benim aldığım ve tadı en düzgün peynir %7 yağlı bunun yerine ben %1,5 yağlı sütle kendim yapsam (tabii ki peynir yapma marifetim yok) lor peyniri bununda yağı %1,5 mu olur dersiniz. Yoksa o %1,5 değeri 100 ml için olupta benim light diye yapacağım peynir %10,5 yağlı mı olur. Çok karışık dime. :44:

2- Zeytinyağı serbest genel olarak ölçülü falan diyor ya. Mesela salataya 1 yemek kaşığı ölçülü mü oluyor.

3- Yeni keşfettim kendilerini ŞALGAM . Kalorisi çok düşük ve içtiğimde hiç acıkmıyorum ve bende kendi kendime GI'i düşük diye düşünmeye başladım. Sizce ? Bilmediğin şeyleri yapma ilkesini biliyorum ama yine de merak ediyorum işte. Hem tok tutuyor, hem tadı güzel, hem çok sağlıklı, hem kalorisi düşük, valla cezbediyor.

Haklısın aeben abla canım çok çekti dayanamadım içtim. Montiye uymadı hatta 3 gündür uymuyorum pek. Bugünde mahvettim arkadaşıma gittim bir sürü şey yapmış. Yedim bende dayanamayıp. Tekrar düzene sokmam lazım kendimi. Az yiyorum ama zararlı şeyler yiyorum kaç gündür...

Zilicim benimde kilo vermem durdu bu aralar abarttığım için. 60'ta takıldım kaldım yine. Hep benim hatam yaptığım spora güvenip tutamadım boğazımı... Toparlıcam kendimi vermeliyim şu 5 kiloyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…