bende öyla yaptım banuşum . birkaç gün ara vericem kilo verdigimde yok sanırım regl şişkinligi oldum biraz ..
bugün arkadaşlaral buluşmaya gidicem . yarında katılmam gereken yemekli bir dügün var .
sonrasında tam gaz devambu görüntüma alışamadım en azında 62 olmak istiyorum
hoşgeldin zilim . yoklugunuz hemen belli oluyorslm monti halkıözledim sizi valla....
cumadan beri memleketimdeydik,son düğünüde yaptık,şifayı kaptık geldik..(idrar yolu enfeksiyonu oldum,yabancı ve kalabalık yerde wc'yi kullanmaktan olsa gerek)
giderken eşimin laptobu evde olmadığı için yazamadım,kendi laptobum bu gün geldi servisten...artık rahatım...
eve geldiğimden beri ancak oturabildim,valiz boşalt,yıka-as,oğluşu banyo yaptırdım yedirdim,uyuttum derken ancak oturdum...sabah çok erken yola çıktığımız için uykusuzluktan bayılıyorum,duş alıp yatayım...
birde oğlumu daha evvelden ön kayıt yaptırdığımız ama çağıracaklardan hiç emin olmadığımız bir özel eğitim kurumundan çağırdılar...kendi okuluma sabah gidip izin alıp oğlumun okuluna bakacağım,müdürüyle,öğretmenleriyle görüşmek için...
oğlum çok hevesli...ama benim aklımda çok soru işaretleri var:44: çocuğumun zekasıyla ilgli..ya doğru yönlendirilemesse diye...allahım hakkımızda hayırlısını ver yarabbim...:18:
ne kullaniyonuz bizede diyin :)
hoşgeldin zilim . yoklugunuz hemen belli oluyor
geçmiş olsun ... ogluş içinde hayırlısı olsun inşallah ..
mumum özeline yazdım canım . bizim gibi diyet yapıpda sonuç alamayan bir arkadaş tavsiyesiyle saglık bakanlıgı onaylı bir ürün kullanıcam. burdan paylaşmayı uygun görmedim çünki monti topigi .hemde bu tip ürünlerin paylaşımı yasak topiklerdeama bu ürün diyetiyle yapılıyor sadece kulanılarak etki edecek tarzda bişi deyil .sormak isteyen olursa özeline yazayım kulanıpda tam etkisini gördükden sonra sizlerle paylaşmayı düşünmüştüm ama sen erken davrandın . AMA normal diyetinen sonuç alan kimseye tavsiye etmem . bizim durumları ve bünleri sende biliyorsun .
SEN NASILSIN NASIL GİDİYOR SENİN ÖZEL DİYETİN ??
hoşgeldin betlecim hafta sonları genelde kaçamak oluyor ..Merhabalar. Haftanız güzel geçsin inşallah. 2 gündür montiyi sekteye uğrattım biraz. Bugün toparlamam lazım kendimi. Allahtan sporu ihmal etmiyorum. Belki o kurtarıcı olur:18::18:
Arkadaşlar merhaba,
Acep beni de alırmısınız aranıza.
Uzun zamandır 54 kiloda kaldım. İdeal kilom ve olmak istediğim kilo 48. boy bir bucuk metre.
sizlerden öğreneceğim çok şey var.
Kitabı bir ara okudum bir yarısını ama o zaman yapamadım. Zaten 1 senedir bakıp bakıp bir türlü yapamıyorum. Bugün sabah başladım inşallah.
Beni de alın ne olur.
Arkadaşlar merhaba,
Acep beni de alırmısınız aranıza.
Uzun zamandır 54 kiloda kaldım. İdeal kilom ve olmak istediğim kilo 48. boy bir bucuk metre.
sizlerden öğreneceğim çok şey var.
Kitabı bir ara okudum bir yarısını ama o zaman yapamadım. Zaten 1 senedir bakıp bakıp bir türlü yapamıyorum. Bugün sabah başladım inşallah.
Beni de alın ne olur.
betlecim elmesuyu neden ????hemde etle birlikdeGeç oldu ama bugünkü menümü yazayım hemen:
Sabah: Her zamanki kahvaltım :)
Öğle: Tavuk sote, salata, elma suyu.
Akşam: Öğlenin aynısı.
panpaların bu dieti et yemeyenler de yapabilir mi?
Hoşgeldin sezen. Sende tavuk salata diyeti yapmıştın değil mi? Sende mi geri aldın kiloları? Ben vermiştim geri aldım. Şimdi montiyle veriyorum. 4 kilo verdim işte. Devam ediyorum şuan. Arada kaçamaklarım oluyor tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?