Merhabalar. Bugün spora başlıyorum. Normalde yürüyüş yapardım ama bu sefer daha ağır bir spora geçicem. Diyetle birlikte desteklendiğinde 60 günde kesin sonuç veriyormuş. Dün topiğine rastladım okudum ve yapmaya karar verdim. Bütün hareketler yapıldığında yaklaşık günde 1000 kalori yaktırıyormuş ve kilo vermemek imkansızmış. Yapan arkadaşlar da var. Netten yapanların öncesi sonrası fotoğraflarına da baktım daha da gaza geldim. Yorucu olucak ama değer. aeben abla pazar günleri mutlaka kaçamağım oluyor sözlümle bir araya gelince dayanamıyorumArtık pazar günlerini kaçamak günü ilan ettim kendime. Ama yine dikkatli oluyorum sayılır. Kola içmiyorum. Hep kola içerdim çünkü. Hiç değilse ona dikkat ediyorum :)
biliyom banuşum yavAblla ben mecbur ara verdum demistim ya sana
sorunlu diyeee gonderdim yenidini bekliyo rummm
Persembe basliycam tekrar.
zilim ebrunun kendi sitesindende vidolar var ..yani yenileride ....ben ilk günküne ordan baktım ... dünkinide tivibu dan ,malum benim tv lar bayaz tv çekmiyorslm millet...
aebenim pilatese yeniden başlamak gerçekten acaip mutlu ediyor insanı..bittiğinde büyük bir huzur kaplıyor walla benm içimi..ve vücudum sanki saunadan çıkmış gibi rahatlamış oluyor...dün bu gün yaptım ben,eşim tv'yi ayarlıyor kaydediyor.okuldan gelince yapıyorum..ama az önce ebrunun twitterinde tekrarlarını beyaz gazete .com'dan izleyebilirsiniz yazıyordu..yapmak isteyen olursa diye hatırlarayım dedim...
bende yaz boyunca hiç yapmadım (3-4 ay)öncesindede her gün aktif olarak yapamadım.hamlamışım azıcık.ama vücut alışık olduğundan hemen uyum sağladı...fakat geçen yılki elastikiyetimi geri kazanmam sanırım 10-15 günü bulacak..en son yaptığımız esneme hareketi varya bacakların birinin açılıp ayak ucuna doğru esnendiği hareket..geçen yıl ben onu yaparken ayağımı tuttuğumda bacağıma burnumu değdirebiliyordum.şimdi ııh...açılmaya ihtiyacı var vücudumun....ama pilates yaptığım için acaip mutluyum...
annaaam saat 7 oluyor ben kaçar,daha yürüyüşümü yapıcam bantta ve masayı hazırlıycamm..eşimle oğlumu parka postalamışken bakayım azıcık size dedim...ezana zor yetiştiricem yemeği...
beetlecim süpersinİyi günler dilerim herkese. aeben ablacım sabah tartıldım aç karnına 60 kg çıktım mutlu oldum:) Kilo vermem devam ediyor allahtan. Önemli olan bundan sonrası hep 60'ta takılı kalıyor. Aslında böyle düşünmemem lazımmış vereceğim diye düşünmeliymişiz. Doktorlar öyle diyor. Takılı kalmasın diye spora başladım sadece yürüyüşle olmuyor çünkü. Yaptığım spor insanity workout egzersizleri. 60 günde garantili olarak vücut şekle giriyor. Yani o kadar zor ki kilo vermemek ve şekle girmemek imkansız. Küçük bir araştırma yaptım bayaa kilo veren var. Topiği de var. Orayı da takip ediyorum. Dün yaptım ter içinde kaldım. Ki ben kolay kolay terleyen biri değilim. Şuan bacaklarım et kesmiş durumda çok acıyorlar. Bir de her günün ayrı egsersizi var 2 aylık tabloya göre yapılıyor. Her günün ayrı videosu var. Ben tabii gidip ilk günün değil 3ncü günün egzersizlerini yapmışım. Ondan biraz ağır geldi heralde heryerim ağrıyor. Dünki menümü de yazayım bu arada.
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim light ekmek, az peynir, zeytin, domates, salatalık.
Öğle: peynirli salata yedim sadece.
Akşam: Taze fasülye yemeği, yoğurt.
evet betlecim ögün atlamak iyi deyildir canın çekmiyorsa bile 1 lokma olsun bişi atman lazım agzınaMerhabalar. Gece kuşu gibiyim bu saatte yazıyorum:) aeben abla spora başlamışsın çok fena yoruyo ama değil miBen bugün 1 saatlik yürüyüş ardından da sporumu yaptım ama mahvoldum ya heryerim ağrıyor. Menümü de yazayım. Çok az yiyorum ben ya bu 2 gündür kızıcaksınız bana ama akşam yemeğini yemiyorum canım istemiyor. Öğlen yemeğimi geç yediğim için canım istemiyor akşam.
Kahvaltı: 2 dilim light ekmek, peynir, zeytin, domates salatalık. Öğle : Mercimek yemeği, salata, yoğurt yedim. Başlayalı kaç gün oldu tam bilmiyorum ilk mesajıma bakıp hesaplayayım hemen :)
Baktım şimdi ayın 5nde başlamışım. Tam 16 gün. 16 günde 4 kilo
Gnydin aben abla regli oldunsa ara ver
birde kacamakli kullaninca bi performans alamazsinn:18:
mucuks nazlım .hayırlı cumalar olsun herkese listemi yazmıyorum 2 gündür çok düzensiz oldu . bugünkini yarın yazarım artık .
Bugünkü menüm
Sabah: Klasik her zamanki kahvaltım:)
Öğle: mercimek yemeği, ayran.
Akşam: kolaya kaçtım bu akşam 2 dilim light ekmeğin arasına peynir domates koyup yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?