Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

tünaydın herkese..
okuldan kaçtım geldim,anam bu ne kalabalık ne gürültü...kafam zonkladı be 3.5 saatte...arı kovanı gibi uğultu okulun dört bir yanında...ağlayanmı ararsınız,kaçmaya çalışanmı..bizim okulun öğrencileri kavrama-algılama sorunlarından dolayı iyice bi panik haldeydi yeni başlayanlar...gözüm korktu...stajyer öğretmen vermişler iki tane benim sınıfıma,sözleşmeli öğretmeni başka bi sınıfa almışlar..bakalım yeni ve pek bi havalı olan miniş öğretmenciklerimizle nasıl geçirircez bu yılı kendilerini pek bi ağırdan satmaya kalktılar ama okulu ve öğrencileri görünce şaftları kaydı psikolojim alt üst olucaaak ya bu okulda benim hemen okula bildirelim bu işi yerimizi değiştirsinler diyorlardı birbirlerine kendimi zor tuttum bunlar öğrenci değilmi dememek için...bende de olmuştu buna benzer kaygılar fakat kesinlikle öğrencilerin durumlarını küçümsediğimden değildi ,acıma duygumu nasıl bastırabilirim?bastırabilirmiyim ve verimli olabilirmiyimdi tek derdim....hanımların derdi kendi psikolojileri....tilt oldum desem yeridir ilk günden...

bu yılki ders proğramım geçen yılkinin yine aynısı...11'de işim bitiyor...zaten 2 tane stajyer oluncada sınıfta hem asayişi sağlayıp hemde ders işlemek zorunda kalmıycam..sadece dersimi işleyip çıkıcam...belki sesimde geçen yılki kadar yıpranmaz bağırmaktan...hala ilaç alıyorum sesim için.nodüle çevirmiş polipler(

bi ara dışardaki hengameyi bırakıp içeri öğr.odasına kaçtım..ebruli başlamış...akşamdan eşime bin tenbih ettim,ebruli başladığı vakit tv 'yi aç videoya kaydet diye...
az sonra oğlumu almaya gidicem eşimin yanındaydı ilk gün götürmedim birde onu zaptetmeye uğraşmiim diye..videoyu alıp yaparım eve gelince..yaşasınnnn ollllllley ebruli başladı..valla çocuklar gibi şenim......:118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119:

ne kadar sevindirik oldum siz anlayın artık.....

banum nerelerdesin yawwww bu aradaaa?inşallah beklediğiniz haber tezelden hayırlısıyla gelir....aebenim aplişiiim sen nerelerdesin...

ben hem pazara hemde oğlumu almaya kaçar...

çok güzel yazmışssın abla ağzına sağlık benımde çocucğum olmuyorr : bazen isyan ediyrum ama sonra toparlıyorum kendımı bu duruma alışmak çok zor herşeyde var bir hayır diyoruz ama gönül ferman dinlemiyor bazen .neden ben diye sorlar abuk supuk düşünceler içind ebulkuveriyorsun kendını demekki bir zamanı var diye avutuyorum bende kendımı beklemek çok zor sabretmek dahada zor tabı allah yardımcımız olsun

allah kolaylık versin cnaım işin zorrr

bi haberrr yok henuz bekliyoruzzz
gelmesede yapacak bisiy yokk durumu kabillenmekkten baska((

afiyet olsun nazlım .işte monti mönüsü diyebilecegim bir liste olmuş yine

afiyet oılsun ecrinim mönün güzel canım

sagol ablacım yavaş yavaşl alışıcam bu diyete akşamları yürüyüşede başaldım 45-50 dk yürüyorum 4gündür bid emekik çekiyorum bende göbek var pkoluyum hatırlarsın ou bir tok etsem süper olcak ajanda yaptımm not alıyorum sizin menülerinize yazıyorum valla bu sefer zayıflayacam inş. :)

sağol aeben ablacığım . ben artık menüleri yazayım ki bozmayayım . çizelgemdende anlaşıldığı üzere yarım dünya olma yolunda ilerliyorum buna dur dedim artık . koşu bandımıda annemlerden getirdim kendi evime bu akşam yürümeyede başlıyorum ALLAH kısmet ederse

bir sürü şey yazmiştim eletrikler gitti geldi kayboldu
zilim dün senin halin bendede vardı hatta bu günde var eşim işi yogun artı bide siy. var bizi bırak kendine bile zaman ayıramıyor . kendini bukadar yıpratmasına bi anlam veremiyorum
ayrıca eve yapılacak olan işlerin hepsi onu bekliyor . . benim tek başına yapacagım işlerde deyil kış geliyor evde birsürü iş var hemde ertelenmecek şeyler deyil .kaç aydır bekliyor bu işler .dün 12 de toplantım var 3 gibi gelmeye çalışrırım dedi ama akşam oldu ortada yok . arıyorumki. gitmesi gereken önemli bir yer çıkmış . e mubarek bekledigimi biliyorsun ara haber ver bari . ortam musait deyildi diyor hiç bişi olmamış gibi. canları saggolsun ama onun bu hayat temposu beni bile geriyor kendi bendende beter . canları sag olsun bakalım . hepsi olur biliyorum ama senin gibi bende dakikim biliyorsun herşey zamanında ve tam olsun istiyorum .ama olmuyor işde
kusura bakmayın bazan benimde sigortalar atıyor böyle
. yapılır bakalım diyip geçiyorum .

bi haberrr yok henuz bekliyoruzzz
gelmesede yapacak bisiy yokk durumu kabillenmekkten baska((
banum başka işlerede bakabilir eşin nasibin nerden çıkacagı belli olmaz . belki sonra daha iyi bir imkanı çıkacak ,nerden bilebiliriz .
amin .
ecrinim insanoglu... rabbım deniyor işde hepimizi ayrı bir şeyle test ediyor inan dertsiz kul yok . sizin sınavınızda bu belki . rabbım sabrınızı bol eylesin

a abk diyeti yazmayı unuttum ..
geçen kaşam yemege gitmiştik arkadaşlara malum yazmıştım çigköfte yemeye .. o akşam malesaf seçici olsamda köfteden yemek zorunda kaldım .
ama ertesi gün kilom beni memnun etmişti . çünki akşam yemegi harıç sıkı bir diyet yapmıştım ogün dengelesin diye .dengelemiş şükür ..
ama aynı şeyleri dün için söyleyemeyecegim
dün eşimi beklerken karşımızdaki mustakil evin bahçesinde arkadaşlar yufka yapıyorlar .. geçen gün bahsetmiştim ben dışarda yaptırıp getirdim .ama duramadım giitim yardım etmeye . eşimde gelmeyince akşama kadar yaqrdım ettim . hiç bir mecburiyetim yokken hayum kurusun demiyorum yinede duramaıyorum işde yerdim etmeden .. vel hasıl diyet dün gümledi orda . yoksaki 65li rakamları görmüştüm dün ucundanda olsa tekrar 66 olmuşşum artık bu hafta işi sıkı tutmalıyım diyecem ama bu haftada arkadaşlarla dışarda buluşucaz tam günü belli deyil ama o gün ne yaparım bilmiyorum gidecegimiz yere baglı. evet kıslar bende durum bu ..
banum biliyorum şu an kilon eşinin işinden dolayı ikinci planında .
ama varmı bi degişiklik sende ?

sagol ablacım amin amin :)

Ablacim herseyde bir hayir vatdir diyorym artik kader
kismet diyorum herseyy oradaki kismetimiz bitmis diyorym
demekki.

Kilo durumu sole biliyorsun yenisuni bekliyorubiraz kacirdim
ara verince. Simdi 65im 64,1 ile ara vermistim dikkatte etmeye
calisiyorummm herskrye ragmen

Merhaba herkese. Dün yine kaçamakların kralını yapmış bulunmaktayım Kahvaltımı montiye göre yapmıştım. Öğle yemeği yemedim. Sözlümle denize gittik. Yüz yüz bayaa yoruldum acıktım. Yüzmek çok acıktırdı beni tabii öğlen yemeğini yemeyince de karnım kazındı da kazındı. Sözlüm akşam gel karışık sandviç yiyelim diyince ipler orda koptu. Çok severim karışık sandiviçi. Koca bir karışık sandiviçi yedim yanına da sözde dikkat ediyorum ya kola yerine ayran içtim 1 saat sonra da üstüne güzel bir dondurma ohhh monti isyan etmiştir eminim :) Ama bugün tekrar silkelenip kendime geldim. Bugünkü menüm; Sabah ; 2 dilim tam buğday ekmek, az peynir, zeytin, domates, salatalık. Öğlen; fırında tavuk 1 but yanına ayran. Akşam; birazdan yine tavuk salata ve ayran yiyeceğim.

beetlecim dünki mönün güzel olmuş.öyleyim salatada yakışırdı mönüne .
önceki günse en önemli yanlışı ögün atlamanda gördüm beetlecim . ögün atladıgımda şekerin düşer . montide şeker düşmesi yükselmesi kadar sakıncalıdır oyüzden ögün atlamayın diyoruz
sonrasında ise yasaklara saldırmamak zordur çünkli şekerin düşükken gözün bişi görmez her şeyi yiyebilirsin
önceki günki mönünde çokda cıs görmedim . kola yerine ayran içdigin içinde tebrik ederim

demek diyete ara verdin . başlarsın tekrar üzülme . 1kilo oynama çok deyil başlayınca diyete çabuk gider.

bu gün haber varmı eşinin işnden ?

günaydınlar . günaydın aeben ablacığım . bugünki menümü yazayım hemencik

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
domates+salatalık
kk kadar beyaz peynir
5 adet yeşil zeytin

öğlen
2 adet karnıyarık
yoğurt

akşam
zeytin yağlı taze fasülye
salata
yoğurt

nihayet ilk pilatesimi yaptım . ilk derken aylardan sonra yani.
çok özlemişim . ne dinç oluyor insan pilatesden sonra .. yeni başlayanlar için biraz yavaş ve hafifi egzersizler ama bizde yani başladık sayalım nede olsa kaç aydır yapmıyorum ..

mönlerin çok güzel nazlım . inşallah hep böyle olur leblebi ve süte talim etmessin .

bende mönülerimi yazayım diyorum bir türlü fırsat bulamıyorum ..

dünkü mönüm .. monti yapmadıgımı tekrar belirteyim .

sabah .
peynir, salatalık ,domates .(acelem vardı az yedim )

öyleyin .
tavuk döner .az turşu .
salatalık. domates.

ara 3 kuru kayısı
çok az hindistan cevizi

akşam .
2 dl kabak böregi (kabak, yumurta, kaşar, baharat )
tavsiye ederim bir nevi kabak mücver.

sabah ve akşam 1 er saat dışardaydım baya yuk
uş yürüdüm.
3lt de su

Son düzenleme:
Merhabalar. Bugün spora başlıyorum. Normalde yürüyüş yapardım ama bu sefer daha ağır bir spora geçicem. Diyetle birlikte desteklendiğinde 60 günde kesin sonuç veriyormuş. Dün topiğine rastladım okudum ve yapmaya karar verdim. Bütün hareketler yapıldığında yaklaşık günde 1000 kalori yaktırıyormuş ve kilo vermemek imkansızmış. Yapan arkadaşlar da var. Netten yapanların öncesi sonrası fotoğraflarına da baktım daha da gaza geldim. Yorucu olucak ama değer. aeben abla pazar günleri mutlaka kaçamağım oluyor sözlümle bir araya gelince dayanamıyorum Artık pazar günlerini kaçamak günü ilan ettim kendime. Ama yine dikkatli oluyorum sayılır. Kola içmiyorum. Hep kola içerdim çünkü. Hiç değilse ona dikkat ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…