günaydın hanımlar...
stajerler olunca azıcık nefes alacak aralar bulabiliyorum..onlar çocuklara şarkı öğretiyorlar şimdi içerde bende öğretmen odasında bi çay içeyim dedim bu aradada size bakıyorum..
aebenim ..aplam...vitamin almıyorum valla..hele dün sabahki bir dilim ekmekle akşam 8.30'da bir kase çorba içtim..10 olmadanda yattım uyudum .bu sabahta canım hiç uyanmak istemedi valla...sonrada uykum açılsın diye dayan bakalım çaya(
bu sabahta azıcık daha uyuyabilmek için kendim kahvaltı edemedim,bir dilim tam buğday ekmeğinin üstüne labne sürdüm yavan yavan yedim çıktım..
oğlumu okuluna bırakırkende yine o geçen bahsettiğim kız çocuğuyla kapıda karşılaştıkbabasının elin tutuyordu beni görünce yüzü değişti ,babasının arkasına saklandı.ve beni işaret edip gitsiiiin diye ağlamaya başladı.oğlumun ayakkabılarını değiştirecektim okul içinde farklı ayakkabı giyiyorlar.ordaki hizmetli bayana rica ettim fırladım çıktım.içim bi fena oldu...okula yutkuna yutkuna geldim.eşimin yolunun üstü olsa ona bıraktıracağım oğlumu ama çok ters istikamet (
oğlumda çocuk işte,kızn niye öyle davrandığını bilmiyor.o benim annem ,niye gitsin.gitmesin işte dedi sinirlendi falan(
normal bi kreş olsa anında değiştiricem ama zaten zor bela bulduk kayıt ettirdik...inşallah daha sık karşılaşmayız minik yawruyla..birde rtık halasımı,babannesimibabasımı kim yaptı bilmem ama kısacık kestirmişler masumun saçlarını.içim acıdı..annesii olsa ne yapar eder kestirmez uğraşırdı her sabah..babanne yaşlı zaten,halada çalışıyorsa babası nasıl uğraşsın her sabah annesi gibi.kısacık besleme gibi yapmışlar yawrumu...(.....
banum, aebenim iyi gidiyorsunuz walla...azminiz daim olsun inşallah...
banum canım..canını neye sıktın güzel arkadaşım....
neden monti yapmadığımı buldum.gülmeyin ama yumurta pişirme makinama canı gönülden bağlıymışım :))))) o yoksa montide yok.yumurtayı ne kadar sevdiğimi aebenim hatırlayacaktır.eşime rica ettim inşallah kısa zamanda alacak.lütfen bana cezvede yap demeyin yada diyin adamı masrafa sokmayayım :)
ben hiç antı depresan kulanmadım o konuda yorum yapamıycam ama genel görüşüm kulanbmaman yönünde anticim :26:merhaba kızlar,
arada gelip okuyorum ama yazacak birşeyim yok. çünkü yapamıyorum malesef. yapamıyorum demeye de utanıyorum çünkü en sağlıklı beslenme yöntemi. yine de zul geliyor bana bu ara birşeyle ince ince uğraşmak. bazen yemek bile pişirmiyorum kahvaltıyla geçiştiriyoruuz akşamı. hiç böyle değildim, tedaviler yordu beni. acaba antidepresan mı kullansam? aklım sürekli yeni tedavide, takviye balık yağı kullanıyorum o da kilo yapıcı. sürekli yoğun stres beni mahvetti.
b3ence aldır öznur ne aldırmıyoruz madem monti yapaman buna baglıneden monti yapmadığımı buldum.gülmeyin ama yumurta pişirme makinama canı gönülden bağlıymışım :))))) o yoksa montide yok.yumurtayı ne kadar sevdiğimi aebenim hatırlayacaktır.eşime rica ettim inşallah kısa zamanda alacak.lütfen bana cezvede yap demeyin yada diyin adamı masrafa sokmayayım :)
çok şükür seni gördüm daha iyi oldum öznurumGünaydın kızlar,
Nasılsınız?
1,5 sene önce Monti'yle 5 kilo verip 60'a kadar inmiştim. Epeyle kilomu muhafaza ettim ama bu yaza girerken birden kilo almaya başladım. Yazın da dikkat etmedim. Şimdi yine 65'i buldum. Tekrar Monti'ye başladım ama bu kez gram oynamıyor. Neden acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?