Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın hanımlar...
stajerler olunca azıcık nefes alacak aralar bulabiliyorum..onlar çocuklara şarkı öğretiyorlar şimdi içerde bende öğretmen odasında bi çay içeyim dedim bu aradada size bakıyorum..

aebenim ..aplam...vitamin almıyorum valla..hele dün sabahki bir dilim ekmekle akşam 8.30'da bir kase çorba içtim..10 olmadanda yattım uyudum .bu sabahta canım hiç uyanmak istemedi valla...sonrada uykum açılsın diye dayan bakalım çaya(

bu sabahta azıcık daha uyuyabilmek için kendim kahvaltı edemedim,bir dilim tam buğday ekmeğinin üstüne labne sürdüm yavan yavan yedim çıktım..

oğlumu okuluna bırakırkende yine o geçen bahsettiğim kız çocuğuyla kapıda karşılaştık babasının elin tutuyordu beni görünce yüzü değişti ,babasının arkasına saklandı.ve beni işaret edip gitsiiiin diye ağlamaya başladı.oğlumun ayakkabılarını değiştirecektim okul içinde farklı ayakkabı giyiyorlar.ordaki hizmetli bayana rica ettim fırladım çıktım.içim bi fena oldu...okula yutkuna yutkuna geldim.eşimin yolunun üstü olsa ona bıraktıracağım oğlumu ama çok ters istikamet(
oğlumda çocuk işte,kızn niye öyle davrandığını bilmiyor.o benim annem ,niye gitsin.gitmesin işte dedi sinirlendi falan(

normal bi kreş olsa anında değiştiricem ama zaten zor bela bulduk kayıt ettirdik...inşallah daha sık karşılaşmayız minik yawruyla..birde rtık halasımı,babannesimibabasımı kim yaptı bilmem ama kısacık kestirmişler masumun saçlarını.içim acıdı..annesii olsa ne yapar eder kestirmez uğraşırdı her sabah..babanne yaşlı zaten,halada çalışıyorsa babası nasıl uğraşsın her sabah annesi gibi.kısacık besleme gibi yapmışlar yawrumu...(.....

banum, aebenim iyi gidiyorsunuz walla...azminiz daim olsun inşallah...

banum canım.. canını neye sıktın güzel arkadaşım....

zilimm yazık yaruyaa gözümde canlandı birden
bende eski bi komşumuzun kızının daha 11-12 yaşında lösemi oldugunu duydum bi söylenti belki gerçek degil ama günlerdir aklımdan çıkmıyor((

zilm eşim çalıştıgı yerden memmun degil maaş alamıyorr emeginin karşılıgı yok yani kredi ,k.kartı çouklar eldekilerle idare eidyoruz ama nereye kadar.
çarşamba günü bi yerle görüştü görüşme iyiydii ama arayacaklar mı bakalım şartlarıda çok iyi evede yakın arabayla gidecegi için
beklemek cnmı sıkıyorrr

günaydınnnnn

eşimin görüştügü firma dün referansları aramışş sormuşlar eşimi yüzde 50 olacak sanırım.
dünde eşimi arayıp yarın size bi teklif sunucazz sizinde kabul edeceginiz bir teklif demişlerr
mmerakla bkliyoruzzz eger olursa iyi olcak bizim için sabah 8 de çıkıcak evden akşam 6 da gelicek çocuklar içinde iyi olacakk
bu çalıştıgı yerde babayı göremiyorlar fazlaa saba 6:30 akşam 8 olunca eve gelme saatii
çok mutluyum valla yaaaa çok istemiştim buranın olmasınıı
amaa tabi sunacakları teklifee baglııı bakalaımm ne diyceklerr:18::18::18::18:

dayanamadım tartıldım ve kilom 64.8 olmuş 300 gr daha gittii
ama vucudum yumuşadı bıraktı kendini spora ihtiyacım vr artıkk:26::26::26::26:

birde ben yeni eve geçmeden çelik veteflon tencere seti almak istiyorumm
kullandıgınız memmun kaldıgınız marka varmı teflon degilde seramik bilee alabilirim

ATAMIZI ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE VERDİĞİMİZ 17 ŞEHİDİMİZİ VE ATAMIZI DERİN SEVGİ VE SAYGIYLA ANIYORUZ

tünaydın herkese...ve iyi hafta sonları olsun .....kilosuz tabiside....

banum walla çok sevindim cnm,eşinin işi inşallah(hayırlıysa)olur bu yeni yere..burda her ne kadar sanal bir ortam olsa bile kaç yıldır beraberiz,ve bir çok şeyimizi paylaştık,paylaşıyoruzda..canımız çok sıkıldığında ailemiz üzülmesin diye birbirimizle paylaşıp gamımızı dağıtıyoruz.neşemizi paylaşıyoruz..akraba gibi hatta daha yakın oluyoruz çoğu zaman..hiç tanışmasak bile..ben hep bir gün ankaraya gideceğime ve gittiğimde ne yapıp edip aebenim ve banumu görmek için vakit yaratacağıma inanıyorum hala walla...

banum seninle gerçekte hiç görüşmedik ,birde ben teknolojik özürlü olduğum için ne facem var,ne msn'im..geçen yıl netten alışveriş yapmak için bir kere msn aldım şifresini unuttum gitti..alışık olmayan akılda şifre kalmadı yani.
amma lakin sevincin sevincim oluyor arkadaşım bunu bilesin...üzüntünede ortak olmaya çalışıp,aklımızın yettiğince fikir ve destek olmaya çalışıyoruz.bu gün mutlusun ve mutluluğuna ortak oluyoruz,sen mutluysan bizde mutluyuz cnm..birimizin üzüntüsüde sevincide hepimizin oluyor bir nevi aslında....

allah hakkınızda hayırlısını versin...çocuklar babaya gerçekten hasret kalıyorlar..benimde eşim pazartesiden beri hep geç geldi işten güçten safa döndü adamcağız..oda kafa tutamıyorum.ama oğlum dün akşamüstü okuluma uğradım işlerim vardı ,öğretmen odasında oğluma nasılsın,baban ne yapıyor falan diyen bir öğr.arkadaşıma babam artık eve gelmiyor deyiverdi...ne diyceğimi ve nasıl düzelteceğimi şaşırdım.:26: babam artık beni sevmiyormu dye de bana sordu yolda gelirken.olurmu öyle şey ,işleri çok ondan gelemiyor,geldiğinde sen uyuyorsun falan dedim ama..ııh ıh....o zaman işlerini daha çok seviyor dedi...

bu günde sabahtan poğaça mayaladım,babam ne zaman gelecek ona poğaça yapalım gelir belki dedi..kabarsın yapıcaz,babanda hemen gelecek sıcak sıcak yersiniz dedim.sabahtan beri poğaçalar mayalandımı hadi yapalım babam gelsin diyor...(

bende sabah erken kalkmıştım hemen tv'de ebrunun tekrarları çıkıyor saat 8'de haftasonları.onunla yaptım..iyi oldu...

Son düzenleme:
çocuklar birde babayaa düşkünse eyvah ki ne eyvahh zilim
benimkilerin bile piskolojisi bozuldu eşim bu işe girinceee
bakalım bugün arayacaklardı amaa bi haber çıkmadı henüzz arayan soran yok:26::26::26::26: beklemekte çok sıkıcıııı

bende seni çok seviyorum zilimmmm inşş bir gün görüşme imkanımızz olur inanki çok isterim bendeeee
yıllardır buradan konuşuyoruzzz ama göremedik birbirimizi ben aben ablamı görme şerefinee nail oldum gerçii

spor demee zilim ya kilo bugün 64.8 ama vücudum resmenn bıraktı kendini göbegim midem çok kötü olduu
kafam rahatlasın bi hemen başlıycam bende spora

tünaydınlar efenim...
banuşum bu sabahta 7:45'te uyandım.uykumu alıp dinlenmişim herhalde erkenden kendiliğimden uyandım..hemen bi sütlü kahve içtim..pilates başladı,güzelce pilatesimi yaptım ve kahvaltı hazırladım eşimle oğluma.güne zinde ve acaip enerjik başladım.. bu haftada eşim hep kongrelere oraya buraya gidecek şehir dışlarıına.oğluşla vakit geçiremeyecek.bugün bari birlkte bişeyler yapalım diye avm turu yapalım dedik..artık kafam hiç kalabalık kaldırmıyor walla...eskiden bu kadar değidlim.ama hemen sersemliyorum kalabalıkta çocukla..oraya buraya bakınırken...

yarında sabahtan maraton başlıyor yine malum...evdede tepe tepe ütü birikti gezmeye gitsen iş kalıyor..gitmesen iş ev arasında boğluyor insan...üfff......

selammmm

hala haber gelmedii bizee şu iş için ( olmayacakmı aaba diye içim içimi yiyor

:iyi pazarlar ...
kaç gündür hiç fırsatım olmadı girmeye yegenim geldinonu gönderdim çoçuk görme vardı ana gittim . bugün akşam bir yere yemege davetliyiz . koşturp duruyorum işde

banuşum rabbım hayırlısını versin canım gönlküne gçöresini . belki hafta sonuya ondan aramışlardır

zilim canım bende seni yakından tanımak isterim bir gün ankaraya yolun düşerse mutlaka keşke banuşulada daha yakın olsak o ankaranın taa bir ucunda ben bir ucunda :26:
çoçuklar ve babalrına gelince inan bizde durum daha vahim . helde bu aylar eşim çok yogun şehir dışı seyahatleri daha fazla oluyor . ne yapalım canları sagolsun :26:

banum pilatese başla evdesin artık çoçujklarda büyüdü ne yi bahane ediyorsun artık:57 inan benim helde göbüşün üst tarafı öyle bir içine çekildiki . son zamanlarda benimkide kendini salmıştı

Son düzenleme:
acaip yoruldum yaw,gezerken..az evvel geldik,5 saat falan gezmişiz,üfff.....gerçi yemek ve kahve için 1 saat oturmuşuzdur..

kendime ciciler aldım ..biraz ipin ucunu kaçırdım malesef...eşim benle kafa bulmaya başladı.pentiden kendime opak çoraplar aldım hardal sarısı ve sax mavi...onlara uygun olsun diye kazak,etek,hırka ve gömlek,sonra hepsine uygun olsun diye taba bot aldım.eşimde kıyafete göre çorap değil çoraba göre kıyafet ve ayakkabı alırız biz dedi ayakkabıcıda:))

bu yıl petrol yeşilleri,hardallar,saks maviler,mürdümler ne kadar moda oldu...bende renkli giyinmeyi seviyorum tam benliktiler walla.. gerçi böyle çok renki şeylerinde modası çabuk geçiyor,klasik şeyler yıllarca kullanılıyor ama ...almaktan geri duramıyoruz...:18:

kipadada kıyafetlerde ve aykkabılarda çok indirim vardı,ordanda evde giyilen botlar varya örgü gibi içi polarlı onlardan aldım..24.90'dan 7.5'a mı ne düşmüştü...

banum bu arada oğluşların odalarını topluyorlarmı?yada yat deyince yatıyorlarmı?yemek yerken problem vs..yada kavga vs...

biz pazartesiden beri (yarın bir hafta olacak) bir çizelge yaptım..yemek-uyku-odayı toplama-yatağı toplama-uslu durmak-verilen görevleri yerine getirme diye başlıklar altında topladım...
her yaptığı için kırtasiyeden parlak yıldız stickerler aldım.yapıştırıyorum.okuldada öğretmen yapıyormuş aynısını..oğlum söyledi.
mesela bu sabah kahvaltısın tam yaptı 1 yıldız yapıştırdım pazar günü hanesine,uslu durdu 1 yıldız daha ,sabah yatağını toplaması için uyardım yıldız yapıştırmıycaz yoksa diye...hemen gitti topladı geldi yapıştırdık bizde...bu hafta hiiç boşluk kalmadan tamamladı diye söz verdiğimiz ve onun istediği bir şeyi aldık bu gün..

oğlumun sınıfında (zeka fazlasından) elektrik çarpmış gbi kendini tutamayacak kadar yaramaz bir çocuk vardı.hatta ilk hafta oğlumu hem ısırmış hemde yüzünü mahvetmişti o bile acaip yola gelmiş bu yöntemle cuma günü öğlen oğlumu okuldann alırken gördüm hem annanesini,hemde öğrt. çocuğun bir sürü yıldızı olmuş hatta ...oda daha fazla yıldız alabilmek için her denileni yapıyormuş...

sende zorlandığın noktalarda bu yola başvurabiliirsin cnm..aklıma geldi yazdım..

ocd'im sende tabisii

ben şincik ütülerimi yapiim tv karşısında....

Son düzenleme:
iyi akşamlarrrrrr zilim hatun gelmiş gezmelerdeee, ben bu ara iyice asosyal oldum ya geçen yıl ehliyetim arabam olsa gezerim derdim
şimdi ehliyet var araba kapının önünden avmm dibimdeeama inanın gidesim yok aylar oldu kendime bişiy almayalıı
düşündümde en son aldıgım kıyafeti hatırlayamadım. keyfimm yok bi işe girsem biraz uzaklaşsam evden küllerimden yeniden dogucammm...

ahh zilim yarama parmak bastın benim çocukların hala bi odasıı yookk
taşınamadıktaa ancakk nisanda taşıncaz bu gidişleeee, benim ev zaten küçük birde salonun kapısını kapatıyorum soguk gelmeisn diyee 2 gözde yaşıyoruz yani
çocukla rbile isyanlarda artık taşınalım diyorlarr
alt yakmıyor,üstümdkeilerde yakmıyor evde zaten kuzey cephe yaksamda ısınmıyor her yeirn petegini yakıyorum amaa kapısını kapatıyorum yine
çok ccanım sıkılıyor hala bu evd eolmaktan, çocuklar küçükken daha kolaydı iyice zorlaştı artk
ama az kaldıı sabır diyorum napalımmm..

benimkiler yemkelerini filan yiyorlarr,akşamları dişler fırçalanıp,pijamalar giyilip wc sonra yatak kendileri yatıp uyuyor 1 yıldır ama
oyuncak toplamak vs yokk birde mızmızlanma herşeye aglama huyları varki sorma gitisn yeid bitirdi beni
senin dedigin sistemi uygulayabilirim aslında bende:44::44::44::44::44:

1,5 sene önce Monti'yle 5 kilo verip 60'a kadar inmiştim. Epeyle kilomu muhafaza ettim ama bu yaza girerken birden kilo almaya başladım. Yazın da dikkat etmedim. Şimdi yine 65'i buldum. Tekrar Monti'ye başladım ama bu kez gram oynamıyor. Neden acaba?

iyi günler efenim herkese....
banum evin küçüklüğü kadar büyüklüğüde dert gerçekten cnm.ben artık usandım.bu eve geçene kadar diğer ev yetmiyor diye yakınırdım(2 kişiydik ve 135 mt idi) bu eve geçtik 230 mt alt-üst toplamda.şimdide yetişicem diye anam ağlıyor resmen..kaç kere yardımcı bayan almayı düşündüm ama kontrolü hayatta başkasına bırakacak bi yapım yok.(en nefret ettiğim huyum)benden başka kimin eli değse temiz olmıycakmış gibi geliyor.hatta bazen kendi sldiğim mutfak camı sanki sildikçe bulanıklaşıyor gibi geliyor.geçen hafta sonu aynı camı içinden dışından 3'er kere sildim hala daha olmadı gibime geldi en son prilli sünger yaptım yeni sünger açıp onunla bi cilaladım.sonra yıkadım dışardan içerdende bi daha sildim.ellerimden hayır kalmadı.(aptal ben,ertesi gün cam aynıydı) ve bizim mutfakta kızartma yapılmıyor+ mutfak camıyla fırının arasında en az 4mt yer var..
büyük evde bi yerden temzlerken bi yerden dağılmaya başlıyor.bu sabah (evlendiğimden beri ilk defa)yatağımı toplamaya yetiştiremedim.kahvaltı etmedim evle uğraşayım diye,kaldıki dün köşe bucak temizlik yapmıştım.
hiç yetişemiyorum ders saatlerim arttığından beri,daha doğrusu yetişicem diye kendimi telef ediyorum.başkaları gibi olduğu kadar olgusu yok bende...hepte burdan kaybediyrum sanırım( mükemmeliyetçilik dışarıdan görene iyi,fakat olmaya çalışana son derece zor br durum.

çocuklara ödül olayını gerçekleştir bak acaip farkedecek.bu gün okuldan çıktık eve geldik,yemeğini kendi kendine yedi,en hemen yatayım anne dedi(hayatta yat demeden yatmaz,ve her seferinde bu gün yatmasam olmazmı diye sorardı.maşallah diyeyim kuzu oldu ....bende verdiğim sözleri tutuyorum tabii,onun güvenini sarsmamak adına...
bakugan dedikleri bana göre son derece gereksiz zımbırtılar varya ufacık.onlardan istemişti dün aldık.(ceviz kadar şey 26 liraydı(

önümüzdeki hafta sonuda zıp zıp atlar varya avm'lerde geziyor çocuklar onlardan alıcaz.sonra yavaş yavaş ona çaktırmadan 5'te bire çıkarıcam oyuncak alma işini..
ağlayıp zırlama işi bizde hiç yoktu,düşse bile yok bişeyim deyip kalkardı ,okula gitmeye başlayınca milletten göre göre huy edindi sıpa,bir iki sefer yapacak oldu...böyle yaparsan okula götürmiycem bunları okulda öğrendin sen dedim tırstı yapmadı oğlumda...

her gün başka bişeyler öğreniyorlar işte,bazen iyi bazen kötü....

banum bu arada geçen gün tencere tava işini sormuştun ben geçen yıl tüm teflonlarımı attım,shaffer'in seramiklerinden aldım.onlardada 2 kalite var yalnız dikkat et.bir çok markada bunu yapıyor beyaz teflonu seramik diye yutturmaya çalışıyorlar.ben sefamik olanını aldım.diğerine göre oldukça ağır zaten ve tırnağınla falan çizmeye çalışlınca çizilmiyor.çok memnunum.yalnız makineye atmayın yazıyırdu kull.talimatında...atmıyorum...ama zaten suya tutsan temizleniyor yani hiç yapışma olayı yok yağsız kullansan bile...

motherwise hoşgeldin tekrar aramıza...vücudun direniyordur ,ama çok uzun sürmez bir yerde kırılır direnç noktan..sen azimle devam et cnm...

gene destan döktürmüşüm walla buraya karşılıklı sohbet eder gibi yazınca böle oluyor....

zilim cnm benim derdim zatençok büyük ev degil
benim şuanki ev 75 m2 aldıgım evde 125m2 çok büyük ev sevmiyorm ben cnm zaten ama şuan oturdugum erçekten çok küçük bir ev heleki kışın salon ve 1 odayı kapattıgımı düşünürsek kalan m2 45 oluyor ve iki çocukla akşama kadar dur o evin içinde:

bu arada eşimin işi olmadı haber gelmedi inan kaynaklarındaki bayan c.tesi sizi arıycaz demişti eşime perşembe başlayabilirmisiniz demişti ama
bugün p.tesi oldu bir haber yok

merhaba kızlar,
arada gelip okuyorum ama yazacak birşeyim yok. çünkü yapamıyorum malesef. yapamıyorum demeye de utanıyorum çünkü en sağlıklı beslenme yöntemi. yine de zul geliyor bana bu ara birşeyle ince ince uğraşmak. bazen yemek bile pişirmiyorum kahvaltıyla geçiştiriyoruuz akşamı. hiç böyle değildim, tedaviler yordu beni. acaba antidepresan mı kullansam? aklım sürekli yeni tedavide, takviye balık yağı kullanıyorum o da kilo yapıcı. sürekli yoğun stres beni mahvetti.

neden monti yapmadığımı buldum.gülmeyin ama yumurta pişirme makinama canı gönülden bağlıymışım :))))) o yoksa montide yok.yumurtayı ne kadar sevdiğimi aebenim hatırlayacaktır.eşime rica ettim inşallah kısa zamanda alacak.lütfen bana cezvede yap demeyin yada diyin adamı masrafa sokmayayım :)

YUMURTA PİŞİRME MAKİNASIMIII ay öznur alemsin yaaa kaynatıver cezvedeeee tavada da pişir ne makinayla ugraşcan

selam hatunlar
gün boyu yogumlukdan akşamdan çoçukların odada ders çalışmasından giremedim .

zilim demek çoraba göre ayakkabı kıyafet alıyorsun

banum iş konusunda hayrlısı olsun üzülme belki daha iyi bir imkan çıkacak ev içinde sabır biraz çogu gitti azı kaldı

ben hiç antı depresan kulanmadım o konuda yorum yapamıycam ama genel görüşüm kulanbmaman yönünde anticim :26:
balık yagına gelince kilo aldırmaz canım hatta vermeye yardımcı olur karataycılar sürekli kulanır hatta bende kulanıyorum bazan .
b3ence aldır öznur ne aldırmıyoruz madem monti yapaman buna baglı
Günaydın kızlar,
Nasılsınız?
çok şükür seni gördüm daha iyi oldum öznurum

tam olrak nasıl yaptıgnı ve ne zamandır yaptıgını bilmedigim için yorum yapamıyorum .
ne kadar zamandır tekrar başladın ? ve mönülerin nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…