Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bana kalsa hiç girmiycektim böyle bir işee amaa eşim sagolsun neyse kafamız rahatlayacakk
azkaldııı , bugün bi iş görüşmesine gitti eşim bakalım ne olcakkkk...

Günaydın herkese dirk, daldım konuya yalnız

tünaydın herkese...
bende hiç sevmiyorum sonbaharın bu hüzünlü,kasvetli havasını...hele brde hava kapalıysa sabah ne yataktan çıkmak,ne saçımla başımla uğraşmak,nede özenerek giyinmek istemiyorum...
konuyla hiç alakası olmayan bir soru soracağım :26:
aebenim ayva ve elma uzun süre dayanır değilmi aplam?
bu gün eşimin ameliyat ettiği hastalardan biri kontrole gelirken kendi bahçesinden elma ve ayva getirmiş birer kasa...en az 20'şer kilo vardırlar...adam organik demiş ama artık organikmi kaldı,hava kirli su kirli toprak kirli...ilaçsız olması organik olduğunu göstermez ama napalım..buna şükür demekten başka çare yok...organik olarak türkiyede ancak güneydoğuda falan yetişen şeyler olur ama ordada iklimden ve arazinin elverişsizliği yüzünden yetişmiyor..silivrideymiş adamın bahçesi davet etmiş eşimi..

şimdi bizde reçel hiç tüketilmiyor...eve giren biişey değil yani..tatlısını eşim sevmiyor..e bunca ayva elma nolacak?eğer dayanmazlarsa ben yarın birazını çocuklara birazını oğlumun sınıfına dağıttıralım..yesin çocuklar...:26:

banuuum napan beee?hiç çıkmaz sesin soluğun?

rabbım en iyisini hayırlısını bilir tabi ama sanki kızın olacak gibi .
hakınızda hayırlısı banum
zilim ayva ve elma dayanır canım ama saklama koşuluna baglı.
bence sen yarısını dagıt hayrına sevap olur diger yarısınıda hani karbonsuz kagıtlar varya onlara tek tek sararak açık(şimdi soguk olmaz daha) balkonuna güneş vs görmeyen yere koy .
içanadoluda kasalara sarıp koyarlar buzhanelere hem daha sulanır hemde dahanır yaza kadar .. ama burda buz hane olmadıgından .iyce soguklar düşene kadar evin en soguk ve ışık alamayan bölümünde sakla derim .
hatırlıyorumda ben küçükken babamda kasayla alırdı evim ücra köşesinde kaslarda saklardık kış boyuda yenirdi .

iyi akşamlarrr

zilim napayım cnm buradayımm bildigin gibii diyete adepte olmaya çalışıyorum yeniden kilom artıı regli oldugum halde 65.8 çıktım bugün
bugün kh diyetine başladımmm ,bakalım dayana bildigim kadar yapıcam 1-2 hafta yani
ama ben çok agır yapmıyorum salata yogurt,süt tüketiyorumm sabahlarıda 1 dlm ekmek bimin tb ekmegini alıyorum geçen yıl şeker vardı içinde bu yıl yokk

günaydınlar efem . yagmurlu v bir ankara sabahından . ay hiç durmadan yagıyor rahmet

banum yine diyetlerden diyet begenmişsin . fıstıgım neyi şekersen şeç yeterki istikrarla devam et ..
karbotatlı suyu içiyormusun ? cefeyi okuyormusun .neden yazmıyorsun .
bugünlerde daha önce denemedigim bişiyi faretim akşamları çok az yiyip gece aç yatmak . sanırım bu bana kilo verdiriyor . sizlerde tavsiye ederim

aeben ablammmm nasılsınnnn

çorumdada dün geceden beri yağıyor yağmur:18:

bu arada karbonatlı suyu bende ihmal etmiyorum,bilmiyorum faydası oluyormu ama içine iyi hissediyorum kendimi,bende akşam az yeme işini bi halletsem kilolar tıkır tıkır gidecek amaa nerdeeee

neslişim hoşgeldin .
sanırım heryede yagmur yagıyor .
canım akşam aç yapmayı daha evel bende deneyememiştim ama baktımki başka türlü olmuyor böyle güzel sonuç alıyorum gözümü karartım.
1 aralıkda püsküüte sözüm var 62 olacam inaşlaah
karbonata gelince bence hiç durmadan denemesi lazım sadece kilo için deyil vucudun temizlenmsi bakımından . şuna kesin eminimki karbonat vucudumun alkalisini yükseltti ve bünyem normale döndü ,yaptıgım diyetlerden sonuç almaya başladım . demiyorumki karbonatlı su sadece kilo verdiriyor .ama yapacagınız diyete ön ayak olup kolay kilo vermenizi saglıyor buna eminim artık
neslihanım bilirimki, sen iradeli bir hatunsun bunu öncedende gördüm istedikden sonra yaparsın sadece gerçekden iste

Son düzenleme:

günaydın ablacığım ALLAH hayırlısını nasip etsin İNŞALLAH öncelikle sağlıklı sıhhatli olsun İNŞALLAH cinsiyeti farketmez ( ama bende kız çocuk istiyorum :)

günaydın ablacığım ALLAH hayırlısını nasip etsin İNŞALLAH öncelikle sağlıklı sıhhatli olsun İNŞALLAH cinsiyeti farketmez ( ama bende kız çocuk istiyorum :)

kendi aş ermemden çıkardım nazlım malum bu konuda tecrübeliyim oglanda hiç bulantım olmadı ama kıslarda hemen agzımın tadı bozulve uyku halindeydin sürekli . tabı sende de aynısı olacak diye bişiyok ama demeki gönlümüğz öyle arzu etmiş . rabbım gönlüne göre verecek canım ..
bu arada ceylini sende tnıyordun dimi dün akşam nışanı olmuş . çok sevimdim .

ben platese kaçar .

amin ablacığım İNŞALLAH evet tanıyorum ceylini ablam onun için hayırlısı olsun İNŞALLAH

[COLORgünaydınnnnnnnnn

ankara çok yagmurlu sanırım yurt genelinde öyleydii,
kayranın kalbindeki delik için muaynemiz vardı sabahh , kb sabar erken gitti sıra aldı bende çocuklarla gidicektimm
amaa rezil oldum yaa sabah çok yagmur var dolmuş geçmiyor kapının önünden o saatte
duragada yürüyememm arabaylada gidememm trafikk allah bullahh( takside zar zor buldumda gittikk çok şükürrr
delik kap kapakçıgınaa yakın oldugu için kapanamıyorr, ama hayatında bi engel teşkil etmezmişş sadece diş bakımına önem verin dedii dr.. bunada şükür dedik geldikkkk..

abenn ablammm hangi diyeti yaparsan yap istikarrr önemli olann benim gündüz iyi gidiyor ama akşamlar berbat eidyor diyetimi dün akşam çay içerken yine yeidm yani tosladım anlıycagın karbonatlı suyla hızlanmışş kilo vermenn benn bi alışamadımm yaa oysaa her otuu içtimm kötü olanları bile ama bi karbonatlı suyu içemedimm ((
="#FF0000"][/COLOR]

nazcımm

allah kolaylık versinnn cnm rahat bi gebelik geçirirsin inşş
benimde anneminn ok bulantısı olurmuşşş, ben 1 gün bile çekmemiştimm bulantı
ama yaşayan ark lardan biliyorum zor

banuşum oglanın durmunun iyi omasına sevindim . normal yaşantısında bir sorun yaratıyormu bu durum .?
agız saglıgı aslında sanılandan daha çok önemli

banum karbonatlı suyu zor içiyorsan az kat karbonatı . inan alıştım normal su içiyormuş gibiyim hiç zor deyil asıl bende o bitki çaylarını içemiyorum :120::120:
bak ne diycem sabah ve öylen kısıtlama kendini akşam az ye ve gece atıştırmamak şiadına kendine söz ver nasıl oruç tutyoruz öyle .inan istedikden sonra oluyor . hadi bak böyle hergün sabah üzülmekdense akşamları aç sık dişini biraz .

Son düzenleme:
bebekken morarrıyordu abla,emerken filan çabuk yoruluyordu çünkü iki taneydi delik biri kapndı , bu kapanmayan kalp kapakçıgına yakın bir yede o yüzden kapanmıyor amaa bi ıkıntı vermiyor kayra ya, dişlerdeki çürük kalbi etkileyecegi için daha dikkatli olmalıymışızz..
neler var nelerr yanii allah beterinden korusunn vallaa..

ay abla krb su içince sanki su boşmuşş gibi geliyor garip bi tat alıyorumm
bir kaç gün protein takılıyım sonra normal bid üzene geçicemm sıkmıycam kendimi okadar
zaten 1-2 akşamı bişiy yemeden atlatsam sonu gelicek ama bu akşam çok pis hırs yaptım yemiycemmm

iyi akşamlar efem ...

yarınyşine yogun bir gün olcak yegenim geliyor
cuma sohbetim vardı sanrım tam gidemiycem

iyi akşamlar herkese...

eve az evvel gelebildik.sabahtan beri okul,veli toplantısı,oğlumun okul toplantısı ve alışveriş derken evin yolunu zor doğrulttuk..eşimde yok seminer için bir ünv.gitti..eve gelidğimizde yemeğimde yoktu bi çorba yaptık içtik oğlumla..valla onu bile zordan içtim gözlerim kapanıyor,yarında yoğun bir gün olacağa benziyor...

banum oğlunun rahatsızlığını bilmiyordum cnm ,çok geçmiş olsun...annemdede benzer bir rahatsızlık varmış ve geçen yıla kadar bilmiyordu.(ebe-hemşire olduğu halde:)) şimdi sadece bir tane ilaç alıyor biraz daha rahat etmesi için.o kadar....

aebenim aplam,elma ve ayvaları bu gün oğlumun okuluna bıraktım sabahtan.öğle yemeğinin yanında meyve varmış yarın onları dilimleyip verecekler çocuklara..oğlum okulda yemeğe kkalmıyor oda evde yesin artık...eve sadece 8'er tane bıraktım o kadar...

gebelikte ben çok bulantı yaşadım özellikle 8.haftadan sonra...klozetin önünde öğlene kadar oturup durmadan çıkarttığımı bilirim.hatta incecik banyo halısının üstünde oturmaktan birde bağırsaklarımı bozmuştum bulantı yetmezmiş gibi..ne yapacağımı şaşırmıştım...
ilk 3 ayda 7 kg verdim o derece fenaydı.(tabii hepsi kilo kaybı değildir,büyük bölümü sudan gitmiştir 4.ayda normalde dönmüştü herşey)
eşim sabah giderken başucuma çubukkraker ve mandalina koyardı yattığım yerden kalkamazdım açlıktan tansiyon hep 5-7 civarındaydı...çok zor bir dönemdi..ama kız değil erkekti meleğim....
şimdi kesin bir kızım olacağını bilsem onca eziyeti yine göze alırdım ...ama ya kız olmassa:26:
allah herşeyden önce hayırlı evlat versin,eli ayağı aklı fikri düzgün,sağlıklı sıhhatli...

günydın ,hayırlı cumalar dilerim

zilim çok yoruyorsun kendini vitamin vs. takviyesi alıyormusun buna bari dikkat et.

dün dedihgim gibi yogun bri gün olacak .
bungün cuma kilo bildirim günü.
evet bu hafta baya ugraşsamda emegimin karşılıgını aldım şükür .
başlangıç...... 67 .küsürdü
geçen hafta ... 65 6.
bu hafta..... ...64 2.

günaydınnn

kendime bi kilo grafigi çizsem ani inşler çıkışlar olur valla
geçen hafta:65.1
hafta içi:65.8
bu hafta yine :65.1
amaaa kh diyetie devamm 63 ü görene kadarr zaten inmiştimo rakama kolay düşerim inşş

aben ablam tebrik ederimm :)))

saggol banum
hadi banuşum bu hafta işi sıkı tut .

saggol banum
hadi banuşum bu hafta işi sıkı tut .

1 hafta öle yapıcammm cnmda çok sıkkınn aslındaa ama kafayı diyte yorucamm bişekildee..

dün 6 punla kapadımm sen biliyorsun ddimi kh diyetini eski yazılarını gördüm oradaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…