Ayyyyyy çok heyecanlıyim yeniden baslasin monti amcam hep inceltsinnnn :) uyuyamiyorum aebennnn benide al liste flan var mı kim kac kilo ve ben butadan son gittiğim de kactim acaba 2 yil oldu acaba kac kiloyum aebennnn azıcık merak et diye yazmıyorum
tünaydın .
dün kilomu yazmayı unutmuşum buraya . cefeye rapor veriyorum ama burayı es geçmişim . hoş benden başka kilo bildirende yok tazi
zilim bulundugun durum zor canım rabbım yardımcın olsun .
banum nasılsın kısacık yazıp kaçıyorsun diyet nasıl nasıl gidiyor neler yapıyorsun ?
ocdim stop .nasılsın stop. diyetle aran sogukmu stop
antıcim sen nasılsın tekrar başladınmı saglıklı beslenmeye ?
nazlısşım ya sen nasılsın karnındaki küçük kuzu nasıl ?
ilahi refim özlemek ne kelime arada bakıyorum ama giriş yapmıyorsunuz k.k ya
gelbi öpem .
refim nasılsın kilondan çok başka şeyleri merak ediyorum hayatında herşey düzene oturdumu?
o hayatımda gördügüm en güzel 2 çift deniz gözlelari olanogluşun nasıl ?
ben iyiyim canım aynı bırakdıgınız gibiyim hala burdayımkilom iyi 64 65 arasındayım ..
çok sevindim seni gördügüme bırakıp gitmeyin ya ne olursunuz :26: banum, zilim, nazlım .ocdim hep burdayız
ben iyiyim ablacığım hamdolsun . miğde bulantılarım fazla bide enerjim çabucak tükeniyor . minik kuzumda iyi çok şükür salı günü kalp atışlarını gördük ve dinledik çok güzel bişeydi
ne mutlu anlar dimi?
evet ablacığım çok güzel allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağıma alacağım günü nasip etsin inşallah
Ayyyyyy çok heyecanlıyim yeniden baslasin monti amcam hep inceltsinnnn :) uyuyamiyorum aebennnn benide al liste flan var mı kim kac kilo ve ben butadan son gittiğim de kactim acaba 2 yil oldu acaba kac kiloyum aebennnn azıcık merak et diye yazmıyorum
tünaydın .
dün kilomu yazmayı unutmuşum buraya . cefeye rapor veriyorum ama burayı es geçmişim . hoş benden başka kilo bildirende yok tazi
zilim bulundugun durum zor canım rabbım yardımcın olsun .
banum nasılsın kısacık yazıp kaçıyorsun diyet nasıl nasıl gidiyor neler yapıyorsun ?
ocdim stop .nasılsın stop. diyetle aran sogukmu stop
antıcim sen nasılsın tekrar başladınmı saglıklı beslenmeye ?
nazlısşım ya sen nasılsın karnındaki küçük kuzu nasıl ?
ilahi refim özlemek ne kelime arada bakıyorum ama giriş yapmıyorsunuz k.k ya
gelbi öpem .
refim nasılsın kilondan çok başka şeyleri merak ediyorum hayatında herşey düzene oturdumu?
o hayatımda gördügüm en güzel 2 çift deniz gözlelari olanogluşun nasıl ?
ben iyiyim canım aynı bırakdıgınız gibiyim hala burdayımkilom iyi 64 65 arasındayım ..
çok sevindim seni gördügüme bırakıp gitmeyin ya ne olursunuz :26: banum, zilim, nazlım .ocdim hep burdayız
Nazcim bebegin hayırlı olsun saglikla kucagina almayi nasib etsin allahım dogumdan sonrada burdasin desene .hoşgeldin referansçığım nasılsın bende buralardayım ama artık diyet yapmıyorum çünkü hamileyim . artık doğumdan sonraki kiloları vermek için gelirim buraya
Sana özel mesaj attim ulasmadi mi ablam kilom 67.5 _ 68 arasinda gidip geliyorum ama görüntü kötü ben 62 olmak istiyorum hemde fit görünmek . Oglusta iyi çok sukur 5 yasinda oldu teyzrleri idte böyle yakinda montiye baslAyacagim ama burdan mi takip edeyim baska bir topik mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?