Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

herkese slmlar,ve hayırlı cumalar...
aynen bu durumdayım walla kıslar..akşamda sadece 1,5 saat uyuyabildim.3,5'tan 5'e kadar içim geçmiş ve o arada oğlumun ateşide 38,9'a çıkmış(
okula gidene kadar düşürdüm neyseki,bu sabah kendi okuluna değil benim okuluma götürdüm ve ablaları baktı ben dersteyken..

rapor uyduramıyorum bu aralar müfettişler geziyor ve benim sınıfımı idare edecek kadrolu öğretmen yok.stajerlere sınıfı müfettişler varken teslim etmemde doğru olmaz..zaten normalde izin çok sorun olmuyor ama evvelki gün aldığım izne bile müdür bey zor izin verdi..oda tövmet altında kalmak istemiyor sanırım...

banum ben oğlumu bakıcıya bırakmayı düşündüm cnm ama oğlumun özel durumundan dolayı malesef o seçeneği atlamak zorunda kaldım.bazen biz bile yetemediğimiz durumlar oluyor.doğru yönlendirilmesi için okul şarttı cnm.yoksa zekaları yada ruhsal durumları olumsuz yönde etkileniyormuş cnm(

mesela bu sabah okula gidemedi diye öğretmenini arayıp söyledim,bi ara uğrayıp yada birni gönderip bu günki faaliyeti aldırın evde yapsın ,önemli dedi.okuldan çıkışta aldık evde yapmaya başladı.şimdi uyudu kalkınca devam edecek kaldığı yerden..
üzerinde bazı bölümlerde küçük delikleri olan bir çiftlik birde şekiilerin olduğu iki tablo vermiş öğr. iki tanede renkli ayakkabı bağı gibi ip. tablodaki hayvan resimlerinde numaralar var o numaraları sıralarına göre 1-2-3-4-5-... gibi ipi atlatarak hiç karıştırmadan atlatması gerekiyordur yaptı...uyandığındada geometrik şekilli olan tabloya geçecek..
eve bakıcı alsam oğlumun zekası körelecek,yada kendi kendine yol bulmaya çalışıp iyice karışacak kafası...mecburum onu okula yollamaya.yoksa bu yılda okul düşünmüyorduk cnm ,ama oğlum kendi başına okumayı ve yazmayı söktü..bizde daha fazla evde tutmak istemedik...ama zor cnm..hem bu durumdan dolayı,hemde hastalıkta beraberinde geldiği için...

alternatif tıptanda faydalanıyorum bu arada..turp'u oydum bal koydum içine ondan verdim,göğsünü ve sırtını z.yağıyla ovdum ılık havlu koydum uyurken ve daha bir sürü şey işte..ne duyduysam..farklı fikirleri olan varsa onları uygularım....

Son düzenleme:
akupunktur astımda etkili diye duymuştum zilim. bir de homeopatik yöntemlerde var. hatta bir doktorla tanışmıştık. çocuğu tek böbreğini kaybetmiş bir kazada. ilaç kullanamaz diye kadın tıp eğitimden sonra bitkilerle tedavi yöntemlerini araştırmıştı. ismini hatırlayamadım. evde kitabı var, gince bakayım yazayım canım. şifa olur inş.

O kadar mutluyum ki sizi yeniden buldum zilim çok geçmiş olsun. .. Aeben ablacimmmm çok çok çok özledim seni ve hepinizi umarim beni unutmadin geri dönmek istiyorum beni kabul edermisiniz :) eskilerden zilimi gördüm son 2 sayfada başka kimlrr var aeben ksc kilosun oluyorum meraktan

Ayyyyyy çok heyecanlıyim yeniden baslasin monti amcam hep inceltsinnnn :) uyuyamiyorum aebennnn benide al liste flan var mı kim kac kilo ve ben butadan son gittiğim de kactim acaba 2 yil oldu acaba kac kiloyum aebennnn azıcık merak et diye yazmıyorum

hoşgeldin referansçığım nasılsın bende buralardayım ama artık diyet yapmıyorum çünkü hamileyim . artık doğumdan sonraki kiloları vermek için gelirim buraya

tünaydın .

dün kilomu yazmayı unutmuşum buraya . cefeye rapor veriyorum ama burayı es geçmişim . hoş benden başka kilo bildirende yok tazi

zilim bulundugun durum zor canım rabbım yardımcın olsun .

banum nasılsın kısacık yazıp kaçıyorsun diyet nasıl nasıl gidiyor neler yapıyorsun ?

ocdim stop .nasılsın stop. diyetle aran sogukmu stop

antıcim sen nasılsın tekrar başladınmı saglıklı beslenmeye ?

nazlısşım ya sen nasılsın karnındaki küçük kuzu nasıl ?

ilahi refim özlemek ne kelime arada bakıyorum ama giriş yapmıyorsunuz k.k ya

gelbi öpem .

refim nasılsın kilondan çok başka şeyleri merak ediyorum hayatında herşey düzene oturdumu?
o hayatımda gördügüm en güzel 2 çift deniz gözlelari olan ogluşun nasıl ?
ben iyiyim canım aynı bırakdıgınız gibiyim hala burdayım kilom iyi 64 65 arasındayım ..
çok sevindim seni gördügüme bırakıp gitmeyin ya ne olursunuz :26: banum, zilim, nazlım .ocdim hep burdayız

ben iyiyim ablacığım hamdolsun . miğde bulantılarım fazla bide enerjim çabucak tükeniyor . minik kuzumda iyi çok şükür salı günü kalp atışlarını gördük ve dinledik çok güzel bişeydi

banum geçenlerde sormuştun tencere tava işini. zilim benden önce davranmış . teflonları unut canım . ya çelik yada iyi seramiklerden al .. bende evdekileri degiştirdim . uygun ve hoşuma giden seramiklere bakıyorum 1 takım alacagım indirimleri gözlüyorum . birde esse'nin tenceresini almıştım içi teflon ama altı zararlı madeden oluşmuyor farklı bişi ondanda çok menunum . aynında bir daha alayım dedim ama benim aldıgım fiyatın tam 2 katı inmedi şu an . o zaman ykm den almıştım baya ucuzdu ..

zilim hafta sonunda o degin zinbırtı varya beybilet onun şeçmeleri var . biz hiç bir şeçmeyi kaçırmıyoruz senin oglanda dandandıysa yandın
evde ayrıyeten onun için kutumuz var kaç tane oldu bilmem . şimdide yeni bir tane daha almak için sınavlarda 420 sınırını geçmesini şart koştum her sınavın sonucunu iple çekiyor

ne mutlu anlar dimi?

Sana özel mesaj attim ulasmadi mi ablam kilom 67.5 _ 68 arasinda gidip geliyorum ama görüntü kötü ben 62 olmak istiyorum hemde fit görünmek . Oglusta iyi çok sukur 5 yasinda oldu teyzrleri idte böyle yakinda montiye baslAyacagim ama burdan mi takip edeyim baska bir topik mi var

hoşgeldin referansçığım nasılsın bende buralardayım ama artık diyet yapmıyorum çünkü hamileyim . artık doğumdan sonraki kiloları vermek için gelirim buraya
Nazcim bebegin hayırlı olsun saglikla kucagina almayi nasib etsin allahım dogumdan sonrada burdasin desene .

Aebencim tam olarak basaramiyorum. Bir ogun duzgun yapiyorum aksama cayin yaninda kek dilimi yiyorum( malesef nefsime hakim olamiyorum.
Zili gelememis bugun. İnsallah iyilerdir ana ogul.

iyi pazarlar kıslar

refim 1 mesajın geldi canım, ama kilon yazılı deyildi sanırım.. çokda alamöışsın iyisin yane . 5 kiloyu verirsin montiyle merak etme

burdan takip et canım. bu aralar püsküütle 1 aralıga idaya girdikde diger topik dedigim o cefe lıgyt yazmak istersen orasıda acık herkese.http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/566306-cafe-light-cuma-zayiflama-yarismasi.html

bu sabah baskül eski haline dömnmüş şükür regl biti ve gelen 1 kilo geri indi .. ama bu hafta iştahla başım fena derteydi . kilo verememişim ama şükürki almamışımda o iştahla.

banumm sende durumlar nasıl ?

SULAK'ım akşamları okuyorsun görüyorum . sevgiler canım

slm kıslar...hoşgeldin referans,yeniden monti yapmaya karar vermişsin hayırlısı olsun....

biz bu gün öğleden sonra itibariyle iyiyiz biraz daha..ama dün akşam 40,5 le hastanede aldık yine soluğu..eşim oğlumdan fena hasta..ikiside geceyi müşahedede geçirdiler..ben günlerdir zerre uyuyamadım.1 saat içim geçmiş o sırada oğlumun ateş almış başını gitmiş.ya uyanamasaydım havale geçirseydi kuzum,allahım sen koru yarabbim...

akşam bir iğne bu sabah bir iğne yedi gözü açıldı..şükürler olsun..yarın sabah okula gitmiycem kafam odun gibi..tüm gün bu yorgunluk ve uykusuzlukla ev temizlemek zorunda kaldım birde..oğlum kustu durdu..temizlemesem olmıycak...mecbur toparlandım, yaptım...

aman oğlum iyi olsunda ben hiç önemli değilim..birde eşim azıcık iyileşse...eşime git hastanede kal bari serum falan taktır çabuk kalkarsın diyorum ama kalkacak gücüm yok deyip gitmiyor..inatlıkta üstüne yoktur baba oğul ikisininde..bu gün oğlumda ilaç içmemek için beni tam bir saat yalvarttı ,artık alıcam çantamı montumu gidicem ne yaparsanız yapın babanla kalın evde dedim.tırstıda içti sıpa..eskiden ne ilaçtan ne iğneden çekinmezdi ama çocuğumda bıktı 2 aydır aralıksız ilaç içiyor yawrum(

yarın vakit bulursam girerim yine,erkenden yatım azıcık dinleneyim bari..ayakta zor duruyrum..görüşürüz kıslar...

tünaydın hatunlar hayırlı haftalar dilerim

zilim eşinede geçmiş olsun .. evde iki erkek ve hasta zor çekiliyor ..
bir an evvel topalanırlar inşallah ..

kıslar bu hafta 1 haftalıgına tekrar monti deniycem .ama akşamları çok hafif yiyerek . o yüzden mönülerimide paylaşıcam .

anticim senide beklerim hadi başla birbirimize destek iyi olur ...

banum sen nelar yapıyorsun hafta sonu girmedin anacınamı gittin ?

refim hadi mönülerini bekliyorum

bu sabah 45 dk pilates ve artı 20 dk sporum yapılmıştır eferm ...
karbonatlı suyumda tatam gün boıyu içiyorum

hedefim cumaya inşallah 63'lü rakamlar görmek

selammm

ziilimmm çok geçmiş olsun cnmm( üzülüyorum sanaa yaa allah yardımcın olsun ...
daha büyük derlerden korusun allahh

abenn ablamm nasılsın gördügüm okudugum kadarıyla iyisin
end ediyet miyet gümledi yineee herşey yoluna giriyor yavaş yavaş bakalım bende bugün
dikkat etmeye başladımmm.spor yapmam lazım gevşedi vucudum ama nasıl olcak bilmiyorum eşim bütün lesile videolarını silmiş
plates yapmak istiyorum bakalım yarın saat 10 da çocuklara pc yi vericem oyun oynarken onlar bende
plstesimi yaparım diyorummm izin verirlerseee

lesileyide indirmeye çalışıyrum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…