ablacım dün okudum yazdıklarını, sebestçe cevap yazayım diye akşam yazmadım şimdi açtım pc yi
.. kendini bukadar üzmene üzülüyorum :26: hedef kilona ramak kaldı sen hala üzülüyorsun . resmin tamamına bak lütfen

abla karabugday anladıkki ödem atıyor ertesi günde pro yedinmi illaki kilo kaybı olcak . fakat unutma kaybettigin sadece kilo olmayacak bir kısmı karbonhidrat yemedigim için kaslarından ayrılan su ve sen 1 dl ekmekde yesen kaslardaki su tekrar yerine gelecek ertesi gün . bu kaçınılmaz . bunu böyle görmen lazım kilom tekrar artti dememen lazım .. elbette ekmek yiyeceksin .
gl endeksine dikkat ederek miktarı artırman çok güzel olmuş . günlük 1 dl ekmegide yada karbonhidratıda ögünlerine kat artık ama ölçülü ve her ögüne deyil . birde küçük bir ayrıntı havucu çok seviyorsun

ama montide yenmeyecekler arasında hatta çigsi bile bazan yenmiyor helede etli ögünlerde . sen monti yapmadıgın için bu ayrıntılara çok deginmedim biliyorum .
abla tavsiyen nedir diye sorarsan 2 şeçenek söyleyebilirim maçizane.
1. si hedefledigin kilona gelene kadar şimdiye kadar nasıl verdiysen öyle devam et . zaten 2 kilo geri alırım diyeti bırakınca diye konuşmuştuk . bünyen diyetsizlige alişana kadar o 2 kilo geri gelse bile sorun olmaz . o zaman kadarda zeten bünyen normal yemeye alışmış olur .(lakin artık eskisi gibi herşey serbest yenirse tekrar kilonun artacagını yazmama gerek yok sanırım .)bu yanlışa hepimiz düşüyoruz .
2. side , diyetden bıktıgını biliyorum küçük bir mola verebilirsin ama bu diyeti bırakma anlamında deyil ! , evet kilo artışı olacaktır fakat 1.2. hafta sonra tekrar diyetine dönersin kalan kilonuda son bir hamleyle verirsin .
tabiki abla gidecegin yolu sen benden daha iyi karar verirsin çünki bünyeni ve içinden ne gelecegini sen daha iyi bilirsin .
ama bir daha diyorum şu an geldigin durum kilosunu vermiş koruma dönemie geçeçek herkes için aynı .sana özel bir durum deyil yani
boşuna üzüyorsun kendini , zilime bak kaç kilo
ama bu halinde bile benden iyi diyet yapıyor
yani diyecegim kilo işine bulaştınmı hayatın diyet
son bir not olarak ; abla geldigin kilonun tadını çıkar hatırladıgım kadarıyla sen hiç bu kilolara düşmemiştin . eski baskülünle olsa 5li rakamlardasın