Günaydın biz bugün kizimla geç kalktikbole nasıl zayiflayacaksam of ffffff offf sabah:mantar sote (yumurta li yiyebiliyormuyum? ) domates salatalık cay
Ara : elma
Aksam: kuru fasulye salata
Ara: portakal
evet 2 erkek annesi olcam Allah izin verirse, Allah gönlüme göre verdi çok şükür
doruk'ta da 10,5 kg ile tamamlamıştım hamileliği inşallah bu da öyle olur
nazlişkom senin oğluş nasıl? ne kadarlık oldu şimdi?
nazlıkız geç kalkmak bence diyetini baltalayabilirr
çokmu geç yatıyorsun
Canım gece 2-3 bazen gece kalkıp sabaha oturup sabah 7-8 de yatiyoruz bebek olunca çok zor
peki kızın kaç aylık benimde ikizlerim vardı ve acaip uykusuzlardı okumuşsur belki
başarı hikayemdee çok uykusuz geceler geçiridma ma onun uyku dzenini oluşturmak snein elinde
yok bu bunun huyu napiyim dersne böyle giderr
uyku saatleir naısl gündüz uyuyormu
benim menüm de bugun böyle :
sabah :
1 yumurta
Öğle :
1/2 ızgara göğüs +1 kase yoğurt
Ara :
1 yumurta
Akşam :
1 büyük kutu light ton balığı
Spordan sonra :
1 kase yulaf kepekli yoğurt (bağırsak çalıştırmakta çok iyi; tavsiye ederim)
Yaptığım kaçamağın vicdan azabı ile kendimi proteine verdim bugün :)
fasulyecikkk sabah yumurta yanında peynirde yeseydin keşke cnm az olmuş :)
benim menüm de bugun böyle :
sabah :
1 yumurta
Öğle :
1/2 ızgara göğüs +1 kase yoğurt
Ara :
1 yumurta
Akşam :
1 büyük kutu light ton balığı
Spordan sonra :
1 kase yulaf kepekli yoğurt (bağırsak çalıştırmakta çok iyi; tavsiye ederim)
Yaptığım kaçamağın vicdan azabı ile kendimi proteine verdim bugün :)
Ben ara öğün de elma yiyecektim canım acayip tatlı istedi yoğurt ve tarçın karıştırdım okadar da çok beğenmedim napicam ben bu tatlı krizlerini
Naslıkız selam. şu pazarlarda satılan büyük hurmalar var ya..işte onlardan 2-3 tanesini çekirdeklerini çıkararak bir tencereye dogra, içine 6-7 tane kuru kayısı doğra ve 3 tane de elma rendele koy ateşe kendi suyuyla pişsin..sonra blendırdan geçir.soguyunca bir saklama kabına koy kriz anında günlük 2 meyveyi aşmayacak miktarda tüket, krize birebir. sabahları marmelat olarak ta ekmege sürebilirsin karbonlu kahvaltıda. begenirsen miktarı arttırarak bir daha yaparsın, arzu edersen tarçında ekleyebilirsin, yakışıyor.....afiyet olsun.. montide çareler tükenmez, yeter ki vaz geçmeyelim
Montig canım hurma derken şu ramazanda yediğimiz den mi?
slmlr herkese
bacaklarımın sızısından neredeyse çocuk gibi ağlıycam walla..hiç bu günki kadar yorulduğumu hatırlamıyorum uzun zamandır..sabahtan beri ne milli eğitimi kaldı,ne oğlumun okulu,ne kursa gittiğim okul,ne çarşı-pazarı...
birde sabah arabam çalışmadı.sitenin bahçesine sokamamıştım tam kapının önüne park eden araç yüzünden..biri arabamın benzinin çekmiş hortumla..bende okula başlayınca uzun bir süre benzinlik aramıyayım diye dün fullemiştim.insan bi gram benzin bırakır ..insan bile demeye dilim varmıyor ,insan müsvettesi...
bende sabah arabanın içinde kalakaldım,eşimi aradım niye çalışmıyorki diye..taksiye bin git dedi ,mecbur öyle yapacaktım zaten...
elimde 3 koca çanta ve bi omzumda oğlumun okul çantası ve kemanım.diğer elimde kol çantam...bayağı bi bohçacı kadın modunda..birde asansörü bakıma gelmişler sabahın köründe 7 katı topuklularla ve bunca yükle indik...
koca günde ordan oraya koşturdum,hatta brde pazara bile gittim,dahada fazlasını yüklenerek geldim eve...bacaklarımdan hayır kalmadı..bilseydim böyle olacağını düz taban bişey giyer giderdim bari..
montig aplam sende çok koşturmacalı bir gün geçirmişsin bu gün...kaçamaklar eriyip gitmiştir bile ....
ben de şekersiz kabağımı yedim az evvel..fırındada portakallı pekmezli tahinli kek pişiyor..sabah kahvaltı için sipariş verdi küçük beyimiz...
bir an evvel uyumak istiyorum,bu gün bitsin artıııık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?