Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın biz bugün kizimla geç kalktik bole nasıl zayiflayacaksam of ffffff offf sabah:mantar sote (yumurta li yiyebiliyormuyum? ) domates salatalık cay

Ara : elma

Aksam: kuru fasulye salata

Ara: portakal

nazlıkız geç kalkmak bence diyetini baltalayabilirr
çokmu geç yatıyorsun

benim oğluş iyi MAŞALLAH teyzesi tam 8 aylık olucaz 2 gün sonra :) ALLAH gönlüne göre vermiş ne güzel İNŞALLAH banada 2.olursa kız nasip eder (tabi herşeyden önce sağlıklı olsun ) ama bir kızım olsun çok isterim . ben 15 kilo ile bitirmiştim hamileliği

Canım gece 2-3 bazen gece kalkıp sabaha oturup sabah 7-8 de yatiyoruz bebek olunca çok zor

peki kızın kaç aylık benimde ikizlerim vardı ve acaip uykusuzlardı okumuşsur belki
başarı hikayemdee çok uykusuz geceler geçiridma ma onun uyku dzenini oluşturmak snein elinde
yok bu bunun huyu napiyim dersne böyle giderr
uyku saatleir naısl gündüz uyuyormu

8 gün sonra 1 YAŞINDA :) uyku düzeni vardı ama bir grip oldu hersey altüst ....Allah bagislasin canım ALLAH uzun ömür versin :) benim de ikizlerim vardı ama düşük yaptım(

benim menüm de bugun böyle :

sabah :

1 yumurta

Öğle :

1/2 ızgara göğüs +1 kase yoğurt

Ara :

1 yumurta

Akşam :

1 büyük kutu light ton balığı

Spordan sonra :

1 kase yulaf kepekli yoğurt (bağırsak çalıştırmakta çok iyi; tavsiye ederim)

Yaptığım kaçamağın vicdan azabı ile kendimi proteine verdim bugün :)

fasulyecikkk sabah yumurta yanında peynirde yeseydin keşke cnm az olmuş :)

afiyet olsun

selammmm, sabahtan beri koşturmaca dr. derken şimdi girdim eve..acaip yorulmuşum.eh 2,5 saat yürüyünce, sabah bir dolu ütü, saç bakımı, cilt bakımı yarı ev temizliği diye koşturunca kim olsa yorulur. kapıdan girdim dogru mutfaga..bir nescafe yaptım geçtim pc başına..biraz ter atayım dimibu günkü menüm saat 11 den itibaren dışarıda olunca biraz sekteye uğradı tabi. saat 11 gibi elimde bir dilim kızarmış tb ekmekle dar attım kendimi dışarıya, yoksa dr.a geç kalacaktım. canımda birşey istemedi zaten. dr. sonrası kedilerimin vet,ine ugradım. o sokaga pazar kurulmuş. içimde ezilir gibi oldu ama canım yinede alışkın oldugum hiçbir şeyi çekmedi. sonra kızların kuruyemiş olayı geldi aklıma ve yürürken enerji de olsun diye biraz kaju, ceviz,fındık, kara üzüm karışımı aldım. bir avuç ölçtüm ayırdım ve başladım tıkırdatmaya ay ne hoşuma gitti anlatamam. artık siz diyin öğün ben diyim ara öğün severek yedim işte. hay aklınızla bin yaşayın ( tabi bu arada umarım baskül bunları yedim diye yarın bir oyun oynamaz bana ) akşama da pırasa kavurma (yagsız) lor peynirli 1 yumurtalı yiyeceğim. gece de meyve hakkımı üzüme saydıgım için biraz yogurda yarçın ve 1 tatlı kaşıgı keten tohumu ekleyerek yiyeceğim. yani kızlar sizi taklit ve takipteyim..montide böyle güzel atıştırmalık ve ögünlükler varsa yazıverin bana canlarım

hıııı aklıma gelmişken sorayım kızlar..ben diyet süresinde hiç bakliyat tüketmedim. her ne kadar çok sevmesemde yavaştan ama az miktarlarda başlayayım diyorum. şu bildik tariflerin dışında, yaptıgınız yöresel veya enteresan bakliyat yemekleri varsa ve bana yazarsanız çok sevinirim..Ay salatana karıştır 2-3 kaşık demeyin, diyette denedim ve hiç sevmedim. zaten birşeyleri fazla karıştırmayı da sevmiyorum. bunun dışında varsa birşeyler çok makbule geçer. abene söz verdim artıkın kısmet olursa nadir kaçamakların dışında kesin kes montideyim bilginize...mucksssssss

Son düzenleme:
Ben ara öğün de elma yiyecektim canım acayip tatlı istedi yoğurt ve tarçın karıştırdım okadar da çok beğenmedim napicam ben bu tatlı krizlerini

Ben ara öğün de elma yiyecektim canım acayip tatlı istedi yoğurt ve tarçın karıştırdım okadar da çok beğenmedim napicam ben bu tatlı krizlerini

Naslıkız selam. şu pazarlarda satılan büyük hurmalar var ya..işte onlardan 2-3 tanesini çekirdeklerini çıkararak bir tencereye dogra, içine 6-7 tane kuru kayısı doğra ve 3 tane de elma rendele koy ateşe kendi suyuyla pişsin..sonra blendırdan geçir.soguyunca bir saklama kabına koy kriz anında günlük 2 meyveyi aşmayacak miktarda tüket, krize birebir. sabahları marmelat olarak ta ekmege sürebilirsin karbonlu kahvaltıda. begenirsen miktarı arttırarak bir daha yaparsın, arzu edersen tarçında ekleyebilirsin, yakışıyor.....afiyet olsun.. montide çareler tükenmez, yeter ki vaz geçmeyelim

Son düzenleme:

Ayy yy çok teşekkür ederim gercekten cok sevindim:)

ben geldiim :)
biraz geç oldu ama gelebildim sonunda :)
bu da menüm
sabah 1 bardak su+1 tane portakal

yarım saat sonra

kahvaltı:
peynir
kızarmış tam buğday ekmeği
küçük 3 tane domates (üzerine kekik-pul biberi ekledim)
şekersiz çay

öğlen biliyorum maalesef hatalı bişey bu)

4 küçük kaşık kumpir (yağsızdı)

akşambirazdan yicem)
zeytinyağlı brokoli salatası (sadece zeytinyağı-limon suyu-brokoli)
ayran sanırım 2 bardak içerim

tün gün çok su içemedim ama yatana dek 1.5 lt yi bulur

spor yapamadım maalesef bu hafta bi dengemi oturtayım herşey normale dönecek :)

Tamam tsk ederim bu hafta alırım. Ya ben çok kötü oldum gözüm filan karariyor başım ağrıyor sabah mantar domates zeytin çay

Ara: tarcınlı yoğurt yaptım ama yiyemedim çeyrek elma yedim

Aksam:kuru fasulye salata yedim

Azmi yedim yoksa çok mu?

slmlr herkese

bacaklarımın sızısından neredeyse çocuk gibi ağlıycam walla.. hiç bu günki kadar yorulduğumu hatırlamıyorum uzun zamandır..sabahtan beri ne milli eğitimi kaldı,ne oğlumun okulu,ne kursa gittiğim okul,ne çarşı-pazarı...

birde sabah arabam çalışmadı.sitenin bahçesine sokamamıştım tam kapının önüne park eden araç yüzünden..biri arabamın benzinin çekmiş hortumla..bende okula başlayınca uzun bir süre benzinlik aramıyayım diye dün fullemiştim.insan bi gram benzin bırakır ..insan bile demeye dilim varmıyor ,insan müsvettesi...
bende sabah arabanın içinde kalakaldım,eşimi aradım niye çalışmıyorki diye..taksiye bin git dedi ,mecbur öyle yapacaktım zaten...

elimde 3 koca çanta ve bi omzumda oğlumun okul çantası ve kemanım.diğer elimde kol çantam...bayağı bi bohçacı kadın modunda..birde asansörü bakıma gelmişler sabahın köründe 7 katı topuklularla ve bunca yükle indik...
koca günde ordan oraya koşturdum,hatta brde pazara bile gittim,dahada fazlasını yüklenerek geldim eve...bacaklarımdan hayır kalmadı..bilseydim böyle olacağını düz taban bişey giyer giderdim bari..

montig aplam sende çok koşturmacalı bir gün geçirmişsin bu gün...kaçamaklar eriyip gitmiştir bile ....

ben de şekersiz kabağımı yedim az evvel..fırındada portakallı pekmezli tahinli kek pişiyor..sabah kahvaltı için sipariş verdi küçük beyimiz...
bir an evvel uyumak istiyorum,bu gün bitsin artıııık...

Geçmiş olsun canım.....

ayy zilim geçmiş olsun cnm yaa
ne gğünlere kaldık allahımm...

bend ekötü bişiy yaptım akaşm ekmek krizine giridm ve 2 dlm ekmek yedim
tb yanınada brokoli ve yogurt :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…