Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aben abla yazıyı okudum , baştan sona kadarr
aslında montiyi özetlemiş yeni gelen arkadaşlarda okursa pekişir bilgileri diye düşündüm
şekeir bırak ve monti arasındaki tek fark ekmegi her ögünde veriyor.
montideki gibi sabah önermiyor...

birde yazıyı okuyunca evdeki %80 kaklo çikom geldi aklıma kilo vermiş olursam pazar kahvemin yanında
2 kare yiyim barim..

birde diyorki kepek ekmekte olabilir tüketilen ekmek ama kepek oranı en az%20 olmaslıymışşş

ben hala yiycek bir ekmek bulamadım midemi acaip yakıyor fırındna a, marketten aldıklarım

olması laızm bir ok işareti alma ama bilemedimm:26::26::26:
geçmiş olsun abla ilaçalr öyle yapıyor malesef insanı
bu arada çok begendim tarfini dün haşladım 1 paket lahanayı biraznı limonlayı yaglı sos yaptım kayınvaldeme götürdüm o pek seve rböyle şeyleir birazınıda ben yemegin içne kattım dün çok şiştim ya kokrtum şişircek diye
kilo anlamında degilde naısl anlatsma bilemedimm fenaydım yani bugün daha iyiyimm..

afiyet olsun tekrar:) lahanaları vs önce haşlarsen asla şişlik yapmaz banum ama suyunu dökecen tabi..bu arada ben bim in nehir yazan yuvarlak tb. ekmegünü alıyorum ve çok memnunu. sende alıyordun bir ara sankim:26rtadan ikiye bölünce ve dilimleyince 1 dl ekmek oluyor her dilim..

ben kaçayım uzanayım biraz, yok böyle olmayacak. kitap okuyim biraz, vakit gecer hem..görüşürüzzz..

buradaki bimlerde yuvalrk yok abla tm ekmegi uzun tb ekmekleir var poşette birde yuvarlak olarak köy ekmegi var markasına bi bakayım gittigimde yani poşetli ekmek alıcma bend ebu gidişle çünkü migdemi yakıyor fırın ekmekleri.

grş kolay gelsin

Teşekkür ederim :) inşallah güzel sonuçlar alırım. ..Tosun diyenler parmaklarını ısırır umarım

Malesef bende aldığım ekmek midemi agritti

Benim menüm bugün şaştı k.bakmayin
Kahvaltidan önce 3 kayısı
Sabah:1 dilim ekmek arasında peynir, şu
Temizlik yaptım sabahtan beri kahvaltıyı bile ayakta atistirdim
Araortakal 20 dk sonra yoğurt yicem çünkü acıktım bütün evi sabahtir dipbucak temizledim hemde 2 kez çünkü benim kız sağolsun:)

Aksam: patlıcan haslamasi sarımsaklı yoğurt ve salata

Ara:fındık 12 tane

Merhaba nazli kiz öglen yemegi yemiyormusun?

ekmegi niye az yeidn fırsat olmadıgı içinmi yoksa
yemek istemedinmi

Bugunki menumude yazayim unutmadan;

SABAH
8;30 bir bardak sut

11;30
1 dilim ekmek,1 dilim peynir,domates,yesil biber

ÖGLEN
sadece salata ve yogurt dusunuyorum (cunku saat 3 ten once evden cikmam lazim.aksam anca 7 de evdeyim su an ac degilim ama ögunlerin arasi cok disarda baska birseylere saldirmiyim diye evde salata ve yogurt yiyip cikicam)

AKSAM
yumurtali pirasa kavurmasi, salata, yogurt

eger ara yaparsam muhtemelen tarcinli sut yada yogurt olur

unutmadan sunu da yaziyim bir arkadasin menusunde kivi gordum bende cok severim kiviyi ama yemiyorum cunku aklimda gliseik endeksinin yuksek oldugu kalmis nedense ve bugun tekrar baktim gls endeksi 50 yani uzumle ayni.aebenim sende gecen yanlis okumadiysam yiyebilirsin yazistin arkadasa kafam karisti simdi belki ben yanlis biliyorumdur canim :18:

Patlıcan haslamasi yedim ama yanında 2 dilimde ekmek yanlış mı yaptım çok acıktım da ogleden sonra yoğurt ta yiyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…