afiyet olsun tatlım
neredeyse tüm resimleri böyle. yapışık kardeşler gibiler. facede yayınlıyorum bazen millet profil resmi yapıyorbu arada sayfada ilerlemek için söylediğin oku ben bulamadım önce bir geri gidip sayfada sonra ileri gidiyorum.. ay bu arada 2 gündür o kadar halsizim ki, hiç tadım yok dr. verdiği antibiyotik haşat etti beni, bırakamıyorum da:26:evde sersem sepet gibi dolanıyorum, hiç bir şey yapmaya ne keyfim var ne canım istiyor. offf offf..boş oturmak ta hiç tarzım değil napsam bilemedim:44:
olması laızm bir ok işareti alma ama bilemedimm:26::26::26:
geçmiş olsun abla ilaçalr öyle yapıyor malesef insanı
bu arada çok begendim tarfini dün haşladım 1 paket lahanayı biraznı limonlayı yaglı sos yaptım kayınvaldeme götürdüm o pek seve rböyle şeyleir birazınıda ben yemegin içne kattım dün çok şiştim ya kokrtum şişircek diye
kilo anlamında degilde naısl anlatsma bilemedimm fenaydım yani bugün daha iyiyimm..
afiyet olsun tekrar:) lahanaları vs önce haşlarsen asla şişlik yapmaz banum ama suyunu dökecen tabi..bu arada ben bim in nehir yazan yuvarlak tb. ekmegünü alıyorum ve çok memnunu. sende alıyordun bir ara sankim:26rtadan ikiye bölünce ve dilimleyince 1 dl ekmek oluyor her dilim..
müthiş bir günden herkese kocaman tünaydınlarrrrr
sabah geldiğimden beri evrak hazırlama derdindeyim malatyaya gidip geleceğim ihale için malum prosedürler....
Neyse sayfalarıda de okuyamadım geriye dönüp
montig abla kediciklerini gördüm çok ciciler.... onlar senin can yoldaşın gibi olmuşturlar evde....
Aeben ablam sen nasılsın bu gün yine yoğunsun sanırım....
Nazlım senin diyet nasıl gidiyor bebeğim oğluş nasıl tatlım
Çok Yalnızım gel buraya yalnız kalma bacım göremedim sanki seni ben
Nazlı kız kilo verdiğini okur gibi oldum tebrikler... İstikrarlı gidersen cııss olanları tüketmezsen ve "amannn bir lokma bir şey olmaz bundan" demeyip yolunda ilerlersen emin ol çok güzel sonuçlar alırsın....
Ben bu gün ekmeksiz kahvaltı ettim....
öğlen dışarıda olacak ne yiyeceğimi bilmiyorum ama büyük ihtimalle karışık ızgara olur sanıyorum
Akşama da dışarıda olacağım kocama sözüm vardı onu da salata ile geçiştiririm galiba....
misafirim geldi şimdi kahve sözüm vardı veranda da beni bekliyor kahveler gelmeden yanına gideyim de gönlü olsun....
gün içinde fırsat bulursam gelir yazarım anacım... bol enerjili günler
Malesef bende aldığım ekmek midemi agrittiaben abla yazıyı okudum , baştan sona kadarr
aslında montiyi özetlemiş yeni gelen arkadaşlarda okursa pekişir bilgileri diye düşündüm
şekeir bırak ve monti arasındaki tek fark ekmegi her ögünde veriyor.
montideki gibi sabah önermiyor...
birde yazıyı okuyunca evdeki %80 kaklo çikom geldi aklıma kilo vermiş olursam pazar kahvemin yanında
2 kare yiyim barim..
birde diyorki kepek ekmekte olabilir tüketilen ekmek ama kepek oranı en az%20 olmaslıymışşş
ben hala yiycek bir ekmek bulamadım midemi acaip yakıyor fırındna a, marketten aldıklarım
Benim menüm bugün şaştı k.bakmayin
Kahvaltidan önce 3 kayısı
Sabah:1 dilim ekmek arasında peynir, şu
Temizlik yaptım sabahtan beri kahvaltıyı bile ayakta atistirdim
Araortakal 20 dk sonra yoğurt yicem çünkü acıktım bütün evi sabahtir dipbucak temizledim hemde 2 kez çünkü benim kız sağolsun:)
Aksam: patlıcan haslamasi sarımsaklı yoğurt ve salata
Ara:fındık 12 tane
Merhaba nazli kiz öglen yemegi yemiyormusun?
Benim menüm bugün şaştı k.bakmayin
Kahvaltidan önce 3 kayısı
Sabah:1 dilim ekmek arasında peynir, şu
Temizlik yaptım sabahtan beri kahvaltıyı bile ayakta atistirdim
Araortakal 20 dk sonra yoğurt yicem çünkü acıktım bütün evi sabahtir dipbucak temizledim hemde 2 kez çünkü benim kız sağolsun:)
Aksam: patlıcan haslamasi sarımsaklı yoğurt ve salata
Ara:fındık 12 tane
ekmegi niye az yeidn fırsat olmadıgı içinmi yoksa
yemek istemedinmi
Fırsatım olmadı abla gerçekten dipbucak temizledim bugün bitsin diye yemek yemeğe fırsat olmadı
nazlıkız yaş kaçs enin hakkaten küçükmüşsün gibi hissettim ben hep
25 yaşındayım okadar da küçük değilim abla
aramızda 5 yaş varmışş bende 30 şu ablayı kaldıralım aradan canımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?