:sm_confused:Ablam Öyle fazla yanlıŞlık bence bÜnyen oyun oynuyor sana .
geçen ay yapmıştım bitmedi henüz ....aebencim marmelatı nasıl yapıyorsun tatlım koyulaşması için nasıl bi yöntem uyguluyorsun daha önce yazdıysan eger özür dilerim ben göremedim de.
maytabım neden halsizsin sen .??günaydın kızlar haftasonum berbat geçti offf
bu nasıl b, yorgunluk zangır zangır titriyo vücudum
eşimin teyrzesi dediki dün sen bi hasta ol canına okuycam senin
valla korktum bide dedim hasta olursam valla dillerinden kurtulamam
iş yaptımya kaç gündür öğlenler aksadı öğlen aksayınca yemek saatinde acıkmadım geç acıkıncada süt ayran gibi şeylerle geçiştirmeye çalıştım herhalde yemek düzenimdeki bozukluktan dolayı 58 çıktım sabah
olsun moral bozmak yok buraya kadar geldim çok şükür daha altınıda görebilriim herhalde
bundan sonra öğün atlamak yok inşallah
dün bide akşam üstü aradı teyzem hadisize tavuklu pilavısıttım gelin yok dedim anam bi bağırdı bende kapatınca teli oturdum ağladım eşim geldi gördü bhalimi tamam dedi ben gideyim bişey bulurum sonra beni aradı teyzem korkma pilavbitti çaya gel hadi diye :))))eşim ne dediyse artık
kaydirigubbakcemile3sopa deyilde sırf söz için kendimi firenledim yoksa iştah fena bu regl öncesi.:umursamaz: birde cumartası kendim 2 tapsi baklava yaptımohaoldumsmile eşim çoktandır istiyordu ..
belki san sözüm olmasa 1 tanede olsa yerdim ama tadına bilem bakmadım şimdi fırının içinde kuzu kuzu yatıyorlar ... ama yok bu hafta bu 62 zincirini kırmalıyım yaaa... öf niye artı gene benim kilom ...alsanaalsanasmile
ama belliki sopayı sen hak etmişin ...:mymeka::dilcikar:
Tamam ablişim dediklerine harfiyen uyacağım, söz bu sefer bozmuyorum artık, acıktığımdan değilde kefir faydalı diye içmiştim, araları minimum tutayım o zaman ablişcimmm opuyorumnanaktan
HAFTA SONU MENÜM .
cuma ..
8.00....
1.5 dl ekmek ..k.k peynir. sögüş . 3 y.zeytin .
13.00 sebze haş. 1kase ygurt ..2 ceviz.. marmelad....
16.00 salatalık .domates....
19.00 çoban salata lorlu ve y. zeytinli.. 2kş yogurt... y dl ekmek ....
22 00..2 kuru kayısı . 3 fıstık .
80 dk yürüyüş .....
cumartesi....
8.30... 1kase yulaf sütle ....
(bebelerle tekrar kahvaltı çok açımohaoldumsmile :umursamaz:)
10. 30 . 2 dl ekmek k.k peynir..yeşil zeytin .domates.
.14.00 1 elma .
15.30 .yr.tb tav. mantar..2 kş yogurt.. salata
20.00 .1 kase kır.mercimek ..2kş yogurt . az peynir (
60 dk yürüyüş ..
cumartasi baklava yaptım tabi yemedim bizimkler yanında dondurmayla götürüyorlardı . artık bana teklif bile etmiyorlar sen yemiyormusun diye ..bilmiyorumkismilenaniknanik
pazar....
10 30 . çok açım ..ohaoldumsmile
4 dl ekmek ....k.k peynir . marmelad .. z. ezmesi... domates ...
14 30..1 br süt ...
16.00 .4 tn. altın başak (dışardayım )
18.001 kase mercimek ..salata ..menemen ..1 kş yogurt . 1 çt peynir...
22.00. y. elma ...3 fındık ....
hafta sonum böyle . ve bu sabah 62. 8 geldim artıdayım yene .bünyenin bir oyunumu yok hatammı var . birde sizin gözünüzle degerlendirelim ..:umursamaz:
Gayet normal menüler aslında abla. Kaçamak yok. c.tesi iki kahva:umursamaz:ltı gibi olmuş ama uygunsuz değil arada zaman var.
Bence de vücud savunmaya aldı kendini. Regl olacaksın ve kan kaybedeceksin. Dolayısıyla bünyen kendini savunmak zorunda olduğundan yağları harcamıyor. Enerjiyi tutuyor vücutta. kaydirigubbakcemile5
yok aebencim kimseye hesap vermek zorunda değilim
şu sülalede de bana posta koyacak tek kişidir o çünkü nazı geçer
mehmet akif ve öncesi evlendiğimden bberi her türlü işimde başım sıkışltığında biderdim olduğunda hep yanımdadır o yüzden bişey diyemem ona
dünde ablası zatımuhterem (kendisi kaynanam olur )
kendini yaşlandırdın ,saçlarınıda boyattın zayıfladında iyice yaşlı gşbi görünüyosun dedibana
bende gözlerim var çokşükür anne aynada kendimi görüyorum bide sen aynaya bak istyersen dedim buzzzzz gibi oldu ortam ama napim yaa kıskanii benisempatiksalakcinni
2. aşamaya falan geçmiicem
şu son hafta bakamadımkendime bundan sonra tam gaz devam yaşasın montinin yeğenleri
genelde hep öyle oluyor hafta sonları başka zamanlarda pek aykırı bişi yok ama hep kilo alarak pazartesiye başlıyorum ..bu birada düşünceyle ilgili galiba hafta içi beyin şartlanıyor kilo vereceksin cumaya diye hafta sonubilmeden bünye kendi salıyor kilo verme konusunda . birde benim bünye bu beslenmeye alıştı kıslar sizler gini artık bünyem cevap vermiyor bu beslenmeye . ee normaldir çokdansdır bu düzeyde bir boz biryap ...
diyet günlügümü inceledim ve bazı bünyelerdede dikkat ettigim gibi bazan kilo verme tıkırına kaçamaksız 1 aydan sonra cevap veriyor asıl kilo vermeye başlıyor . benim ilk yaptıgımdada öyle olmuştu asıl kilomu kaçamaksız 1 .aydan sonra vermiştim ....a.s
zor kilo veren bir bünyem var bunu kabul ediyorum ....
genel olarak arada kaçamaklarım oluyor benim 2. aşama gibi..bunudabiliyorum .. ama bundan sonra olmıyacak en az 1 ay gene kaçamaksız yapmayı hedefliyorum ilk baştaki gibi . benim bünye anca o zaman cevap verecek gene ......alsanaalsanasmile
Ah bu etrafımızdaki insanlar karışmasa yediklerimize ben çok zorlanıyorum iş çıkışı annemlere gidiyorum annem alıştıda yediklerime diğerleri şundan bişi olmaz gibi klasik laflar ediyorlar eşim zaten bir yandan sen çok yoruluyorsun bide yemek yemiyorsun düşüp bayılcan artık yeter bu halinden fazla verme okadarda anlatıyorum yediklerimi yanında da yiyorum ufff bezdirmeye çalışıyorlar sana yapmıyomuyum yemek yapıyorum valla yemek yapmaya hiç üşenmem saat 8-9 larda beyfendiye karnıyarık yapıyorum ama o herkesin yanında yok onu yemiyo diyip beni ele veriyo sonra anlat dur herkese sırf bu yüzden kimseye yemeğe çaya gitmek istemiyorum ohh be ... kıslar kusura bakmayın ama buraya yazınca rahatladım
Ah bu etrafımızdaki insanlar karışmasa yediklerimize ben çok zorlanıyorum iş çıkışı annemlere gidiyorum annem alıştıda yediklerime diğerleri şundan bişi olmaz gibi klasik laflar ediyorlar eşim zaten bir yandan sen çok yoruluyorsun bide yemek yemiyorsun düşüp bayılcan artık yeter bu halinden fazla verme okadarda anlatıyorum yediklerimi yanında da yiyorum ufff bezdirmeye çalışıyorlar sana yapmıyomuyum yemek yapıyorum valla yemek yapmaya hiç üşenmem saat 8-9 larda beyfendiye karnıyarık yapıyorum ama o herkesin yanında yok onu yemiyo diyip beni ele veriyo sonra anlat dur herkese sırf bu yüzden kimseye yemeğe çaya gitmek istemiyorum ohh be ... kıslar kusura bakmayın ama buraya yazınca rahatladım
kaydirigubbakcemile3senden korkulur maytap ...yok aebencim kimseye hesap vermek zorunda değilim
şu sülalede de bana posta koyacak tek kişidir o çünkü nazı geçer
mehmet akif ve öncesi evlendiğimden bberi her türlü işimde başım sıkışltığında biderdim olduğunda hep yanımdadır o yüzden bişey diyemem ona
dünde ablası zatımuhterem (kendisi kaynanam olur )
kendini yaşlandırdın ,saçlarınıda boyattın zayıfladında iyice yaşlı gşbi görünüyosun dedibana
bende gözlerim var çokşükür anne aynada kendimi görüyorum bide sen aynaya bak istyersen dedim buzzzzz gibi oldu ortam ama napim yaa kıskanii benisempatiksalakcinni
2. aşamaya falan geçmiicem
şu son hafta bakamadımkendime bundan sonra tam gaz devam yaşasın montinin yeğenleri
narinim yanlış hatırlamıyorsan 1kiloydu ama olgunlarını seçmiştim ve hamlarını yemiştik 750 gr diyelim .... 8.10 tanede kuru kayısı (gün kurusu )dograyıp haşmamış ve bu karışıma katmıştım .... AAAAA bak birde elma suyu katmıştım unuttum ..:kedi: 2 br kadar çileklere kattım şu dogal katkısız meyve suları varya .... senin meyva sıkma makinen varsa kendin sık elma sularını kat ...bi güzel kaynat valla çok güzel olmuştu ..aebencim ne kadar çilek kullanmıştın tatlımmm
hepimiz aynı durumdayız canım buna alışın .. ama arakmızdan aa şuna bak ne kadar tobbik demelerinde iyidir kıslar yılmayın ... kimseyi mutlu edemessiniz KENDİNİZ MUTLU OLUN ...:lepi:Ah bu etrafımızdaki insanlar karışmasa yediklerimize ben çok zorlanıyorum iş çıkışı annemlere gidiyorum annem alıştıda yediklerime diğerleri şundan bişi olmaz gibi klasik laflar ediyorlar eşim zaten bir yandan sen çok yoruluyorsun bide yemek yemiyorsun düşüp bayılcan artık yeter bu halinden fazla verme okadarda anlatıyorum yediklerimi yanında da yiyorum ufff bezdirmeye çalışıyorlar sana yapmıyomuyum yemek yapıyorum valla yemek yapmaya hiç üşenmem saat 8-9 larda beyfendiye karnıyarık yapıyorum ama o herkesin yanında yok onu yemiyo diyip beni ele veriyo sonra anlat dur herkese sırf bu yüzden kimseye yemeğe çaya gitmek istemiyorum ohh be ... kıslar kusura bakmayın ama buraya yazınca rahatladım
NAZLIM ÇıZELGENDE Bı DEGıŞıKLıKMı VAR BANAMI ÖYLE GELDı....sengözlerimebaksanabbende uyuz oluyorum öyle ısrar ettiklerinde eşimde bir ara çok yapıyordu . ama ısrar ettiği için onunla bir yere gitmek istemediğimden ısrar etmiyor ve edenlerede söylüyor ısrar etmeyin sonra benimle bir yere gitmek istemiyor diye . kaynanam alıştı o ısrar etmiyor artık. görümcemi payladım bir defa oda artık bişey diyemiyor. annem zaten alışık bu hallarime . çoğu yerde artık kalkıp kendi yemeğimi kendim alıyorum.
bende uyuz oluyorum öyle ısrar ettiklerinde eşimde bir ara çok yapıyordu . ama ısrar ettiği için onunla bir yere gitmek istemediğimden ısrar etmiyor ve edenlerede söylüyor ısrar etmeyin sonra benimle bir yere gitmek istemiyor diye . kaynanam alıştı o ısrar etmiyor artık. görümcemi payladım bir defa oda artık bişey diyemiyor. annem zaten alışık bu hallarime . çoğu yerde artık kalkıp kendi yemeğimi kendim alıyorum.
NAZLIM ÇİZELGENDE Bİ DEGİŞİKLİKMİ VAR BANAMI ÖYLE GELDİ....sengözlerimebaksanab
A BENİM ÇİZELGE NİYE YOK ....
BEN ÇIKIYORUM KISLAR BİRAZ YÜRÜYÜM SABAH YÜRÜMEDİM İŞ DERKEN .....
Benim kaynanada çok ısrar eder. Birde tükenmez kadın saolsun tüketir. 7593645998509285 kere söyler ye ye ye diye. Bende yedikde geldik diyorum artık napıyımhihoyyyt
KAÇ KERE ...:roflol:Benim kaynanada çok ısrar eder. Birde tükenmez kadın saolsun tüketir. 7593645998509285 kere söyler ye ye ye diye. Bende yedikde geldik diyorum artık napıyımhihoyyyt
alkisalkisalkisŞenizevet ablam bu sabah 62 çıktım . cumadan bu yana 1,1 kilo gitmiş çok sevindim .
KAÇ KERE ...:roflol:
alkisalkisalkisŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?