ICIR ....
BAŞLANGIÇ... 03 .4 ..2010
İLK HAFTA ... 68 200gr.
1.HAFTA....... 67.600gr..
2.HAFTA ...... 64 400gr...
3. HAFTA ..... 64 800gr.(bu hafta kaçamak yaptı ....)
4.hafta..........64.300 gr
5. hafta ........ ???*
cumartesı gec geldım eve pazar gunude kızım hastaydı gıdıp tartılamadım(((
kacamaksız bı hafta sonu gecırdım
cumartesı
sabah
930 dom-sal-mayd-3 zeytın-1kk peynır
1130 yesıl cay - 1 nektarın
1330 ton balıklı salata- ayran
1530 beyaz leblebı - su ıctımm
1830 tavuk sote- ayran- bol salata
pazar gunu
sabah ılık su
1100 2 yumurta- bol yesıllık- 4 zeytın
1300 yesıl cay
1530 yesıl fasulye yemegı baska bısey yemedım
1800 yesıl fasulye bol salata
pazar gunu evımı su bastı cok kotu bı gun gecırdım(((((((((((
herkese merhaba hepinizi çoook özledim bir haftadır yoktum nerde oldugumu kısaca şöyle anlatayımm
geçen hafta cumartesi istediğimiz semtte yeni bir ev bulduk sositososito
pazar emlakçıyla anlaştık vereliniortak
salı evi temizlettik hihoyyyt
çarşamba taşındık
perşembe eski evi boyattık sempatiksalakcinni
cumartesi ilk misafirlerimizi agırladık :içelim:
pazartesi işte burdayımmm yeniden aranızdayımm olumunekankayizsmile
GÜnaydın hayırlı haftalar olsun gelİrİm as sonra ....
BAYIlDIM ICIRIM DEMEK TeHLıKEYE ATMAK ıSTEMEDıN SÜPERSıN ...alkisalkisalkismerhaba tontısler
patronların esı umreye gıttı ogun hurma dagıtıldı ben kendımı hıc rıske atmadım yemedımzemuszemus
aebencım kılomu bugun yazarım ınsallah
dunkı menum;
sabah ılık su
10:00 1 dom- 1 sala- 3 zeytın- 1 kk peynır - 2 ekmek
12:00 yeşil cay- beyaz leblebı
14:00 3 adet kofte ( ekmek ıcı yok ıcınde)- yogurt- bol salata
16:00 5 erık - yeşil cay
18:00 menemen yumurtasız- yogurt
:çok üzgünüm::1hug:Canım ben erken menopoza girdiğimden östrojen( bitkisel) ve progestoron hormonu alıyorum..7 yıl daha kullanacağım,normal menepoz yaşına gelene kadar....:çok üzgünüm:
özür TK cım valla bazan kaynıyor kusuruma bakmayın artık .:kedi:Aebencim ben 2. ve 3. haftamı yazdım ama dikkatinden kaçıyor demekki 52.7Kg dı bu hafta 52.4 Kg canımzemuszemus
he valla bende daraltıyorum ama bi kaç giymeden yine bol geliyor .....kaydirigubbakcemile33.hafta 58.500 Aebenim
Dün terziye gidip 4 tane pantalonumu verdim daraltsın diye hem belden hem yanlardan :lepi:mutlu oldum paylaşayım dedim umarım tekrar açtırmak zorunda kalmamkaydirigubbakcemile3
yarım saatte bisiklet sürdüm bugün
kaydirigubbakcemile3sopa deyilde sırf söz için kendimi firenledim yoksa iştah fena bu regl öncesi.:umursamaz: birde cumartası kendim 2 tapsi baklava yaptımohaoldumsmile eşim çoktandır istiyordu ..Günaydın herkese.
Pek iyi bir haftasonu geçirmedim. Ama bu sabah hala 74 kilodayım sevindim.
Aeben abla menülerini bekliyorum haftasonu için. sopamı aldım elime ona göre yani.
cadı seni gel bende seni öpem ŞenizMerhabalarrr, 6. takımdanım ben, direnişlerim sona erdi kendi simotignag diyetime son vererek aranıza katılmak istiyorum, aeben ablişim seni çok sever gözlerinden öperiiiiimmmm :jeyyar: Tamamen mantığını kavrayamasamda hafta sonu başladım dün kü menümü paylaşmak istiyorum sizlerle
09/05/2010
SABAH
2 Dilim Tam Buğday Ekmeğinden Yapılmış Yağsız Tost
1 Tabak Maydanoz
1 Domates
2 Yeşil Biber
ARA-10:00
1 Bardak Portakal Suyu
ÖĞLEN
3 Izgara Köfte
1 Kase Ayran
1 Tabak Karışık- elma sirkeli-baharatlı mevsim salatası
ARA 15:00
1 Fincan Yeşil Çay
AKŞAM
8 Yemek Kaşığı Taze Fasulye Yemeği
1 Bardak Ayran
Yarım Tabak Salata
UYUMADAN 23:00
1 Bardak Kefir
Olmuşmu ablacığııım fisfisfis
alkisalkisalkisalkisalkisalkissüper menü tebrikler ikra ..hafta sonu içinde ...olumunekankayizsmilegünaydın kızlar tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum rabbim hepimize hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin inşallah
cumartesi pazar montiye ihanet etmedim çok şükür bu hafta yine tam gaz montiye devam
pazar menüm
3 dilim ekmek yağsız peynir 7 zeytin domates
öğlen türlü yoğurt
akşam da 5 köfte ayran salata köfteler ekmeksiz
gece çilek
kaydirigubbakcemile5kefiri içeçeksen ikindi aranda iç yerimsenibenyanlız başına bi mahsuryok o satte arada bir ...Tamam ablişim dediklerine harfiyen uyacağım, söz bu sefer bozmuyorum artık, acıktığımdan değilde kefir faydalı diye içmiştim, araları minimum tutayım o zaman ablişcimmm opuyorumnanaktan
nesliham RABBIM sana hayırlı zamanda verecek canım sabır biraz ....:1hug:GÜNAYDIN KIZLARRRR
HERKESÜN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUNNNNN.....
İŞLER ÇOK YOĞUN PEK GİREMİYORUM AMA AYRI KALDIĞIM ÜSRECE MONTİDENDE AYRI KALDIMM...GÜNDE BİR KEREDE OLSA GİRİCEMM...EN AZINDAN MENÜLERİMİ YAZACAMM...YAZ GELDİ VE BEN DÜN ANNELER GÜNÜNÜ YİNE BURUK GEÇİRDİMM..SENEYE KUCAĞIMA OLAMASADA GÖBÜŞİMDE GİRMEK İSTİYORUM ANNELER GÜNÜNEEE...RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN... .
bu sabah yiycek bişi bulamadım ve 1 bardak light süt içebildimmm....
çok ayrı kaldım burdan iyi telafi etmeliyimmm...
çiçekçim ben kızmıyorum sana a.s neden . çavdar ekmeginde promlem yok yasak deyil sadece küçük bir hata ....Günaydın herkese
cumartesi gecesini çok güzel atlattım,ufak bir çatal kek'le geceyi kapattım ama pazar günü için pekde güzel olmadı anneler günü dolayısıyla
Pazar günü
Kahvaltı
2 dl kızarmış çavdar ekmeği (yasak ama bana uyan tek buydu sofrada patates kızartmalar,sucuk,sosis,bir sürü daha şey vardı ama yemedim,)
5 zeytin,küçük bir parça normal peynir ,ve domates,salatalık
Öğle
1 dl börek,küçük bir parça parfe,3 tane sarma
(misafirlikteydik,zorla yedirdirdiler,eşimde kızınca mecbur yedim,monti amcana söylemiycem söz dedi birde:sinifsinif:
Akşam
tavuk sote,yoğurt,domates
Su:1lt
Spor :2 saat yürüyüş,15 dk koşu yaptım
yediklerim inş.erimiştir :sinifsinif:eyvahedigeldismile
nesliham RABBIM sana hayırlı zamanda verecek canım sabır biraz ....:1hug:
çiçekçim ben kızmıyorum sana a.s neden . çavdar ekmeginde promlem yok yasak deyil sadece küçük bir hata ....
ama misafirlikteki yaskalar işte ama onda mecbur kalmışın şu erkekler yokmu neden bukadar anlayışsızlar.Çok üzgünüm çoook
ama seni tabrik edrim ben akşam tekrar menülerine dönmüşsun ...alkisalkisalkisbu u dönüşü işte eger salsaydın şu an telafin olmazdı .sengözlerimebaksanab
sizlere tavsiyem kıslar böyle bir durumda yasak şeyler yemek zorunda kaldıgınızda telefi şeçenegi aklınıza gelsin .. düşük degerli yiyecekleri ezberleyin . bu tür kaçamkların yanında telefi için onlardanda yiyin (salata .yogurt. sebze vs.)hatta yemege onlarla başlayın .. bu bir nevi 2. şama menüsü olsun . bu şekilde yaprsanız kilonuzu az atkiler ..a.s
ay çok geçmiş olsun zarar çokmu???ICIR ....
BAŞLANGIÇ... 03 .4 ..2010
İLK HAFTA ... 68 200gr.
1.HAFTA....... 67.600gr..
2.HAFTA ...... 64 400gr...
3. HAFTA ..... 64 800gr.(bu hafta kaçamak yaptı ....)
4.hafta..........64.300 gr
5. hafta ........ ???*
cumartesı gec geldım eve pazar gunude kızım hastaydı gıdıp tartılamadım(((
kacamaksız bı hafta sonu gecırdım
cumartesı
sabah
930 dom-sal-mayd-3 zeytın-1kk peynır
1130 yesıl cay - 1 nektarın
1330 ton balıklı salata- ayran
1530 beyaz leblebı - su ıctımm
1830 tavuk sote- ayran- bol salata
pazar gunu
sabah ılık su
1100 2 yumurta- bol yesıllık- 4 zeytın
1300 yesıl cay
1530 yesıl fasulye yemegı baska bısey yemedım
1800 yesıl fasulye bol salata
pazar gunu evımı su bastı cok kotu bı gun gecırdım(((((((((((
ohaoldumsmileay ne bune hız narın ...herkese merhaba hepinizi çoook özledim bir haftadır yoktum nerde oldugumu kısaca şöyle anlatayımm
geçen hafta cumartesi istediğimiz semtte yeni bir ev bulduk sositososito
pazar emlakçıyla anlaştık vereliniortak
salı evi temizlettik hihoyyyt
çarşamba taşındık
perşembe eski evi boyattık sempatiksalakcinni
cumartesi ilk misafirlerimizi agırladık :içelim:
pazartesi işte burdayımmm yeniden aranızdayımm olumunekankayizsmile
artık ne kadar yogun olsanızda menülerinizi mutlaka bekliyoruz burdan uzak olunca olmuyor ..kaydirigubbakcemile5itiraf ediyorum ki montiye ihanet ettim elimde olmayan sebeplerle ama bu sabah ilk iş marketten ekmeğimi sütümü falan aldım bismillah yeniden montime kaldıgım yerden başladım.bu arada montiyi toplam 1 hafta yapabilmeme ragmen kilo verebildim çok mutluyummmm opuyorumnanaktan
soggol çiçekim ... Rabbın gönlünüzün muradını versin yok böyle başka bir duygu bu dünyada .....senağlamaşu yazdıklarını okudum ya nasıl içim rahatladı abla biliyormusun.evet erkekler çok anlayışsızlar,ayda kaç defa geliyoruz yesen ne olur,diyetin hemen bozulmaz gibi laflar,sonrada diyorlarki sen kilomu aldın.Anlayamadım gitti bir türlü onları ya neyse,
ama bu hafta kendime sözüm var sporuda artırıp bireyselde 1.olma niyetim var hadi bakalım bugün güzel başladım güne inş.devamıda gelir. :lepi:
unutmadan anneler günün kutlu olsun ablacım
ve sitedeki tüm arkadaşların inş.birgün bizde anne oluruz opuyorumnanaktan
:1hug:a.s.aebencim hakikaten bende bugün düşünüyorumda nasıl üstesinden gelebildiğime hala hayret ediyorum.elhamdülillah Rabbim yardım etti.montiden uzak oldugumda anladımki monti yaptıgım zaman daha enerjiğim , uykum daha düzenli ve sürekli atıştırma gereği duymuyorum buyüzden montiyi bırakmaya hiç niyetim yok teşekkürler aebencim iyiki bu topici açmışsın canım ve diger arkadaşlarımda sagolsunlar çok yardımcı oluyorlar.olumunekankayizsmile münüleri bugünden itibaren yazacagım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?