çiçek bence onlara ne ikram edeceginden çok sen nasıl bir yol izliyceksin o önemli seninde sormak istedigin bu sanırım ....:uhm:sen yemeden atlat diycem ilk defa geliyorlar sen yemesen ayıp kaçar diyorsun dimi hay allah ne yapsak . kısır yap pasta böregin yanına bol yeşillik kat kendinine diycem o satte kısırda olurmu oda soru işareti tabi.sempatiksalakcinniÇaya gelecekler ve gece 10:30dan sonra gelecekler işte bunun için tereddütlüyüm o saatten gelen insanlara ne ikram edilir ki :sinifsinif:
afiyet olsun .....olumunekankayizsmileGünaydın hepinizin sabah şerifleri hayırlı olsun efendim,iyi hafta sonları herkese
Dünkü Menüm
Kahvaltı
1.5 dl tam buğday ekmeği,kk peynir,6 zeytin,domates,salatalık
Ara
5 erik - Yeşil Çay
Öğle
Tavuk güveç,salata,ayran
Ara
Kakaolu,tarçınlı süt ,3 kkayısı
Akşam
1 kase domates çorbası(rendelenmiş domates ve su )
1 tabak kıymalı bezelye
1 kase y.yağlı yoğurt(0.15 yağ)
Su:3.5-4lt 1 bardak yeşil çay
Spor olarak'ta : 20 dk.yürüyüş var diğerlerini yapamadım.
ikra menün güzel canım afiyet olsun .. her ögün tavuk yemene gerek yok canım biliyorsun ....günaydın arkadaşlar
dünkü menüm
benimde dünkü menüm
sabah az yağsız peynir 6 zeytin 2 dilim tam buğ.ekmek yarım domates
öğlen tavuk ızgara yağsız salata burda yoğurt yada ayran olması lazımdı ama malesef işyerinde yoktu
akşam tavuk ızgara salata ayran azda ıspanak kavurma
gece çilek
afiyet olsun .....olumunekankayizsmile
çiçekim yarım yaglı yogurt %1.5 yaglı .. tam yaglı yogurtda %4 civarinde senin yedigin yağsız yogurt canım afiyet olsun ...
ikra menün güzel canım afiyet olsun .. her ögün tavuk yemene gerek yok canım biliyorsun ....
kıs asinın gıdıklıycam artık tavukdan dedigi senmiydin ...:roflol:
çiçek bence onlara ne ikram edeceginden çok sen nasıl bir yol izliyceksin o önemli seninde sormak istedigin bu sanırım ....:uhm:sen yemeden atlat diycem ilk defa geliyorlar sen yemesen ayıp kaçar diyorsun dimi hay allah ne yapsak . kısır yap pasta böregin yanına bol yeşillik kat kendinine diycem o satte kısırda olurmu oda soru işareti tabi.sempatiksalakcinni
o satte sen ne yersen zaten agır olacak . meyve diycem çayın yanına oda olmıycak . kuru yemiş desem sen biraz tırtıklarsın .. ama senin yapacagın çayın yanına tabak hazırlamak dimi..akannehir ay ne zor durum ya
canım yogurtlu makarna salatası yap kendi tabagınada domates salatalık ekle .digerlerindende koy tabagına ama yeme ..tabagından tırtıkla illa hepsini yemek zorunda deyilsin .. fark bile etmezler ... istersen zor deyil çaktırmadan atlatırsın ..boshayallersmile.
çiçekim ?? ne yazıcam ...???
çaglayan çiçek ....
başlangıç.. 9. 4.2010 ...
ilk hafta ......86.000 gr.
1. hafta .......83. 500 gr.
2.hafta ........81.500 gr
3.hafta.........??????
4. hafta ..... 1kilo verdim dedin ne yazmam lazım ???
ICIRIM seninin kilonda yok bildirmedinmi??..
kiloarınızı ekledim eksik yada yanlış bilgi versa kıslar söyleyin düzenleyim ..
a.sopuyorumnanaktanişte böyle karmaşık bir durum işte ablacım ondan yardım istedim ya,ama en iyisi senin dediğini yapmak olacak teşekkür ederim yardımın için.opuyorumnanaktan
3.hafta ben kilo bildirmiştim ama kaynadı galiba :) : 80
4.hafta 1 kilo vermiş oldum : 79 oldum bu hafta abla
menün güzel samanyolum afiyet olsun ...
canım senin durumunu hepimiz biliyoruz hormondengenden dolayayı zor vereceksin bunu zaten sende bizde bili yoruz ama vermen demek vermiycen anlamanada gelmiyor dimi.yerimseniben sabır biraz mutlaka gidecek ...
hala ilaç kulanıyormusun??
..
çiçekim ?? ne yazıcam ...???
çaglayan çiçek ....
başlangıç.. 9. 4.2010 ...
ilk hafta ......86.000 gr.
1. hafta .......83. 500 gr.
2.hafta ........81.500 gr
3.hafta.........??????
4. hafta ..... 1kilo verdim dedin ne yazmam lazım ???
ICIRIM seninin kilonda yok bildirmedinmi??..
kiloarınızı ekledim eksik yada yanlış bilgi versa kıslar söyleyin düzenleyim ..
günaydın kızlar tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum rabbim hepimize hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin inşallah
cumartesi pazar montiye ihanet etmedim çok şükür bu hafta yine tam gaz montiye devam
pazar menüm
3 dilim ekmek yağsız peynir 7 zeytin domates
öğlen türlü yoğurt
akşam da 5 köfte ayran salata köfteler ekmeksiz
gece çilek
GÜNAYDIN KIZLARRRR
HERKESÜN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUNNNNN.....
İŞLER ÇOK YOĞUN PEK GİREMİYORUM AMA AYRI KALDIĞIM ÜSRECE MONTİDENDE AYRI KALDIMM...GÜNDE BİR KEREDE OLSA GİRİCEMM...EN AZINDAN MENÜLERİMİ YAZACAMM...YAZ GELDİ VE BEN DÜN ANNELER GÜNÜNÜ YİNE BURUK GEÇİRDİMM..SENEYE KUCAĞIMA OLAMASADA GÖBÜŞİMDE GİRMEK İSTİYORUM ANNELER GÜNÜNEEE...RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN... .
bu sabah yiycek bişi bulamadım ve 1 bardak light süt içebildimmm....
çok ayrı kaldım burdan iyi telafi etmeliyimmm...
Günaydın herkese
cumartesi gecesini çok güzel atlattım,ufak bir çatal kek'le geceyi kapattım ama pazar günü için pekde güzel olmadı anneler günü dolayısıyla
Pazar günü
Kahvaltı
2 dl kızarmış çavdar ekmeği (yasak ama bana uyan tek buydu sofrada patates kızartmalar,sucuk,sosis,bir sürü daha şey vardı ama yemedim,)
5 zeytin,küçük bir parça normal peynir ,ve domates,salatalık
Öğle
1 dl börek,küçük bir parça parfe,3 tane sarma
(misafirlikteydik,zorla yedirdirdiler,eşimde kızınca mecbur yedim,monti amcana söylemiycem söz dedi birde:sinifsinif:
Akşam
tavuk sote,yoğurt,domates
Su:1lt
Spor :2 saat yürüyüş,15 dk koşu yaptım
yediklerim inş.erimiştir :sinifsinif:eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?