Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kızlarrr a.s. bugün biraz rahatsız birazda yorgunum.haftasonum berbattı çok düzensizdi.bugün işyeri epey bi yogun fırsat buldukça menülerimi eklerimmm.

merhabalr kıslarrrrrrrr...
ne deseniz haklısınız sizi çok ihmalettim ben dimi . özür valla .....
yemegimi yiyim gelrim . özledim topunuzu yavvvv

merhaba kızlarrr a.s. bugün biraz rahatsız birazda yorgunum.haftasonum berbattı çok düzensizdi.bugün işyeri epey bi yogun fırsat buldukça menülerimi eklerimmm.

Hayırdır canım.Kötü birşey olmadı ya,malum pazartesi günleri biz çalışan bayanlar için çok yorgunlukla geçiyor hafta sonu evişlerinin acısı çıkıyor galiba

Aeben gerçekten özlettin kendini hadi ama bekliyoruz artık yoksa biz seni gelmediğin klava: artık ona göre kaydirigubbakcemile3

çaglayancım seninde tahmin ettiğin gibi haftasonu yorgunlugumun acısı çıkıyor galiba.birde kızım çok huysuz oldu.5 yaşında kendisi.cumartesi ayagını burktu onu taşımaktan ve mızmızlanmasından helak oldum kafamçokkarıştı.montimde haftasonu istediğim gibi gitmeyince sinirlerim bozuldu galiba.kendime gelmeye çalışıyorum canımm zemuszemus

Aeben gerçekten özlettin kendini hadi ama bekliyoruz artık yoksa biz seni gelmediğin klava: artık ona göre kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3:kedi:

hafta sonu bebelerden giremedim vala . kusura bakmayın ....
neler yaptınız geçmişe bi bakem ...opuyorumnanaktan
bende devam ediyorum sizlere rapor veremesemde güzel gidiyor . regl şişkinligi geçmek üzere 62 yim... bu sabaha taniyata girdim baskül inad etsede gene yağdan erimişim ben bu gidişle aynı kiloda 1 beden daha incelecem herhalde.:roflol:
yağ oranım 18 .500gr düşmüş ..:lepi: en son ölçtürdügümden 700 gr daha aşagıda ..ölcülerimdende belli ..ama baskül inad ediyor .....benneyaptımkioda pes edecek çaresi yok ...:lepi:
kıslar aslında bişi itiraf edeyim ben bu sabah mozro ölçülerimde hedefledigim ölçüye inmişim .alkisalkisalkis
bel 70 .
basen 91 ...
gögüs 90 ...kaydirigubbakcemile2
basende 1 cm var ama oda nazarlık olsun :kedi:.oda inecek .ama :jeyyar:

Bu aralar aynı huysuzluklar benim yiğenimde'de var nedense birşey olsa ağlıyor geçen abisi ona top atmış oynarken ayağına çarpmış abim bene top attı diye sokağı inletti. Hepsi sanırım aynılar....

Bebikçim evet regl döneminde benimde daha hızlı kilo vermem oluyor..ama bakalım bu hafta nasıl olacak bende hazırlanıyorum o dönem için :))

Aeben abla hoşgeldin. Bu kadar uzun bırakma bizi bir daha. Özledik seni.
Şenizolumunekankayizsmile
geçmiş olsun kızına narınim .:1hug:

Abla sen süpersin,istediğin ölçülerde süper :lepi: ben acep ne zaman göreceğim o ölçüleri
yürüyüş ve plates'in sana büyük katkıları işte.tartıyıda boşver seni kıskanıyordur o ondan göstermez sana istediğin ölçüleri kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile

benimki normaldede çok aglar kendisi balık burcu bende balık burcuyum.annem aynı senin küçüklüğün diyor sürekli.ama son zamanlarda çok meraklı ve inatçı.sürekli ona bişiyler izah etmekten bişiylere ikna etmekten çok yoruldum.aslında çocugun bi suçu yok çocuk o adı üstünde.ama sanırım bende biraz tahammülsüzüm.ne biliyim işte buda bi geçiş dönemi galiba.

aeben abla sana hayranım maşallah 3 çocuk büyütmüşsün.aslında montiden başka çocuk konusundada bizi bilgilendirecek en tecrübeli sensin ablacım galiba

maytabım menünde sorun sadece çekirdek birde tuzluysa o şişirmiştir saatide geç olmuşda ondan .....
biraz sabır henüz bünyen dalgalanmaları kaldırmıyor demekki ...merka etme hayat buyu 1. aşamda kalmassın .kaydirigubbakcemile3
geçiş yaptıgında kendine 2 kilo aralık bırak ondan sonra o kilo 2. aşamda oturur .kaydirigubbakcemile5
kilo konusunda malesef herüflerle aşık atamıyoruz ....alsanaalsanasmile.
kilo farkınız; onların vucudunun çogu kas agır gelselerde görününde yağ, kas'ın birkaç katı bunuda .o yüzden kilo fazla olmasına ragmen görünüm ince.laelaelaelaelae
çiçekim menülerine yorum yapılmış zaten a.salkisalkisalkis

inan hafta sonu hepimizi zorluyor bende sizden farklı deyilim önümde neler yiyorlar ama alıştım artık boshayallersmileaynaya bakıncaki mutlulugum beni dahdada sevindiriyor .:lepi:
alkisalkisalkisalkisalkisalkiseger sçıkırsan ara yapmamakda inad etme ikram oldumu .a.s
mutlaka ineceksin a.s biliyorum çabanı basküldede görmek istiyorsun ama belkide yagdan kaybediyor benim gibi baskülde fazla sonuç alamıyorda olabilirsin . sadece biraz zaman .:1hug:
herkese günaydın...uzun bır aradan sonra ben yıne bugun baslamaya karar verdım...herkes cok guzel kg vermıs tebrık edıyorum :))
hoş geldin tekrar...
neslişim menün güzel ama kıymanın yanında bişiler yemeliydin canım ...
birde 2 saat olmadan üstüne başka bir ögün yemişin bu dogru deyil ..:1no2:birde yedigin et türü migdede 4 saat kalır ..

kilon içinde tebrikler önce bebikim ...alkisalkisalkis

bebikim menülerin çok güzel canım . cumartesi harim ama pak bir yavan olmuş .benneyaptımki en azından salatana bişi katsaydın ton vs gibi..kaydirigubbakcemile
Menülerin çok güzel canım kilo vermiş olmanda ayrıca süper zaten şu regli döneminde dikkat edersen onun bitiminde hemen kilo vermiş oluyorsun :lepi:
bu bendede oldu bu kıslar genelde pek şişmem ama tuzu kaçırmışım galiba .

ay ben geçen haftanın kilolarını eklemedim ....laelaelaelaelae

kaydirigubbakcemile3sporun etkisi birazda evet ..yakında yürüyerek bağdatı bulucam galiba .:roflol:..
her konuda yardıma hazırım narinim ... bu zamanın bebeleri zor bendede var bi cadı . ortancıl..kafamçokkarıştıkonuşa konuşa bi hal oldum ...sempatiksalakcinnibüyük kızım küçükken çok çektirdi degişik bir çocuktu ama şimdi her yerde örnek gösteriliyor o derece yani . küçük tosunda öyle ama ortancada biraz kıskançlık ve özenti var .birazda kokoş .bayanssulusmilekaydirigubbakcemile3bende bazan çaresiz kalıyorum helede hafta sonlarıakannehir iyiki okul var diyorum bazan ... derlerya bir evde iki kız biri çuvaldız biri biz.:roflol:

Aynı sendromlar benim kızda da var canlar. sürekli bir hayır cevabı ve inat. Normalde çok uysaldır kuzum. Ama sanırım yaş dönemi sendromu bu.
Sağlıklı olsunlar da gerisi boş.

Ablacım inanırmısın hafta sonları bile aklım hep sizde ve senin söylediklerinde,bünyemi birde alıştırdım tatlı yemeyeceksin kararında olacak herşeyin diye,yazın güzel elbileseler alacaksın,kilonu saklamayacaksın diye diye,kendimi motive ediyorum ama,o tatlılarada içim gidiyor ne yapıyım (
Senin bu yürüyüş yapman zaten bedenini en çok toplayan ve vucudunu sıkılaştıran faktör annemde senin gibi,sürekli yürüyerek formunu koruyor bazen veremiyor ama vucuduna bak taş gibi maşş.. :)))
Bende bu hafta içi uzun yürüyüşlere başlıyorum hayırlısıyla,yoksa bo göbiş in başka türlü gideceği yok...Ama benim bir numaralı örnek monticim sensin..hayatımda ilk defa doğru bir beslenme şekli uyguluyorum oda senin ve arkadaşlarımın sayesinde oluyor teşekkür ediyorum hepinize :)))a.s.

ne mutlu bize...a.s.

kıslar çiçegimim verdigi geçen haftaki kilolarınız ekledim ama yazmadıklarım bildirmeyen ler var . eski sayfalarada dalma imkanın yok ...
herkes kendi kilosuna baksın ve hatalı yer varsa yazın düzelteyim .
özelikle ICIRIM senden ricam geçen haftalardaki kilonu bana yazman . biliyorum çok defa yazdın ama sonra tartıldıgından hep ekleyemdim beni mazur gör..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…