- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
merhaba kızlarrr a.s. bugün biraz rahatsız birazda yorgunum.haftasonum berbattı çok düzensizdi.bugün işyeri epey bi yogun fırsat buldukça menülerimi eklerimmm.
Menülerin çok güzel canım kilo vermiş olmanda ayrıca süper zaten şu regli döneminde dikkat edersen onun bitiminde hemen kilo vermiş oluyorsun :lepi:
kaydirigubbakcemile3:kedi:Aeben gerçekten özlettin kendini hadi ama bekliyoruz artık yoksa biz seni gelmediğinklava: artık ona göre kaydirigubbakcemile3
ŞenizolumunekankayizsmileAeben abla hoşgeldin. Bu kadar uzun bırakma bizi bir daha. Özledik seni.
geçmiş olsun kızına narınim .:1hug:çaglayancım seninde tahmin ettiğin gibi haftasonu yorgunlugumun acısı çıkıyor galiba.birde kızım çok huysuz oldu.5 yaşında kendisi.cumartesi ayagını burktu onu taşımaktan ve mızmızlanmasından helak oldum kafamçokkarıştı.montimde haftasonu istediğim gibi gitmeyince sinirlerim bozuldu galiba.kendime gelmeye çalışıyorum canımm zemuszemus
kaydirigubbakcemile3:kedi:
hafta sonu bebelerden giremedim vala . kusura bakmayın ....
neler yaptınız geçmişe bi bakem ...opuyorumnanaktan
bende devam ediyorum sizlere rapor veremesemde güzel gidiyor . rel şişkinligi geçmek üzere 62 yim... bu sabaha taniyata girdim baskül ined etsede gene yağdan erimişim ben bu gdille aynıkiloda 1 bedendaha incelecem herhalde.:roflol:
yağ oranım 18 .500gr düşmüş ..:lepi: en son ölçtürdügümden 700 gr daha aşagıda ..ölcülerimdende belli ..ama baskül inad ediyor .....benneyaptımkioda pes edecek çaresi yok ...:lepi:
kıslar aslında bişi itiraf edeyim ben bu sabah mozro ölçülerimde hedefledigim ölçüye inmişim .alkisalkisalkis
bel 70 .
basen 91 ...
gögüs 90 ...kaydirigubbakcemile2
basende 1 cm var ama oda nazarlık olsun :kedi:.oda inecek .ama :jeyyar:
Bu aralar aynı huysuzluklar benim yiğenimde'de var nedense birşey olsa ağlıyor geçen abisi ona top atmış oynarken ayağına çarpmış abim bene top attı diye sokağı inletti. Hepsi sanırım aynılar....
maytabım menünde sorun sadece çekirdek birde tuzluysa o şişirmiştir saatide geç olmuşda ondan .....selam kızlar kimsecikler uğramaz olmuş buralara sanki tenhalaştı buralar
huuuuuuu hatunlar nerdesiniz yawwwwwwklava:
bende dün bugün menümü vereyim
dün sabah 11
domates sos
peynir (yağlıydı malesef sebebini söylesem gülersiniz)
zeytin 3 dilim tam buğday
unonunkini aldım 1.90 ama tadı daha güzel geldi bana
onunla devam ederim sanırsam
16
yeşil mercimek
domates
ayran
20
yeşil mercimek
çoban salata
yoğurt
22 gibi 1kase çekirdek kocam aldı önümden de durdum tv ye dalmışım habire yedim
yatarken tartıya çıktım 57.3 çüşşşşşşşş dedim bune
kıyafetlerimi çıkardım hemen 56.4 çıktım poff çok üzüldüm ama sabah 55.6 çıktım gene neyseki ama acaip şişim
en son perşembe akşamı wc çıktım yakında patlııcam göbek möbek çıktı gene yerine(((
pazar11
domates sos
yağsız peynir
zeytin ,(yşl-syh)
domates salatalık
köz biber
3 dlm ekmek
öğlen 16
yeşil mercimek
yarım bardak ayran
1 salatalık
akşam 1.5 uskumru
yeşil salata
fenalardayım yaa sabahki peynirmi yoksa akşamki çekirdekmi ne yaptı beni böyle gene ulen hayatım kaçamaksız monti yaparakmı geçicek
adamla aramda 20 kilo fark var hani diyorum nerende saklıyorsun 20 kg yi 5 cm boyun uzun o 5 cm demi bütün 20 kg
nasıl iş anlamadım
en ufak uzundan kıyısından kaçamak yapsam vücudum hemen alarma geçiyor
sabah patetsleri sucukları börekleri götürdü gene 75 akşam pastaları kolaları götürdü gene 75 ben tadına bile bakmıyorum şişiyorum :sinifsinif:
moralim bozuk anlııcanız
çiçekim menülerine yorum yapılmış zaten a.salkisalkisalkisGünaydın herkese dün akşam gene,çok zorlu bir sınavdan geçtim,bol pastalı bir akşam oldu ama tabiki yemedim.ama yiyenlerin gözlerinin içine baktım kaldım...Eşim bakma boğazımdan geçmiyor desede,tatlıların hepsini götürdü....(
Hafta sonu menülerimi yazıyorum....
Cumartesi
Kahvaltı Öncesi
1 kase çilek
Kahvaltı
1 dl tam buğday ekmeği,salatalık,kkdan biraz fazla peynir
Ara
1 elma
Öğle
Tavuk güveç,salata,ayran
Ara
3 k.kayısı - tarçınlı süt
(farklı saatlerde yedim ve içtim )
Akşam
3 köfte ızgara(ekmeksiz)-3 tavuk pirzola ,salata ve yoğurt
Su:2.5-3lt - 4 kupa yeşil
Pazar
Kahvaltı Öncesi
3-4 çilek-3 kiraz
Kahvaltı
2.5dl kızarmış tam buğday ekmeği,domates,salatalık,zeytin,kk peynir
Öğle
Meyve tabağı (kiraz,çilek gibi )
Akşam
1 tabak taze fasulye yemeği - domates,yoğurt
Su:2lt - 1 bardak yeşil çay
alkisalkisalkisalkisalkisalkisgüünaydın kızlar pazar menüm
sabah 3 dilim tam buğ.ekmeği yağsız beyaz peynir.6 zeytin domates salatalık
öğlen tavuk haşlama yoğurt salata
akşam taze fasulye yemeği ayran domates salatalık
ara yapmıyorum artık bakalım bu hafta zincirlerimi kırıcam inşallah
hoş geldin tekrar...herkese günaydın...uzun bır aradan sonra ben yıne bugun baslamaya karar verdım...herkes cok guzel kg vermıs tebrık edıyorum :))
neslişim menün güzel ama kıymanın yanında bişiler yemeliydin canım ...selam kızlarrr
(yoğunluğum azda olsa azaldı bugünüde atlatırsam iyi olacak)
menülerimi yazmaya başlım artık dime bayağı ara verdimmm...zaten
çok huzursuzum bu yüzdenn...
dünki menüm;
pazar olduğu için saat 10.30 da kalktım;
11.00 - 12.20 arası spor artı yürüyüşe çıktımm...
12.45 (kahvaltı ebabında) = tam buğday ekmeği + 1 domates + b.peynir + 8 tane zeytin + ş.siz çay
15.45 civarı = kiraz + kayısı
17:50 civarı = kavrulmuş kıyma
19.30 = bamya + salata + yoğurt
Günaydın hatunlarrr herkesler menüleri vermiş fazla kaçamak olmamış gibi süperrr:lepi:
Haftasonu menülerim
CUMA
08:00... Bir avuç kiraz
09:30... 2 dl. tm. kız. ekmk+salatalık+domates+maydonoz+peynr+çay
13:00... 2 tane derisiz tavuk pirzola(yağsız tavada kendi yağıyla pişti yağlı yerleri ayrıldı)+salata+yoğurt
19:00... 1 tb. z.yağlı patlıcan yemeği+yoğurt
CUMARTESİ
08:00... 1 avuç kiraz
08:30... 1 haşlanmış yumurta+domates
13:00....6 tane taze kayısı (pazardaydım başka yiyecek bişi bulamadımm maleseff)
16:30... Bir avuç kiraz
18:00....Salata+yoğurt
PAZAR
10:00... 1 avuç kiraz
11:00... 3 dl. kz. tm. ekmk+domates+peynir+maydonoz+biber+çay
15:00... 1 avuç erik
18:00... Salata+yoğurt
21:00... Tavuklu mantar sote+maydonoz+yoğurt
Ayy ne zor aklıma geldi yediklerim çok unutkan olmuşum valla saatler yarım saat erken yada geç olabilir ama okadar da önemli deil heralde Veeeee regl döneminden sonra 1,200 daha vermişim seni çook seviomm monti amcaaalkisalkisalkis
bu bendede oldu bu kıslar genelde pek şişmem ama tuzu kaçırmışım galiba .Menülerin çok güzel canım kilo vermiş olmanda ayrıca süper zaten şu regli döneminde dikkat edersen onun bitiminde hemen kilo vermiş oluyorsun :lepi:
kaydirigubbakcemile3sporun etkisi birazda evet ..yakında yürüyerek bağdatı bulucam galiba .:roflol:..Abla sen süpersin,istediğin ölçülerde süper :lepi: ben acep ne zaman göreceğim o ölçüleri
yürüyüş ve plates'in sana büyük katkıları işte.tartıyıda boşver seni kıskanıyordur o ondan göstermez sana istediğin ölçüleri kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile
her konuda yardıma hazırım narinim ... bu zamanın bebeleri zor bendede var bi cadı . ortancıl..kafamçokkarıştıkonuşa konuşa bi hal oldum ...sempatiksalakcinnibüyük kızım küçükken çok çektirdi degişik bir çocuktu ama şimdi her yerde örnek gösteriliyor o derece yani .benimki normaldede çok aglar kendisi balık burcu bende balık burcuyum.annem aynı senin küçüklüğün diyor sürekli.ama son zamanlarda çok meraklı ve inatçı.sürekli ona bişiyler izah etmekten bişiylere ikna etmekten çok yoruldum.aslında çocugun bi suçu yok çocuk o adı üstünde.ama sanırım bende biraz tahammülsüzüm.ne biliyim işte buda bi geçiş dönemi galiba.
aeben abla sana hayranım maşallah 3 çocuk büyütmüşsün.aslında montiden başka çocuk konusundada bizi bilgilendirecek en tecrübeli sensin ablacım galiba
ne mutlu bize...a.s.Ablacım inanırmısın hafta sonları bile aklım hep sizde ve senin söylediklerinde,bünyemi birde alıştırdım tatlı yemeyeceksin kararında olacak herşeyin diye,yazın güzel elbileseler alacaksın,kilonu saklamayacaksın diye diye,kendimi motive ediyorum ama,o tatlılarada içim gidiyor ne yapıyım(
Senin bu yürüyüş yapman zaten bedenini en çok toplayan ve vucudunu sıkılaştıran faktör annemde senin gibi,sürekli yürüyerek formunu koruyor bazen veremiyor ama vucuduna bak taş gibi maşş.. :)))
Bende bu hafta içi uzun yürüyüşlere başlıyorum hayırlısıyla,yoksa bo göbiş in başka türlü gideceği yok...Ama benim bir numaralı örnek monticim sensin..hayatımda ilk defa doğru bir beslenme şekli uyguluyorum oda senin ve arkadaşlarımın sayesinde oluyor teşekkür ediyorum hepinize :)))a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?