Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Aebencim hoşgeldin şekerim bidaha bu kadar boşlama bizi hıııı bu arada ölçülerin süper yaaa en çok basene içim gitti şuan basen ölçtüm 102 çıktı en kalın yerinden ölçü alıyosunuz dimi ben öyle yapıom ahh bi 90 olsa daha ne isterimm

merhaba kızlar bır hafta sonra yıne aranızdayım bu zaman zarfında hıc bozmamaya calıstım dıyetımı yanlız dun dgununde az pasta ve makarna salatası yedımmm affedın

yaa herkesin ayrı bi derdi var işte benimbasen 90ın üzerine hiç çıkmadı ne hamileliklerde ne kilolu olduğum dönemlerde
şuanda da sıksam 36 giyerim ama üst tarafım tam tersi
memişler küçüldü ama göbek sanki olduğu gibi duruyo
eşim gitti diyo ama bilmişyorum üzülüyorum diyemi diyo
inşallah herkes istediği kiloda ve ölçülerde olsun allahım

Valla itiraf etmek gerekirse ben hiç kilo veremeyecekmişim gibi geliyor. Ama bırakmıyorum da montiyi. Zaman zaman hatalarım oluyor bu da tam asılmamaktan ve kilo veremeyeceğim fikrinden kaynaklanıyor galiba.

bebikim ben belli yerlerden ölcü alıyorum hepsini yazayım canımın içi..
yanına 2009 da montiye başladıgımdaki 69 kiloki ölcülerimide yazayım .78 ken kaçti bilmiyorum akannehir.
bel ..........70 cm....77 cm..
bacak . .. 52.cm ....56 cm ..
göbek......90......97.cm ..
.gögüs .....90..... 92.cm .
gögüs altı 77..( o zaman almamışım . )
... üst basen 91cm .... 97.cm .(burası çamaşır çizgisi) ...
alt basen . 93cm....102.cm sempatiksalakcinnipopomun en sivri yeri orasıda
ama benim hedefim bu 91 olanı 90 gelmesiydi.
montiye başlamadan benim ölçülerimde 100 lü rakamlardaydı ohaoldumsmile..

bu ölcülere baktımda verdigim her cm.mezro ölcüsü 1 kilo yağa eş deger ....a.s
zaten artık mozrodan kilonu söyle deseler hemen biliyorum o derece yani. her 1 cm lik incelme benden 1 kğ yağ götürüyor ...zemuszemus

benim bacaklarım 48cm
geçen gün biri bahsetmişti hiç bacak ölçüsü almak aklıma gelmemişti duyunca ölçtümbende nasıl sizce

bacaklar ve ust kısım gıttı gobus hafıfce ındı
ıcırım seni bulmuşken canım ilk sayfdaki kilo çizelgeni nasıl doldurayım . ee başa dememişler sona kalan dona kalır diye .bilmiyorumkismilebu konuda yazdın daha evvelde özür .:kedi:

benim bacaklarım 48cm
geçen gün biri bahsetmişti hiç bacak ölçüsü almak aklıma gelmemişti duyunca ölçtümbende nasıl sizce
gayet iyi maytabım . 4. cm var aramızda . senin budlar kanatlar ince .kaydirigubbakcemile3

HOŞBULDUK ARKADASLAR..

ben dün yaseminli yeşil çay aldım 2 fincan ıctım aksam....ama cok faydasını göremedım daha ödem attırmadı bana..acaba demlememı almam lazım?

teşekkürler ablacım.benim kızda inşallah senin büyügün gibi olurda beni ve herkesi utandırır.çok akıllı bi çocuk ve çok hareketli yetişmekte çok zorlanıyorum saglıklı olsunda inşallah zamanla sakinleşecektir inanıyorum.

Valla itiraf etmek gerekirse ben hiç kilo veremeyecekmişim gibi geliyor. Ama bırakmıyorum da montiyi. Zaman zaman hatalarım oluyor bu da tam asılmamaktan ve kilo veremeyeceğim fikrinden kaynaklanıyor galiba.
iremcim hiç duymamış olayım sen daha önce montiyle neler başardın .lmaz: sanki yenimi başladın ...kaydirigubbakcemile ama küçük hatalar kilo vermeyi yavaşlatıyor bunuda unutma .a.s

HOŞBULDUK ARKADASLAR..

ben dün yaseminli yeşil çay aldım 2 fincan ıctım aksam....ama cok faydasını göremedım daha ödem attırmadı bana..acaba demlememı almam lazım?
destinacım bendede hiç,işe yaramaz o tür şeyler çok nadir içerim yeşil çay ama vc ye hiç katkısı olmaz bende . maden suyunu eşim içer sabaha kadar vc yolu bekler ama bende hiç etkisi bile olmaz bu tammemen bünyeyle alakalı . hemde otür çayların kiloda etkili oldugunu sanmıyorum etki ettigi bünylerdede zaten suyu atıyor yağı deyil .a.s

aeben abla insan monti yaptıgında neden hala şekerli karbonhidratlı şeyleri yemek için içi gider diye soracaktım sana.kitapta diyorki kötü karbonhidratlı şekerli bir beslenme tarzından saglıklı olana geçildiğinde beden buna itiraz edip inat edebilirmiş diye bi pragraf gördüm.cevabı bu olsa gerek diye düşündüm.birde bir beslenme alışkanlıgının yerleşmeye başlaması 2 ay alırmış bunuda bi diyabet prof makalesinde okumuştum.

HOŞBULDUK ARKADASLAR..

canım hoşgeldin ben seni sabah görmemişim.iyisindir umarım.Yeşil çayın faydasını görmek için uzun süreli ve devamlı kullanman gerekiyor,ben yaklaşık 1.5-2 aydır içiyorum günde 3-4 fincan anca etkisini gösterdi uzun süreli kullanımda faydalı diye biliyorum ben..
Sallama yada demleme farketmiyor canım

evet en kısa 2 ay yapmanızı tavsiye ediyor amcam çünki bünyenin alışıp tekrar kaçamak yaptıgınızda buna karşı koyması için. o yüzden bu dönem öncesi küçükde olda kaçmak yaptıgınızda baskül hemen çıldırıyor ... tamamen bünyenin buna alışması lazım o yüzden maytabımada hedefine gelmesi halinde bile 2 ayı doldurmasını öneriyorum

bu beslenme insanın fabrika ayrlarına döndürüyor ..ve zaten bünyenin yaradılışı bu buna poroglamlanmış biz kendimiz kötü yiyeceklerle buna müdahele edip zavalı bünyeyi şaşırtıyoruz ..kafamçokkarıştı.. kendi haline bırakılıp dogal beslenilse zaten zaman içinde vucud idaal kilosuna kendini getiriyor zaten .

tatlı şeyleri canımızın hala çekmesine gelince . aslında alışkanlıktan öte deyil nefis o tada alışmış hoşunada gidiyor görünce istiyor ..bunu bünye deyil aslında alışkanlıklarımız ve nefsimiz istiyor ....
şu 1. aşamayı atlatalım nefsimize okadar zulmetmiycez kıslar merak etmeyin .yerimseniben

benim tekrar 1. aşamaya sıkı sıkı döneli 21 gün olmuş .. bunu 2 aya tamamlıycam ALLAH kısmet ederse ... çünki ik yaptıgımdada 1.5 ay yapmıştım bayram girince hüsran olmuştu ... bu sefer inşallah okullar kapanıp 2 ayı tamamlıyana kadar 1. aşamaya sıkı sıkı sarılıcam ...a.s

aebencim çok haklısın cuma günü misafirlerim geldi sagolsunlar gelirkende elleri kolları dolu gelmişler.yaşpastası ,kurupastası ,çerezi neyse ogün hiçbirşey yemedim.ama haftasonu evde onları görünce maalesef dayanamadım.yedim.ve çokta pişman oldum.gözüm görmediğinde canım istemiyor ama evde olunca mahvoluyorum.bugünden itibaren evde asla bulundurmayacagım butür şeyler çünkü henüz tam olarak başındayım işin ve çok çabuk iradesizleşebiliyorum mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…