bebikim ben belli yerlerden ölcü alıyorum hepsini yazayım canımın içi..Aebencim hoşgeldin şekerim bidaha bu kadar boşlama bizi hıııı bu arada ölçülerin süper yaaa en çok basene içim gitti şuan basen ölçtüm 102 çıktı en kalın yerinden ölçü alıyosunuz dimi ben öyle yapıom ahh bi 90 olsa daha ne isterimm
ıcırım seni bulmuşken canım ilk sayfdaki kilo çizelgeni nasıl doldurayım . ee başa dememişler sona kalan dona kalır diye .bilmiyorumkismilebu konuda yazdın daha evvelde özür .:kedi:bacaklar ve ust kısım gıttı gobus hafıfce ındı
gayet iyi maytabım . 4. cm var aramızda . senin budlar kanatlar ince .kaydirigubbakcemile3benim bacaklarım 48cm
geçen gün biri bahsetmişti hiç bacak ölçüsü almak aklıma gelmemişti duyunca ölçtümbende nasıl sizce
her konuda yardıma hazırım narinim ... bu zamanın bebeleri zor bendede var bi cadı . ortancıl..kafamçokkarıştıkonuşa konuşa bi hal oldum ...sempatiksalakcinnibüyük kızım küçükken çok çektirdi degişik bir çocuktu ama şimdi her yerde örnek gösteriliyor o derece yani .küçük tosunda öyle ama ortancada biraz kıskançlık ve özenti var .birazda kokoş .bayanssulusmilekaydirigubbakcemile3bende bazan çaresiz kalıyorum helede hafta sonlarıakannehir iyiki okul var diyorum bazan ... derlerya bir evde iki kız biri çuvaldız biri biz.:roflol:
iremcim hiç duymamış olayım sen daha önce montiyle neler başardın .Valla itiraf etmek gerekirse ben hiç kilo veremeyecekmişim gibi geliyor. Ama bırakmıyorum da montiyi. Zaman zaman hatalarım oluyor bu da tam asılmamaktan ve kilo veremeyeceğim fikrinden kaynaklanıyor galiba.
destinacım bendede hiç,işe yaramaz o tür şeyler çok nadir içerim yeşil çay ama vc ye hiç katkısı olmaz bende . maden suyunu eşim içer sabaha kadar vc yolu bekler ama bende hiç etkisi bile olmaz bu tammemen bünyeyle alakalı . hemde otür çayların kiloda etkili oldugunu sanmıyorum etki ettigi bünylerdede zaten suyu atıyor yağı deyil .a.sHOŞBULDUK ARKADASLAR..
ben dün yaseminli yeşil çay aldım 2 fincan ıctım aksam....ama cok faydasını göremedım daha ödem attırmadı bana..acaba demlememı almam lazım?
HOŞBULDUK ARKADASLAR..
ben dün yaseminli yeşil çay aldım 2 fincan ıctım aksam....ama cok faydasını göremedım daha ödem attırmadı bana..acaba demlememı almam lazım?
evet en kısa 2 ay yapmanızı tavsiye ediyor amcam çünki bünyenin alışıp tekrar kaçamak yaptıgınızda buna karşı koyması için. o yüzden bu dönem öncesi küçükde olda kaçmak yaptıgınızda baskül hemen çıldırıyor ... tamamen bünyenin buna alışması lazım o yüzden maytabımada hedefine gelmesi halinde bile 2 ayı doldurmasını öneriyorumaeben abla insan monti yaptıgında neden hala şekerli karbonhidratlı şeyleri yemek için içi gider diye soracaktım sana.kitapta diyorki kötü karbonhidratlı şekerli bir beslenme tarzından saglıklı olana geçildiğinde beden buna itiraz edip inat edebilirmiş diye bi pragraf gördüm.cevabı bu olsa gerek diye düşündüm.birde bir beslenme alışkanlıgının yerleşmeye başlaması 2 ay alırmış bunuda bi diyabet prof makalesinde okumuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?