Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bu mesajı getirdim kıslar içinde küçük ama önemli ayrıntılar var . bizler her nekadar yediklerinize yorum yapsakta en iyi bekçi kendinizsiniz ... işte bugün tam monti oldu derseniz işte o zaman menünüz olmuştur .kilo verme birazda ayrıntıda gizli ...yerimseniben

kitapta 1.aşamanın ilk günlerinde hafif bitkinlik yorgunluk olabilir diyor.yılmayın bu durumda badem veya fındık yiyebilirsiniz .eger yorgunluk belirtisi daha fazlaysa kuru incir ve kuru kayısı yiyin diyor.bir müddet sonra normale dönecekmiş vücudumuz.ama sakın şekerli gıdalara başvurmayın

Son düzenleme:
bedem fındık vs ögün aralarında yemeyin sakın . ögünle birlikte oda sayılı ....
narinin 2. kitap kadınlara yönelik ve daha sıkı yanı buda erkeklerin şansı.:dilcikar:
o yüzden 1 kitapdan çok bizim sopalarımıza güven kaydirigubbakcemile3. nede olsa tecrübe daha önemli ..
1. kitapdaki basınlari iyce ögren 2. kitapda o yok . ne nedir tam olarak anla ne karbonhidrat ne protein ne bunu kafanıza yerleştirin her zaman listeyi önünüzde bulamassınız . ve her besinde listede yok ..kaydirigubbakcemile5

bana musade kıslar .. hayırlı günler ...a.s.

iremcim hiç duymamış olayım sen daha önce montiyle neler başardın .lmaz: sanki yenimi başladın ...kaydirigubbakcemile ama küçük hatalar kilo vermeyi yavaşlatıyor bunuda unutma .a.s

Aman abla ne biliyim. Arada böyle sapıtıyorum işte. Öyle pişmanım ki devam etmediğime o zamanlar. Neyse son pişmanlık fayda etmez Ve zararın neresinden dönersek kardır.

yılmak yok pes etmek yok bugün yeni birgün nede olsa :lepi:

kaydirigubbakcemile5

İlk yaptığımda aynen bende öyle oldu canım. Baş ağrısı halsizlik herşey vardır ama dediğin gibi alışıyor bünye sonrasında.

aebencim ben zaten 2. kitabı okuyorum.sen eger kitap alacaksan ergenlikten menopaza montignac al demiştinyaa bende onu aldım ve okuyorum canım.

birde ara olarak badem ve fındıgı bu bitkinlik evresinde geçici olarak tafsiye etmiş ben öyle anladım zaten.

sizin sopalarınız olmasa ben ne yaparım ablacım zaten olumunekankayizsmile

2.kitap gerçekten 1.kitaptan daha iyi ve detaylı olarak her konuya değinmiş.kısım kısım olmasıda çok hoş.Her sorunun cevabını alabiliyorsun kitaptan en güzelide bu sanırım.

evet bendede aşırı bi bitkinlik var canım.gerçi havalarda dengesiz bundanda olabilir :bbo:

Bol vitamin öneriyor cnm bunun için. Kahvaltıdan önce yenen bir kivi iyi gelir diyor.

Bişiy sorucam kızlar. Toz halindeki sütler içilebilir diyor. Çünkü toza katılan biraz suyla çok daha kaygan ve yumuşak bir süt karışımı elde edilmiş olur diyor CADIARZU

aeben ..zaten bende şişlik vardı en azından onu atarım demıstım :)) en azından saglıklı dımı

caglayan hosbuldum...9 kg vermıssın valla tebrıkler....

öglen sebzeli tavuk yedım arkasından 2 tepsi mantı gelmezmı....yok dedım yemıycem millett şaşırarak bana baktı :))

simdi bir yerde okuduguma göre 1.aşamada mercımek kuru fasulye yasak degılmı...

DESTıNAM olurmu aksine mercimek öneriliyor cnm. Mercimek çorbası patates un ve havuçsuz olacak. Tüm çorbalar öyle olmalı.
Fasulye ve bakliyatlar serbest hepsi ama etsiz olacak.

saol canım,bugün senin kulaklarını çınlattık birazcık fundayla beraber opuyorumnanaktan
yok canım onlar serbest yiyebiliyorsun...Mantıyıda reddetmen çok güzel olmuş:lepi:

Destinam
Senin dediğin kuru fasulye ve mercimek çiğ sebze olarak yenirse yasaklar arasında canımcım.
Aynı zamanda kitapta havuç da çiğ olarakda yasaklı. Ben her salataya katardım halbuki.
Bazı şeyler bazı anlarda yasak mesela ceviz fındık vs sabah öğle arasında yemeyin diyor.
Ama öğlen salatanıza ceviz fındık çam fıstık koyabilirsiniz diyor.

VEEEEEEEEEEE TOSTLAR NASIL YAPILIRSA YAPILSIN 1. AŞAMADA KESıNLıKLE YASAKTIR DıYOR. NASIL YANı YAAAAA

Son düzenleme:
Çiçekim okudukça ne çok yanlış yaptığımı anlıyorum ve şaşıp kalıyorum. Çoğumuz tost yiyoruz zaman zaman ama yasakmış yahu akannehir
Şu kitap bitsin kendime menü hazırlıcam ve onu yicem planlı bi şekilde. En azında öğlen öğünü için program yapıcam.
Not alıyorum kitaptan detayları buraya da yazarım.
Kaçıyorum kızlar ben iyi akşamlar. olumunekankayizsmile

yasakmış mı hadi canım kaçıncı sayfada yazıyor ben sıfır yağsız olarak yapıyorum.(

iyi akşamlar canım

zilli bu konuyu açıklamıştı yaa
yağsız peynir tambuğday ekmeği domates koyarak yapıp yiyebilirsiniz demişti
o da bu konuda uzman biliyosunuz

hmm ne konustunuz bakiiimmm???

ben sızı okudukca kafam karısıyor....en ıyısı yedıklerıızı takıp etmek...:))

kızlar bende katılmak istiyorum aranıza
aebencim geldim ne yapmam gerekiyor
bugün iştahım çok açık mutfaktan kaçmaya
çalışıyorum ama olmuyor birşeyler yapmam lazimcokacimcoook
sizlerden güç alırım inşallah a.s.

iyi de benim kitapta da havuç çiğ serbest diyor
nasıl oluyor bu iş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…