bu mesajı getirdim kıslar içinde küçük ama önemli ayrıntılar var . bizler her nekadar yediklerinize yorum yapsakta en iyi bekçi kendinizsiniz ... işte bugün tam monti oldu derseniz işte o zaman menünüz olmuştur .kilo verme birazda ayrıntıda gizli ...yerimsenibenspor olarak haftada 3 gün 3-4 km kadar oluyo herhalde burda bi koru var onun etrafında 2 kez dönüyorum
bide titreşimli kemerim var eğer aklıma gelirse yada gözüme çarparsa onu takıyorum belime ama işe yaradığını sanmıyorum çünkü hala şikayet ettiğim bi bölgem göbeğim
bitki çayı olarak yeşil çay yada elma çayım var doğadan onu içiyorum oda hergün değil
yani hayatımda en düzenli yaptığım şey monti şuanda ne sporum spor ne de düzenli bitki çayı
iremcim bende ilk 2 hafta fazla veremedim aeben 20.günden sonra gidecek dedi hakkaten öyle oldu bende
ben bide bazı şeylere çok dikkat ediyorum
mesela bakliyetı artık etsiz yapıyorum etli yapıp sadece bakliyat kısmından almıyorum
yada patateslerini havuçlarını ayırıp bezelye yemiyorum mesela suyuna geçiyordur nişastası şekeri diye
akşama bezelye yemeği var yoğurt çorbası ve bulgur pilavı var
ben de kendime 1 tane uskumru kızartıcam napiim hiç yiyebileceğim bişey yok
bunlara dikkat edersek bence olur bi zincir var o zinciri kırmak önemli
benim asla hayal bile edemiyeceğim 11 sene önceki kiloma dönmek üzereyim
gerçekten burdakiarkadaşlarıma aebenimize minnet doluyum
başta Allahıma her gün şükrediyorum bu günleri görebildiğim için
bedem fındık vs ögün aralarında yemeyin sakın . ögünle birlikte oda sayılı ....kitapta 1.aşamanın ilk günlerinde hafif bitkinlik yorgunluk olabilir diyor.yılmayın bu durumda badem veya fındık yiyebilirsiniz diyor.eger yorgunluk belirtisi daha fazlaysa diyor kuru incir ve kuru kayısı yiyin diyor.bir müddet sonra normale dönecekmiş vücudumuz.ama sakın şekerli gıdalara başvurmayın
iremcim hiç duymamış olayım sen daha önce montiyle neler başardın .lmaz: sanki yenimi başladın ...kaydirigubbakcemile ama küçük hatalar kilo vermeyi yavaşlatıyor bunuda unutma .a.s
yılmak yok pes etmek yok bugün yeni birgün nede olsa :lepi:
kitapta 1.aşamanın ilk günlerinde hafif bitkinlik yorgunluk olabilir diyor.yılmayın bu durumda badem veya fındık yiyebilirsiniz .eger yorgunluk belirtisi daha fazlaysa kuru incir ve kuru kayısı yiyin diyor.bir müddet sonra normale dönecekmiş vücudumuz.ama sakın şekerli gıdalara başvurmayın
İlk yaptığımda aynen bende öyle oldu canım. Baş ağrısı halsizlik herşey vardır ama dediğin gibi alışıyor bünye sonrasında.
evet bendede aşırı bi bitkinlik var canım.gerçi havalarda dengesiz bundanda olabilir :bbo:
aeben ..zaten bende şişlik vardı en azından onu atarım demıstım :)) en azından saglıklı dımı
caglayan hosbuldum...9 kg vermıssın valla tebrıkler....
öglen sebzeli tavuk yedım arkasından 2 tepsi mantı gelmezmı....yok dedım yemıycem millett şaşırarak bana baktı :))
simdi bir yerde okuduguma göre 1.aşamada mercımek kuru fasulye yasak degılmı...
Çiçekim okudukça ne çok yanlış yaptığımı anlıyorum ve şaşıp kalıyorum. Çoğumuz tost yiyoruz zaman zaman ama yasakmış yahu akannehir
Şu kitap bitsin kendime menü hazırlıcam ve onu yicem planlı bi şekilde. En azında öğlen öğünü için program yapıcam.
Not alıyorum kitaptan detayları buraya da yazarım.
Kaçıyorum kızlar ben iyi akşamlar. olumunekankayizsmile
Destinam
Senin dediğin kuru fasulye ve mercimek çiğ sebze olarak yenirse yasaklar arasında canımcım.
Aynı zamanda kitapta havuç da çiğ olarakda yasaklı. Ben her salataya katardım halbuki.
Bazı şeyler bazı anlarda yasak mesela ceviz fındık vs sabah öğle arasında yemeyin diyor.
Ama öğlen salatanıza ceviz fındık çam fıstık koyabilirsiniz diyor.
VEEEEEEEEEEE TOSTLAR NASIL YAPILIRSA YAPILSIN 1. AŞAMADA KESİNLİKLE YASAKTIR DİYOR. NASIL YANİ YAAAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?