iyilik nurom sen nasılsın ....
karpuzları hüpletmişin .klava:
he bu arada samanyoluma selam diyin oda pizzaları götürmüş ...akannehir:mymeka:
ben bosunamı hız verdim sanıyorsun nuro kilolar gitsinde 2. aşamada karpuz yiyem diye ...:1shok: :1shok: :1shok: şok şok şokk!! kız ben karpuza hiç bakmadım yassakkmıydıı?? :1shok: :1shok: :1shok: ben hatta karpuz detoksu yapsammı diye düşünüyodum dur bakayım şuna kaydirigubbakcemile3 eee yaz boyunca yemicezmiki karpuzz?
diyebilirsin bebikim ben 35 . ama 27 28 gösterdigimi söylerler .-tatlicadiarzu-Hıı bi de şimdi yemek yicem kuru fasulye var etsiz bide yeşil mercimek vardı geçen günden ikisini de beraber yerim bişicikler olmaz nasılsa ikiside bakliyat dimi aebencimm ya ben de artıkın abla dicem sana yaşını bilmiom ama herkes abla diooo vee benim yaşş 25
beraber yenir ama nurom kuru yemişi aralardan akldırdık 2. kitapda ...Karpuz * 75 off ki ne offf.. ben geçen hafta ve bu hafta başı adam akıllı monti dışı yemişim.
Bişey sorucam sütün yanında bişey yiyebiliyormuyduk? kuru yemiş gibi?
ben bosunamı hız verdim sanıyorsun nuro kilolar gitsinde 2. aşamada karpuz yiyem diye ...
mahsus evede almıyorum dayanamam diye fakat dün eşim özelikle bugün almamı istedi çok canı çeşmişte ben nerelere gidem .delikafadulden
diyebilirsin bebikim ben 35 . ama 27 28 gösterdigimi söylerler .-tatlicadiarzu-
abla gel bir dondurma ısmarlıyım en maraşlısından ne dersin kaydirigubbakcemile3
olur şekerim gelimde seni dondurma kuyusuna atayım ben olurmu canım..
bende eriklerimi yerim artıkımzemuszemus
beraber yenir ama nurom kuru yemişi aralardan akldırdık 2. kitapda ...
sen pek okumadın oaraları etlede baklagili yasakladık yani bezelye nohut vs et yedigin menüde yasak .
Yaa biras önce ahçı dedikiii yarın içli köfte yapacakmışşşş ufffffff hayatta en çok sevdiiğim şelerden biri napcamm ben beni caydırmaya çalıştıı içinde az bulgur var gerisi kıyma dediiiiiiii yaaaamafoldumben
ögünlerde yemende bi sakınca yok akşam bende meyveyle ceviz yedim canım bişi istemedide .bilmiyorumkismilebaklagille etin yasak oludğunu biliyorum aebencim sebebi ise biri karbonhidrat biri protein yani ekmekle yumurta gibi o sebeple yağa dönüşüyo diye yemiyoruz diye biliyorum. kuruyemişi aralardan kaldırdıksa ne zaman yicez eyvahedigeldismile tamamen yasakmı yoksa ana öğünde yenebilirmi? mesela akşam ben akşam yemeği niyetine 1 bardak yarım yağlı süt ile yanında 1 avuç badem yedim.
hehehehe ye canım ye
kadın o kadar emek vermiş yemeden olurmu hiç..hem içli köfteden bişiiceik olmaz yedinmi en az 10 tane yiceksin şekerimdelikafadulden
ögünlerde yemende bi sakınca yok akşam bende meyveyle ceviz yedim canım bişi istemedide .bilmiyorumkismile
yasak deyilde çok kuvetli oldugundan aralardayazmamış amcam ..
aralarda meyve ayran hatta haş yumurta bile yazıyor .
e almaya gerenk yok o zamanbilmiyorumkismilebu kitap 1.nin kpyası beyaa
kelimesi kelimesine aynı kullanmasaymış bare:)))
öyle üstünden bi geçtimde her sayfada 1.kitaptaki cümlelere rastladım
ilk sayfaları pas geçiyom sıkıldım aynı şeyleri okumaktan
kalkayımda patlıcanlarımı örseliim
akşama alinazik abi yapıcam:)
bu bana da uyarBazen işten geç geliom akşam yemek olmuyo yapıp edene kadar saat geç oluyo ozman meyvayla badem ceviz vss öğün yerine yiyebilirim oleyyyy:dance:
kıs yok aç kalma canım benim..yemek ye kuvvetten düşer hasta olursun sonra ayy hiç kıyamam sanaalsanaalsanasmileBende akşamları meyve süt yada yoğurt yicem sıklıkla. Ceviz de eklerim süper olur.
ben iki gündür salatalarım içine ceviz katıyorum.Akşam yemeklerinde özelliklede,sonra bir saatte yediğimde geç olacağını düşünüyorum ama bu haş.yumurtayı ara olarak yimek birazcık işkence sanki sadece onu yiyemem ki ben :)))
e almaya gerenk yok o zamanbilmiyorumkismile
bu bana da uyar
kıs yok aç kalma canım benim..yemek ye kuvvetten düşer hasta olursun sonra ayy hiç kıyamam sanaalsanaalsanasmile
tatlışım yeme zaten aralarda..ıııyyyhhh iğrenç olur..ben sana ısmarlıyayım dondurma ve yarımkilo da karışık çerez..yada istersen baklava üstü dondurma bak daha nefis olur dimi
mikemmel bir ara öğün canımmbayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?