yok ben almayım zeten bende yarışta verecek kilo nerde..kaydirigubbakcemile3
hem ben zamanında akreple çok yarıştım boyumun ölcüsünüde aldım .. ona göre rakibiniz dişli demedi demeyin.:jeyyar:
ha aklımdayken yazayım paylaşıma yazmak istemedim .
iremcim koyulan kurallar koyuldugu haftadan sonra geçerlidir önceki haftaları kapsamaz güzelim benim bildigim böyle a.spüsküüt açıklar ama diyim dedim . senin kilonuda yeniden hesaplamaya gerek yok yani.:1hug:
yok ben almayım zeten bende yarışta verecek kilo nerde okadar hızlı bir bünye bende..kaydirigubbakcemile3
hem ben zamanında akreple çok yarıştım boyumun ölcüsünüde aldım .. ona göre rakibiniz dişli demedi demeyin.:jeyyar:
ha aklımdayken yazayım paylaşıma yazmak istemedim .
iremcim koyulan kurallar koyuldugu haftadan sonra geçerlidir önceki haftaları kapsamaz güzelim benim bildigim böyle a.spüsküüt açıklar ama diyim dedim . senin kilonuda yeniden hesaplamaya gerek yok yani.:1hug:
akrebim seni burda bulmuşken nerdesin yüğrüyüş topiginde yoksun . geçen ayın hesabıda uctu gitti len . yok ben 1. oluyrum diyemi hesaplamadın .:roflol::roflol::roflol:
hadi gel bak orasıda kalabalıklaştı .:jeyyar:
Aeben abla akrep abla dişliyse bizde dişliyikkkkk :jeyyar:
Anladım abla ok dir. yerimseniben
maytap oku bak sende göreceksin havuç yasak olduğunu :roflol::sm_cool::tomato:
yarışınız yüzde hesabından ha hak geçmesin... bende hakeminiz oluyum bari .
maytap oku bak sende göreceksin havuç yasak olduğunu :roflol::sm_cool::tomato:
ha hay agır tahrik var burda . mahkemeye ver benc çiçek :roflol::roflol::roflol:
bu resmen yarış kızıştırması .:jeyyar:
kim kiminle yarışıyor bakem ....
Çiçek dedin ya pantolonun içine girdim bende diyorum ki ne kdr uğraşsan boş giremezsin eski kıyafetlerinin içine. Boz sen diyetini ye bol bol kuzum.
Akrep abla Cuma mı başlıyor yarış.
Aeben abla biz takımcak kendi aramızda yarışıyoruz bikaç kişi. Şimdi de akrep abla Çiçek ben yarışa giricez. Varsa başka giren bekleriz.
ben irem ve çiçek şekerim....
bakalım kim daha çok vericek yarış cuma günü başlıyor..
hadi bakiim katılan varsa buyursunbuyrunnnnnnnnn
ayy burda çiçeğin eşini ben de takdir ettim ama yazmayı unutmuştum..
hatırlattın canım..
bencede bravo eşini yalnız bırakmamış o uyuz karının karşısında
mikemmmell bir eşin varmış çiçekcim:lepi:
oy oyyy sevsinler havasını opuyorumnanaktan
kız dur korkutma şimdi kimseyi...benim gaza acaip ihtiyacım var yaptığım da monti olunca geri dönmez en azından kilolar..yazlıklarda çıktı incecik olma zamanı şimdi..
haydin kızçeler yarışa...:dance::hooray:
kaydirigubbakcemile3:lepi:kadının fendi her zaman erkegi yendi taaa ademle havva anamızdan bu yana .:roflol::lepi:Oooo kıslarrr yarışma falan ben de gircem ben de zemuszemus
Bugün herkesler pek bir şen havalardan heralde yaz gelio bizim kilocuklar gidiooo
Bu arada çiçekcim gerçekten kocişine bravooo benimki yeni yeni alışma aşamasında şuan nolduuu kıslarr dün ewe gittiğimde üstümü deiştirirken oğlan bişi yaptı alt taraf çamaşırlı kaldı eşofman giyemeden içeri girdim ohhh serin serin hoşuma gitti de oğlanla oyalandım ölee eşim ne desinnn bilerek giymedinn dimi eşofmanını o güzell endamını göstermek için sempatiksalakcinni demesmiii şokk oldum aslında eskiden de ewde öle gezerdim adam benim kiloların gittiğinin farkında baya ama ilk defa sölediii kıskançç nolcakk benim zayıflamamam için elinden geleni yapardı önceleri şimdi pek karışmıo baktıki çok istiom bu sefer yoluma taş komaları bıraktı
iyilik nurom sen nasılsın ....selam kızlar naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?