Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

oy oyyy sevsinler havasını opuyorumnanaktan

kız dur korkutma şimdi kimseyi...benim gaza acaip ihtiyacım var yaptığım da monti olunca geri dönmez en azından kilolar..yazlıklarda çıktı incecik olma zamanı şimdi..
haydin kızçeler yarışa...:dance::hooray:

Aeben abla akrep abla dişliyse bizde dişliyikkkkk :jeyyar:

Anladım abla ok dir. yerimseniben

akrebim seni burda bulmuşken nerdesin yüğrüyüş topiginde yoksun . geçen ayın hesabıda uctu gitti len . yok ben 1. oluyrum diyemi hesaplamadın .:roflol::roflol::roflol:
hadi gel bak orasıda kalabalıklaştı .:jeyyar:

ayyy benim meyve yeme zamanım gelmiş
bende diyorum niye kazındı içim böölee
1 elma yiyeyim ben de hem öğleni fazla kaçırmamış olurum

tatlışım yoğunluktan yaa
hiç öyle şey olurmu

geliyorum hemen
ve hesaplamayı da yaparım en kısa zamanda şekerim

yarışınız yüzde hesabından ha hak geçmesin... bende hakeminiz oluyum bari .

Bence verilen kilodan olsun :) Sen hakemsen yandık abla ha bire kart gösterirsin sonuncu olana.

eskiden olsa bende katılırdım yarışa ama verilecek kilo azalınca kaybetmek muhtemel maalesef:))
o yüzden bende iyi bir seyircin olurum
kitabım geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bu arada:)

ha hay agır tahrik var burda . mahkemeye ver benc çiçek :roflol::roflol::roflol:
bu resmen yarış kızıştırması .:jeyyar:
kim kiminle yarışıyor bakem ....

doğru söylüyorsun abla monti yüksek mahkemesine veriyim sende hakim ol ama olur mu ?? :))

kız sen ciddi ciddi bana bozdurmaya niyetlisin ama daha çok hırs yapıyorum böyle tatlım benim kaydirigubbakcemile3

ben irem ve çiçek şekerim....

bakalım kim daha çok vericek yarış cuma günü başlıyor..

hadi bakiim katılan varsa buyursunbuyrunnnnnnnnn

ben hepiciğinizi geçerim kaydirigubbakcemile3

saol ablacım kararlı olduğumu anladı canım artık oda benim

abla gel bir dondurma ısmarlıyım en maraşlısından ne dersin kaydirigubbakcemile3

Oooo kıslarrr yarışma falan ben de gircem ben de zemuszemus
Bugün herkesler pek bir şen havalardan heralde yaz gelio bizim kilocuklar gidiooo
Bu arada çiçekcim gerçekten kocişine bravooo benimki yeni yeni alışma aşamasında şuan nolduuu kıslarr dün ewe gittiğimde üstümü deiştirirken oğlan bişi yaptı alt taraf çamaşırlı kaldı eşofman giyemeden içeri girdim ohhh serin serin hoşuma gitti de oğlanla oyalandım ölee eşim ne desinnn bilerek giymedinn dimi eşofmanını o güzell endamını göstermek için sempatiksalakcinni demesmiii şokk oldum aslında eskiden de ewde öle gezerdim adam benim kiloların gittiğinin farkında baya ama ilk defa sölediii kıskançç nolcakk benim zayıflamamam için elinden geleni yapardı önceleri şimdi pek karışmıo baktıki çok istiom bu sefer yoluma taş komaları bıraktı

kaydirigubbakcemile3:lepi:kadının fendi her zaman erkegi yendi taaa ademle havva anamızdan bu yana .:roflol::lepi:

Yaa biras önce ahçı dedikiii yarın içli köfte yapacakmışşşş ufffffff hayatta en çok sevdiiğim şelerden biri napcamm ben beni caydırmaya çalıştıı içinde az bulgur var gerisi kıyma dediiiiiiii yaaaamafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…