Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

alkisalkisalkisalkisalkisalkisikracım menülerin çok güzel . birde bacım sen o bebeişin dogum günü resimlerindeki gibimisin nerde sende 80 kilo ben şaştım .:çok üzgünüm:boyun çok uzun galiba .
ben pilatese kaçar kıslar.

ayy birazcık girmedim dolmuş sayfalar valla bugün herkesin keyfin yerinde olması ne güzel

aeben ablam kursuna bir takım hepicimiz gelir,bütün takımları ezer geçeriz valla :))))

Akrepçim yorumlarında çok güzel tatlım ama ben dondurma yiyememki size veriyim kendi hakkımıda siz yiyin :)))

varya sırf monti kızlarıyla bir takım kursak ...aman Allahın nelere moruz kalırız herhalde .ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileHER HAFTA BİRİNCİ OLURUZ .:roflol:MİLLET BÖYLE OLUR:1shok::1shok::1shok::roflol:

evet evet evet çok haklısın şeker..
ne hale girerlerdi ama harika olan birnciliğimizden sonra bizim giden yağlarımız olurduhihoyyyt

kırmızı .lülülülülülü
ekrebim ben ertık senin menülerini 2. aşama gibi bakıyorum oldumu . o yüzden yavaş verirsin belki biliorum mecburiyetten ama bence böylede dverirsin biraz yavaş ama verirsin . yanlız böyle diyorum diye ipları gevşetme len .klava: çok zor durumlarda 2. aşama yap .

kıs ne dondurması ben dondurma mı dedimki.:1ninca:aşkolsun sende ben don don donmamış havuç demiştim yaniii pişmemiş havuçzemuszemus

alsanaalsanasmilekıs sende aebenin önünde rezilmi ediyosunlmaz:hmmm dondurma yasaklmaz:

aebenim ben dondurma yemiyorum canım yanlış yazılmış yada ben doğru yazdım da öööle yanlış gitmiş sen yine pişmemiş havuç okursan yani eyvahedigeldismile

şekerim güzel olmazmı sabah sabah aynanın karşısında kızılderililer gibi dans ettim..
geçen yıl içine giremediğim popomdan yukarı çıkmayan kot eteğimi giydim ve cuk oturdu üstüme..ve hemde 38 beden..
allahım ne mutlu oldum..ne kadar kilo versem de midemin üstünde ki yağlar gitmiyordu şimdi onlar yok oldu şükür ve dolayısıyla belim daha ince görünüyor oturunca kat kat olmuyorum önceki gibi..:lepi: monti belimi incelttihihoyyyt

kızlar cumadan sonra yarışa varmısınız..diğer cumaya kadar kim daha çok vericek...

ay ben seni yerim şekerim.Şeniz.hiç gevşetirmiyim bugün bu sevinçle
ne mutluyum bilemezsin
duaların en güzeli seninle olsun şekerim benim

haftaya benle yarışan yokmu huuuuu
hafta sonu kaçamağından uzaklaşırız bu vesileyle hem..varmı kendine güvenen yiğitguclubacismile:roflol:

bu arada aebenim kırmızı deyince eğildim canikomsırnaşık şeya.s.

Ysak işte yasakkkkk.
Abla dondurmayı Çiçeke ver o yesin.
Çok sever :icecream:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Aeben ablam gelmiş hoşgeldmiş :dance::teytey:

Abla ya börek falan noluyoz. Biz yiyemiyoruz sende yeme :dilcikar:

Yersin yersin. Şöyleeee koca bir magnum. Hemde nasıl yersin. Hadi bi koşu git al gel. :1hug:

Ben varım. Yarış nerde ben orda hihoyyyt

aaa kız şuna bak bene suç atma bi keremem -tatlicadiarzu- hemde maraşlı ısmarlıycam yazmışsın gördük işte hepimiz aeben abla sen kız bunada hiç dondurma yiyemesin bir daha lülülülülülü
Dün bende bir pantolunu mu denedim basenlerden girdide göbek kapanmadı.hamiş gibiyim bu hafta nedense karnım hep şiş geziyorum 3 gündür..

Bu arada dün akşam hasta ziyaretine gittik.saat 10 gibi işte pasta çıkardılar ama ben istemedim geri çevirdim limonatada falanda vardı.Yanımda bir kadın.neden yemiyorsun rejim mi yapıyorsun sen dedi baştan aşağıya bir süzdü beni tabi hayır gece belli bir saatten sonra yemek yemiyorum ben dedim.ayyy ne olacak ki ben 12de olsa yerim valla kilo alsamda umuramda değil dedi.Ama kadın zayıf yani bana anlamlı bakışlar atarak.eşimde o öyle zararlı olduğunu düşündüğünü yemez rejimle alakalı değil dedi.Kadın sonradan sustu böyle insanlara deli oluyorum ya..kendi zayıf diye beni neden küsümsüyor ki kilolalıyım diye alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

Günaydın kızlar dünkü menüm;
25/05/2010
SABAH
1 Elma
10:00
2 Dilim Tam Buğday Ekmeği
1 Domates
1 Salatalık
3 Zeytin
1 kk Beyaz Peynir
13:00
3 Tane Izgara Köfte (Emeksiz)
1 Kase Yoğurt
1 Tabak Salata
16:00
6 Erik
10 Kiraz
20:00
1 Kase Ton Balıklı Salata
1 Barda Ayran
8 Kaşık Taze Fasulye Yemeği

SPOR
1 Saat Yürüyüş
25 Dakika Bisiklet

Nasıl sizce bilmiyorumkismile

evet abencim kızmın doğumgünü resimleri daha 20 gün falan oldu boyum uzun 1,72 ama işte göbek ve yanyağlar problem ama bu düşünce bile beni inanılmaz sevindirdi saol canıma.s.

Simenerya mikemmel bir menü canım.

Çiçek atma atma giremezsin içine sen eski pantolonların. Ayrıca na gece gündüz ye farketmez almazsın sen canımmmm.

Ysak işte yasakkkkk.
Abla dondurmayı Çiçeke ver o yesin.
Çok sever :icecream:
tamam tatlışım
dondurmalar çiçek eeeeeeeeeeeelaelaelaelaelaesositososito

Abla ya börek falan noluyoz. Biz yiyemiyoruz sende yeme :dilcikar:

canım benim başka alternatifim yoktu ama yarışmaya başlarsam onları da yemem tatlışım benim haklısınŞeniz

Ben varım. Yarış nerde ben orda hihoyyyt
tamamdır şekerim yok başka gönüllükaydirigubbakcemile5

ah canım benim bende çok uyuz olurum böylelerine..boş ver sen onları..
sen vereceğin kilolara odaklan..onlar geleceğin obezleri canım öyle düşün sen yarışa varmısın onu söyle şeker:jeyyar:

Çiçek atma atma giremezsin içine sen eski pantolonların. Ayrıca na gece gündüz ye farketmez almazsın sen canımmmm.

nedemek istediğini inan anlamadım ben hayatım

ben dondurma sevmem çilek,kiraz,kayısı severim bir kerem:lepi:
olmam mı yarış dediğiniz yerde benim adım her zaman vardır zaten kaçar mı abla kaydirigubbakcemile5:lepi:

Sağol canım , boynuz kulağa geçiyor demekki, aeben ablişin yönlendirmesiyle :kedi:

ay çiçekim eşine bravo valla vereliniortakalkisalkisalkis

ha hay agır tahrik var burda . mahkemeye ver benc çiçek :roflol::roflol::roflol:
bu resmen yarış kızıştırması .:jeyyar:
kim kiminle yarışıyor bakem ....

Çiçek dedin ya pantolonun içine girdim bende diyorum ki ne kdr uğraşsan boş giremezsin eski kıyafetlerinin içine. Boz sen diyetini ye bol bol kuzum.

Akrep abla Cuma mı başlıyor yarış.

Aeben abla biz takımcak kendi aramızda yarışıyoruz bikaç kişi. Şimdi de akrep abla Çiçek ben yarışa giricez. Varsa başka giren bekleriz.

ha hay agır tahrik var burda . mahkemeye ver benc çiçek :roflol::roflol::roflol:
bu resmen yarış kızıştırması .:jeyyar:
kim kiminle yarışıyor bakem ....

ben irem ve çiçek şekerim....

bakalım kim daha çok vericek yarış cuma günü başlıyor..

hadi bakiim katılan varsa buyursunbuyrunnnnnnnnn

yok ben almayım zeten bende yarışta verecek kilo nerde okadar hızlı bir bünye bende..kaydirigubbakcemile3
hem ben zamanında akreple çok yarıştım boyumun ölcüsünüde aldım .. ona göre rakibiniz dişli demedi demeyin.:jeyyar:

ha aklımdayken yazayım paylaşıma yazmak istemedim .
iremcim koyulan kurallar koyuldugu haftadan sonra geçerlidir önceki haftaları kapsamaz güzelim benim bildigim böyle a.spüsküüt açıklar ama diyim dedim . senin kilonuda yeniden hesaplamaya gerek yok yani.:1hug:

Son düzenleme:
ay çiçekim eşine bravo valla vereliniortakalkisalkisalkis

ayy burda çiçeğin eşini ben de takdir ettim ama yazmayı unutmuştum..
hatırlattın canım..
bencede bravo eşini yalnız bırakmamış o uyuz karının karşısında
mikemmmell bir eşin varmış çiçekcim:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…