Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Size bu yarışı bırakmam en büyük rakibiniz benim laelaelaelaelaesositosositosositososito

bu cuma bir an önce gelsin
ve tabiki diğer cuma daabayanssulusmile

1. lik süper olucakk:lepi:lülülülülülüdelikafadulden

kızlar kuralları açıklıyorum

1.yarışma cuma günü başlıyor ve ilk raunt diğer cuma olacak

2.yarışma kilolarımız bitene kadar devam edicek

3.yarışma müddetince birbirimizi motive etmek adına atışmak serbest tabii bu saygı çerçevesinde olucak

veeeee yarışma müddetince kola ve cips tüketmek serbesttttdelikafadulden

Hergün tartılmak moral bozuyor ama haftada bir tartılıp verdiğin kiloyu görmek süper duygu. Tartılmayın kızlar aman diyim.

akrep abla o zaman ilk sen ye cipsleri hatta yerken resim çek ekle :):):)

Hergün tartılmak moral bozuyor ama haftada bir tartılıp verdiğin kiloyu görmek süper duygu. Tartılmayın kızlar aman diyim.

akrep abla o zaman ilk sen ye cipsleri hatta yerken resim çek ekle :):):)

hehehe canımcım ben sevmemki onları hani olurya seversiniz diye sizi düşündüğümden şekerim benimaklinialirimsmile

Son düzenleme:
dünkü menü :

evden çıkmadan : 4 taze kayısı

kahvaltı : 3 dilim tam bugday ekmeği - peynir-z.ezmesi-salatalık-0 yaglı süt

ögle : 2 küçük tavuk budu - salatalık-domates-ayran- 7 tane badem

ara : 1 bardak 0 yaglı sütle nescafe

ara : 3 kayısı kurusu

akşam : 1 tabak barbunya -3 parça sucuk - 3 tane yaprak sarma (mecburiyetten çok ısrar etti gelinimiz) yogurt

Son düzenleme:
ayyyyyyyy bayılazaaaaaammmm
yemek yap size yetişşş
az konuşunnn uleyyyynnnn
bu behlülde yedi bihteri :))
tkrarını izliyomda

heee bu arada beni de bilenlere sorun isterseniz yarışlardaki dereclerimi mütevazi olamııciim bu konuda :))

Şu dizi bitsede artık rahat etsek,kimin eli kimin cebinde belli değil aaa Sen 1.akrep ablam 2 zaten ama bizide yabana atmayın lütfen korkun bizden de ona göre.....kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmileaklinialirimsmile

hehehe canımcım ben sevmemki onları hani olurya seversiniz diye sizi düşündüğümden şekerim benimaklinialirimsmile

bilmem mi hep bizim için ablasengözlerimebaksanab

:mymeka: Bu ne şimdi sarmaymış. sucukmuş. klava:

Narinim ne yaptın sen cızzz onlar cızzzzzz aklinialirimsmilemafoldumben

benim gibi hergün tartılan varmı aranızda.önceden haftada en fazla 3 kere tartılırdım.son 1 aydır hersabah wc den sonra tartılıyorum yaaa takıntı oldu bende :sinifsinif:
Ahhh ya ben napam her sabah üst deiştirirken bi tartılıom işten geliom wc den sonra tartılıom yemekten sonra soyunup tekrar tartılıom yatarken falan diye uzar gider bu böle acaip fena oldum sölicem kocama saklasın bu tartıyı benden sölemesinde yerini eyvahedigeldismile

Ben arada tekrarlarından izliom da az kaldı bitmesine kötü örnek işte bizim cahil gençlerimize tv deki çoğu programdan nefret ediom örneğin şu evcilik oyunu mantığı nedir ne yapmak dertleri bi yatağa sokmadıkları kaldı yani........Ama Ezelimle Türk MaLını seviom valla ama aynı gündeler işteee

Şekercimmm siz birincilikle çoook konuşursunuz ama sesi çıkmayandan korkun anacımmmmmmm:teytey:

sucuk yasakmıydı yoksaaa ohaoldumsmile

çiçekcim sen dün gözümün önünde yenenleri görseydin bana kesin madalya takardın.damla çikolatalı cevizli kek mi demezsin, gözlememi demezsin,patates salatası mı demezsin.kazandibili dondurma yapraksarması heleki gece saat 12 de yenilen kokoreçli ekmekler yaaa.dün çok zor bi sınavdı benim için ama çok şükür bu kadarla atlattım zemuszemus

kitapta yazıyor ya abla ne yaptın sen sucuk yasak cızzz yeme sakın tamam mı...
Dün gece bende bir şok yaşadım ama eşim saolsun bu sefer ucuz atlattım bayanssulusmile

yahu amma cekisme var bayildim bu ise ben ..2 dk. boslugada gelmiyosunuz hani hemen sayfalar dolmus bakiyorum.
bu arada bu tartilma isi cok kotu bisey gecenlerde kocama al sakla sunu dedim yoksa hergun tepesindeyim diye, yok anam anlamiyo cik cik ta gaza gel dedi :1shok: alsanaalsanasmile
senelerin yagi var oda bikmis demekki gitsinler diye ne yapacagini sasirdi adam sempatiksalakcinni

Benim eşimde sürekli tartıda açken tokken hep tartılıyor,banada bulaştırdı zaten ama bu cuma son artık yeter,haftada 1'e geri dönüyorum :lepi:

1 Tabak tiramisu verelim bol sütlü nescafe ile iremciğim :jeyyar:
sen hangi takımdaydııııın hihoyyyt:lepi:

4. takımmmmm
Ama kanmayacağım kanmayacağım. zemuszemus

kitapta yazıyor ya abla ne yaptın sen sucuk yasak cızzz yeme sakın tamam mı...
Dün gece bende bir şok yaşadım ama eşim saolsun bu sefer ucuz atlattım bayanssulusmile

Neymiş o şok CADIARZU

Valla söyle saklasın şekercim yoksa olmuyor. Moral bozukluğu bir tek zırp pırt tartılmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…