- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
2 haftadır bende sürekli tartılıyorum canım.ama psikolojisini bozuyor insanın ben bu hafta bırakıyorum artık tartılmayı cumadan cumaya bırakıcam gamyoncuiremsu
Size bu yarışı bırakmam en büyük rakibiniz benim laelaelaelaelaesositosositosositososito
Hergün tartılmak moral bozuyor ama haftada bir tartılıp verdiğin kiloyu görmek süper duygu. Tartılmayın kızlar aman diyim.
akrep abla o zaman ilk sen ye cipsleri hatta yerken resim çek ekle :):):)
ayyyyyyyy bayılazaaaaaammmm
yemek yap size yetişşş
az konuşunnn uleyyyynnnn
bu behlülde yedi bihteri :))
tkrarını izliyomda
heee bu arada beni de bilenlere sorun isterseniz yarışlardaki dereclerimi mütevazi olamııciim bu konuda :))
hehehe canımcım ben sevmemki onları hani olurya seversiniz diye sizi düşündüğümden şekerim benimaklinialirimsmile
dünkü menü :
evden çıkmadan : 4 taze kayısı
kahvaltı : 3 dilim tam bugday ekmeği - peynir-z.ezmesi-salatalık-0 yaglı süt
ögle : 2 küçük tavuk budu - salatalık-domates-ayran- 7 tane badem
ara : 1 bardak 0 yaglı sütle nescafe
ara : 3 kayısı kurusu
akşam : 1 tabak barbunya -3 parça sucuk - 3 tane yaprak sarma (mecburiyetten çok ısrar etti gelinimiz) yogurt
dünkü menü :
evden çıkmadan : 4 taze kayısı
kahvaltı : 3 dilim tam bugday ekmeği - peynir-z.ezmesi-salatalık-0 yaglı süt
ögle : 2 küçük tavuk budu - salatalık-domates-ayran- 7 tane badem
ara : 1 bardak 0 yaglı sütle nescafe
ara : 3 kayısı kurusu
akşam : 1 tabak barbunya -3 parça sucuk - 3 tane yaprak sarma (mecburiyetten çok ısrar etti gelinimiz) yogurt
Ahhh ya ben napam her sabah üst deiştirirken bi tartılıom işten geliom wc den sonra tartılıom yemekten sonra soyunup tekrar tartılıom yatarken falan diye uzar gider bu böle acaip fena oldum sölicem kocama saklasın bu tartıyı benden sölemesinde yerini eyvahedigeldismilebenim gibi hergün tartılan varmı aranızda.önceden haftada en fazla 3 kere tartılırdım.son 1 aydır hersabah wc den sonra tartılıyorum yaaa takıntı oldu bende :sinifsinif:
ayyyyyyyy bayılazaaaaaammmm
yemek yap size yetişşş
az konuşunnn uleyyyynnnn
bu behlülde yedi bihteri :))
tkrarını izliyomda
heee bu arada beni de bilenlere sorun isterseniz yarışlardaki dereclerimi mütevazi olamııciim bu konuda :))
Canım fena halde tatlı istiyorrrr senağlama
Kayısı yedim ama kesmedi. :1no2:
1 Tabak tiramisu verelim bol sütlü nescafe ile iremciğim :jeyyar:
sen hangi takımdaydııııın hihoyyyt:lepi:
sucuk yasakmıydı yoksaaa ohaoldumsmile
çiçekcim sen dün gözümün önünde yenenleri görseydin bana kesin madalya takardın.damla çikolatalı cevizli kek mi demezsin, gözlememi demezsin,patates salatası mı demezsin.kazandibili dondurma yapraksarması heleki gece saat 12 de yenilen kokoreçli ekmekler yaaa.dün çok zor bi sınavdı benim için ama çok şükür bu kadarla atlattım zemuszemus
yahu amma cekisme var bayildim bu ise ben ..2 dk. boslugada gelmiyosunuz hani hemen sayfalar dolmus bakiyorum.
bu arada bu tartilma isi cok kotu bisey gecenlerde kocama al sakla sunu dedim yoksa hergun tepesindeyim diye, yok anam anlamiyo cik cik ta gaza gel dedi :1shok: alsanaalsanasmile
senelerin yagi var oda bikmis demekki gitsinler diye ne yapacagini sasirdi adam sempatiksalakcinni
1 Tabak tiramisu verelim bol sütlü nescafe ile iremciğim :jeyyar:
sen hangi takımdaydııııın hihoyyyt:lepi:
kitapta yazıyor ya abla ne yaptın sen sucuk yasak cızzz yeme sakın tamam mı...
Dün gece bende bir şok yaşadım ama eşim saolsun bu sefer ucuz atlattım bayanssulusmile
yahu amma cekisme var bayildim bu ise ben ..2 dk. boslugada gelmiyosunuz hani hemen sayfalar dolmus bakiyorum.
bu arada bu tartilma isi cok kotu bisey gecenlerde kocama al sakla sunu dedim yoksa hergun tepesindeyim diye, yok anam anlamiyo cik cik ta gaza gel dedi :1shok: alsanaalsanasmile
senelerin yagi var oda bikmis demekki gitsinler diye ne yapacagini sasirdi adam sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?