Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar şu kilo çizelgelerini nerden yapıyoduk ya dışardan siteden yapınca burdakini unutmuşum
acil yardım lütfen

Günaydın abla işin çok zor valla kolay gelsin...Onlar kendileri yapmadığı için 1 günde taşınmak çok kolay geliyor nedense aynı benim babam kaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştıakannehir

bacuuumm ne diyosun
yarın start veriyoruz
ne yenmesi ne yenilmesi şekerim
kozlar diğer cumaya paylaşılıyor efemmmkaydirigubbakcemile2

abla biz 4.takım olarak ta yarış yapıyoruz kendi çapımızda onun için yazdım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gunaydin arkadaslar
dunki menumu hemencecik yazayim
sabah 6:30 2 dilim t.b ekmek,marmelat,diet peynir,capuccino
oglen 13:00 1 tabak salata az cevizli .bezelye haslama,yogurt
ara 16.30 1 yesil elma
aksam 19:00 kiymali karnibahar,yogurt,yarim salatalik tursusu
saat 22:00 6 tane taze kayisi,1 kivi ,1 tanede teni dunya

günaydın arkadaşlar dünkü menüm
bi şeftali küçük
kahvaltı 3 dilim tam.buğ ekmek yağsız az peynir 5 zeytin yarım domates

öğlen ıspanak yemeği yoğurt

arada 3 kayısı 6 kiraz

akşam tavuk ızgara salata ayran

Abla kolaylıklar dilerim sana.

bacuuumm ne diyosun
yarın start veriyoruz
ne yenmesi ne yenilmesi şekerim
kozlar diğer cumaya paylaşılıyor efemmmkaydirigubbakcemile2

Takımda sandı kendini abla. Yemeden içmeden kesilince beyni uyuştu :roflol:

kızlar şu kilo çizelgelerini nerden yapıyoduk ya dışardan siteden yapınca burdakini unutmuşum
acil yardım lütfen

Ticker factory galiba adı abla.

Akşam 10 arası olmasa iyiymiş geçe kalmış canım. Ama güzel menü. kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5

kız sen ne satışıyon bana yarın sorucam ben sana.... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bugün doğum günü varmış sizin şirkette,çikolatalı pasta ve dondurma ikram edeceklermiş özellikle dedim özge kıza kocaman bir dilim ayırın diye:icecream::roflol:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....cancağazlarımmmmmm.....

ayy ne güsel sogbetler etmişsiniz....bayıldımmm kuzularrr sizee.....amme çok yoğunum katılmıyorummmm.....

menülerimi bir ara yazacam şimdi çıkmam lazımmm....

Evet var kuzum. Ama ben yemicem sırf sana inat yemicem. Cidden bu yarış işe yaradı ya. Yemiyorum inatla. Akşam da kocam dondurma aldı kendine yemedim yemedim. Kızımla yediler.

Kızlar öğlene kdr işim var gelirim sonra. Menümü yorumlamayı unutmayın.

Bugün senin menünü ben yorumlamak istiyorum.canım müsadenle...Yukarda kırmızı ile işaretlediğim yerler o kadar hazırlanmış senin için yememek olmamış bir dakine ye ama tamam mı az da değil baya çok çok yeki göbeğin büyüsün kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3lülülülülülü
Menün güzel tatlım afiyet olsun.. ama dediklerimi unutma lülülülülülü

Günaydın canım.kolay gelsin...

ama oldu mu şimdi canım ya bak eşin ne güzel almış yeseydin ya 1-2 kaşık :icecream::icecream: hiç olmuyor böyle bak amcam kızacak sana yemediğin için tatlısınız gezilir mi hiç özgem yaaa kaydirigubbakcemile3

Günaydın abla işin çok zor valla kolay gelsin...Onlar kendileri yapmadığı için 1 günde taşınmak çok kolay geliyor nedense aynı benim babam kaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştıakannehir

valla haklısın canım ya..
öyle konuşuyor ki sanki ben nanayım bir parmak işareti ile her şey toplanıverecek..

abla biz 4.takım olarak ta yarış yapıyoruz kendi çapımızda onun için yazdım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

haa aman öyle olsun bir an yüreğime inecekti şekerkafamçokkarıştı

herkese günaydınnnn

hemen dünkü menümü yazayımmm

evden çıkmadan 3 taze kayısı

kahvaltı : 3 dilim t.b.ekmeği -peynir-z.ezmesi-yeşilçay-salatalık

öğle : 1 tabak yeşilmercimek yemeği -salatalık -domates-ayran-6 badem

ara : 4 kayısı kurusu

akşam : balık -mantar sote-salata-ayran-1 dilim salam

ara : 4 taze kayısı

eşim illa karşılıklı kahve içelim dedi kıramadımm :kedi: tatlandırıcılı sütlü türkkahvesi

akrepçim Allah yardımcın olsun şeker.bende taşınalı 3 hafta oldu.bende pazar evi buldum salı temizlettirdim çarşamba taşındım.kafamçokkarıştı sıkma canını tatlım bişekilde herşey yoluna giriyor.:teselli: erkeklere konuşması kolay geliyor :mymeka:

kizlar su montignac.com a bakaniniz oldumu.amcam diyoki lor peynirin disindaki peynirlerin IG si sifir ohaoldumsmile
yazarken ya saglikli degildi yada bilmiyorum kafamçokkarıştı
siz de bi baksaniz acaba benmi iyi degilim delikafadulden :uhm:

evet canım haklısın...
şu hafta geçerse süper olucak
güzel olan yanı yarışma haftasına rastgelmesi benim hareketler karlanıcak artıkım
ilgilkenenlere duyurulurzemuszemusbayanssulusmile

kaydirigubbakcemile3 sen önümüzdeki haftaya iyi hazırlan abla ama bak rakiplerin çoğalıyor ona göre akannehir

Günaydın canım.Sabah ve öğlen güzel ama akşam kiler sanki olmamış salam yemiyoruz.dünde sucuk yemiştin bunu yememen gerekiyordu.Birde tatlandırıcılı türk kahvesi bildiğim kadarıyla ablacım buda yasak...

yaa ben demiştim işte

peynirimden vazgeçmediğim iyi olmuş..
aebenim boşu boşuna yediniz desenize o yağsız yağsız peynirlerikaydirigubbakcemile

Ben o siteye baktım canım ama aeben ablam daha iyi bildiği için birşey söylemek istemiyorum.onlar refi ile bir ara kararsız kalmışlardı galiba bu konu gündeme gelince.O gelince seni daha iyi aydınlatır ama sen bu arada yeme sakın lor peynirini

peynir demişken bende birşey sorıyım eşim keçi peyniri ve dil peyniri almış ve bunlardan yememi istiyor 4 gündür oyalıyorum.Bunlar monti için serbest mi yasak mı.sürekli de soruyor ne oldu öğrendin mi gı endeks değerlerini diye ablacım bunada cevap verirsen sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…