offffff tam can evimden vurdun canım. turşu kavurmasına bayılıyorum. birde biber yaprağı
ile turşu yapılıyor. onada bayılıyorum. mantar turşusu nasıl yapılıyor canım. kültür mantarı mı kullanıyorsunuz
/SIZE]
Aminnnnnn nevracım...opuyorumnanaktanakrep canım ne güzel bir paylaşım ellerine sağlık...
Hepimizin kadir gecesi mübarek olsun inşallah. Allah herkese en güzel şeyleri nasip etsin, dualarımız kabul olsun inşallah.
Allah kabul etsin inşallah bugün ben de oruçum..Gece sahura da kalkamadığımdan sahur menüm yok.
İftara inşallah sebze çorbası, tavuk ızgara,salata ve yoğurt yiyeceğim. Sonra da belki birkaç parça meyve..
Hepinizin günü güzel geçsin inşallah..
Öpüyorum...
hoşgeldinnnnnn... başınız sağolsun...yakınınıza Allah rahmet eylesin.../B]slm arkadaşlar,neredeyse bir ayı geçti giremiyorum...tatilimiz bayram sonu bitiyor.ve tekrardan aranıza dönüyorum,ihtiyar bir yakınımızı kaybettik telaşlı geçti tatilimiz.o sebeplede giremedim.hepinizi gerçekten çoook özledim,kandiliniz mübarek olsun,rabbim hepinizin dualarını kabul eylesin...giremessem şimdiden bayramınız kutlu olsun arkadaşlar umarım kaçamaksız bir bayram geçirirsiniz.evime döndüğümde görüşmek üzre .öptüm hepinizi. byee...
Aminnnnnnn canım...KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN FISTIK HATUNLAR......
hoşgeldinnnnnnnnnnn.........herkese slm larrr
3 gün oldu eve geleli ama nete pek giremedim
geçmişi okuyorum ve evet tatille beraber 2 haftadır diyet yapamadım dikkat ettim ama kaçamaklar olunca tam yapmış sayılmıyorsun
umarım herkes iyidir
bu cuma tartılıcam ve aranıza tekrar geliyorum umarım kabul edersiniz
herkesin kandili kutlu olsun
günaydınlar herkese
.
Allah kabuletsin nevkuşum ... rabbım gönlüyün muradını versin ...:ecrin_bebekpuyorumnanaktan:Saruboceq:
ayy canım süper olmuşsun az kalmış yolun.. tebrik ediyorum valla...devam et fıstık olcen..bayanssulusmilesaol cnm ii dileklerin için kendimi bazen vermemiş gibi eskisi gibi hissediyorum ama resiler öle demiyor tabiki
bende 10 kilo kaldı vermem gereken bayram sonrası sıkı sarılcam ve vericm inşşş
Selam kıslar,
ben tatile çıkıyorum. Şimdiden hepinizin bayramını kutlarım, mutluluklarla geçirin inşallah..Şeniz
aebencim takıma da yazdım ama meraklanmayasın diye buraya da yazayım, ayın 20sinde dönüyorum, o arada bildirim yapamayacağım...öpüyorum seni canım..hayırlı bayramlar..Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?