Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bu arada çok alakasız ama kış hazırlıkları yaptınızmı

daha hiçbir şey yapmadım cnm...yapacaklarım domates kavanoza yapıyorum çok güzel oluyor..kırmızı biber közlüyorum...ama bu sene hiç güzel değil biberler barbunya alınıcak dondurucuya konulcak..tarhana yapıldı ama ben yiyemicem malesef...montide yasak en çok sevdiğim çorbadır tarhana...nasıl durucam yemeden bakalım...turşuyu annem yapar getirir memleketten bizde taze fasülye turşusu çok yapılır..birde mantar turşusu allahım bayılırım mantar turşusuna..
yani banucum ramazan sonrası iş çok oruçlu uğraşmamayım dedim bayram sonrasına bıraktım...

daha hiçbir şey yapmadım cnm...sadece bezelye var dolapta...yapacaklarım domates kavanoza yapıyorum çok güzel oluyor..kırmızı biber közlüyorum...ama bu sene hiç güzel değil biberler barbunya alınıcak dondurucuya konulcak..tarhana yapıldı ama ben yiyemicem malesef...montide yasak en çok sevdiğim çorbadır tarhana...nasıl durucam yemeden bakalım...turşuyu annem yapar getirir memleketten bizde taze fasülye turşusu çok yapılır..birde mantar turşusu allahım bayılırım mantar turşusuna..
yani banucum ramazan sonrası iş çok oruçlu uğraşmamayım dedim bayram sonrasına bıraktım...
birde kızlar ben vakit bulduğumda nohut kuru fasülye yeşil mercimek falan ıslatıp hazırlayıp paketleyip dondurucuya atıyorum acil durumlarda ordan alıp hemen pişiriyorum...özellikle çalışan bayanlar için çok pratik oluyor.

taze fasulye turşusu karadenizli misin??

Selam kıslar,

kilo veren herkesi tebrik ediyorum. az verdim veremedim diye moral bozmak yok aman ha....sonunda incecil olcez hepimiz...bayanssulusmile

tebrikler nebkuşum ...
biraz sabır canım biz senin az az verip sonralarında her hafta 2 şer 2.şer gittigi günleride biliyoruz ..yerimseniben
sağol aebencim...Şeniz
ahh ahhh o 2şer 2şer giden anlar bi gelse keşke... hatalarımı bu sefer tekrarlamayacağım inşallah diyet sonunda...:Saruboceq:

canım aman ihmal etme...bi görün doktora .inşallah birşey çıkmayacaktır merak etme ama yine de bi kontrol ettir...olumunekankayizsmile

herkesi tebrik ederim a.s.

kızar aralarda cok acıkırsanız ne yiyorsunuz....
birde dışarda yemek zorunda kaldınızda neleri terch ediyorsunuz
canım ben artık pek ara yapmıyorum çünkü vucüt alıştı.ben sabahtan genelde menülerimi yazar planlar ve bozmam...Bu beni motive ediyor....

bu arada çok alakasız ama kış hazırlıkları yaptınızmı
ben bolca bamya, az bezelye koydum...daha domates filan yapamadım ucuz da bulamadım ki salça yapmaya niyet ettiydim hayatımda ilk defa, ama pahalı idi...kafamçokkarıştı

bugünkü menümü de gireyim;
menemen,çay
tavuk ızgara,salata,ayran
barbunya,yoğurt,salata
2 şeftali

bugünkü menüm

sabah tam ekmek domates salatalık peynir
öğlen haşlanmış tavuk salata yoğurt
akşam mercimek çorbası
patlıcan yemeği
salata
yoğurt

menümü yazayım bende

sabah 1 armut yeşil çay

kahvaltı3dl ekmek ,peynir,zeytin,ezme

öglen kırmızı biberlisoganlı omlet,ayran ,domates

akşam kabak yemegi ayran

birazdan yeşil çay hurma

menümü yazayım bende

sabah 1 armut yeşil çay

kahvaltı3dl ekmek ,peynir,zeytin,ezme

öglen kırmızı biberlisoganlı omlet,ayran ,domates

akşam kabak yemegi ayran

birazdan yeşil çay hurma
süper menü masumcum ..olumunekankayizsmile
bak isteyince oluyor ...Şeniz

bana kızmıyorsun dimi eleştiriyorum diye ..:kedi:
inan senin geçtigin bu yolardan bende çok geçtim o yüzden aynı hatalara düşmeyin diye ugraşıyorum . a.s
o suçluluk duygusunu hangimiz yaşamadıkki ..yerimseniben...
inanın kaçamaksız bi kaç hafta geçirin arkası çorap sökügü gibi geliyor ...
ama bir kere kaçamak yapıldımı küçükde olsa bu insanın motivesini bozuyor ...ve yen kaçamaklara gebe bırakıyor ... o yüzden kaçınmanızı tavsiye ediyorum ....boshayallersmile

aben ablacım tabiki kızmıyorum aşk olsun
senin yazıların ve yormların beni kendime getiriyor ve dahada hırslanıyorum
hatta sen yorum yazdıgında eleştiri yaptıgında seviniyorum bile:) bu beni önemsedigini gösteriiyor

zaman ayırıp yazdıgın için tekrar tekrar tşk ederim sana :)
bayramda çoruma gidicez çok yemem zaten bayrm tatlılarıyla aram yoktur benim ama ögünlerim atlayabilirr
ama bayram dönüşü süper bomba gibi gelicem

zaten bayram sonrası . bebelerde okula gidince pul yanınızdayım hatta 1. aşamaya aldıklarımı postalamaya geliyorum yer açın banada ..:kedi:kaydirigubbakcemile3
bu sefer hedefi dahada aşagıya çekiyorum hadi bakalım .nasıl olsa bu kiloma herkes alıştı birazdaha versem göze batmam herhalde..aklinialirimsmile
yani bayramdan sonra topik pekbir kalabalık olacak.. kilodan şikayeti olan herkesi bekleriz .opuyorumnanaktan

hadi iyi geceler yarın davetim var gelemem ertesi günde pazar ...a.s.

kilolarınızı artık bayramdan sonra topluca kayıt ederim bu yüzden kusura bakmayın emi..:1hug:

......

site yine arıza veriyor herhalda niye 2 kere gitti şimdi bu mesaj etidde yok ...

evet özgecim...batı karadeniz...kışın turşu kavurması yaparız...soğanlı mısır ekmeğiyle hmmmmm nefis olur..

offffff tam can evimden vurdun canım. turşu kavurmasına bayılıyorum. birde biber yaprağı
ile turşu yapılıyor. onada bayılıyorum. mantar turşusu nasıl yapılıyor canım. kültür mantarı mı kullanıyorsunuz

oy oy oy oy bilmez miyim yaaa annem ordu babam rizeli benim

benimde babam ordulu canım:lepi: ordunun teyneli köyü

Önceki mesajım Lady'min marifetiyle eksik kaldı. senağlama Bu arada Lady kedim olur. yerimseniben Mesaj düzenleme nasıl yapılıyordu hatırlayamadım ve bulamadım. Tekrar yazıyorum onun için kusura bakmayın. Diyecektim ki: Ben de montignac diyeti yapmak istiyorum ancak kitabı ne kadar sürede temin edebileceğimi bilmiyorum. Bu hafta alamazsam bir daha alamam herhalde. Eğer başlamak için kitabı almayı beklersem de hiç başlayamamak gibi bir ihtimal var. Şimdilik buradan faydalanayım iyisi. Konunun ilk sayfalarını okudum. Ancak sonra pes ettim. sırnaşık şey O kadar sayfayı okumam mümkün değil. kaydirigubbakcemile3 Bir de bir sorum var. :uhm: Ben çubuk tarçınlar var ya onları yemeyi çok seviyorum. Onları yemeye devam edebilir miyim? :kedi:

Kahvaltımı yaptım. :) Bir yanlışım falan varsa söylerseniz çok memnun olurum. Tek tek yediğim her şeyi yazayım. :) haşlanmış yumurta, peynir-yağlı peynirdi şuanda o var sadece-, 2 adet salatalık, 1 adet biber, 1 adet domates, 6 adet zeytin, 1 adet havuç, 1 fincan adaçayı Açıkçası hala doymuş değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…