bu arada çok alakasız ama kış hazırlıkları yaptınızmı
bu arada çok alakasız ama kış hazırlıkları yaptınızmı
daha hiçbir şey yapmadım cnm...yapacaklarım domates kavanoza yapıyorum çok güzel oluyor..kırmızı biber közlüyorum...ama bu sene hiç güzel değil biberler barbunya alınıcak dondurucuya konulcak..tarhana yapıldı ama ben yiyemicem malesef...montide yasak en çok sevdiğim çorbadır tarhana...nasıl durucam yemeden bakalım...turşuyu annem yapar getirir memleketten bizde taze fasülye turşusu çok yapılır..birde mantar turşusu allahım bayılırım mantar turşusuna..
yani banucum ramazan sonrası iş çok oruçlu uğraşmamayım dedim bayram sonrasına bıraktım...
taze fasulye turşusukaradenizli misin??
evet özgecim...batı karadeniz...kışın turşu kavurması yaparız...soğanlı mısır ekmeğiyle hmmmmm nefis olur..
sağol aebencim...Şeniztebrikler nebkuşum ...
biraz sabır canım biz senin az az verip sonralarında her hafta 2 şer 2.şer gittigi günleride biliyoruz ..yerimseniben
canım aman ihmal etme...bi görün doktora .inşallah birşey çıkmayacaktır merak etme ama yine de bi kontrol ettir...olumunekankayizsmilekızlar ben geçen hafta regldim...pazartesi bitti orucuma başlamıştım...ama dün akşam tekrar regl oldum...bu neden oldu şimdi yaa....doktora mı gitsem acaba..??kötü bişey olabilirmi kafam karıştı benim.:çok üzgünüm:kötü bişey olmasından korkuyorum...
canım ben artık pek ara yapmıyorum çünkü vucüt alıştı.ben sabahtan genelde menülerimi yazar planlar ve bozmam...Bu beni motive ediyor....herkesi tebrik ederim a.s.
kızar aralarda cok acıkırsanız ne yiyorsunuz....
birde dışarda yemek zorunda kaldınızda neleri terch ediyorsunuz
ben bolca bamya, az bezelye koydum...daha domates filan yapamadım ucuz da bulamadım ki salça yapmaya niyet ettiydim hayatımda ilk defa, ama pahalı idi...kafamçokkarıştıbu arada çok alakasız ama kış hazırlıkları yaptınızmı
süper menü masumcum ..olumunekankayizsmilemenümü yazayım bende
sabah 1 armut yeşil çay
kahvaltı3dl ekmek ,peynir,zeytin,ezme
öglen kırmızı biberlisoganlı omlet,ayran ,domates
akşam kabak yemegi ayran
birazdan yeşil çay hurma
süper menü masumcum ..olumunekankayizsmile
bak isteyince oluyor ...Şeniz
bana kızmıyorsun dimi eleştiriyorum diye ..:kedi:
inan senin geçtigin bu yolardan bende çok geçtim o yüzden aynı hatalara düşmeyin diye ugraşıyorum . a.s
o suçluluk duygusunu hangimiz yaşamadıkki ..yerimseniben...
inanın kaçamaksız bi kaç hafta geçirin arkası çorap sökügü gibi geliyor ...
ama bir kere kaçamak yapıldımı küçükde olsa bu insanın motivesini bozuyor ...ve yen kaçamaklara gebe bırakıyor ... o yüzden kaçınmanızı tavsiye ediyorum ....boshayallersmile
zaten bayram sonrası . bebelerde okula gidince pul yanınızdayım hatta 1. aşamaya aldıklarımı postalamaya geliyorum yer açın banada ..:kedi:kaydirigubbakcemile3aben ablacım tabiki kızmıyorum aşk olsun
senin yazıların ve yormların beni kendime getiriyor ve dahada hırslanıyorum
hatta sen yorum yazdıgında eleştiri yaptıgında seviniyorum bile:) bu beni önemsedigini gösteriiyor
zaman ayırıp yazdıgın için tekrar tekrar tşk ederim sana :)
bayramda çoruma gidicez çok yemem zaten bayrm tatlılarıyla aram yoktur benim ama ögünlerim atlayabilirr
ama bayram dönüşü süper bomba gibi gelicem
......zaten bayram sonrası . bebelerde okula gidince ful yanınızdayım .hatta 1. aşamaya aldıklarımı postalamaya geliyorum yer açın banada ..:kedi:kaydirigubbakcemile3
bu sefer hedefi dahada aşagıya çekiyorum hadi bakalım .nasıl olsa bu kiloma herkes alıştı birazdaha versem göze batmam herhalde..aklinialirimsmile
yani bayramdan sonra topik pekbir kalabalık olacak.. kilodan şikayeti olan herkesi bekleriz .opuyorumnanaktan
hadi iyi geceler yarın davetim var gelemem ertesi günde pazar ...a.s.
kilolarınızı artık bayramdan sonra topluca kayıt ederim bu yüzden kusura bakmayın emi..:1hug:
evet özgecim...batı karadeniz...kışın turşu kavurması yaparız...soğanlı mısır ekmeğiyle hmmmmm nefis olur..
oy oy oy oy bilmez miyim yaaa annem ordu babam rizeli benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?