Kahvaltımı yaptım. :) Bir yanlışım falan varsa söylerseniz çok memnun olurum. Tek tek yediğim her şeyi yazayım. :) haşlanmış yumurta, peynir-yağlı peynirdi şuanda o var sadece-, 2 adet salatalık, 1 adet biber, 1 adet domates, 6 adet zeytin, 1 adet havuç, 1 fincan adaçayı Açıkçası hala doymuş değilim
şükür kavuşturana zilim . :1hug:slm arkadaşlar,neredeyse bir ayı geçti giremiyorum...tatilimiz bayram sonu bitiyor.ve tekrardan aranıza dönüyorum,ihtiyar bir yakınımızı kaybettik telaşlı geçti tatilimiz.o sebeplede giremedim.hepinizi gerçekten çoook özledim,kandiliniz mübarek olsun,rabbim hepinizin dualarını kabul eylesin...giremessem şimdiden bayramınız kutlu olsun arkadaşlar umarım kaçamaksız bir bayram geçirirsiniz.evime döndüğümde görüşmek üzre .öptüm hepinizi. byee...
Allah kabuletsin nevkuşum ... rabbım gönlüyün muradını versin ...:ecrin_bebekakrep canım ne güzel bir paylaşım ellerine sağlık...
Hepimizin kadir gecesi mübarek olsun inşallah. Allah herkese en güzel şeyleri nasip etsin, dualarımız kabul olsun inşallah.
Allah kabul etsin inşallah bugün ben de oruçum..Gece sahura da kalkamadığımdan sahur menüm yok.
İftara inşallah sebze çorbası, tavuk ızgara,salata ve yoğurt yiyeceğim. Sonra da belki birkaç parça meyve..
Hepinizin günü güzel geçsin inşallah..
Öpüyorum...
hoşgeldin ..Önceki mesajım Lady'min marifetiyle eksik kaldı. senağlama Bu arada Lady kedim olur. yerimseniben Mesaj düzenleme nasıl yapılıyordu hatırlayamadım ve bulamadım.Tekrar yazıyorum onun için kusura bakmayın. Diyecektim ki: Ben de montignac diyeti yapmak istiyorum ancak kitabı ne kadar sürede temin edebileceğimi bilmiyorum. Bu hafta alamazsam bir daha alamam herhalde. Eğer başlamak için kitabı almayı beklersem de hiç başlayamamak gibi bir ihtimal var. Şimdilik buradan faydalanayım iyisi. Konunun ilk sayfalarını okudum. Ancak sonra pes ettim. sırnaşık şey O kadar sayfayı okumam mümkün değil. kaydirigubbakcemile3 Bir de bir sorum var. :uhm: Ben çubuk tarçınlar var ya onları yemeyi çok seviyorum. Onları yemeye devam edebilir miyim? :kedi:
afiyet olsun .. cokacimcoookKahvaltımı yaptım. :) Bir yanlışım falan varsa söylerseniz çok memnun olurum.
Tek tek yediğim her şeyi yazayım. :)
haşlanmış yumurta,
peynir-yağlı peynirdi şuanda o var sadece-,
2 adet salatalık, 1 adet biber,
1 adet domates, 6 adet zeytin,
1 adet havuç, 1 fincan adaçayı Açıkçası hala doymuş değilim
herkese slm larrr
3 gün oldu eve geleli ama nete pek giremedim
geçmişi okuyorum ve evet tatille beraber 2 haftadır diyet yapamadım dikkat ettim ama kaçamaklar olunca tam yapmış sayılmıyorsun
umarım herkes iyidir
bu cuma tartılıcam ve aranıza tekrar geliyorum umarım kabul edersiniz
herkesin kandili kutlu olsun
saol cnm ii dileklerin için kendimi bazen vermemiş gibi eskisi gibi hissediyorum ama resiler öle demiyor tabiki
bende 10 kilo kaldı vermem gereken bayram sonrası sıkı sarılcam ve vericm inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?