engel olmaz canım..rahat rahat yiyebilirsinkızlar size bir şey sormak istiyorum ben kabızlık problemi yaşadığım için şunu yapıyorum son zamanlarda ama kilo vermemi engeller mi yardımcı mı olur size sormak istedim..her gece 1 kuru kayısıyı 1bardak suyun içinde sabaha kadar bekletiyorum sabah kalkınca aç karna bu suyu içip,sonra da kayısıyı yiyorum..faydasını görüyorum eğer kilo vermemize engel değilse herkese tavsiye ederim..ama engelleme gibi bir durumu varsa ben de bilmek isterim
tatlım montiye başladığımda 75 civarıydım..mart sonuydu sanırım..ne kadar zamnda verdin bu kiloyu merak ettim ben aylardır uğrasıom 2 ileri bi geri doğru düzgün yol ilerleyemedim topu topu 10 kilo vericem ama irade meselesi yapamıyorum bakalım nezamn gidicek benm kilolar..
kızlar ben bulunduğum ilçede süt ve süy ürünlerini diyet bulamadığımdan normal tüketiyorum bunun montiye cok etkisi olurmu illaki diyet mi diyor kitapta..
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bugün tekrar Monticiğime başladım haydi hayırlısı.
Kimler kaç kilo verdi, neler oldu takip edemedim ama tekrar burdayım.
hayırlı olsunn kaydirigubbakcemile2 cabuk olsungüzel olsunnbayanssulusmile
hoşgeldin canım tekrardana.s.
bugünki menümü paylaşayım....
KAHVALTI
denge ekmek lihgt beyaz peynirli tost,salatalık,zeytin,çay
ÖĞLE
fırında karışık kızartma( yoğurtlu ),kavrulmuş ıspanak
ARA
meyvem yok markete çıkamassam süt içebilirim...
AKŞAM
ton balıklı salata,yoğurt
bol su ve bitki çayları ( yeşilçay,ısırgan çayı,form çayı )
teşekkür ederim...mikemmel olmak zorunda bayramda yediğim tatlılardan sonra mecburen...şaka bir yana montiye dönmek çok güzel...bu aralar midem çok kötü düzelirse çok daha iyi olacağım inş...Aminnnnn kaydirigubbakcemile5
Şeniz
Ne kadan mikemmel bi mönü bu beyleeee aklinialirimsmile
günaydın cnm..menün güzel çorba pirinçsiz olacak montiye uygun..afiyet olsun şimdiden...opuyorumnanaktangunaydın herkese sabah 15 dk spor 2 dilim tb ekmek light peynir domates salatalık zeytin yeşil çay
öğlen yumartalı ıspanak yogurt arada seftali ve armut aksam mercimek corbası közlenmiş yogurtlu kırmızı biber ve salata
selam canım asıl sen nelerdesin kıs...alsanaalsanasmileselam
bende başladım ugün çok şükür su da içersemn eskisi gibi tam olacak
sabah kahvaltımı yaptım öglen için mecimek pilavı yaptım umarım 10 kioyu 2 ayda verebilirim sıkı tutucam çünkü
aben ablacım nerelersdesin
yalnız değilsin canım hepimiz aynı durumdayız..kürkçü dükkanına döndük...aebenciğimi bekliyoruz...elinde sopayla gelecek...:kedi:herkese günaydın a.s.
bugün montiye başladım tekrar aslında cok dısına cıkmamıstım ama ufak tefek kaçamaklar oldu...
HERKESE GÜNAYDIN
HEPİNİZ HOŞ GELDİNİZ
KOCA BAYRAMI SİZİ BEKLİYEREK GEÇİRDİM
ÖZELLİKLE SOPaLARIMIZI :)
engel olmaz canım..rahat rahat yiyebilirsin
ilgilenip cevap yazdığın için teşekkür ederim akpepçiğim opuyorumnanaktan merak ediyordum hergün 1 kayısı zarar da verir mi şekerli diye..
afiyet olsun güzel menü..gunaydın herkese sabah 15 dk spor 2 dilim tb ekmek light peynir domates salatalık zeytin yeşil çay
öğlen
yumartalı ıspanak yogurt
arada seftali ve armut
aksam
mercimek corbası közlenmiş yogurtlu kırmızı biber ve salata
bir güzel menü daha ...kaydirigubbakcemile5bugünki menümü paylaşayım....
KAHVALTI
denge ekmek lihgt beyaz peynirli tost,salatalık,zeytin,çay
ÖĞLE
fırında karışık kızartma( yoğurtlu ),kavrulmuş ıspanak
ARA
meyvem yok markete çıkamassam süt içebilirim...
AKŞAM
ton balıklı salata,yoğurt
bol su ve bitki çayları ( yeşilçay,ısırgan çayı,form çayı )
burdayım masumcum vakit bulup gelemiyorum dünde tüm gün kızılaydaydım ...boshayallersmileselam
bende başladım ugün çok şükür su da içersemn eskisi gibi tam olacak
sabah kahvaltımı yaptım öglen için mecimek pilavı yaptım umarım 10 kioyu 2 ayda verebilirim sıkı tutucam çünkü
aben ablacım nerelersdesin
merhaba julim .olumunekankayizsmileherkese günaydın a.s.
bugün montiye başladım tekrar aslında cok dısına cıkmamıstım ama ufak tefek kaçamaklar oldu...
selam diyarcım ...HERKESE GÜNAYDIN
HEPİNİZ HOŞ GELDİNİZ
KOCA BAYRAMI SİZİ BEKLİYEREK GEÇİRDİM
ÖZELLİKLE SOPaLARIMIZI :)
masumcum 2 ayda 10 kg çok değil mi?
bence biz montiye tam uyalım kaçamaksız ve sporla artık bünyemiz ne kadar verirse o kadar gider
şartlanınca bide gitmeyince üzülüyoruz ondan dedim
elimde sopa ama önce kendimi sopalamam lazım ...:kedi:kafamçokkarıştıteşekkür ederim...mikemmel olmak zorunda bayramda yediğim tatlılardan sonra mecburen...şaka bir yana montiye dönmek çok güzel...bu aralar midem çok kötü düzelirse çok daha iyi olacağım inş...
günaydın cnm..menün güzel çorba pirinçsiz olacak montiye uygun..afiyet olsun şimdiden...opuyorumnanaktan
selam canım asıl sen nelerdesin kıs...alsanaalsanasmile
yalnız değilsin canım hepimiz aynı durumdayız..kürkçü dükkanına döndük...aebenciğimi bekliyoruz...elinde sopayla gelecek...:kedi:
kaydirigubbakcemile59:00
bir kk peynir,iki dilim t ekmek,2 yeşil 2 siyah zeytin,bir bardak çay
14:00
iki kaşık makarna,yarım kase cacık
19:40
1 yeşil elma
21:00
2 porsiyon taze fasulye,bir porsiyon salata,iki bardak ayran,2 süsbiberi
2 lt su
30 dk yürüyüş
15 dk esneme hareketleri
yok güzelim yiyebilirsin .kızlar size bir şey sormak istiyorum ben kabızlık problemi yaşadığım için şunu yapıyorum son zamanlarda ama kilo vermemi engeller mi yardımcı mı olur size sormak istedim..her gece 1 kuru kayısıyı 1bardak suyun içinde sabaha kadar bekletiyorum sabah kalkınca aç karna bu suyu içip,sonra da kayısıyı yiyorum..faydasını görüyorum eğer kilo vermemize engel değilse herkese tavsiye ederim..ama engelleme gibi bir durumu varsa ben de bilmek isterim
yogurdu normal yiyebilirsin ama sütü yaglı kullanma derim ..kızlar ben bulunduğum ilçede süt ve süy ürünlerini diyet bulamadığımdan normal tüketiyorum bunun montiye cok etkisi olurmu illaki diyet mi diyor kitapta..
hoşgeldin iremcim ...Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bugün tekrar Monticiğime başladım haydi hayırlısı.
Kimler kaç kilo verdi, neler oldu takip edemedim ama tekrar burdayım.
julim doganın şekersiz meyve marmelatı süper ....%100 meyve .herkese selamlar a.s.
bayram kısa sürdü allahtan yoksa montiden eser kalmıcaktı
toplam 4 baklava yidim.dayanamadım yaw...
düğünümüz vardı bol bol oynadım baklavaları erittim
bayrama gittiğim gibi geldim ne eksik ve fazla
bugün startttt verdim hadi hayırlısı...
birde sorum olacak koskanın sekersiz ahududu receli montiye uyarmı
kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanbende döndüm , tam gaz montiye devam.
harika menü kaydirigubbakcemile5yaşasın herkes geliyor :)
bayram boyunca bir tek ben yapamadım sanmıştım ama yalnız değilmişim sevindim
evet bende herkes gibi bugün başladım tekrar ve mutluyum
bugünkü menü:
kalkınca:
2 gün kuru ve su
kahvaltı:
2 dilim tb ekmeği
1 kk ligt peynir
4 zeytin
domates biber
bir bardak light süt
öğlen:
yarım tabak haşlanmış limonlu bamya
1 parça karnıbahar
ayran
yarım avuç ızgara tavuk
salata
ara:
bir nektar
akşam:
eve gidebilirsem
kabak sarımsak soğan ve tavukla pişen sebze çorbam
yoğurt
akşam işyerinde mesai kalmazsam 1,5 sat yürüyüş
aeben ablacığım monti amcanın hangi kitabını almamızı öneriyorsun..birçoğu nette de tükenmiş zaten de merak ettim
sen benden zayıdsın diyelim . akrepcim .o yazıyı yazdıgımda 61. 62 arasıydım ...sempatiksalakcinnikilo kaç oldu şekerim:jeyyar:
evet güzelim daha öncede yazmıştım ama kaçırmışsın . dikmendeyim ben vadinin yakınlarında ....kızılaya sık iniyorum ama ancak işim oldugunda enişdenden vize çıkınca .kaydirigubbakcemile3 inşallah .aben abla sen ankarada yaşıyorsun dimi
bir gün ayarlayıp buşalım mı?
seninle tanışmayı çok isterimm
........................kaydirigubbakcemile5
yok güzelim yiyebilirsin .
yogurdu normal yiyebilirsin ama sütü yaglı kullanma derim ..
süt ürünlerinin yagı sakıncalı özelikle ekmek ve spagettiyle .yani karbonhidrat yediginde doymuş yag yok ...
hoşgeldin iremcim ...
julim doganın şekersiz meyve marmelatı süper ....%100 meyve .
içinde tatlandırıcı bulunan reçellerden kaçının bence tatlandırıcılarda bir okadar şeker kadar zararlı ....
kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
harika menü kaydirigubbakcemile5
bunu güzelim ...
sen benden zayıfsın diyeyim . akrepcim kaydirigubbakcemile3.o yazıyı yazdıgımda 61. 62 arasıydım ...sempatiksalakcinni
ardından birde bayram geçti yane ...sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?