Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydınnnnn spora başalayamıyorum şu sıpaların yüzünden ya ama kesin başlıycma yarın

tartıldım 72.3 çıktım süperrrrrr

bende pazartesiden beri 1 bucuk kilo verdim cumaya kadar bu kadar daha versem cok güzel olucak..
masum takip ettiğim kadarrıyla sen oldukca düzenli yapıyrosun montiyi kilo verme durumun nasıl ..
ben ne güzel 60 a kadar inmiştim ama ipin ucunu bi kacırdım eski halime geri geldimm..
bu defa cok dikkatli olucam gerekirse kurban bayramına kadar annemlere gitmicem..
ozamna kadar 59 a inmem gerek..

Günaydınlar dün yediklerimi yazyım hemen

sabah
3 adet erik

öğlen
1 tabak taze fasülye yemeği
2 kase cacık

akşam
2 yemek kaşığı patlıcan musakka
yoğurt
közlenmiş kırmızı biber

masum yardım bekliyorummm

geçen hafta pantolon almıştım beli çok bol geliyordu hatta daraltırım bişi olmaz diye aldım ve biliyorsun 2 bayramdan önce düzenli spora başladım hergün 1 saat yürüyüş yarımsaat aletli yapıyordum mekik filan neyse dün tartıldım 2,5 kg almışım montiyede uyuyorum sadece bir kere dondurma yedim kaçamak olarak birde bayramda 2 kere baklava o kadar. sabah pantolonu denedim olmadı bana beli zor kapandı

ben nerden yanlış yaptım eskiden sporsuz kilo veriyordum şimdi sporla yapıyorum kilo alıyorum

sün yediklerim:
sabah:2 günkurusu
kahvaltı:
2 dilim tb ekmeği
biraz kahvaltılık ezme
2 domates biber
light süt
2 kk yağsız peynir

öğlen:
1,5 tabak kıymalı patlıcan yemeği
salata
ayran

ara:
bir yeşil elmea

akşam:
bir salatalık
4 kaşık yoğurt

gün boyu:4 lt su
4 fincan yeşil çay

spor:1,15 dk tempolu yürüyüş(sahilde herkesi solluyorum o kadar tempolu)
30 dk aletli çalışma
100 mekik

ama bırakmıcma montiyi daha sıkı sarıldım
banu kaçamaksız tam sporla devam edicem ne kadar yürüdüm ne yedim ne içtim herşeyi yazıcam yardım edin nedne kilo alıyorum ben deliricem yoksa

herkese merhaba hepinizi nasıl özlemişim anlatamam : Şeniz geçmişi okudum hemen hemen hepimiz artıdayız galiba bende dahil ramazanı. 69.5 le kapatmıştım şuan 71.00 kiloyum 1.5 kilo artıdayım hemen üzerimden atmam gerek bu kiloyu yerleşmeden.bu sabah montiye uygun değildi kahvaltım ama yarını beklemeyeceğim montiye başlamak için ögle yemeğinden itibaren montiye yeniden başlayacagım inşallah sonuna kadarda devam ettirebilirm :Saruboceq:

benimkisi sanırım ödemdi cnm adet oldum o yzüdne çıktı bu rakam çünkü son 1 haftadır mont dibe vurdu benim

ama düzenli yaptım 1 ayda 5 kilo veridm şimdi bende sıkı tutucam artık 3 ayda vereyim diyorum şu 10 kiloyu

diyarcım o keisnlikle ödemdir cnm hatırlamıyormusun ben geçen hafta günde 1 kilo almış gözüküyorudm neredeyse
sıkma canını sen spor ve montiye devam et
bak bende sıkı başlaıdm cnm ve 0 kaçamak olacak

kızlar ben dün gece rüyamda kacamak yapıyordum börek çikolata falan bişiler yiyordumm :roflol: demekki bünyem o kadar alısmıs bayramda bunları yemeye :roflol: neyse sıkı sıkı montili günler bizi belkio ..
masumcumbenmde 2 ayım var bu süre boyunca 8-9 kilo vermek istiyorum asıl amacım 55 olmak gerci ama o oldukca zor gibi görünüyor bakalım cok azimliyim bu defa.

aynen masum yılmak yok
hele ki spora başlamışken
sıfır kaçamak söz veriyorummmmmmm
bakalım sıfır kaçamakla bir ayda spor yardımıyla ne kadar vericez
ben içtiğim suyu çayı bile yazıcam buraya sporla beraber
montiye başladığımız için mutluyum :)

günaydın kızlar

dünkü menüm

07:30
1 mürdüm eriği

09:30
1 kk peynir,3 yeşil zeytin,2 çay kaşığı tahin,salatalık,domates,2 dilim tam ekmek,1 bardak çay

12:00
1 yeşil elma

13:30
yarım porsiyon yeşil fasulye,bir porsiyon salata,1 kk peynir

17:00
yarım yeşil elma

21:00
1 haşlanmış yumurta,2 salatalık,1 bardak ayran,bir avuç beyaz leblebi ve ayçekirdeği

24:30
B vitamini+2 bardak su

2,5 lt su
60 dk yürüyüş
15 dk esneme hareketleri (birden yormamak için zamanı az tutuyorum ama her yerim fena ağrıyor ya ufff zor yürüyorum inanın..nasıl yaparmışım o kadar hareketi önce..valla acııcık iradesiz olsam hemn bırakıcam sporukaydirigubbakcemile3ağrılardan.amaa durmak yok yola devam):lepi:

canımmmmm hoşgeldinnnn....özlettin kendini...bende artıdayım canım üzülme kaldığımız yerden devam bırakmak yok...

arefe akşamı iftardan önce tartıldığımda 100,5 gösterdi baskül ve ben sevinçten havalara uçtum...ama sevincim kısa sürdü bayram sonunda tartıldığımda çizelgeme geri dönmüştüm...((((((mafoldumben:kedi:

hoşbulduk sema ablacım bende özledim seni.2li rakamlara düşmene az kaldı oğluşuna tam bir süpriz olacak seni gördüğünde eminimki.bu dakikadan itibaren montiye başlamış bulunmaktadır.bugün sebze pazarımız var.sebze yemeğini bol salatayı özledim cokacimcoook

akrepçim yürümeye ne zaman vakit buluyorsun ve nerde yürüyorsun merak ettim bende başlamak istiyorum artık

hemen bugünki menümü paylaşayım...

KAHVALTI
denge ekmek,peynir,zeytin,domates,salatalık,çay

ÖĞLE
haşlanmış tavuk but,salata,ayran

ARA
elma

AKŞAM
kabak yemeği,yoğurt,salata

su,bitki çayları

diyarcım hiç üzülme çümki üzülecek bişi yok canım benim ...
sadece devam et montide kaçamaksız hakli oldugumu yakında görürsün ..a.s
bir küçük ayrıntıda patlıcan birçok bünyede şişkinlik yapar aklınızda olsun ....
kaçamaklar montide kiloyu çabuk artırır. ama merak etme tekrar düzenine döndügünde telefisi klydır ....

günlük inişve çıkıilara bukadar takılmayın . bu sizi yıldırmasın .. sonunda zafer sizin buna eminim bunu defalarca gördük ..olumunekankayizsmile
sakın sporunuda bırakma ..a.s

hemen bugünki menümü paylaşayım...

KAHVALTI
denge ekmek,peynir,zeytin,domates,salatalık,çay

ÖĞLE
haşlanmış tavuk but,salata,ayran

ARA
elma

AKŞAM
kabak yemeği,yoğurt,salata

su,bitki çayları
harika bir menü olmuş yagmurcum ...kaydirigubbakcemile5

günaydın güzel bayanlar.....

günaydın ablacımmm
çok özledim sopalarını ve artık hiç sopa göstertmicem kendime çok iradeli ve sinirliyim
belki okumuşsundur spora başladım ve 2,5 kg aldım belli yağdan aldım yeni aldığım bol pantolon zor kapandı
belli ki ben birşeylerde yanlış yapıyorum
yardımını istiyorum
her adımımı yazıcam bundan sonra incelersiniz olur mu ???

kahvaltın eksik nazlım gerisi güzel olmuş . dün hasta oldugun için canın istemedi belli .Şeniz
artık rüyalarda kaçamaklar şimdiye kadar yediklerimize sayalım ...opuyorumnanaktan
eger kaçamaksız ve sporla dengelersen 2 ayda bu hedefine ulaşabilirsin meyvecim bunu daha önce çok gördük .olumunekankayizsmile
işte bu olumunekankayizsmile
akrebim menünde bazı hatalar var ki bunun sende farkındasındır ..
ama yap yap ben tekrar seni geçeyim ..:jeyyar:
tahin çok etkili habarın olsun ...akşam yumurtaylada lebleb yemişin ..aklinialirimsmile
genel olarak güzel ama ..olumunekankayizsmile
hiç üzülme yagmur, tez zamnda 2'li rakamları görecegine eminim ..olumunekankayizsmile

meyvenul aralara bukadar yüklenmeyin ögünlerde karnınızı iyi doyurun özelikle kahvaltıda ... arada içmeyi düşüdügün sütü kahvaltıda içebilirsin .
ögün aralarında 3.4. saat olmalı ..
menün bugünün sanırım yemedin henüz çogunu o yüzdn bazı düzenlemeler yaptım mavi yazılarda .
Günaydınnnnn spora başalayamıyorum şu sıpaların yüzünden ya ama kesin başlıycma yarın

tartıldım 72.3 çıktım süperrrrrr
kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…