Günaydınnnnn spora başalayamıyorum şu sıpaların yüzünden ya ama kesin başlıycma yarın
tartıldım 72.3 çıktım süperrrrrr
bende pazartesiden beri 1 bucuk kilo verdim cumaya kadar bu kadar daha versem cok güzel olucak..
masum takip ettiğim kadarrıyla sen oldukca düzenli yapıyrosun montiyi kilo verme durumun nasıl ..
ben ne güzel 60 a kadar inmiştim ama ipin ucunu bi kacırdım eski halime geri geldimm..
bu defa cok dikkatli olucam gerekirse kurban bayramına kadar annemlere gitmicem..
ozamna kadar 59 a inmem gerek..
herkese merhaba hepinizi nasıl özlemişim anlatamam : Şeniz geçmişi okudum hemen hemen hepimiz artıdayız galiba bende dahil ramazanı. 69.5 le kapatmıştım şuan 71.00 kiloyum 1.5 kilo artıdayım hemen üzerimden atmam gerek bu kiloyu yerleşmeden.bu sabah montiye uygun değildi kahvaltım ama yarını beklemeyeceğim montiye başlamak için ögle yemeğinden itibaren montiye yeniden başlayacagım inşallah sonuna kadarda devam ettirebilirm :Saruboceq:
diyarcım hiç üzülme çümki üzülecek bişi yok canım benim ...masum yardım bekliyorummm
geçen hafta pantolon almıştım beli çok bol geliyordu hatta daraltırım bişi olmaz diye aldım ve biliyorsun 2 bayramdan önce düzenli spora başladım hergün 1 saat yürüyüş yarımsaat aletli yapıyordum mekik filan neyse dün tartıldım 2,5 kg almışımmontiyede uyuyorum sadece bir kere dondurma yedim kaçamak olarak birde bayramda 2 kere baklava o kadar. sabah pantolonu denedim olmadı bana beli zor kapandı
ben nerden yanlış yaptım eskiden sporsuz kilo veriyordum şimdi sporla yapıyorum kilo alıyorum
sün yediklerim:
sabah:2 günkurusu
kahvaltı:
2 dilim tb ekmeği
biraz kahvaltılık ezme
2 domates biber
light süt
2 kk yağsız peynir
öğlen:
1,5 tabak kıymalı patlıcan yemeği
salata
ayran
ara:
bir yeşil elmea
akşam:
bir salatalık
4 kaşık yoğurt
gün boyu:4 lt su
4 fincan yeşil çay
spor:1,15 dk tempolu yürüyüş(sahilde herkesi solluyorum o kadar tempolu)
30 dk aletli çalışma
100 mekik
ama bırakmıcma montiyi daha sıkı sarıldım
banu kaçamaksız tam sporla devam edicem ne kadar yürüdüm ne yedim ne içtim herşeyi yazıcam yardım edin nedne kilo alıyorum ben deliricem yoksa
harika bir menü olmuş yagmurcum ...kaydirigubbakcemile5hemen bugünki menümü paylaşayım...
KAHVALTI
denge ekmek,peynir,zeytin,domates,salatalık,çay
ÖĞLE
haşlanmış tavuk but,salata,ayran
ARA
elma
AKŞAM
kabak yemeği,yoğurt,salata
su,bitki çayları
günaydın güzel bayanlar.....
kahvaltın eksik nazlım gerisi güzel olmuş . dün hasta oldugun için canın istemedi belli .ŞenizGünaydınlar dün yediklerimi yazyım hemen
sabah
3 adet erik
öğlen
1 tabak taze fasülye yemeği
2 kase cacık
akşam
2 yemek kaşığı patlıcan musakka
yoğurt
közlenmiş kırmızı biber
kızlar ben dün gece rüyamda kacamak yapıyordum börek çikolata falan bişiler yiyordumm :roflol: demekki bünyem o kadar alısmıs bayramda bunları yemeye :roflol: neyse sıkı sıkı montili günler bizi belkio ..
masumcumbenmde 2 ayım var bu süre boyunca 8-9 kilo vermek istiyorum asıl amacım 55 olmak gerci ama o oldukca zor gibi görünüyor bakalım cok azimliyim bu defa.
işte bu olumunekankayizsmileaynen masum yılmak yok
hele ki spora başlamışken
sıfır kaçamak söz veriyorummmmmmm
bakalım sıfır kaçamakla bir ayda spor yardımıyla ne kadar vericez
ben içtiğim suyu çayı bile yazıcam buraya sporla beraber
montiye başladığımız için mutluyum :)
akrebim menünde bazı hatalar var ki bunun sende farkındasındır ..günaydın kızlar
dünkü menüm
07:30
1 mürdüm eriği
09:30
1 kk peynir,3 yeşil zeytin,2 çay kaşığı tahin,salatalık,domates,2 dilim tam ekmek,1 bardak çay
12:00
1 yeşil elma
13:30
yarım porsiyon yeşil fasulye,bir porsiyon salata,1 kk peynir
17:00
yarım yeşil elma
21:00
1 haşlanmış yumurta,2 salatalık,1 bardak ayran,bir avuç beyaz leblebi ve ayçekirdeği
24:30
B vitamini+2 bardak su
2,5 lt su
60 dk yürüyüş
15 dk esneme hareketleri (birden yormamak için zamanı az tutuyorum ama her yerim fena ağrıyor ya ufff zor yürüyorum inanın..nasıl yaparmışım o kadar hareketi önce..valla acııcık iradesiz olsam hemn bırakıcam sporukaydirigubbakcemile3ağrılardan.amaa durmak yok yola devam):lepi:
hiç üzülme yagmur, tez zamnda 2'li rakamları görecegine eminim ..olumunekankayizsmilecanımmmmm hoşgeldinnnn....özlettin kendini...bende artıdayım canım üzülme kaldığımız yerden devam bırakmak yok...
arefe akşamı iftardan önce tartıldığımda 100,5 gösterdi baskül ve ben sevinçten havalara uçtum...ama sevincim kısa sürdü bayram sonunda tartıldığımda çizelgeme geri dönmüştüm...((((((mafoldumben:kedi:
günaydın hanımlar...
bu gün yiceklerim ..
sabah 5 siyah 3 yeşil zeytin az peynir 2 dilim t.b. ekmekği 2 domates az bezelye..
ara acıkırsam 1 bardak süt(öylenle kahvaltı arası ara yapmayın mümkün oldugunca .özelikle süt ürününe gerek yok
öğlen mercimek corba semiz otu salatası yoğurtlu..
ara acıkırsam 1 armut
aksam tavuk sote ayran (salata ekle acıkmassın doydugun için .).
ara acıkırsam yarım elma..
cok mu olmus gözüme cok geldii..
kaydirigubbakcemile5Günaydınnnnn spora başalayamıyorum şu sıpaların yüzünden ya ama kesin başlıycma yarın
tartıldım 72.3 çıktım süperrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?