Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

anladımm sütü merkeze indikce toplu alayım ozamn nasılsa son kullanma zamnlarına cok olyor yoğurtta aynen devam ...
ayyy ben cok heycanlıyım öğlen arası 75 mekik 5 dk bacak egzersizi yaptım bu defa başarıcakmısım gibi gelio kaydirigubbakcemile2

kaçırmışım demekki

AFİYET OLSUN MASUMCUM ....
ee demekki güç depoladın... şimdi kaçamaksız devam etmemen için hiçbir neden yok .bundan sonra ki kaçamaklarında sopa atarım ama .aklinialirimsmile...
kaydirigubbakcemile5sıkı bir montici daha geliyor gibi.boshayallersmile

AFİYET OLSUN MASUMCUM ....

kaydirigubbakcemile5sıkı bir montici daha geliyor gibi.boshayallersmile

aslında uzun zamndır yapıyorum ama hep kacamaklı olarak bide ailemin yanına gidince coşuyorum 60a kadar inmiştim malesef 6 sını geri aldım ay sonuna kadar 6 kiloyu vermek istiyorum inş olur kaydirigubbakcemile2

hmmm canım kurufasulye çekti...hafif acılı olacak...haftasonu pişiriyim kendime...cokacimcoook

sema ablacım
mide çöp tenekesi gibi oluyor dmi çok yiyince
diyet yapmak güsel yani
bu arada buralardayımda bayramda çoruma gittim memlketime ordan amasya yaptık
resimlerimi görmüşsündür faceden
banucum çok doğru dedin aynen çöp tenekesi gibi dolaştım bayramda yediklerimizden mi yoksa üşüttümmü anlamadım ama midem kötü ne yesem ağrıyor...şişkinlik yanma offfff...ramazanda ne rahattı midem...
selam monti güzelleri.....
selammmmm hoşgeldin...opuyorumnanaktan

aebencim bu yazdığın doğa ürünlerini nerden buluruz marketlerde varmı?

var yagmurcum ...ince uzun bir kavonozu var biraz pahalı ama baya gidiyor birkavonoz .. normal reçeldem hiç farkı yok tabi tadının .kaydirigubbakcemile3
ben makrodan yada çagdaşdan alıyorum .

var yagmurcum ...ince uzun bir kavonozu var biraz pahalı ama baya gidiyor birkavonoz .. normal reçeldem hiç farkı yok tabi tadının .kaydirigubbakcemile3
ben makrodan yada çagdaşdan alıyorum .

burda o marketler yok ama olanlara bakarım...kiler,gökkuşağı,carrefour,tanşas gezerim....))

burda o marketler yok ama olanlara bakarım...kiler,gökkuşağı,,carrefour ,tanşas gezerim....))
kilerde yok ama digerlerine bakmadım ...,carrefour zilim iyi bilirdi hala gelmedi dimi...?

ama bir ara kendimi yapıyorduk marmeladlarımızı haşladıgımız kuru kayısılarla vs..

ahahahahah kaydirigubbakcemile3 sen ciddimisin şeker..ben senden zayıfım öölemii delikafadulden bu ne büyük mutluluk inanamıyorum sositososito daha sıkı sarılmazmıyım şimdi ben..rüyamda görsem inanmazdım yaa..mümkün değil artık zayıf olamam meto iflas etti derken senden bile zayıf durumdayım şimdihihoyyyt çünkü sana ulaşmak bile hayal gibiydi kuşum yaaopuyorumnanaktan
teşekkürler tatlışım beni gaza getirdiğin için şeker:asigim:a.s.

hadi bakalım gazında gazanda mübarek olsun .....kaydirigubbakcemile3
fazla sevinme akrebim ....her an sollaya bilirim seni ..:jeyyar:
sen bayramda kilo almadınmı bakayım . çizelgen geçerlimi. de hele ..
yürüyüşlerde dondüm birde 2 aydır yapmadıgım pilatesede döndündümmü tamamdır ..:jeyyar:

kaydirigubbakcemile3artım var tamam ama okadar da çok değil canım:1closedeyes:
hem bende başladım yürüyüşe ve egzersizlere naabeerdelikafadulden

merhaba arkadaşlar , bende yarın sabahtan itibaren tam olarak montiye başlıyorum. aslında bugün başlamıştım ama öğleyin arkadaşa gidince monti bozuldubilmiyorumkismile
aebenciğim , eminim fazlalıkları hemenecik verirsin. bende yürüyüşlerime başlayacağım. spor ile daha kolay oluyor kilo verme işi.
bu arada bende akşama kuru fasulye ve cacık yapacağımkaydirigubbakcemile3
dilerim bu sefer bu işi bitireceğim:Saruboceq:

menümü yazayım

sabah 1 elma
kahvaltı
3dl ekmek,zeytin,peynir,yeşil çay

öglen
yeşil mercimek pilavı,ayran,salata

akşam
kıymalı kabak,yogurt salata

ara
2 incir ve yeşil çay düşünüyorum

montiye süper döndüm cnm hiç atıştırmak istemiyor regli oluyorum 2. günüm buda çıktı aradan tam gaz devammm

amma kafiyeli olmuş heeee

kaydirigubbakcemile3artım var tamam ama okadar da çok değil canım:1closedeyes:
hem bende başladım yürüyüşe ve egzersizlere naabeerdelikafadulden
valla akrebin senle yarış yapardım ama metoma güvenemem .sen beni solarsın hezamanki gibi.sengözlerimebaksanab
bengene kaplumbaga hızında veririm kiloları ama sonunda veririm önemli olandabu dimi.kaydirigubbakcemile5

günaydın hanımlar...
bu gün yiceklerim ..
sabah 5 siyah 3 yeşil zeytin az peynir 2 dilim t.b. ekmekği 2 domates az bezelye..
ara acıkırsam 1 bardak süt
öğlen mercimek corba semiz otu salatası yoğurtlu..
ara acıkırsam 1 armut
aksam tavuk sote ayran
ara acıkırsam yarım elma..

cok mu olmus gözüme cok geldii..

Günaydınnnnn spora başalayamıyorum şu sıpaların yüzünden ya ama kesin başlıycma yarın

tartıldım 72.3 çıktım süperrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…