Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ketumum aynı beden olaydık paylaşırdık dicem olmıcak :) ama ben senin kine geldiğim de senden faydalanırım dimi :)

zilim boyun kaç cm senin ?

ıssız kadınım bende ıssız erkeğe denk gelmiyelim ama olur mu???

bu arada boğaz durumumdan haberler vereyim

site sanki bana çalışıyor ne güzel bir benim burda ya :)

sabah kahvaltım klasik monti kahvaltısı isi
öğlen yemeğinde işyerinde haftasonları kahvaltı çıktığı için yumurta haşlandım evden
2 yumurta
3 dilim kaşar
zeytin
domates
çay

doymayınca bir sade nescafe içtim 2 mandalina hüplettim

kadıköye gidicem işten sonra ve kaçamak yapmıcam(ketum oldu dimi düşünce gücüne göre)

ketumcum biraz kendine kalmış gibi düşün.kafanı dinle.gez toz...yada gidebileceğin arkadaşların varsa git.ailen yakınsa görüşme imkanın varsa görüş..kendini oyalayacak bişeyler yap pek yalnız kalma...
zaten kızlarında bayramın 3.günü geleceklermiş...
kilo konusundada sonlara yaklaştıkça iyice zorluyor kalan bir kaç kilo insanı.sabrını sınıyor resmen.ama direnen sen olursan zsafer kaçınılmaz...

diyarım boy180 cm cnm.bazen arada bi 179 da çıktığı oluyor.başımın üzerine koyduğum şeyi eğri tutunca:))bir tek sen değilsin bak bende burdayım...ooh topik ikimize kaldı at koşturalım:))
oğlum uyuyor ,eşimde onu uyuturken uyumuş kalmış.sarmaş dolaş uyumuşlar oğlumun yatağında:) bende kaşlarımı aldım.makyajımı yaptım.uyansınlar giyinip çıkarız.
sen ıssız kadın olamassın bu topik varken aybalam:) sen kaç yaşındasın diyarım?

selamkızlar ben geldim sabaha istanbul yolcusuyuz canlarım
bu arada kendime bir kot aldım ve 30 bende yanii 40 bedennn:))))))))))

diyarcım inanki günlerdir yedigim şeyler beni
giydigimkottan mutlu etmeidiii
resim eklemeye çalışıcam

slm kızlar ben geldimm..
bu gün kü menümü yazıyorum

sabah saat 9: 3 dilim köy ekmeği domates sos peynir kızartması zeytin
öğlen saat 2.30: tonlu salata ayran
ikindi saat 4.30 : az pırasa 1 dilim peynir 1bardak ayran
aksam saat 7,30 balık salata

zilimmm zilimm başka peynir yoktu mecbur kaldım

ben 81 doğumumluyum

bide senin boyun 180 kilon 53 yaw epey manken gibisin yani :) bildiğin manken :)

ben akşam mercimek çorbasıyla fırında balık yedim bu balık et reyonuna giriyor dimi ben yanlış birşey yaptım ama hiç tatlı unlu yemedim çok acıktım eve kendimi zor attım annem yapmış dayanamadım

akşam:
bir tabak mercimek çorbası
yarım tabak fırında hamsi
salata

kadıköyde dolandım lcv kot baktım bende masum ama dar paçalar hiiiç güzel olmadı 42 beden oluyor ama çirkin bide elbise denedim başka bir yerde ondada basenlerim çıktı güsel olmadı veee çizme almaya gittim uzun çizme dize kadar tabi ki içine bacağım girmedi o kadar kilo verdik bacağıma çizme girmiyor yaa çok mutsuzum

ketumcum kaçamak yapmıcam dedim düşünce gücüyle ve yapmadım
gerçi kaşar peyniri ile balık iel mercimek çorbası yanlış ama tatlılar pastalar yenmedi ondna kelli mutluyum

selam
diyarcım bend ebi çizme almıştım 3 yıldır yeni giycem
istanbulada götürücemm yeni resimler ekleirm artıkın:)

kızlaarrrr selaaam bütün gün koşıuşturmayla geçtiiii

sabahın köründe alışverişe çıktımmm

içine giremediiim 44 bedenlerinnn 42 leri bolmu geldi dersiniizzzz

xl dan large a mı geçtim dersinizzz

hattaa taba rengi binici pantolonu aldımmm 40 bedenn inanabıliyomısunuz

kadın illa dene dedi 44 üy yoksa denemem dedimmm
42 verdiii çok içime sinmedi 40 ı süper olduu ağlıcaaktmm

ama cepte para kalmadddııı tabiii babama diorumm eskiden hç bişe yakışmıoduu :d

ziliiimmm yhaaa ben o kiloya inebileceğimi düşünmüyorum çünkü ben kaslı bi insanımm vücudumda yağdan da sudan da kat kat fazla kas oranı varr o yüzden fotoda da 90 kiloluk bi kız yok yane

10 kilo sonra ne olr bilmiorumm ama o halimi çok merak ediyorumm

kızlarrr iiki varsınıızzz bi süre olamıcaamm kuzenimde internet varmı bilmiorummm ama gün gün defterime yazdıklarımı yazıcaam

kendinize ii bakın ve ii bayramlarrr Allahın izniyle 5 gibi yola çıkacağızz kendinize çok ii bakın

by by

mumicimmm çok sevindimmm cnm
80 kilo ile 40 bendene giriyorsunn dimekk boy farkı işte cnm
güle güle giy aldıklarını
ii yolculuklar bizde sabah çıkıcaz yola:)

ooo kalabalığız yine:)
aldığınız cicileri güle güle kullanın.insan kilo verdikçe giysi alası geliyor ve kabinlerden gülerek çıkıyor darısı burdaki herkesin başına:)
diyarım aynı yaştayız cnm.geçen tenis hocası bizim kayıtlarımızı yapmaya çalışırken en büyük yaştan küçüğe doğru yazacağım arkadaşlar geçin şöyle bakalım dedi.bende diğerlerinin hepsinin ünv.öğrencisi olduğunu biliyorum.bir tek benle giden 2 arkadaş evli.onların arkasına geçtim.3.sıradayım yani benden sonrası hepsi 20-22 yaşlarındalar.hoca bize gelene kadar sabahtan beri 7 grup çalıştırmış biz gece en son gurubuz.bana geldi sıra sabrı taşmış bir şekilde arkadaşım geç bakalım sırana yaşa göre yazıyorum kızım dedi.bende nereye geçeyim hocam dedim şaşkın şaşkın:) (birazda gıcıklık olsun diye)
önümdeki arkadaş 30 yaşındaydı ondan sonrada ben geliyordum.herkes sırayla yaşını söyledi hoca baktı en büyük ben:) pardon ben sizide öğrenci sandım dedi gülerek.benimle giden arkadaşta hocam çocuğu var arkadaşın 1,5 yaşında dedi:)
kilo yaş olarakta bir kaç yaş farkettiriyor.bende biraz yaşımdan küçük duruyorum sanırım .birde giyim tarzıyla da alakalı.
ama kilo verdiğinizde aynı şeyleri yaşayacaksınız .....

110.900 ile başladım. Şimdi105.300'üm. Menü yazmada pek başarılı değilim.Kusura bakmayın. Elimden geldiğince montiye uyuyorum.Aralarda çok az beyazleblebi,kuru kayısı,badem ,elma yiyorum.Suya çok dikkat ediyorum. Enaz 2litre ılık su içiyorum.Haftalık kilo bildirimi yapmaya çalışacağım.Sabahları kiraz sapı demleyip bir bardak içiyorum.

Ben geldimmm...Saçlarımı boyattım, kırıklarını aldırdım fönümü çektirdim hem de hepsini 25 liraya:)))) çıktım laf olsun diye bi lazer epilasyon merkezine girdim 1 saat de orda geçirdim, ordan çıktım mağazaları dolaştım valla ne diim hiç zevkime uygun şeyler yoktu, en son küçük bir mağazada gümüş renginde yakaları omuzdan itibaren devrik, yakalarına fırfırımsı kendinden desenli bir hareketlilik kazandırılmış vücuda oturan kemerli bir bluz buldum üstüme denediğimde bluz mü bana yakıştı ben mi bluza yakıştım bilmiyorum ama gerçekten hoş durdu üzerimde ve dayanamadım aldım...:))))

Diyarcımmmm çok naziksin sağol canım benimmm ama sen benim kiloma geldiğinde biz yine paylaşım yapamayacağız be gülüm, sen 1.68 ben 1.57... benimkiler sende 90 derecede yıkanmış bir de üstüne 1800 devirde sıkılmış kazazede çamaşır gibi durur ama fark etmez dersen senden kıymetli mi tükkan senin:)))

Valla zilicim seneler var böyle sorumsuzca gezip dolaşmayalı...evde bekleyen ya da dışarıdan gelecek var diye düşünmeden keyfini sürdüm bugünün...bayramda ortaköye gidip denize nazır sıcak bir çay eşliğinde çıtır bi simit keyfi yapsam mı diyorum acaba???? o da benim bayram kaçamağım olsun:))))

aaaaa bi de bugün mecburen ekmek arası balık yedim, ben şimdi bunu nasıl telafi edeyim? limonlu su içmeyi düşünüyorum ama 2,5 saat geçti bile üzerinden işe yarar mı ki? tek tesellim ekmeğin içinde bol kıvırcık olması ve yarım limona yakın limonu sıkarak yemiş olmam...

Son düzenleme:
mumicimmm çok sevindimmm cnm
80 kilo ile 40 bendene giriyorsunn dimekk boy farkı işte cnm
güle güle giy aldıklarını
ii yolculuklar bizde sabah çıkıcaz yola:)

iyi yolculuklar canım
boy farkı banucum maşallah sitemizde mankenler var walla gurur duydum sizinle zayıflayınca dışarıda gezmek istiyorum havamız olsun :)

aslında nasıl fikir ya zayıflayıp buluşmak :)

:)))) hatun hatun sen de kısa değilsin yaparız ortaya karışık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…