Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Biraz sıyırmaktan kimseye zarar gelmez sanırım, hangimiz tam anlamıyla normaliz ki

Canım o sağınızdaki solunuzdaki çıkıntıları dert etmeyin kilo verdikçe gidiyor onlar da..egzersizlerde o bölgelerinize daha çok ağırlık verirseniz orantlı bir şekilde eriyeceksiniz...

mimucum 1.83 boya 65 kilo çok az, biraz daha yukarı çek bence...

ben çıkıyorum güzel hatunlar :)
bu akşam kavakyellerini izlerken eliptik bisiklet yapmayı düşünüyorum(ketum düşünüyorum kelimesi düşünce gücüne ters mi? ters ise doğrusu nasıl bir fiil yapısında olmalı?

Cümleler şimdiki zaman ve geniş zaman kipinde kullanılmalıymış canım

Örnek:

Çok mutlu olacağım demek yerine Çok mutluyum deyin. Gelecek zaman kipi yaşamak istediğiniz durumu her zaman daha ileri bir zamana öteler. Böylece hiçbir zaman o durumun içinde olamazsınız.

Son düzenleme:
kızlar valla çok değil ben kızkardeşim 1.90 ve 65 kilo maş. süper bi fiziği var zayıfda durmuo ne giyse yakışıoo idolüm

Az önce küçük kızım aradı, 16.30 da çıktılar burdan, halaa köprüye varamamışlar, trafik çok yoğunmuş, çalışan arkadaşlara allah kolaylık versin valla...

ben bu gece eve zor giderim hala iş yerindeyim canım

ketum sanırımbizde ist gelicez bayramda
valla naslolcka bilmiyorum trfik

valla zilim yumurta cok yemedim ama bünye alısık değil proteinle beslenmeye galiba o yüzden oldu azaldı baya inş yarına kadar gecek..
bi daha yapmıcam o diyeti sana söz...
monti ile mutluyum ben şimdi sezar salatamı yiyorumsossuz tabi..yanındada ayran var..
9 da otobüsüm hareket edicek sokaklarda gezinicem birazdan saati gelene kadra..
erken bilet ayırttırmamamın cezası bunlar bana:))

salam millet :)
eve bende 1.5 saatte gelebildim midem çıktı yolda
akşam yemeğimi aynen uyguladım yanında 2 kaşıkta kerevizli enginar yedim
bu akşamı atlatırsam kazasız belasız 4 günlük kaçamaklarım bitiyor :)

huu kim var orda biz kaç kişiyizzzz

wooowww mükemmelsinn ben 1 aydaa yapabildim onu canıımmmm sn kaç kilosun ve hedefin kaaaç
kilom 100 ün üstünde. hedefim uzun vadede 58 kilo, 3 ay sonra 85 olmak.

iyi geceler kıscezler ...:92:....

hayırlı cumalar kızlar bugun cok mutluyum sonunda 7 li rakamları gördüm ama bayramdan cok korkuyorum pilavlar etler tatlılar börekler offfff offfffffff
bu haftaki kilom
gecen hafta.........80
bu hafta..............79

şunu söylemem lazım montinin bu yönü(yasaklıları ) bazan benide zorluyor banucum .. hani hepimizin yasaga karşı ilgisi vardırya ...
o yüzden kıslar yasak dedigimiz şeyler zizleri çok zorlarsa 1 lokma yiyin .
agzınızda iyce tadını çıkarana kadar . ama ardını getirmeyin ... bu hem o yiycegi tadmanıza yarar gözünüz kalmaz .. tabi o lomayı taddıkdan sonra yutmayıp çöpe giderseniz dahada süper olur ... ben bunu uyguluyorum bazan ... ınanın o bir lokmayı yutmasam bile sanki 1 tb yemiş kadar oluyorum ...

aben ablam snei görüyorummm
ablaa ben çokkaçtım hergün bugün keisn bitti diyorum ama
yine kaçamak yapıyorum ki bugünde öle oldu
diyarla söz vermiştik ama ben sözümü tutamadımmm

uamrım bayram dönüşü 3 5 ilo almış olarak dönmem

diyarım bende 22 yaşındayım ama katana gibiyim mübarekk boyum uzun Allahtan bi de o olmasa ama böylede kocaman duruyorumS:
kıs cadı pıstık gibisin len ...
yanlızsın desene ilk günler ketumum ..:97:.
ketum canım bu günleri biliyorumki kolay atlatmadın ... ama ben seni çok takdir ediyorum içinde bulundugun durum ne olursa olsun dimdik ayaktasın ...
doymuş yag ve protein olmadan ye ..ama abartma çünki çok pişiyor çok pişincede gl endeksi çıkıyor sabancının ikiz kulelere ..
osmaniyeliyim canım beeenn:)

diyarım ben 1.83 üm ayakkabısız topuklu giydiimde insanlar yanından kovuo ama seviorum giymei
giyince 1.90 oluorum
amanın mimum KISKANDIMMMMMMM ..BIRAZINI VERSENE BANA
DİYARIM BUGÜNKU YAZILARINA BAYILDIM HERGÜN NEDEYDİN FISTUK ..
BUGÜN HAKEKETEN SÜPERSİN DİYAR ....
DIŞARDAN OKUYAN HATUNLAR BİZE NE DİYOR ACEP....

BAŞTA ŞU 3.5 LAFI HİÇÇÇ HOŞUMA GİTMEDİ....
NE DİYOR KETUMUM NEYE ODAKLANIRSAN ONUNLA KARŞILASIRDSIN SEN ŞİMDİDEN NİYETİ BOZMUŞUN .... HEMDE 3.5 .KİLO HE .

ÇOKDANDIR DİYETDESİN MASUMUM BUNU BİR NEFES OLARAK GÖR SAKIN KENDİNİ SUÇLU HİSETME AMA ARDINI GETİRME ..
.
ASLINDA YEMEK DÜŞÜNMEYECEK KADAR İKİZLER SENİ OYALAMIYORMU KIS ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…