hepimiz sıyırdık diyarcımm burdaa hahaha
masumummm bende fitness a gidiyorum sıkılaştırıcı haraketlerimi yapıyorumm ama yook o yanlardan kurtulamıorumm:S
ben 65 kilo çok güzeelliimm ketumm ablacımmm
ben çıkıyorum güzel hatunlar :)
bu akşam kavakyellerini izlerken eliptik bisiklet yapmayı düşünüyorum(ketum düşünüyorum kelimesi düşünce gücüne ters mi? ters ise doğrusu nasıl bir fiil yapısında olmalı?
2.hafta da bitti.Güle güle 5.600 .
bize her gün bayram ama herkesin bayramını bende kutlarım...
yağmur dediğine aynen katılıyorum.şimdi bunlar bayramda ne varsa yiycekler yiycekler çatlayana kadar.sonrada eyvah kilo aldım diye koşa koşa burda alacaklar soluğu
hatta yeni monticilerde katılıacaktır büyük ihtimal
diyarım ve meyvem size yağlar yapışmıycak o zaman bayramda burdaysanız
meyvem o kadar yumurtayı yrsen o karaciğer kapkaraciğere döner allah korusun cnm..bi daha böyle diyet yapacakmısın söle bakiiiimsöle dedim yapacakmısın
şaka bi yana inşallah hiç bişeyin yoktur daha yaşın kaç cnm benim ...allah korusun...
hayırlı cumalar kızlar bugun cok mutluyum sonunda 7 li rakamları gördüm ama bayramdan cok korkuyorum pilavlar etler tatlılar börekler offfff offfffffff
bu haftaki kilom
gecen hafta.........80
bu hafta..............79
şunu söylemem lazım montinin bu yönü(yasaklıları ) bazan benide zorluyor banucum .. hani hepimizin yasaga karşı ilgisi vardırya ...aben ablam gelmiş ama bend eyoktum
kayra nın bogazı enfeksyon kapmış denizinde kulagı ikisnede antibiyotik verdi dr şimdi uyuttum geldim
aben ablam diyara yazdıkalırnı kendi üzeirme alındım
bende kaçamklıyım baya gündür 10 ayda yaşmadıgım patlamayı yaşadım ve
1100 gr artıdayım bende malesef regliolucam belki onun da etkisi var bilemiyorum ama yedim gerçektn öneüme ne geldiysen
bugün sabahtan iksir yaptım yeşil çay ve form çayını demleidm sogutupiçicem
sema abla çok faydasını görmüş bana ne oldu bilmiyorum
ama şunu diyebilirim mide yanmalarım ekşimeleirm tekrardan başladı
merger diyet yaprken ne kadar keyifli ve mutluymuşum
öğlen yemeğindne geldim ama birde bana sorun kendimi telkin ede ede yemeğimi yedim :)
şu içseslerimizi dışarıdan birileri okusa sanırım oturup halime acırdı :)
aebencim annem kuşburnu marmelatı yaptı ama %100 kendisi eliyle yaptı içinde un filan yok sadece çok çok az şeker ve kuşburnu ile kaynatmış zaten buruk tadı var ekşi gibi kahvaltıda yedim 6 çay kaşığı bir yumurta birazcıcık peynir domates
öğlen: 3 kaşık et soteli mantar
salata
200 mg yoğurt
1 biber kızartması[/QUOTE diyarım geçen sene bende yapmıştım ama hiç şeker katmamıştım ... keşke annecine yaparken içine şeker deyilde furuktoz koy deseydin .... çok fazla yeme sonuçda azda olsa şeker ...
Haaa bu arada kıslar..bayramda ben buralardayım,fırsatını buldukça girin ..yalnız kalmayayım...ağlarım yoksa...
Beni burda yalnız bırakanların yağları erimesinYapışsın üstüne kara yağlar
Beli fıçı gibi olsunHer gittiği evden avuç avuç çikolata yesin baklava yesin et yesin Börek çörek ne bulursa yesin patlayana kadar
şaka bi yana girin bak bayramda buraya ....yoksa gerçekten sıpa gibi kalıcam
zilim tatil uzun aslında kaplıcaya gidecektik fakat benim büyük kız dersane derslerim var ben gitmem bir ders bile kaçıramam diyince süre kısaldı ..kime çekti bu kıs bilmemki. ama bir memleket turu düşünüyoruz yinede bizim iş son dakikada belli olur ...
vel hasıl eşim evdeykende pc bana haram .
bu yüzden bende bedualarından alacagım galiba ...
bize her gün bayram ama herkesin bayramını bende kutlarım...
yağmur dediğine aynen katılıyorum.şimdi bunlar bayramda ne varsa yiycekler yiycekler çatlayana kadar.sonrada eyvah kilo aldım diye koşa koşa burda alacaklar soluğu
hatta yeni monticilerde katılıacaktır büyük ihtimal
diyarım ve meyvem size yağlar yapışmıycak o zaman bayramda burdaysanız
heh zilim tam beni tarif etmiş .....
kıs cadı pıstık gibisin len ...diyarım bende 22 yaşındayım ama katana gibiyim mübarekk boyum uzun Allahtan bi de o olmasa ama böylede kocaman duruyorumS:
yanlızsın desene ilk günler ketumum ..:97:.İyi akşamlar hanımlar,
Bugün kilo bildirimi yapamadım...Kızların babası geldi bugün ve az önce Ankara'ya gitmek üzere yola çıktılar(( Bayramın 3. gününe kadar orda kalacaklar (babalarını özlediler, bayram tatilinden istifade birlikte kalsınlar özlem gidersinler dedik)...yarın tartılır kilomu bildiririm artık...
doymuş yag ve protein olmadan ye ..ama abartma çünki çok pişiyor çok pişincede gl endeksi çıkıyor sabancının ikiz kulelere ..mimu sizin orası neresi çünkü bizde de var
ben aebenime sormuştum bizde gendime deniyor ona eğer yanında etli birşey yemezsen abartmamak kaydıyla serbestti canım yani baklagil özelliği olduğu için yanında salata filanle oluyor
bizimkinde nohut yok ama
osmaniyeliyim canım beeenn:)
diyarım ben 1.83 üm ayakkabısıztopuklu giydiimde insanlar yanından kovuo ama seviorum giymei
giyince 1.90 oluorum
DİYARIM BUGÜNKU YAZILARINA BAYILDIM HERGÜN NEDEYDİN FISTUK ..cidden süper :) gözüm yok ama yanlış anlaşılmasın :)
doktorum bana en iyi 65 kg olursun demişti bende 62 ye ineyim diyorum işte en büyük fantezim bu :)))
şaka bi yana tartıdaki rakamların yanında bacaklarımın zayıflamasını ve normal insan bacaklarına erişmek istiyorum ki elbise alıcam kendime bütün paramla :)
ketum duy sesimiiii seviyorum seni :)
ketumcum ben senin yazını print etmiştim o an zaten arada çekmecemden çıkarıp okuyorum inan
tamam demiyorum artık
fantezilerim genişlicek :) söz
hepimiz muhteşimiz
size burdan pozitif enerji yüklemesi yapıyorum alıcılarınızla oynamayın :))
banu bugün bitmedi daha ama aburcubur hiiiç yemedim şükür allahıma
telefonumun not kısmına sabah ki kilomu yazdım zaten neon ışıkları gibi gözümü alıyor 77 rakamı yemeye cesaretim yok ki
bide telefonuma not yazdım LÜTFEN!!! diye gizli mesajın anlamı lütfen yeme aptal özlem o kadar uğraştım sen şişko mutlu değilsin ki yine yiyorsun demek hani telkin amaçlı
yaw ben cidden sıyırdım
BAŞTA ŞU 3.5 LAFI HİÇÇÇ HOŞUMA GİTMEDİ....aben ablam snei görüyorummm
ablaa ben çokkaçtım hergün bugün keisn bitti diyorum ama
yine kaçamak yapıyorum ki bugünde öle oldu
diyarla söz vermiştik ama ben sözümü tutamadımmm
uamrım bayram dönüşü 3 5 ilo almış olarak dönmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?