Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aiyet olsun ketumcum.sanada diyarcım.hepimiz balıkları yemişiz:) hem sağlıklı protein ve omega3-6 kaynağı.hemde en ucuz protein(yumurtadan sonra) allerji falanda yapmaz yiyelim bol bol...eşim balık ve kestaneyle doymadı gidip helva aldı kiremillte fıstıklı tahin helvası pişirdim yedi:) şekerli alma bende yerim belki dedim ama yemiycektim sevmem çünki.sırf daha fazla şeker tüketmesin diye ..oda diabetik helavalardan almış koca bir parçayı ezdim kiremitte fırına verdim lüp lüp götürdü:)
diyarcım menülerinde gayet güzel cnm.tek monti dışı olan tulum peyniri...onun dışında güzel....lavaşta tam buğdaymış ...ama hazır satılan ekmekler gibi olmaz genede o .kuvvetlidir.pek sık yemesen iyi edersin tatlım...

bu arada kurutulmuş domatesi zeytnyağlı olarak bir kere salat barda denk gelip yemiş ve beğenmiştim.yani damak tadıma uygun bir yiyecek gibi ...sen beğendinmi cnm??ve bu kurutulmuş domatesten başka neler yapabiliriz??

birde ebru şallı ile kalça ve karın sıkılaştırma hareketlerini yapmak istiyorum platesle yani..br kaç siteye baktım kaldırılmış videolar..bulup yapan varsa yazsında bende indieryim kızlar...
benim step hocam sakatlanmış başka salonada gitmek istemiyorum aynı hocayla yıllardır çalışıyordum.kadın iyileşene kadar evde devam edeyim bari...

günaydın montici güzeller

dünün özeti gelemedim bi türlü...
sabah peynir zeytin domates salatalık fırıında kızarmıs biber ekmek
öğlen brokoli soğanlı omlet yoğurt
aksam mercimek corba(2kase) yeşil salata yoğutrlu kırmızı lahana salatası fırında kasarlı mantar

aksam kasar olmadı biliyorum...
gün içinde gelebilirsem gelmeye calısıcam annem temizliği bitirememiş onu bitirmeye calısıom bide tatlı meselesi var tabi bu günde yoğun gecicek ..
seviyorum sizi.....

gunaydin arkadaslar
hemen menumu yazayim sonradan yazamayabilirim malum ev isleri
sabah 06:00 2 dilim ekmekten tost,4 zeytin ve capuccino
ara 1 elma
oglen 12:30 ton balikli salata ve yogurt
ara 3 mandalina
aksam 19:00 taze fasulye ,ayran

ketumcum çok spor yapamıyorum akşamları karanlık oluyor yürüyemiyorum die dernekte ki halkoyunlarına gidiyorum çok seviyorum halkoyunlarını hareketli olmasıda spor kıvamına getiriyor işi :)

zilim 250 gr kurutulmuş domates aldım aktardan bunun 10 tanesiyle salatamı yaptım geri kalanını bir siteden okuduğum(evcini) şekilde kavanozda beklettim. 3 saat soğuksuda beklettim domatesleri sonra kuruttum onları peçeteyle.kavonoza bir sıra domates tane karabiber kekik deniztuzu dökerek sırayla dizdim sonrada üstünü geçicek şekilde sızma zeytinyağı döktüm onların tadını bilmiyorum ama salata çok güzel oldu.

okuduğum kadarıyla pizzaların üstüne salatalara makarna soslarına koyuluyormuş ama salatası hariç denemedim. böyle güzel oldu ama tavsiye ediyorum. içine birazda pastırma katsam harika olur bence :)

egzersiz olarakta hiç yapmadığımdan bilmiyorum hayatım :)

canım lavaşı annem köyden getirmişte tambuğdaylı yapmış bende yiyeyim die bende evdeyim die yedim tabi ki sık yemem zaten akşam kendi ekmeğimi fırından gidip aldım bu hafta evdeyim lavaş yerine onu yiyicem.

meyvenulcum tek kaçamak kaşar olsun diyorum tatlı yemiyelim de :) makarnadan börekten baklavalardan geçilmiyor ortalık ama biz yemiyeceğiz yemiyeceğiz yemiyeceğiz :)
(ketum düşünce gücümüzü kullanalım bizede pozitive enerji yolla)

hepimizin bayramını şimdiden kutlluyorum akşam girerim dayanamam zaten bensiz neler konuşuluyor bilmek istiyorum :)

herkeste bir telaştır gidiyor.bayramdan olsa gerek.herkesin bayramını şimdiden kutlıuyorum.ben yanlızım eşim tek gitti kayınvalideme.bu 4 günü iyi değerlendirmek istiyorum.yenecek et ve tatlı olmayacağı için avantaj benim için.

ebru şallının tv8 arşivinde videoları var.genel vücut çalıştırırken karın ve kalça da çalıştırıyor.oradan bakabilirsin sevgili zili.

sizi gidi balıkçılar benimde canımı çekdirdiniz ..(şu balıga bıcak saplayan similey .) neden bende yok onlardan .?????

uygundur diyerın afiyet olsun ....
sabah normal peynir yiyorum diyorsun kilo drumda bununla ilgibi tesbit ettigin bi durum varmı * yanı yedigin yada yemedigin dönemlerde ki,lo durumun nasıldı ?

aaa en önemli kısmı yazmadım :)

tam 3 saat halkoyunlarında terledim karadeniz yöresi muhteşemmmm
artııı
45 dk yürüyüş yaptım

kendime maşallah diyorum
meşallah bendende ....
hamsiciler sizi ...
bende kendime ayrı yapıyorum genelde kıslar çoçuklar ve eşim mısır unuyla kızarmısına bayılıyorlar ... hani kılçıgını alıp 2 hamsiyi birbirine yapıştırıyoruzya ondan hamsi kuşu diyolarya ...bende kendime 1 kş z.yag kuydugum yavada hafifi ateşde pişiriyorum . bugulama sevmemde . bazanda küçuk fırımın var kendime yapıyorum .. ketumum balıga bende dayamamm bende yerim okadar ....
zilim ebrumum kalça ve karın hareketleri süper ...
sabah çıkan hereketlerin çogu zaten karın ve kalçaya yönelik ....
tv 8 de 10.30 da . ben artık ezberledim ama onlarla birlikde yapmak daha güzel oluyor ...

birde hatunla bugünlerde evde oldugumdan (hoş her daim evdeyimde)
aklıma geldikce sabah akşam farketmiyor . karın ve kalça hareketlerini yaıyorum 1.2. dk uzun deyil ama bu devamlı pilates yapmasanda göbüşümü sıkı tutmamı saglıyor .... unutmassan buna devam edicem biliyorumki göbüşü eriten tek şey o bölgedeki kaslar ....
meyvem menün güzel canım afiyet olsun tek omayan kaşar olmuş oda mercimek oldugundan .
bizde seni seviyoruz güzelim ....
gunaydin arkadaslar
hemen menumu yazayim sonradan yazamayabilirim malum ev isleri
sabah 06:00 2 dilim ekmekten tost,4 zeytin ve capuccino
ara 1 elma
oglen 12:30 ton balikli salata ve yogurt
ara 3 mandalina
aksam 19:00 taze fasulye ,ayran
kolaygele çamlıcam 6' da kalmışın ..
afiyet olsun ......

vvikper daha sık bekliyoruz canım okuyorsun biliyorum ama yaz olmazmı ....

kıslar 1 haftadır yedigim tarçınlı yogurdan bahsetmek istedin sizlere .
..
bazı zamanlar iştahım çok açık oluyor . ve hipodan dolayı çabuk açıkıyorum ... ama 1 haftadır bir fark var sanki ... bunu günde 2 kere yedigin taçlınlı yogurda bagladım ..

...emin deyilim ama tek degişik yaptıgım şey bu ..hatta içtigin çay vs leride kestim .
...ha birde kendimi kısıtlamıyorum yasak ne çıkardım bu günlerde hayatımdan çok çanım isterse 1 lokma alıyorum ama gerisini yemiyorum bunu yasak oldugundan deyil yemek istemedigimden ..birde çok çabuk doymaya başladım ...

öyle şartladım kendimi (şu ketumum yazısından sonra kendimle konuştum kilo işini vucuduma biraktım. artık hedefimde yok .. :78:) zamana bırakdım .. birde benim yaptıgım bir yanlış vardı ( siz yapmayın )....böyle zamanlarda kendimi çok sıkıp nekadar kg verirsen kar diyordum son güne kadar (bayram vs) zorluyordum kendimi .. sonrada ipin ucu kaçınca bünye ne var ne yok topluyordu ... al ver ,al ver olan bünyeye oluyordu ..:97:..

. 1 haftadaha deneyim bakalım eger bayramdada bu şekilde işe yarasa hepinize zorla yedirecegim günde 2 kere ....zaten zorla yenecek bişi deyil hatta tatlı ...tarçının şeker miktarı baya var zannımca....

ay yakından nefes alsak paylaşacagız he ....

Son düzenleme:
zilim şu recel yaplar ne çok kıvam veriyormuş bukadar oldugunu tahmin etmemiştim ....
dolapda vişne vardı 1kg kadar dün recel yapayım dedim .recel çok cıvık oldu ama soguyunca da tam tersi.::))))))
marmelad yaptıgımdada katayım en iyisi ... meyve petkini va az miktarda şeker varmış . miktar az zaten o yüzen kıslar sizde bu reçel yap lardan mermeladlarınıza katabilirsiniz......

aeben ablam seni yakaladığıma sevindim sekersz komposta yemeklerde içebiliyormuyuz...
et türü protein olmassa içersin meyvem ....
kitapda 124 sy. bak orda hangi menülerle komposto yenebilecegi var ... lifli karbonhidratlarla (baklagil vs.)... birde kahvaltıdada içilebilir ekmekli olanla ..
birde meyve yerine arlardada içebilirsin ... kabızlıgınızıda halleder.... şükür ben hiç yaşamıyorum

bende kakayım son olraak mutfagın çam bolkonu kalmıştı onu sileyim .... temziligi önce yapınca son güne serbest kalıyor insan .:::)))))..

aklıma gelmişken zilim senin düdüklü ten. vardı markası tam olarak ne çok kısa sürede pişiriyor demiştin ...?????

kitabımyok ablam almam gerekiyor sanıırm celişkide kaldığım durumlar cok olmaya basladı..
şükür benimde kabızlığım yok ama insan yemeğin yanında içecek bişiler arıyor hep ayran olmuyo...

bu arada ben annemlere gelince su içemiyorum sanırım o yüzden 800 gr + dayım daha şimdiden..

Son düzenleme:
Selam hatunlar,

Aebenim uyarın üzerine menümü yazıyorum..

Sabah:
1 adet mandalina

Kahvaltı:
2 adet haşlanmış yumurta
Zeytin
1/2 k.k.'dan az peynir
1/2 domates ve çay

Öğle:

Tavuk döner
Salata
Ayran

Akşam:
Mercimek çorbası
Peynirli salata

Aebencimmm, mercimek çorbasının yanında 1 ya da 2 dilim ekmek yiyebiliyor muyuz? kahvaltıda ekmek yenmediğinde sandviç olarak öğle öğününde ya da sebze ile akşam yemeğinde yenilebilir demiştin diye hatırlıyorumda...bakliyatla da yenebiliyor mu? şayet öyleyse kuroton gibi yapıp çorbama eklemek istiyorum...(sadece çorba-salata yediğim zaman hafif bir bulantı yaşıyorum da onu kesebilmek için)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…