sizi gidi balıkçılar benimde canımı çekdirdiniz ..(şu balıga bıcak saplayan similey .) neden bende yok onlardan .?????ooo herkeşler balık yemiş
bende yedim şansa bak :)
zilim annem dünkü hamsiyi yağlı kağıdın üstüne dizmiş ama altına soğan doğramış z.yağlı ve limonlu bolca kızarmış üstü harika olmuştu soğanlar karamelize olmuşlar tadından yinmez :) ama ben yemiştim
bugünkü menüm:
sabah
yarım lavaş(tb unundan yapılmış yağsız)
biraz peynir(uzun süredir yarım yağlı değil evde ne varsa onu yiyorum)
3 zeytin
kurutulmuş domates salatası yaptım onu yedim
öğlen:
geç kahvaltı ettiğim için meyvelerle geçiştirdim
ara:
meyve
akşam:
somon pişirdim
yoğurt
2 minik turp
yaptığım yemeklerin tariflerini vereyim olmamışsa beni uyarın olur mu?
kurutulmuş domates salatası:
sıcak suda yarımsaat beklettiğim kurutulmuş domatesleri tavaya az yağ koyarak 2 dakika çevirdim
cam kaseye domatesleri 2 diş sarımsağı bir kaşık tulum peyniri ve 2 cevizi ufalayıp üstüne bol maydonoz doğradım bende 3 kaşık yedim bu karışımdan????
somon balığı:
dilimlenmiş somonun üstüne sarımsak rendesi maydonos dereotu limon z.yağı tuz ve defneyi karşıtırdım 3 saat buzdolabında beklettim sonra fırına yallah :)
aebenim menülere kendi yemeklerimi koydum ama umarım montiye uygundur yorumlarını beklicem
öpüyorummmm
meşallah bendende ....aaa en önemli kısmı yazmadım :)
tam 3 saat halkoyunlarında terledim karadeniz yöresi muhteşemmmm
artııı
45 dk yürüyüş yaptım
kendime maşallah diyorum
hamsiciler sizi ...korktuğum başıma gelmedi zilim, unsuz da gayet güzel kızardılar ve hiç yapışmadılar..şekilleri de hiç bozulmadı, görüntü şaheneydi, ondan mı nedir, sanki içime fil kaçmışcasına yarım kilo hamsiden kala kala sadece 8 tane kaldı, yanına koca bir kase kırmızı lahana ve kıvırcıktan yaptığım salata ile bir de küçük turpu da lüpleptim, hem de bunları kocaaa bir bardak ayran eşliğindeee yedim...yarın çorba ve salata ile geçiştireyim barii...
zilim ebrumum kalça ve karın hareketleri süper ...birde ebru şallı ile kalça ve karın sıkılaştırma hareketlerini yapmak istiyorum platesle yani..br kaç siteye baktım kaldırılmış videolar..bulup yapan varsa yazsında bende indieryim kızlar...
benim step hocam sakatlanmış başka salonada gitmek istemiyorum aynı hocayla yıllardır çalışıyordum.kadın iyileşene kadar evde devam edeyim bari...
meyvem menün güzel canım afiyet olsun tek omayan kaşar olmuş oda mercimek oldugundan .günaydın montici güzeller
dünün özeti gelemedim bi türlü...
sabah peynir zeytin domates salatalık fırıında kızarmıs biber ekmek
öğlen brokoli soğanlı omlet yoğurt
aksam mercimek corba(2kase) yeşil salata yoğutrlu kırmızı lahana salatası fırında kasarlı mantar
aksam kasar olmadı biliyorum...
gün içinde gelebilirsem gelmeye calısıcam annem temizliği bitirememiş onu bitirmeye calısıom bide tatlı meselesi var tabi bu günde yoğun gecicek ..
seviyorum sizi.....
kolaygele çamlıcam 6' da kalmışın ..gunaydin arkadaslar
hemen menumu yazayim sonradan yazamayabilirim malum ev isleri
sabah 06:00 2 dilim ekmekten tost,4 zeytin ve capuccino
ara 1 elma
oglen 12:30 ton balikli salata ve yogurt
ara 3 mandalina
aksam 19:00 taze fasulye ,ayran
vvikper daha sık bekliyoruz canım okuyorsun biliyorum ama yaz olmazmı ....herkeste bir telaştır gidiyor.bayramdan olsa gerek.herkesin bayramını şimdiden kutlıuyorum.ben yanlızım eşim tek gitti kayınvalideme.bu 4 günü iyi değerlendirmek istiyorum.yenecek et ve tatlı olmayacağı için avantaj benim için.
ebru şallının tv8 arşivinde videoları var.genel vücut çalıştırırken karın ve kalça da çalıştırıyor.oradan bakabilirsin sevgili zili.
et türü protein olmassa içersin meyvem ....aeben ablam seni yakaladığıma sevindim sekersz komposta yemeklerde içebiliyormuyuz...
et türü protein olmassa içersin meyvem ....
kitapda 124 sy. bak orda hangi menülerle komposto yenebilecegi var ... lifli karbonhidratlarla (baklagil vs.)... birde kahvaltıdada içilebilir ekmekli olanla ..
birde meyve yerine arlardada içebilirsin ... kabızlıgınızıda halleder.... şükür ben hiç yaşamıyorum
in baskülden meyvem ....bu arada ben annemlere gelince su içemiyorum sanırım o yüzden 800 gr + dayımdaha şimdiden..
in baskülden meyvem ........:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?