Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zilim bi ısırık aldımmı kendimi hiç tutamam şimdi en azından azımda tat yok.. direnebildiğim yere kadar direnicem..
ben o mamaları nedense hiç beğenmedim bozuk meyve gibi geldi tadı..
keske senin kadar az yiyerek doysaydım bende...
aslında tarcınlı yeşil caylarım var ama hiç içmek istemiyorum.. belki biraz olsun tatlı isteğimide keserdi ama içmicem..zaten reglm de cok yaklastı 3-4 gün falan var onunda etkisi cok fazla aksilik işte rastlasması cok kötü oldu en tehlikeli zamanım bayrama denk geldi..yarın millet etrafımda yerken nasıl dayanıcam

Son düzenleme:

hım zilim bende eski tencereden pek memnun degildin geçenlerde aldım seninkine benzer fransadan geliyormuş .tanıdık bir magaza çok övdü. 10 yıl garantisi var ve patlama riski yokmuş (ençokde bunu sevdim ) . haşlam aparatı vs. var.noble diye bir marka ... ama tam 3 tane hava çıkışı var . yani seninkinden deyilmiş ..
. buharı çıkmadan nasıl pişiriyorki? bak merak ettim ... güle güle kullanalım ...

en şikayetçi oldugum şey fasulyenin özleşmemesi . sanırım bu fasulyeden kaynaklaniyor tencereden deyil ....
nohutun hamur gibi olmasının sırrrını buldum darısı fasulyenin başına ...
yazmıştım daha vevel ama bi daha yazayı nohutu ıslatırken suyuna tuz atın . bu gerçekden nohutun hamur gibi özlenmesine sebeb oluyor ....

hay allahım arife gecesi konuştugumuz şeylere bak ...

kıslar çoçukları yatırdım.. sag sol toplayıp bende yatıcam .....yarın giremem malum akşama dek ugraşırız ... sonrası organizasyonda eşime aid gelemessem merak etmeyin ....
NOT..... MEYVEM TARÇINLI ÇAY KESMİYOR BENDE İÇİYORDUM . YOGURDU DENE GERÇEKDEN DİREK 1 ÇY.KŞ. TARÇIN YEMİŞ OLUYORSUN ...BUNU DÜZENLİ YE BAYRAM BOYUNDA GÜNDE 2 DEFA...
İNAN ETKİ EDİYOR ... BANA ETTİYSE SİZE HAYDI HAYDİ

..

HEPİNİZİN BAYRAMINI EN İÇDEN DİLEKLERİMLE KUTLARIM .
. RABBIM HAYIRLARA VESİLE ETSİN .....

Son düzenleme:
selam herkese nasılsınızzz
diyetide çok özledim monti amcayıa az kaçakla devam ediyorum kaçak demeyimde ara verdimmm
ama en kısa zmanda yani bayram bitimiii monti amcam dönüyorum yaşasın montiii

herkese iyi bayramlaaaar

bayramda kaçamak yapmamanız için aebenimin tarçınlu yoğurdunu yiyin walla çok iyi geliyor.akşam yemeseydim yaptığım tatlıdan tatlı sevmediğim halde yiyecektim.mutlaka deneyinderim ben.

ilk defa bu kadar ıssız bir bayram geçiriyorum,sabah bizimkilerle konuşurken dahada bir mahzun hissetim kendimi.annemin ev kaynıyordu bir tek sen eksksin diyordu kardeşim.
oda bayramlarda hep nöbetçi olurdu ama ilk kez eşide kendiside nöbetçi değillermiş.9 gün gezip tozardık neden gelmedin cnm dedi...yarında eşim nöbetçi birde hafta sonu nöbetçi bu günde kuban kesimi işi ile meşgul.neyseki dağıtılmayacak,hatta eve gelmeyecek kurban:)) akşam danayı kaçırdılarmı diye esprik yapmıştımya hakikaten kaçırmışlar:)) eve geldiğinde paçaları toz içindeydi:))) deli dana

bu gün kimler gigrecek bakalım topiğe?? şimdilik ben kaçar...görüşürüz kızlar....

merhaba herkese iyi bayramlar..bizim eve bayram gelmedi malesef.eşim tek gitti kayınvalideme ben de çocuklarla evdeyim.keşke ailelerin yanında olsak da bayramı bayram gibi yaşasak..

evde olunca bir miskinlik çöküyor bana.hiç bir şey yapmak istemiyorum.kızların kahvaltısını yaptırdım klasik monti kahvaltısı yaptım.ama boş durunca bir şeyler yemek istiyorum.sanırım aebenin tarçınlı yoğurdundan yiyeceğim.ağzımı oyalamam lazım.allahtan evde kurban eti tatlı vs yok.yaptığım kaçamka o kadar ağır olmayacak yani.

ailelerinin yanında olup da tatlıya dayanamayanlar..yiyin be arkadaşlarım.ne diye zehir edeceksiniz kendinize yediğinizi..belki tatlı ve yemek öncesi 2 bardak su içerseniz o sizi tıkar hem yemekten hem de tatlıdan yersiniz gözünüz kalmaz..ben eminimki bayram dönüşü herkes tam gaz kaldığı yerden devam edecek.

wisper seninde yalnız geçiyor galiba bu bayram.olsun napalım bize her gün bayram ketumda bizdendi...ama onun yine kardeşleri aynı şehirde oturuyor.bizde oda yok...hepimiz ayrı şehirlere dağılmışız iş güç derken...annem bazen okutmasaydım sizi diye iç geçiriyor.ablam öğretmen ama eşi hakim onun tayin olayı yüzünden uzaktalar.kardeşim üsteğmen eşi teğmen ikisinde işleri tayine dayalı iş onlar doğuda...hepimiz saşılıp gitmişiz yani anlayacağın dört bir köşeye.yazdan yaza denk düşürmeye çalışıp toplanıyoruz annemde..ondada illa birimizin eşi gelemz işi yüzünden..olsun ne yapalım canımız sağolsun diye avutuyoruz işte kendimizi.çocukken ne güzeldi halbuki...

annem arife gecesinden hepimizi sıra sıra banyo yaptırıp ablamla benim saçlarımızı sarardı.sevincimizden bayramlıklarımızı koltuğun üstüne sererdik.ayakkabılarımızı falan:) sabahta ailece kahvaltı ettikten sonra komşuları gezmeye şeker toplamaya başlardık:))

valla eşimel konuşuyoruzda şimdi korkudan kimseye bayramlaşmayada yollayamıycaz diye çocukları.tv de gazetede gördüklerimizden ödlek olup çıktık.az evvel hava güzel apartmanın bahçesine indireyim dedim.7 tane koyunu sallandırmışlar dallara ortalık kan gölü ( inmemle çıkmam bir oldu.yasak değilmi ya bahçede kesim yapmak.basacak yer kalmamış kandan bahçede..

bari birazdan açıksa alışveriş merkezlerine gidelimde kafamız dağılsın...

Bugün dışarıya çıkmayı hiç düşünmüyorummm....sırf zilimin bahsettiği manzaralarla karşılaşmamak için...bir ara balkona çıktım, milim milim kafamı uzatarak, çok şükür öyle bi görüntü ile karşılaşmadım...hiç içim kaldırmıyor...çocukken nasıl bakabiliyormuşum hayret ediyorum kendime...neyse benim için bayram yarın, denize nazır simit ve çay keyfi yapacağım, ciğerlerime deniz kokusunu çeke çeke...yolu düşen olursa beklerim kızlar, beraber keyif yaparızzz:))

meyvem canımsın...yemiyorsun dimi? millet yerken başka odalara git vakit geçir.ben öyle yaparak çözüm buluyordum.kim ne yerse yesin boşwer..sen bi alma al geç başka bi odaya.kandır nefsini...şu tarçınlı yoğurduda ye valla.ben akşam nohut ıslayıp bu gün nohut yaptım.az evvel yemek yedik ama ben sabah kahvatımın arkasında tarçınlı yoğurt yemiştim hiç yemek yiyesim gelmedi walla.dene bak işe yarıyor...

hatta istersen yani seviyorsan içine bir tanede elma rendele yada doğra..

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,bayramınız kutlu olsun.Bugün bir hafta daha bitti.Bayram nedeniyle kaçamaklarım oldu ama yine de az da olsa verdim. 1.700 verdim.Artık 103.600 kiloyum.

tebrikler takyi..kaçamaklara rağmen 1700gr.süper bir rakam...geyet güzel gidiyorsun...pazartesi topikçe yeniden start vereceğiz..sende kaldığın yerden kaçamaksızca devam edersin....bu gün senden başka kilo bildirimi yapacak yok sanırım.herkes için kaçamaklı bir hafta oldu...pazartesi günki yoklamadan sonra tüm topik ahalisi yeni bir sayfa açarak monti günlüğüne yoluna devam edecekler....dimi kızlar..???

kızlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim okudukça aklım karışıyor bu diyette belki alışana kadar dün başladım daha önce elma ve 5günde 5 kilo diyeti yaptım ama bırakınca geliyor hızlı ve fazlasıyla dün yediklerimi yazıyım ilk önce kahvaltı klasik yalnız tam buğday ekmeği yerine annemin yaptığı tam buğday unundan mayasız yufkalar var ondan tükettim akşamı ve öğleyi birleştirmek zorunda kaldım saat 5 te de haşlanmış daha sonrada domates ve biberle fırınladığım 2 dilim et birde karbonhidratla protein karışıyor mu? haşlanmış makarna ile tavuk mesela yoksa bir öğün bir öğün diğeri mi? tatlandırıcı ile çay sınırsız olabiliyor mu çok karıştırdım sanırım

kalemeraa hoşgeldin aramıza...öncelikle şu belirteyim cnm.yaptığın şok diyetler sayesinde bünyen biraz yavaşlamış olabilir,bu yüzdende montinyak diyetinden ilk haftalarda yani yavaşlayan metabolizman hızlanana kadar çok yüksek randıman alamayabilirsin ama bir kaç hafta sonra meyvelerini toplarsın...

karbonhidrat ve doymuş yağları bir arada tüketmiyoruz bu diyette.doymuş yağlarda hayvansal yağlar ve hayvansal proteinler..

örneğin kahvaltılarda yumurta yiyeceksen ,ekmek tüketmeyeceksin.

ekmeği yediğin kahvaltılarda domates,salatalık,şekersiz çay,zeytin yada z.ezmesi bol yeşillik ve yağ oranı düşük peynir kullanabilirsin.(bim aknaz,migros lıght,carrefour lıght peynirleri uygun oluyor bu diyete)

ekmeğin tam tahıllı olmalı mutlaka....

proteini öğle öğününde tüketmen öneriliyor,ama olmuyorsa akşamda tüketeblirsin, yanında bol salata ve mutlaka yoğurtla.(yada süt ürünü her hangi bir şeyle ama yarım yada az yağlı olan)

protein öğününde makarna ekmek,bakliyat yiyemiyorsun....yani etli kuru fasulye falan gibi......

sabah hariç ekmek yenmiyor....ama sabah karnına doyana kadar ekmek yiyebilirsin....

meyveyi ara öğün olarak tüketeceksende ya yemekten yarım saat önce,yada 3-4 saat sonra yieceksin..(meyvede kavun, karpuz ,muz,üzüm gibi yüksek şeker oranına sahip meyve olmayacak.üzümü öğün olarak yiyebilirsin ara öğün olarak olmaz)

öğün atlayıp uzun süre aç kalarak şeker dengeni alt üst etmek yok....

şimdilik aklıma bunlar geliyor...sormak istediğin ne varsa sor herkes seve seve yardımcı olacaktır emin olabilirsin....
pazartesi herkes burda olur zaten tatil dönüşü.....

tavukla makarnayı aynı öğünde tüketme cnm bu arada soruna cvp vermiş olayım...
her öğünde bol salata ve süt ürünü tüketmeye özen göster....

canım teşekkür ederim bende metabolizma hızı diye birşey kalmadı sanırım zaten çok az veriyorum yada hiç gitmiyor vücudum kitliyor kendini resmen çok fazla değil vereceğim kilo boyuma göre idealim ama ben 59 da kendimi mutlu hissediyorum bütün aldığım kıyafetler yakışıyor şimdi alışveriş bile yapmıyorum birde tatil dışında hareketliyim aslında sabah 7 de kalk ama vücut zarara uğrayınca telafisi zor oluyor uzun dönemde. ozaman öğlen 1 porsiyon haşlanmış kepekli makarna akşam ise sebze yemeği doğru olacak sanırım birde çay konusunda sınırlama var mı şekersiz ben diyete alışana kadar sizleri bıktırmam umarım

diyeti bıraktım......
olmadı sabah basladım öğlen bozdum psikolojim alt üst oldu pazartesiye kadar diyet flan yapmıyorum..
moralim alt üst olmus durumda..kendimi cok kötü hissediyorum.

diyeti bıraktım......
olmadı sabah basladım öğlen bozdum psikolojim alt üst oldu pazartesiye kadar diyet flan yapmıyorum..
moralim alt üst olmus durumda..kendimi cok kötü hissediyorum.

hayrola bir sorun mu var canım?moralin bozuksa diyet iyi olmaz haklısın.inşallah sorununu bir an önce çözersin.istersen özelden paylaş yardımcı olmaya çalışayım..

kalemeraa biz hiç bıkmayız ,ne istersen sorabilirsin...
kepekli makarna iyi bir alternatif fakat az haşlaman gerekiyor.makarnanda spagetti olması gerekiyor bu arada.çünki spagettinin diğer makarnaya göre farklı bir imal şekli var.montide spagetti var ama normal makarna yok..piince nişasta içeriği açığa çıktığı için..spagettiyide az haşlayarak yapıyor arkadaşlar...

açık çayda sınırlama yok...demli çayda aynen kahve gibi ödem tutar ve su içme isteğinide azaltıyor insanın...su içmeyincede ödem oluşuyor vücutta.
her gün menülerini yemeden önce bildirirsen düzeltma şansın olur.alışana kadar biraz yalnışlıklar olsada olur.pazartesne kadar ben yardımcı olurum iyice alışırsın.pazarteside tam olarak start verirsin herkes yardımcı olur yine burada sana...yaptığın şok diyetlerle kaç kg verdin,kaçı geri geldi?boyun ve kilon kaç cnm?? umarım montide kısa sürede tüm vücut sistemin raya oturur ve düzenli şekilde kilo verirsin...

meyvem canımcım,kafanı karıştıran şeyler nedir cnm...gönül meseleleri mi?? kafan bu kadar karışıkken birde diyeti yaptım yapamadım diye yorma kendini tatlım..kafan rahatlaya kadar ara ver istersen bir iki gün..ama abartmadan tabii.pazartesi günü kendini iyi hissedersen tekrardan kaldığın yerden devam edersin.biz hep burdayız ve hep yanındayız cnm.hakkında hayırlı olacağını düşündüğün kararlar vermen dileğiyle....

teşekkür ederim canım yardımların için boyuma ve kiloma tepki göstermeyin lütfen 178 boy kilo 64 ama dedim ya 59 kiloda daha mutluyum çünkü 64 de inanılmaz göbeğim çıkıyor hiçbir şekilde vücudumu saran kıyafet giyemiyorum geçen sene bu zamanlardı elma diyeti yaptım bir gazla 3 ayda 5 kilo vermiştim ama kahvaltı dışında hiç bir gıda almıyordum psikolojm bozulmuştu bırakınca 2 ay içinde geri geldi yine 64 kilom pco olduğu için zor kilo veriyorum çok çabuk alıyorum masa başı bile değil işim hafta içi ayaktayım öğle sonuna kadar ama vücudumun dengesi alt üst umarım düzene girecek en büyük hatam oturup yemek yemem ayakta sürekli atıştırma tarzında oluyordu sabah klasik kahvaltı yaptım ama buradaki hatam yumurta ile yufka tüketmemdi öğlen kepekli spagetti salata akşam ise patlıcan közleme domates biber soğan söğüş tarzında 6 dan sonra birşey yemedim çok acıkırsam elma yiyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…