meyvem eger bir ısırıkla kalırım diyorsan kendine daha fazla zulmetme tatlım.bir ısırık al bari..ama durdurmam dersen hiç başlama...bende bu gün biraz cozuttum..normalde hiç yemediğim şeyleri çekti cnm.oğluma yaptığım muhallebiyi her zamanki gibi yemedi sıpa ondan 3-4 tatlı kaşığı yedim.oda yetmedi.şu meyveli kavanoz mamaları varya onlara zaten bayılıyorum.gebeliğimde hiç yemediysem 100 kavanoz yedim.hemde kalorisi o kadar düşükki.onlardan yarımdan fazla yedim.az evvelde trçınlı yoğurt.neyseki o frenledi beni:) iki bardakta çay içtim.yeter artık.gırtlağıma kadar doldu içim:)
bu arada kızlar.bir furyadır gidiyor şu bebek mamaları.duymuşsunuz belki.mine koşan bebek mamalarıyla 25-30 kilo civarı vermiş.yurt dışındada o kadar çok ünlü bu yöntemle zayıflamışki ...kalorileri bebeklere göre ayarlanıyorya bu mamaların,buna rağmen vitaminler fazlaca mevcut.tatlı krizlerinize birebir geliyor.ve çeşitleride çok fazla ..ben hep yiyiyorum valla.oğlum yemiyor ben yiyiyorum hatta.oğluma değişiklik olsun yemek yemeiyor belki yer diye aldım ama yine yemedi bende kendim yedim:) bir kavanozu 130 gr.şeker içermiyor.100 gr'ı 63 kalori bir kavanozda yaklaşık 75 kalori falan yani.neredeyse bir meyve kadar.ama tatlı ihtiyacınızı bastırıyor.tadıda neffiiiiss..tavsiye ederim valla...
aebenim az evvel yazmayı unutup çıkmışım ablacım.mutfakta çay koarken aklıma geldi koşa koşa geldim açtım.yazayım.benim hızlı pişiren düdüklümün ismi fissler.modelide comfort.akşamdan ısladığım kuru fasulyeyi 15 dakikada,buğdayı 8 dakikada,nohutuda 17 dakikada pişiriyor lokum gibi. patlama riski sıfır.160 yılllık bir alman markası.ben çocukken daha annemin komşuları vardı yazları gelirlerdi.en eski modellerinden vardı hatırlıyorum yandan sapı vardı.şu andada sapları yanda.bir modeli var o tefale benziyor.ama onun sırf model farkından dolayı arada 120 lira civarı fark vardı. sebze yemeklerini 4-5 dakikada pişiriyor.karnıbaharı ve brokoliyi buhar sepetinde 1 dakikada dağılacak kadar pişirmiş oluyor. bizde parça et pişmediği için bilmiyorum ama 10 dakikada pişirir sanırım.bütün tavuğu 8 dakika pişiriyorum.patatesi küçükse 2 büyükse 4 dak..ben geçen yıl oğlum ek gıdaya geçince almıştım hiç buhar çıkarmadan tüm vitaminlerini içinde bırakıyor diye.(tepesinde düdüğü veya deliği yok tamamen kendi buharında pişiriyor)çokta memnumum.yemeğin suyunu ayarlama gibi bir durumu yok ne kadar su olmasını istiyorsan açtığında kapağı ...o kadar su koyuyorsun yemeğe.kapağında delik olmadığından kendi basıncıyla pişiriyor ve normal düdüklülerdeki suyu az geldi çok geldi olayı yok.uçmadığı içinde vitaminleri tadı içinde kalıyor...
diyeti bıraktım......
olmadı sabah basladım öğlen bozdum psikolojim alt üst oldu pazartesiye kadar diyet flan yapmıyorum..
moralim alt üst olmus durumda..kendimi cok kötü hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?