valla öyle bir adet kimsede yokturda abla böyle geçmeyen ve kısa aralıklarla tekrar eden hastalıklarda (soğuk algınlığı bile olsa) mutlaka doğru teşhis konup tedavisi uygulanması gereken bir durum.
Sen sevsende sevmesende.....
ben iklim değişikliğine bağlıyorum safişşş...4 yıl ankara'da kaldık, 5 ay önce istanbul'uma geri döndümm..iki şehir arasında o kadar fark var ki anlatamam...bir de pek dikkat etmedim kendime, duş aldım, yarı ıslak kafayla dışarı çıktım (ve bunu 2 kez yaptım) rüzgarı da yiyince ben deniz şifayı kaptı tabiii...şükür iyiyim şimdi...
safis msj geldimi huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
eh sanada ders olur bu durum
bir musibet bin nasihatten iyidir nede olsa....
tekrar geçmiş olsun
kizlar safis sagolsun bana albüm yapti görücüye cikiyorum merak edenler buyursun
eve gidince yaz mimuşum ....aebenimm eczanelerde bulursun ykm de olmaz. dermokozmetik çünkü. tam da dediğin gibi leke olan yeri soyuyor minik bir tüp ucuda iğne gibi leke olan yere sürüyorsun bekliyorsun sonra zaten fark edersinnn 1 haftada fayda etti bana valla çok ii... ama krem evde adını tam hatıramıyorum:S
afiyet olsun fıstıkdünkü menüme gelince;
07:00 1 armut
08:30 2 yumurta peynir salatalık ayran
12:50 ton balıklı salata yoğurt
17:00 1 portakal bir elma
19:30 beyaz leblebi ceviz ayran
bu aralar ayrana sardımm nasıl seviyorummm içimi ferahlatıyo vallaaaa:)
teşekürler dagcım ...günaydınlaaaaaaaaaarrrrrrr,
zilim güldürdün beni.
demek hemen sonuç aldın.
call öyle bir şey,reklamını da güzel yaptın yani.
ben de gün aşırı yapıyorum.
150 ye yaklaştı benim call,salmamak için devam ediyorum.
zilim çok geç koyma resmini ben akşam bakamam,zamanım olmuyor.
ketum bar deniyor ona,konsol kullananlar var.
ben kanepemin arkası yüksek oraya koyuyorum,beni idare ediyor.
HAKLISIN :))) sAĞOL CANIMMM, HADİ KAÇTIM BEN..ÖPTÜM
çatlak gacııı
ayrıcada yazdım ama burdan da yazaaammm
hoş hatunsun heee esmer güzeliiiiiiiiiiii
hele bebelerine öldüm bittim allah bağışlasın yavrucum...
AY ESMER BOMBAM FISTIK GİBİSİNİZ CADILAR SİZİ ...sagol yavriiiiiiii.
sagol yavriiiiiiii.
AY ESMER BOMBAM FISTIK GİBİSİNİZ CADILAR SİZİ ...
AY ESMER BOMBAM FISTIK GİBİSİNİZ CADILAR SİZİ ...
merhaba aeben ablaaa
bende buralarda yeni sayılırımm...
bu diyete istanbuldan katılıyorum
22 yaşındayımm daha çıtırım buradaki özellikle safiş teyze gibi kart deilim şu an 79 kiloyum ve hedefim 2 ayda 10 kilo vermek.... ilk başta hızlı verilirmiş
uzun zamandır sizi takip ediyodum ama şuu safişşş yüzünden yazamadım anaam bi bilmişş biii şeeeneyse işteeee onunla yarışmak istiyorummm verin bana onuuuu
bana yardımcı olun öğle yemeğinde 5 tabak aşure ve kadayıf yemeyi düşünüyorum onları yer başlarım üzerinede karışık kebapmontiyi doğru anlamışım dimi tatlıyı yemekten yarım saat önce yiyoruzz... yalnız karışık kebabın içinde fındık lahmacun getirmemişler kocaman lahmacunu kymuşlar ama napalım abla şimdi o atılmaz.
akşamada vejeteryan piizza diet cola akşam hafif olsun dedimmm tatlı olarakta şeker alsın vüücduumm sütlü tatlı yiyim diorummm 1 tencere
menüm nasıll aebeniimm
he bu arada sabah yediğimmm çikolatalı poğaçalar harikaydıııı onu tatlu yerne yedim üstünede dere otlu poğaça yedim biraz 5 6 taneee ama hiç ara yapmıyorum yapmam gereklimiii
burda mimu88 hunisini takar veeeee gömleğini giydirmeye çalışanlardan kaçar
nihahahahaha çok eğlendim bnu yazarken
bende okurken .. ha ha ha ....merhaba aeben ablaaa
22 yaşındayımm daha çıtırım buradaki özellikle safiş teyze gibi kart deilim şu an 79 kiloyum ve hedefim 2 ayda 10 kilo vermek.... ilk başta hızlı verilirmiş
uzun zamandır sizi takip ediyodum ama şuu safişşş yüzünden yazamadım anaam bi bilmişş biii şeeeneyse işteeee onunla yarışmak istiyorummm verin bana onuuuu
bana yardımcı olun öğle yemeğinde 5 tabak aşure ve kadayıf yemeyi düşünüyorum onları yer başlarım üzerinede karışık kebapmontiyi doğru anlamışım dimi tatlıyı yemekten yarım saat önce yiyoruzz... yalnız karışık kebabın içinde fındık lahmacun getirmemişler kocaman lahmacunu kymuşlar ama napalım abla şimdi o atılmaz.
akşamada vejeteryan piizza diet cola akşam hafif olsun dedimmm tatlı olarakta şeker alsın vüücduumm sütlü tatlı yiyim diorummm 1 tencere
menüm nasıll aebeniimm
he bu arada sabah yediğimmm çikolatalı poğaçalar harikaydıııı onu tatlu yerne yedim üstünede dere otlu poğaça yedim biraz 5 6 taneee ama hiç ara yapmıyorum yapmam gereklimiii
merhaba aeben ablaaa
menüm nasıll aebeniimm
bende bakıcam resimlereeee....
şu anda fot mak.pc ye atıyorum...birazdan eklerim....bende call.yaparken tek yalnız kalabildiğim yer müzik odası orada yapıyorum..koltuklar kısa geldi bacaklarım 115-120 cm olduğunundan kellipiyanoyla idare ediyorum.ev yüksek o var evde...pek haşır neşir olduk bu aralar kendileriyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?