yok yav komşular getirdi ...
safinaz sen hem işe hem buraya nasıl yetişiyorsun hakikatten cnm? burda her dakika her msja cvp verip işleri nasıl takip ediyorsun ,patrona söliycem maaaştan kessin kk kesintisi adı altında
safişşşşşş. zaten açım .....
beytiyle salatayı alıyım ....
hade bana müsade ...
maşallah o zaman sana safinaz...bende enerjiğim sanırdım kendimi...bir alt kata bir süt kata koşmaktan anam ağlıyor valla akşam olunca...birde her gün yaklaşık 2,5 saatim spora gidince(1 saat yürüyüş 40 dk.plates 1 saat call.) kesliyorum akşama....
safişcım yemek resimleri ni koyana kadar kendi resmibi koyda gözlerimiz bayram etsinm şekerim
estağfirullah canım
benim resmimden o kadar memnun kalmayabilirsiniz
şuan yeni hallerimin resmi yok tatlım
en son bundan 1 ay kadar önce çekilmiştim zaten onlarda burda değil
ama sözüm söz haftasonu boy boy çekilip albüme eklicem tatlişkom
ama beni hiç görmedi isen düğün fotolarım var onlardan ekleyebilirim hani kafanda bir safiş canlansın diye
AYRICA SENİNDE RESMİN YOK HALA FARKINDAMISIN
meyve gittimi kıslar?birde mimu hala yemekten dönemedi safiş,dünyaları yedi doymadı galiba
bende bakıcam resimlereeee....
şu anda fot mak.pc ye atıyorum...birazdan eklerim....bende call.yaparken tek yalnız kalabildiğim yer müzik odası orada yapıyorum..koltuklar kısa geldi bacaklarım 115-120 cm olduğunundan kellipiyanoyla idare ediyorum.ev yüksek o var evde...pek haşır neşir olduk bu aralar kendileriyle...
canım eski ve yeni resimlerini koy albumeki başarın gorelim benim fotaraf makinam yok eski dende kilom yuzunden hiç resim çekinmezdim ilerde inş koyarım
canım eski ve yeni resimlerini koy albumeki başarın gorelim benim fotaraf makinam yok eski dende kilom yuzunden hiç resim çekinmezdim ilerde inş koyarım
döndüümm zilimmm:)
burda çok sevdiğim bi arkadaşım var yemekteyken yine bana övgüler yağdırdıahahahah mutlu ıoldum geldimm yeşilçay içiyorum şimdi bi de 2saat önce mug ıma rezene koymuştum içmeyi unutmuşum yeşilçaydan sonrada onu içicem
bi de çay ocağında tarçınlı karanfilli çay bulduk. acaba diyorum süt ısıttırıp onu sütlemi içsem ne dersiniz?
:90:zili önce boy sonra da yüz resmini gördüm.
boy resmini eşin öyle uzaktan çekmiş ki ne olduğu belli olmuyor.
zaten incecik bir şeysin.
yandan çekmiş, yani içi rahat olsun kimse çözemedi.
safiş seni aebene şikayet ediyorum.
tatlılar,beytiler.....
etkilenmeyeyyim diye fazla bakmadım.
çok yalnızım daha bakamadım sana.
aeben kendimi tanıtmamı istemiş:
35 yaşında,2 çocuk annesi,çalışan,son 2 yılını zayıflamaya ve spora adamış biriyim.
kızım 7,oğlum 2 yaşında.
istanbuldayım.
haritacıyım.
sizlerle olmaktan çooook mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?