bende bakıcam resimlereeee....
şu anda fot mak.pc ye atıyorum...birazdan eklerim....bende call.yaparken tek yalnız kalabildiğim yer müzik odası orada yapıyorum..koltuklar kısa geldi bacaklarım 115-120 cm olduğunundan kellipiyanoyla idare ediyorum.ev yüksek o var evde...pek haşır neşir olduk bu aralar kendileriyle...
ay yinemi kaçırdım resimleri ya nerde kimin resmi çabuk soyleyin döverim haaaaaaaaaaaaaa
ay yinemi kaçırdım resimleri ya nerde kimin resmi çabuk soyleyin döverim haaaaaaaaaaaaaa
kıslar albüme koydum resim ... arkadaşım deyilseniz olayım ...
saşis sen istedin koydum kaldırıcam yarım saate kadar...
safis istedigim zaman silebiliyormuyum yoksa yarim saat icinde silmemmi lazim acele cevap
kızlar sizce ben call.konsola bacakkaldırarak yapabiliryim bir bakın bakalım..başkalarının belinini aşan konsol popişimin altında kalıyor
zilim benim profilime git . orda albümler yazan yere tıkla tatil yazıyor .açılır .aebenim ben niye göremyorum resminiii?kaldırdınmı yoksaa?
zilimm çok ufak belli olmuyorrr ben yemeğe kaçar yarım saat içinde kimse foto kaldırmıyor
evde aşure var gelde yeme ....
yok yav komşular getirdi ...aşure yapılmış bize dağıtmıyorsun hee alacağın olsun ablaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?