nazlım safiş yok çokmu yogun neden yazmıyor ..?.
ablam safiş bu hafta çok yoğun ondan dolayı fazla yazamıyor . ama haftaya tekrar aramızda İNŞALLAH
günaydın ,hayırlı cumalar kıslar
dokdorumu bırakıp gelemedim bugün , çok güzel bir program .
aysunum kabızlık kilo artışı sebebidir ama sdece baskülde üzlülme önemli olan yagdır ...benim kilo ne yazıkki artılarda anlamadıgım bir şekilde şişlik ver iki gundur kabızlık var 66 bucuk gösteriyor tattı ya çok moralim bozuldu geçen hafta 65 8 bu hafta feci :84:
reglinmi yakın nazlım sende regl şişkinligi olur belkide kas oranın artıyordur bu kadar spora ...günaydınlar benim kilom 58,3 maleseff + 500 gr
dün yediklerim
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
öğlen
2 tabak kıymalı karnıbahar yemeği
yoğurt
akşam
1 tabak taze fasülye yemeği
yoğurt
2,5 litre su 2 bardak yeşil çay
evet ablam bu hafta bildiğin gibi değil yoğunluğum resmen geberiyorum ama yinede yaşıyorum
yılın ilk haftası ve iş yerim acaip yoğun yapmam gereken çok iş var verilmesi gereken kararlar toplantılar anlatamam...
Evde ise kızım hasta bütün hafta ateşi vardı yavrumun geceler hep uykusuz geçti malesef ne oldu bizde anlamadık valla
anlayacağın zombi gibiyim ama yaşıyorum mutluyum gururluyıum huzurluyurm
birde kızım iyi olsa daha huzurlu olucam inş.
Sizleride ayrıca çokkkkkkkkkkkkkk özledim haftaya daha sık gelicem inşallah....
inşallah nazlım haftayada yoğunluk vr ama bu haftaki gibi olmaz
Ayrıcaaaa
Kilo bildiriminide yapayım hemen
Benim
31.12.2010 cuma : 58.300
07.01.2011 cuma : 57.900
Giden Gram ise : 400
Eşimin
31.12.2010 cuma : 105.800
07.01.2011 cuma : 103.800
Giden Kilo ise : 2000
ablam reglim yakın sayılır . ama nedense dün ve bugün inanılmaz bir gaz var bende . tabiki bu sefer vazğeçmek yok sonuna kadar devam etmeye niyetliyim bu sefer
inşşalah oyledir aplacıgın bu hafta 5 gu lesle yaptım bir haftada ha yapacam montiyi sonrasında veremessem bilmiyorum ne yapacagımı bazen çok sıkıldım yeter koruyum almayım diyorum ama hedefe ulaşmadan olmaz diyorum tekraadan
güzincim kaçamakların neydi??kizlaaaaar,
ben oglen cok buyuk bir suc isledim, ama hic secenegim yoktu, isyerinde birisinin veda yemegi vardi. ne varsa yemek zorunda kaldik, ben de yedimneyse, kaldigimiz yerden devaammmmm,
sabah
3 dilim tam ekmek, yagsiz peynir, sekersiz marmelat, zeytin, domates, cay
(bu arada yagsiz peynir buldum ama bir avuc peynire bir kilo peynir parasi verdim)
aksam
haslanmis,yumurtali, az yagda kavrulmus karnibahar,bol sarimsakli yogurtla(dunden kalmisti)
biraz kiymali yumurta
zeytinyagli,limonlu yesil salata
yemekten yaklasik 1,5 saat sonra kendimi mutfakta buldum yine, 3 badem, 1 ceviz, 3 kuru kayisi yedim cayla
gun boyunca 1,5 lt su, 2 fincan yesil cay, 2 fincan da normal cay ictim, size gunaydin, bana iyigeceleeeerrrr
yorumlarinizi bekliyorum
daha ne istiyorsan cadı gitsinde gr gitsingünaaayydıınn herkeseeeee bu hafta 77.1 im 300 gr gitmiş yine döndük gramlara. bu hafta + bekliyodum gerçi düne kadar 78.1 dim nein şişkinliğini yaşıyosam:),
sizlerde ne var ne yok
günaydın bendee 67 kiloyum
1 ileri 1 geri moduna girdim yenidennn
yılbaşında kaçırdım sonrasında detoks yaptım ama hala yeirmde sayıyorum
ama 2 gündür de wc yok etsiide vardır mutlaka diyorumm
safişim geçmiş olsun öncelikle kuzuşa .....
bu hafta eşinde sende kilo vermişiniz ... eşin gündüzcüydü bu hafta ha...
tebrik ederim siz bu işi çözdünüz bacım ...
safinaz kızına geçmiş olsun..allah kimseyi yavrusunun hastalığıyla sınamasın..çok üzülüyor insan...acil şifalar dilerim kuşuna....kış geçsede şu çocuklar için üzülmeken kurtulsak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?