Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kizlaaaaar,
ben oglen cok buyuk bir suc isledim, ama hic secenegim yoktu, isyerinde birisinin veda yemegi vardi. ne varsa yemek zorunda kaldik, ben de yedim neyse, kaldigimiz yerden devaammmmm,

sabah
3 dilim tam ekmek, yagsiz peynir, sekersiz marmelat, zeytin, domates, cay
(bu arada yagsiz peynir buldum ama bir avuc peynire bir kilo peynir parasi verdim)

aksam
haslanmis,yumurtali, az yagda kavrulmus karnibahar,bol sarimsakli yogurtla(dunden kalmisti)
biraz kiymali yumurta
zeytinyagli,limonlu yesil salata

yemekten yaklasik 1,5 saat sonra kendimi mutfakta buldum yine, 3 badem, 1 ceviz, 3 kuru kayisi yedim cayla
gun boyunca 1,5 lt su, 2 fincan yesil cay, 2 fincan da normal cay ictim, size gunaydin, bana iyigeceleeeerrrr
yorumlarinizi bekliyorum

günaaayydıınn herkeseeeee bu hafta 77.1 im 300 gr gitmiş yine döndük gramlara. bu hafta + bekliyodum gerçi düne kadar 78.1 dim nein şişkinliğini yaşıyosam:),

sizlerde ne var ne yok

günaydın bendee 67 kiloyum
1 ileri 1 geri moduna girdim yenidennn
yılbaşında kaçırdım sonrasında detoks yaptım ama hala yeirmde sayıyorum
ama 2 gündür de wc yok etsiide vardır mutlaka diyorumm

masumum bende çıkamadm dünden beriii karnım ağrıyor vallaa

miray valla biz napıcaz böle bilemiyoum yaaa bıktım bende ugraşmadktannn artık
sinameki içiyorum o bile çoke tkili olmuyor bendee
form çayı desen günde 2 tane içiyorum tık yok
keten tohumu aldım yeniden bakalım onu deniyorumm eskisi gibi fayda edecekmi bilemiyorum

bamya çiçegi varmış birde onu deniycem

nazlım safiş yok çokmu yogun neden yazmıyor ..?.

evet ablam bu hafta bildiğin gibi değil yoğunluğum resmen geberiyorum ama yinede yaşıyorum
yılın ilk haftası ve iş yerim acaip yoğun yapmam gereken çok iş var verilmesi gereken kararlar toplantılar anlatamam...

Evde ise kızım hasta bütün hafta ateşi vardı yavrumun geceler hep uykusuz geçti malesef ne oldu bizde anlamadık valla
anlayacağın zombi gibiyim ama yaşıyorum mutluyum gururluyıum huzurluyurm
birde kızım iyi olsa daha huzurlu olucam inş.

Sizleride ayrıca çokkkkkkkkkkkkkk özledim haftaya daha sık gelicem inşallah....

ablam safiş bu hafta çok yoğun ondan dolayı fazla yazamıyor . ama haftaya tekrar aramızda İNŞALLAH

inşallah nazlım haftayada yoğunluk vr ama bu haftaki gibi olmaz

Ayrıcaaaa

Kilo bildiriminide yapayım hemen

Benim
31.12.2010 cuma : 58.300
07.01.2011 cuma : 57.900

Giden Gram ise : 400

Eşimin
31.12.2010 cuma : 105.800
07.01.2011 cuma : 103.800

Giden Kilo ise : 2000

günaydınlar benim kilom 58,3 maleseff + 500 gr

dün yediklerim

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık

öğlen
2 tabak kıymalı karnıbahar yemeği
yoğurt

akşam
1 tabak taze fasülye yemeği
yoğurt

2,5 litre su 2 bardak yeşil çay

benim kilo ne yazıkki artılarda anlamadıgım bir şekilde şişlik ver iki gundur kabızlık var 66 bucuk gösteriyor tattı ya çok moralim bozuldu geçen hafta 65 8 bu hafta feci :84:

günaydın ,hayırlı cumalar kıslar
dokdorumu bırakıp gelemedim bugün , çok güzel bir program .

benim kilo ne yazıkki artılarda anlamadıgım bir şekilde şişlik ver iki gundur kabızlık var 66 bucuk gösteriyor tattı ya çok moralim bozuldu geçen hafta 65 8 bu hafta feci :84:
aysunum kabızlık kilo artışı sebebidir ama sdece baskülde üzlülme önemli olan yagdır ...
sakın bu senin moralini baozmasın ve haftalık tartılmaya çalış ....
reglinmi yakın nazlım sende regl şişkinligi olur belkide kas oranın artıyordur bu kadar spora ...
bu durumda sakın istikrarını bırakma bu durumları çok yaşadık biliyorsun sonunda gülen sen olursun ...

safişim geçmiş olsun öncelikle kuzuşa .....

bu hafta eşinde sende kilo vermişiniz ... eşin gündüzcüydü bu hafta ha...
tebrik ederim siz bu işi çözdünüz bacım ...

ablam reglim yakın sayılır . ama nedense dün ve bugün inanılmaz bir gaz var bende . tabiki bu sefer vazğeçmek yok sonuna kadar devam etmeye niyetliyim bu sefer

inşşalah oyledir aplacıgın bu hafta 5 gu lesle yaptım bir haftada ha yapacam montiyi sonrasında veremessem bilmiyorum ne yapacagımı bazen çok sıkıldım yeter koruyum almayım diyorum ama hedefe ulaşmadan olmaz diyorum tekraadan

programı bırakıp gelemedim ....
reklama girdi ..:78:

ablam reglim yakın sayılır . ama nedense dün ve bugün inanılmaz bir gaz var bende . tabiki bu sefer vazğeçmek yok sonuna kadar devam etmeye niyetliyim bu sefer
nazlım bu durumları çok yaşadın . ne yapman konusundada haklısın ve zaten biliyorsun ..

aysunun hangi beslenme yada diyet olursa olsun birkaç haftayla degerlendrilmez canım benim ...

inan bırakıncada hiç mutlu olunmuyor . ben geçen hafta yaşadım içim içimi yedim bazan yerinde saymak bile harika bir duygu inan ...

güzincim kaçamakların neydi??
peynir bulmanda sevindim .biraz külfetli olsada .:78:..

akşam gayet iyi yemişsin neden 1.5 saat sonra acıktın aceba ...
bu sende bir alışkanlıkmı yanı çok ara yapmaya alışmışsın ve bu alışkenlı haline gelmiş dogrumudur .
yokda şekerin düşdü desem en az 2 saat sonra o0lur bence bu biraz kendi yönlendirmen ...

yaglı tohumları aralarda pek önermiyoruz agır geliyorlar ...
sana önerim tarçınlı yogurda alışman açıkdıgın zamanlar günde 2 kere ye balaklım abur cubur işine faydası olcakmı ...

montinin en önemli kurallarından biri günde 3 ana ögün vede çok açlık duyulursa . karbonhidratlı menöden 3 saat .proteinli ögünden 4 saat sonra yemek yemekdir bu ara bile olsa ...

ama mönünde götüyorumki bukaradar sık açıkan biri öylen yemegini atlamış ...
bu konudaki düşünceni ögrenebilirmiyim ...
günaaayydıınn herkeseeeee bu hafta 77.1 im 300 gr gitmiş yine döndük gramlara. bu hafta + bekliyodum gerçi düne kadar 78.1 dim nein şişkinliğini yaşıyosam:),

sizlerde ne var ne yok
daha ne istiyorsan cadı gitsinde gr gitsin
günaydın bendee 67 kiloyum
1 ileri 1 geri moduna girdim yenidennn
yılbaşında kaçırdım sonrasında detoks yaptım ama hala yeirmde sayıyorum
ama 2 gündür de wc yok etsiide vardır mutlaka diyorumm

masumum artıların gitmiş hatta 100gr daha inmisşin geçen haftaya göre ..kaçamaklardan sonra daha ne istiyom bacım gelip seni dövmemimi??..

ayranın kilo kaybı ne oldu masumum .??.
dünde 800gr gitmiş benden ..
ilk gün 700 gr. 2. gün 800gr gitti tabi yeni çıkan kilo ama şükür eski kiloma az kaldı ..
kabızlıgına gelnce bence baklıyatı ayran çorbasında daha fazla tutsan çözerdi seni....

aeben aplaya monti yaparken ayran çorbası yapabiliyormuyuz dekosmu ne ben hiç yapmadım ama yapsam diye düşünuyorum

günaydın herkese...kilo verenleri tebrik ederim.+ çıkanlarda hiç üzülmesin,bunlar tüm diyetlerde olan şeyler..hiç kimse +'ları görmeden kilo vermemiştir.bende dahil olmak üzre..her hafta -'lerle gitseydik bir ayda verecek kilomuz kalmazdı zaten...biraz sabırla yola devam....

masumcum ev konusunun tekrar gündeme gelmesiyle stresin artmıştır cnm.her şey için hayırlısı olsun..allah hem maddi hem manevi kolaylık versin..zor iş taşınma işi...

güzincan akşamları eve gelince yeme krizlerinin tuttuğundan bahsetmişsin cnm.en iyi önerebileceğim şey tarçınlu yoğurt cnm..hatta ben yemekteyizde gördüğüm bir muhallebili tatlıdaki muhallebi kısmını yoğurtla değiştirerek kendime çok hoş bir tatlı yaptım süper oldu herkese tavsiye ederim valla...

bir elmayı incecik dilimleyerek çok azıcık su ve biraz tarçınla pişirdim.soğuduktan sonra bir yemek kaşığı kadar alıp kup bardağımın dibine koydum üzerine tarçınlı yoğurt tekrar bir kaşık elma püresi tekrar tarçınlı yoğurt ve en üstünede bol ceviz yada fındık serpip bi güzel yedim...tarifin orjinalinde yoğurt kısımları muhallebiydi bende böyle denedim çok hoş ve hafif oldu tavsiye ederim herkese...

safinaz kızına geçmiş olsun..allah kimseyi yavrusunun hastalığıyla sınamasın..çok üzülüyor insan...acil şifalar dilerim kuşuna.... kış geçsede şu çocuklar için üzülmeken kurtulsak...

aben ablaaa şimdi ben pazar sabahı 68.5 gördümm ama bu kaçamklardan mı yoksa 4 gün wc ye çıkmamamktanm mı bilemedimm

detoks yaptım ve 67.2 çıktım salı sabahı wc yede çıktım tabii
aslınd akaçamkata neydi biliyormusun

cuma akşam
2 kurabiyee
c.tesi
1 minik dlm mozaik pasta
ama aralarda atışrırtmmm tabiii

neyse artıkın önümüzdeki maçlara bakıcazz birazda kafam dolu bu aralar diyete veremiyorum kendimi

safişim geçmiş olsun öncelikle kuzuşa .....

bu hafta eşinde sende kilo vermişiniz ... eşin gündüzcüydü bu hafta ha...
tebrik ederim siz bu işi çözdünüz bacım ...

Ablaların sultanııııııı çok özledim seni yaaaawwwww

sağol ablacım geçmedi valla sekiz tane ilaç kullanıyoruz yavruma yine hasta yine hasta deliricem yakında vallaaaa

evet ablacım eşim bu hafta gündüzcü idi lakin biz ikimizde artı çıkmayalım aynı kalalım yeter derken (yılbaşı gecesi malum kaçamaklı idi )
ikimizde vermişiz ve çok şaşırdık

valla sanırım çözdük abla çözdükte hala kocama anlatamadığım bazı şeyler var
mesela diyorki her öğünde neden salata ve süt ürünü bunu bana anlaşılır dilde müsait olduğunda yazarsan sevinirim
daha saçma sorularıda varda saçma olduğu için ya<zmıyorum buraya

sağol zilim yaa sorma valla hep yaz olsun diyorum bende kızım hasta oldukça o kadar çaresiz kalıyorumki resmen tüm dünyayla olan ilişkim kesiliyor.
Anne olmak ne kadan zor hep ben hasta olıyım yaaaaa bebem olmasınnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…