Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zilim cnm
daha bişey belli degil bakalım uzun iş yani ev bulucaz burayı satıcaz falan fişmannn
inşşş yaza yeni evimd eolurum diyorum yani

Hayırlı cumalar herkese,

Aaben gelmiş hoşgelmiişşşş. Ben haftanın birkaç günü çalışıyorum, bu hafta pek yoğundu. Gelemedim o yüzden buralara.

Ben vermişim bir kilo Çokk mutlu oldum..

Aabencim yine sorum olacak benim, şu bira mayası olayına takılmış durumdayım hala. Birkaç aktrara sordum, ekmek mayası ve bira mayası aynı şey dediler. Yani bildiğimiz pakmaya.. Kitapta da anlatırken sanki aynı şeyden bahsediyor.. Sen ne dersin bu konuda sayın üstadım:))

Bu arada doktorumu ben de izledim, çok keyifliydi.. Doğan Cüceloğlu döktürdü yine.

zilim masumum döndüm geldim yine babaocağına

2 haftadır yoktum ama inanın işler çok yoğun halada yoğun hep mesaiy bırakın siteye girmeyi bankamın internet sayfasını açıp kartımın borcunu öğrenemedim o kadar yoğunum

bu gecede mesai var 2 ye kadar kalabilirim

bilmiyorum mutsuzum iş konusunda buda yemeğe yansıyor çalıştıkça atıştırıyorum elimde birşeyler eski halime geri döndüm

dün uzun süreden beri görmediğim bi arkadaşımla buluştuk beni tanıyamadı çok zayıflamışsın dedi çok utandım çünkü ben kilo almaya başladım ve korktum eskisi gibi olmak istemiyorum herkese diyeti bıraktım diyorum ama yemeden duramadığım için insülün direncimin vitesini boşa aldım yanlış yiyerelk şimdi disipline olmak zorundayım ki aptalca şeylere yenilmiyim

ay yaaaa walla geri dönmek mutlu ediyor ama gözüm korktu kendimden yine

yazamasamda sayfa açık kalıcak aklıma kötü birşey geldiğinde buraya bakmam lazım

öpüyorum sizi

aebenim kilom 75 canım

harikasin yaaa, yani yardim etmiyosun motive de ediyosun

82 ile basladim, bu sabah tartildim 81 gordum, ama hoplayip ziplamiyorum cunku kilo degil sudur giden
ben surekli o diyetten o diyete...seklinde yasayan biriyim, o yuzden cokkolay zayiflamayabilirim, isin guzel tarafi inatciyimdir, vazgecmem kolay kolay

bugün tam manti yağamıyorum geçiş günüm

menümü yazayım
sabah:
annemin tb un ile yaptığı bir dilim ekmek
bir bardak light süt

öğlen:
yenilecek birşey yoktu öğlen
bende migrostan bi kilo mandalina aldım aburcuburdan kaçmak için
şu saate kadar yediğim meyva:
1 elma
5 mandalina
bir ayran

çok oldu biliyorum durdurdum kendimi bi kahve içerim sade şekersiz

akşam içinde hindi döner aldım salatam var bide yoğurdum mesaideyim bunları yiyim diyorum ne dersiniz?

nasılsınız kızlar ben bugun tartılmayı unuttum aeben yarın sabah tartılıp kilo bildirimi yapıcam
bugunku menum
sabah:1 portakal
2tb ekmek salatalık domates köy peyniri(montiye uygunmudur) bimin peynirinden bıktım aksam carfura gidicez eşimle onun peynirini alıp deniyeceğim ama bu hafta köy peyniri yeedim hep
öğlen:kıymalı karnabahar patlıcan meze yogurt 1 acuv fındık ve şam fıstıgı
ara:tarcınlı yogurt
aksam:hamsi bugulama yeşi,l salata

güzinciğim yağlı tohumlar yerine leblebi ye cnm.yağlı değil hiç olmassa durduk yere yağ almamış olursun..daha masum bir kuru yemiş en azından...

diyarım kendini toparlayıp aramıza dönemene çok sevindim cnm.gidişin suskun olmuştu ama dönüşün muhteşem olacak dimi diyarım??hiç yemek yememektense bile meyveyi fazla kaçırmak iyidir yinede cnm hiç üzülme.akşamada döneri seçmen iyi olmuş...sana öyle gelmese bile incelmişsindir,arkadaşında farkettiğine göre...diyarım yanına küçük kutu yoğurtlar var onlardan al bi kaç tane.buzdolabın yoksa bile iş yerinde camın dışına koysan yine bozulmaz.bimde gördüm herhalde.küçük 200 gr.lık yoğurtlar varya al bi kaç tane.evdende bi tuzluğa tarçın koy.at çantana götür iş yerine.serp yoğurduna ye ara öğün niyetine...
kızlar ara yapmadan duramıyorum derseniz tarçınlu yoğurdu ara olarak yapın...valla ben günde iki kere yemeden duramaz oldum...bi öğleden sonraki aramda yiyiyorum.birde akşam yemeğinden sonra çay faslından önce tatlı niyetine...(ben meyvelerle kuruyemişle tatlandırıyorum ama siz yapmayın çiğ yada kuru meyve olayını yasak çünki)

masum sendede bir salmışlık hissediyorum cnm.yorulmuş gibimisin ben mi öyle hissediyorum...

kıslarrrrrrr haydin toparlanın...meyvem sende gel tekrardan cnm..sarılın 4 elle montiye...aebenim salla sopanı aplam kıslara...herkes tekrardan hizaya gelsin....

(üfff saçım berbat kokuyo ,dayanamıycam şuraya bi yere yığılıp kalıcam gidip yıkayayım barim maske yapmıştım (polen maskesi) ıııyyy çok fena kokuyo..ben kaçar.yoksa eşim eve gelince adam kapıdan girer girmez düşüp bayılacakbye

zilimmmmmmmmmm ordasın

nasılsın

ben geldim döndüm

sarıl bana kucakla beni :
,
döv bide

gel bakem kuzuuuuuum
bi daha burayı bırakıp gidecekmisin kızım söle bakiiiiim
bi daha yaramazlık yapacakmısın hıııı
görmiim bi daha tamammı yawrucuğum(burda kulak çeken bi smile olsaydı iyi olacaktı):88:
şimdide gel sarılayım canım beniiiim
iyi tekrardan geldin şekerim...bi daha bi yere kaybolma yoksa şirketi basar bulurum seni ona göre tamamı şekercim
hıh oldu şimdi ,hem kulağını çektim,hem sarıldım,hem sevdim

zilicim, evet isyerine giderken yanimda tarcin ve yogurt goturucem bundan sonra, beyaz leblebiyi nerden bulcam onu bilmiyorum yaa:44:

zilimm evet cnm dogru bir teşhisss bendede bir bıkkınlık var valla ne yalan söleyim
motivasyonum bozuk bu araa
birde ver dur ver durr olmasındna sıkıldımm
eskii azmim ve motivasyonum yok yaaa
1 yıl soununda ancak bukaadr azimm kaldı
spora başlasam bi ii olcak ama zaten 8 kilo daha vereyim tmm dır diycme
yani 58 59 arası olmak isityorum cnm

kızlar yazmasam hile gibi olacak bugun çok üzgünum reng olacam sanırım krizlerdeyim utanarak menumu yazıyorum iyi bir sopayı hak ettim ben :84:
bugunun berbat menusu
sabah lor peyniri bol yeşillik iki dilim ekmek
ara 8 tane küp gofret
oyle melemen bir dilim ekmek yogurt yeşillki
ara bir portakal yarım elma
bir tane şeker açlık canavarı içime kaçtı yardım kızlar galiba reng olcam
akşam yeşil fasulye kavurması yazdan kururtugumuzdan yogurt
ay eve gitmek istemiyoru msaldırıyorum çunlku yani montiyle alakası olmayan menun

Son düzenleme:
benim kayınvalde neler getirmiş nelerrr
lahana sarma,yaprak sarma,haşhaşlı dolma(
ben yedimmi hayır,yiycekmiyimmm yemiycem

saol zilim benimmmmm. o yoğurtlardan bizim işyerinde yemekte çıkıyor hayatım zaten o yüzden onları yiyorum tarçını evden getirdim ama boşlamıştım tekrar başlıyorum :)

benim kayınvalde neler getirmiş nelerrr
lahana sarma,yaprak sarma,haşhaşlı dolma(
ben yedimmi hayır,yiycekmiyimmm yemiycem

kız banu afferim sana seviyorum seni :)

ne guzel ya yemem yeme ben yiyebilirmiyim senin yerine:84:

aysunnnn aynı bendensin :) ama yemiyek bence daha iyi olur.

annemi aradım evde kurabiye yapmıştım her akşam yemeye başladım dedim onları ya at yada yiyin ne varsa diyete başladım tekrar dedim

hala işyerindeyim yemeyimi yerim birazdan saat geç oldu

bu gün hep yazacak oldum unutup çıktım...
aebenimin dediği deneyi ben de izlemiştim 2 yıl falan evveldi sanırım.discovery 'de izlemiştim.adam zenciydi hatta...ama benim izlediğimde iki adam vardı....ikisinede aynı şeyleri yedirdiler.hatta birine fazladan yoğurt ve salatada yedirdiler...ama onlar monti yapmıyordu tabiii...pizza ,makarna ne buldularsa yedirdiler adamlara.hücre gibi bişeye tıktılar bunları bir aydı sanırım.
hatta yoğurt ve salata verilmeyen adam her öğünden sonra kan şekeri dengesizliği yüzünden uyukladığı gözlemlendi.(kamera var hücrelerde)
diğer adam ise aynı dengesizliği yaşamadı aynı pizzayı yemesine karşın...sırf salata ve yoğurt ilavesi nedeniyle ....
her gün bu adamların(bu kısım gerçekten iğrenç ama nasıl anlabilirimki başka)dışkılarını topladılar bi kovaya ve bir ayın sonunda dışkılarındaki yağ mikarlarını ölçtüler yoğurt ve salata yiyen adamın dışkısındaki yağ miktarı diğer adama göre çkk çok azdı.diğer adamınkini kalıp haline getirdiler.sabun kalıbı kalıp yapmış pis şeyler...izlerken bile midem kalkmıştı.
koca bir kalıp yağ olmuştu.hatta yıl hesabına vurduklarında ne kadar büyük bir yağ kitlesi olabileceğini göstermek için bir masanın üzerine koca koca yağ kalıplarını kule gibi dizmişlerdi.tam bu kadar yağı yoğurt sayesinde atıyoruz yediklerimizle diye....şaşıp kalmıştık...
o sebeple her öğün illa bi süt ürünü tüketmeye dikkat edin kıslar...

kızlar yemeğimi yedim

kaçamağım yok nihayet

döner yerine tavuk göğsü ısıtıp yedim salatamı ve ayranımıda içtim :)

akşamda eve gittiğimde yoldan dönmicem datlu yemicem

hadi gelin buraya ben hala işteyimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…