güzincim kaçamakların neydi??
peynir bulmanda sevindim .biraz külfetli olsada .:78:..
akşam gayet iyi yemişsin neden 1.5 saat sonra acıktın aceba ...
bu sende bir alışkanlıkmı yanı çok ara yapmaya alışmışsın ve bu alışkenlı haline gelmiş dogrumudur .
yokda şekerin düşdü desem en az 2 saat sonra o0lur bence bu biraz kendi yönlendirmen ...
yaglı tohumları aralarda pek önermiyoruz agır geliyorlar ...
sana önerim tarçınlı yogurda alışman açıkdıgın zamanlar günde 2 kere ye balaklım abur cubur işine faydası olcakmı ...
montinin en önemli kurallarından biri günde 3 ana ögün vede çok açlık duyulursa . karbonhidratlı menöden 3 saat .proteinli ögünden 4 saat sonra yemek yemekdir bu ara bile olsa ...
ama mönünde götüyorumki bukaradar sık açıkan biri öylen yemegini atlamış ...
bu konudaki düşünceni ögrenebilirmiyim ...
aebencim,
ogleni atlamadim, utancimdan oglen yediklerimi yazmadim, bu diyette yeri olmayan seylerdi
aksam yemeginden sonra da acikmadim, ben sadece gece atistirma aliskanligimdan siyrilamiyorum, eskiye gore cok iyiyim ama cok zorlaniyorum. gidip bir bardak cay aliyorum mesela, yaninda agzima bisey atmak istiyorum, en kolay gelen de kuruyemis yada kuru meyve oluyor, eskiden kurabiye falan yerdim
güzincan akşamları eve gelince yeme krizlerinin tuttuğundan bahsetmişsin cnm.en iyi önerebileceğim şey tarçınlu yoğurt cnm..hatta ben yemekteyizde gördüğüm bir muhallebili tatlıdaki muhallebi kısmını yoğurtla değiştirerek kendime çok hoş bir tatlı yaptım süper oldu herkese tavsiye ederim valla...
bir elmayı incecik dilimleyerek çok azıcık su ve biraz tarçınla pişirdim.soğuduktan sonra bir yemek kaşığı kadar alıp kup bardağımın dibine koydum üzerine tarçınlı yoğurt tekrar bir kaşık elma püresi tekrar tarçınlı yoğurt ve en üstünede bol ceviz yada fındık serpip bi güzel yedim...tarifin orjinalinde yoğurt kısımları muhallebiydi bende böyle denedim çok hoş ve hafif oldu tavsiye ederim herkese...
supermis, deniycem bugun
masumum kitabını aç oku kabızlık konusunu amcam ele almış bu geçici yöntemleride ...
kitab elinde ama hala okumuyorsunya pes ....
kabızlık en iyi çözüm beslenme ... bol salata ekmek vede bakliyat yani lif ...
dün çorbana bakliyatı artırsaydın biraz belki paydası olursu . bol salata sebze ye porsiyonlarını kısma ....
proteini artır aysunun ve yoluna moral bozmadan sabret .. çok gördük canım bu durumları inana sonuda sen kazanırsın ....
dagcım 150 call 2inmi kıs maşallah ....
bende dün tekrar başladım daha 6.7 . saat ancak oldu .. ama artık hareketleri kolaylıkla yapıyorum tek zorlandıgım ve sayı olrak uyamadıgın kaçlça kıvırma hareketleri....
canım en kısa zamanda eski düzenine geçmen temennisi ile .
gamzem eski sayfaları okuamadım canım benim ....
ekmek olyında ise entegreli almakla iyi etmişin her esmer ekmek daha iyi demek deyildir . koyu renkli olsun diye içine başka bişi katıyorlar ...boyama gibi yani... ekmegini için rahat ederek ye canım ...
hayırlı olsun banu agız tadınla inşallah ....
hurma ye ama 6 tane çokkk olmuş ....
güzin öncelikle aşk olsun .ne çok bilmişligi . bizleri tanıdıkça anlarsın inşallah ....
dünde dedigim gibi benim arkadaşlara öneri ve yönlendirmelerim kitap ve kendi deneyimlerim ...
uyup uymamak tabiki size kalmış ... sen seviyorsan öyle deval et misline 1.2 hafta sonra bakarız kilo verme durmuna göre degerlendiririz sonuç istedigimiz gibi olmassa düzenleme yapartız .....
tatlandırıcı konusunu aydınlattıgın içinde teşekür ederim bundan sonra o 1 taneyide bırakıyorum teşekürler ...gördügün gibi ögrenmenin ve bilginin sonu yok . hepimiz birbirimize yardımcı oldugmuz için burdayız yoksa ben 1.aşamda deyilim .burda olmamızın sebebi sizlersiniz ... .
cevap gelincede buraya yazman yeterli canım ...
ayrıca irtibat kurman güzel takıldıgımızı sorarız bu iyi oldu .....
menülerin ve sık ara istegin geçer kan şekerin dengeye girince merak etme ....
daha yolun başındasın ... daha evvel diyet yapmadı isende kilo vermen kolay olur .. yanlız kaçamakları ve hayır demesini bil..inan sen yemek istemessen bi yolunu bulursun ne yemekler ne toplantılar gelecek önüne ilk günlerde daha güçlü olmalısınki diyete bünyen güzel cevap versin . unutmaki her bırakıp başladıgında bünyen nin kilo verme tepkisi daha az olur .. bunu ben yaşıyorum şahsen .
birde her cuma tartılıp kilo kaydediyoruz listemiz var geçen cuma y apamadım o başka .
kilonu bildirrsen perşembeden tarlılıp listeye eklerim fıstık ...
güzicin akşam açıkmalarının başlıca sebebi ögün atlamakdır senin öyleni atladıgın gibi ...
akşam ne yersen doymassın içine öküz kaçmış gibii o öküzü iyi tanırım ...
o yüzden dışarda bile olsam ögün saatini geçirmem ...
akşam açıkmanın bir sabebide sabah karnını bol lifli gıdalar doyurmaman olabilir. ekmek, yulaf ezmesı gibi...
sabah müsli ne kadar yiyorsun ?
aeben oldurdun beni gulmekten allah da seni guldursun.. icine okuz kacmis gibi ifadesini cok sevdim, cok yerinde bir benzetme olmus, omokuzu ben de iyi taniyorum
ogun kacirmiyorum, sanirim yanlis anladin, ogleni atlamadim ben, musli yedigim gunler normal bir kase kadar yiyorum, ne az ne cok... doyuyorum yani
zilimmmmmmmmmm ordasın
nasılsın
ben geldim döndüm
sarıl bana kucakla beni :
,
döv bide
güzinciğim yağlı tohumlar yerine leblebi ye cnm.yağlı değil hiç olmassa durduk yere yağ almamış olursun..daha masum bir kuru yemiş en azından...
diyarım kendini toparlayıp aramıza dönemene çok sevindim cnm.gidişin suskun olmuştu ama dönüşün muhteşem olacak dimi diyarım??hiç yemek yememektense bile meyveyi fazla kaçırmak iyidir yinede cnm hiç üzülme.akşamada döneri seçmen iyi olmuş...sana öyle gelmese bile incelmişsindir,arkadaşında farkettiğine göre...diyarım yanına küçük kutu yoğurtlar var onlardan al bi kaç tane.buzdolabın yoksa bile iş yerinde camın dışına koysan yine bozulmaz.bimde gördüm herhalde.küçük 200 gr.lık yoğurtlar varya al bi kaç tane.evdende bi tuzluğa tarçın koy.at çantana götür iş yerine.serp yoğurduna ye ara öğün niyetine...
kızlar ara yapmadan duramıyorum derseniz tarçınlu yoğurdu ara olarak yapın...valla ben günde iki kere yemeden duramaz oldum...bi öğleden sonraki aramda yiyiyorum.birde akşam yemeğinden sonra çay faslından önce tatlı niyetine...(ben meyvelerle kuruyemişle tatlandırıyorum ama siz yapmayın çiğ yada kuru meyve olayını yasak çünki)
masum sendede bir salmışlık hissediyorum cnm.yorulmuş gibimisin ben mi öyle hissediyorum...
kıslarrrrrrr haydin toparlanın...meyvem sende gel tekrardan cnm..sarılın 4 elle montiye...aebenim salla sopanı aplam kıslara...herkes tekrardan hizaya gelsin....
(üfff saçım berbat kokuyo ,dayanamıycam şuraya bi yere yığılıp kalıcam gidip yıkayayım barimmaske yapmıştım (polen maskesi) ıııyyy çok fena kokuyo..ben kaçar.yoksa eşim eve gelince adam kapıdan girer girmez düşüp bayılacak bye
benim kayınvalde neler getirmiş nelerrr
lahana sarma,yaprak sarma,haşhaşlı dolma(
ben yedimmi hayır,yiycekmiyimmm yemiycem
gel bakem kuzuuuuuum
bi daha burayı bırakıp gidecekmisin kızım söle bakiiiiim
bi daha yaramazlık yapacakmısın hıııı
görmiim bi daha tamammı yawrucuğum(burda kulak çeken bi smile olsaydı iyi olacaktı):88:
şimdide gel sarılayım canım beniiiim
iyi tekrardan geldin şekerim...bi daha bi yere kaybolma yoksa şirketi basar bulurum seni ona göre tamamı şekercim
hıh oldu şimdi ,hem kulağını çektim,hem sarıldım,hem sevdim
benim kayınvalde neler getirmiş nelerrr
lahana sarma,yaprak sarma,haşhaşlı dolma(
ben yedimmi hayır,yiycekmiyimmm yemiycem
ne guzel ya yemem yeme ben yiyebilirmiyim senin yerine:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?