Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

herkeseee merhabaaa daha yeni gelebdilm işler falan yoüğun valllaaaa:S:S

bide + dayım hala sinirlerim bozukk :S

cnm doğru hatırlıyorsun.pişmiş meyve yoğurtla yenebiliyor.ye afiyetle.. açlık krizleride yaşaman son derece normal.salata mideyi şişirir ama sebze çabuk öğütülüyor midede ,çabuk açıktırıyor.birde ben sıcak bişeyler yiyip içmeyince karnımı pek doymuş hissetmiyorum.sende akşamları sıcak bişeyler yemeyi dene istersen..açlık krizlerinin bir sebebide regl öncesi yaşadığımız dalgalanmadan olabilir..?tarçınlı yoğurtla bastırabilirsin açlık krizlerini...

menüm

07:30 2 mandalina
08:30 2 dilim tb ekmeği ayran peynir b.leblebi salatalık
12:50 2 enginar yoğurt

sonra 2 e doğru midem çok bulandı sabahtan kalan beyaz leblebiden yedim

18:00 elma

19:30 1 tabak mercimek çorbası 3 4 kaşık barbunya yoğurt

22:00 1 armut

karbonhidrat patlaması yaşadım ama napıııım:S evde sıcak çorba vardı. zaten midem çok bulanıodu protein yiyemezdim:S

nasılsınız fıstıklar .....

kıslar çig halinden hepsnden 4 kş sonra haşlıyorsunuz her ögünde 1 kase yiyorsunuz ...
kalırsa kalır yav ...
haşlanmış 4 kş toplamda kaç kase ediyorki??
taş .çatlasın 3 kase ancal eder .. her iki saatde yemenize yetiyormu gün boyu 3 kase....

bende böyle yapıyorum ama yerken ayarlıyorum
anladıgım kadarıyla siz baya ayran yapıyorsunuz ben genelde fazla sulu yapmam yogurt katarım .yani ayran deyil yogurt bi nevi mantı misali....
hepde güzel sonuç vermiştir bende...vucuddaki ödeme göre degişiyor ama 1 günde 1.5 kilo da vedigim oldu 500gr da ...

Son düzenleme:
gunaydin arkadaslar
bugun bende menumu yazayim sonra firsatim olmayabilir
sabah 2 dilim ekmek ,yarim domates,marmelat,7 zeytin ve capuccino
ara 1 elma
oglen tavuk kizartma ve salata
ara belki 2 mandalina
aksam nohut yemegi ve ayran
booool su iciyorum
çamlıcam kızarmaların gl endeksi yüksek ne kızartması olursa olsun ...
ayrıca bir ögüde salata diger ögündede yogurt eksik olmuş ....
mimuşum biraz fala karbonhidrat olmuş ....
hoşgeldin güzin .....

canım arlarda süt ürünleri veya meyve yiybilirsin ....

montinin sitesine gelince . bzim elimizdeki kaynak 2 kitap canım ve orda ne diyorsa onları uyguluyoruz meyveli müslide orda 2.aşamada izinli yani çig meyve yiyeceklerle karışmıyor ...
sitesinde nasıl bir uygulama var bilmiyorum bizler burda bunu uyguluyoruz . sen nasıl istersen tabi illa yeme diyemem ...
nazlım brovo hala bıraktıgım gibi süper devam ediyorsun yıl başındada kaçamak yapmamışın süper....
sporun içinde ayrıca brovo
sanırım bu sefer kilo verme işini bitireceksin
güzincim dedigim gibi bu konudak kara senin bzim kaynagımız kitap ..ona göre hareket ediyoruz yiyip yememek size kalmış ...meyvenin diger yiyeceklerle birlikde migdede kalmasının mayalanmasına yol açtıgını biliyorum ...bunuda gl endeksi yükseltigini..
merhaba arkadaşlar,

benim sözleşme meselem hala muamma....

bekliyoruz sadece........

montiye p.tesinden itibaren geri döndüm.

ama spor yapasım yok hala.

keyfim yerinde değil..........
dagcım ne güzl balamıştın ilk hafta ... umarım herşey düzene girer...
hoş geldin nerelerdesin bakıım sen bendede bu gunlerdebir açlık krizi var anlatamam ben cumartesiden beri leslie yapıyorum ama kilom durdu aksine artışa geçti neden oldugunuda bilmiyorum
aysunun yıl başında kaçamak yaptınmı ? eski sayfaları okuyamadım kaçamak yapanları bilemiyorum ..
ama yapmadı isen hiç üzülme bu artışların sonu hızlı düşüşle gelir ...
güzzimcim montinin sitesinde arlara ne diyorlar peki montide olabildigince ara yok .çok açıkılırsa öyleden sonra ...
bu kısmı iyi anlayalım önce ...
burda ar ayapan arkadaşlarımızda var yapmayanlarda açıkma veya saglık sorunlarına göre degişiyor ...
sık açıman diyete adepde olma süreci bir süre sonra ögünlerde karnıı doyurunca zaten arlarda açlık hisetmessin ...
dahada açıkıyorsan aralarında tarçınlı yogurdu dene bu sana çok fayda edecektir ..

yıl başından buya na bende aksattım atrçınımı vede anında iştahımı etkiledi kıslar ..tekrar başladım bugün ....

b,rde tatlandırıcı konusnda benimde fazla bir bilgim yok eger seninde bu konuda bildiklerin varsa faylaşmanı dilerim ...
aklımda kalan tatlandırıcıbir ögünden sonra karbonhidray yenirse kan şekerini yükselte bilecegiydi tabi yanlış ahatırlamıyorsam . benimde günde 1tnae tatlandırıcım var sabah içtigin tek kupa çay ...
eger bu bir engelse bende bırakayım .. dedigim gibi günde 1 tane
afiyet olsun güzel mönü olmuş ....

karnıbaharın yanında her şey yiyebilirsin sonuçda sebze sebzeler her şeyle beraber yenebilir ...bu ögüne et türüde ekleye bilirsin ...

idare eder aeben abla sen nasılsın..
iyilik meyvem sen nasılsın tekrar montiyemi döndün cadı .....

yıl başında bende cozutanlardanım benimde artım var anlıycanız ...
dün bende ayran yaptım 700gr dan kurtuldıum ama 1 kiloya yakın kaldı onuda telefi etmem lazım .... kilo almak is-te-mi-yo-rum ....

aebenim ablam bu sefer kilo işini bitirmeye kararlıyım sporla birlikte dahada bir inceldiğimi gördükçe çok daha hırslanıyorum .

mönün güzel aysunum ama zilimin dediklerine katılıyorum akşamları sadece salatayla kilo vermen durabilir ..
bu haftyarda hiç akşamları karbonhidrat yedinmi hafta 3 günü yemege çalış madem salata seviyorsun bakliyat haşla salatana kat..inan kilo vermek için sagıklı karbonhidrat gerekli birde bundan dolayı açıkıyor olabilirsin karbonhidrat baya doyurucudur ....
şahsen bana en iyi doygunluk hissi veren protein deyil karbonhidrat ...
evet neden olmasım sonuçta pilmiş meyvelyi yemeklerle yiyiyoruz .. et olmayan ögünlerde...

aebenim ablam bu sefer kilo işini bitirmeye kararlıyım sporla birlikte dahada bir inceldiğimi gördükçe çok daha hırslanıyorum .
.

..

nerdsiniz cadılar ??

nazlım safiş yok çokmu yogun neden yazmıyor ..?.

ablam safiş bu hafta çok yoğun ondan dolayı fazla yazamıyor . ama haftaya tekrar aramızda İNŞALLAH

yok aeben ablam montiye dönmedim ama buralardayım
içinde bulunduğum psikolojık sürek diyet yapmamı engelliyo..

aebenciğim,evet ilk hafta süperdi herşey.
hala netlik yok iş meselesinde.
hergün bu saatlerde iyice geliyorlar bana.

monti devam.
sabahları sirkeye başladım yeniden.
mete çayım da devam.

spor yapasım yok,kafam hafifleyince kendimi daha hafif hissedeceğim sanırım.

biliyor musun,150. callımı yapacağıma çok heveslenmiştim.
kaç hafta oldu yapamadım.

sabahları çok erken de kalkıyorum ama yapma isteğim henüz yok.

ayyy,amma karamsar oldum ya........

neyse kızlar güzel günler bizi bekliyor inşaALLAH...........

eveeeettt gelin ve bize yardim edin

aebennn nerdesin sorum cevapsız kaldı ben dun tansastan tam bugday ekmeği aldım doygun marka fakat 2 çeşit vardı ben beyaz kagıt ambalajın içinde dilimlenmiş şekilde olanını aldım arkasında yüzdeyüz tam bugday unu ve ruşeym var yazıyor ama renk olarak beyazımsı cokta esmer değil üstünde entegral ekmek yazıyor diyabetiklerin kullanımına uygurdur barkodu yapıstırılmıs şekilde birde normal unonunkiler gibi poset ambalajda yine dilimlenmiş olanı vardı onun rengi biraz daha esmerdi ben acaba dogru olanımı aldım renginin beyaz ıolması tedirgin etti beni yoksa diğer ambalajlı olanımı almam gerekirdi

yazdiklarim uctu gonder'e tikladiktan sonra, uzun uzun yazmistim yaaaa, neyse, kisaca sey demistim, karnibahardan 3-4 saat sonra, gece 10 gibi cayla iki kuru kayisi,1 kuru incir, bir ceviz ici, 2 badem yedim.
optum seni ziligurticim

iyi etmişsin güzincan ,ama kuru meyveye çok yüklenme..iki kayısı yetermiş aslında..ama başlarda olur bunlar..sorun değil....afiyet olsun....bende seni öptüm..herkese iyi geceler...

selammm ben anneme gitmiştim bugünnn ancak glebildim nasılsınız bakalımmm
zilicim haklısın cnm çok boş kaldı buralarrr ben buralardayım ama tek başınaa sıkılıyor insan

aben abla gelmiş nasılsın abllaaa dimek sende kaçıranlardansın
bende kaçırıdım valla detoks ii geldi 1 kilosunu attım aslınd akiloda degilde bu ara çok fazlaa kabızlık yaşıyorum ondan olabilir bu hafta ii gititm ama kaçırmadım
bakalım yarın sevgilii baskülüm ne diycek banaaa

bend eeve dönerken annemden hurma aldım
valla emin degilim ama snaırım yasak degildi dimi yiyebiliyordukk 6 tane yeidm valla

zilimmm bizim ev olayı tekrar çıktı orataya biliyormusunnn
bu kez keisn kararlıyız dgeiştircez

aebencim, once hosbulduk canim
bana ikinci kitap basildiktan sonra, 2010'un kasim ayinda verdikleri cevaba tekrar goz attim, yanlis anlamis olabilir miyim, ya da ben musli'mi onlara yazarken sut yazmayi atlamis olabilir miyim diye... ama eminim, yulaf ezmesi, ruseym, ceviz, badem, kuru incir, kuru kayisi ve YAGSIZ sut, diye sormusum, cevaplari, muslin super, sadece aksamlari yeme! Sen demissin ya, cig meyve yiyeceklerle karismiyor, diye. Cig degil, kuru incir ve kuru kayisi koyuyorum musliye ve tamamen yagsiz sut...
Ama tekrar email attim biraz once onlara, bir grup hatun bu diyeti uyguladigimizi falan soyledim, kuru meyve yas meyve olayini aciklamalarini istedim, benim musliyi tekrar yazdim, bir hafta-10 gunde ancak cevap verirler, hemen sana yazarim burdan ne soylerlerse, istersen bana ozelden email adresini ver, gelen emaili sana forward ediyim, isteyen kim varsa!!! gozunuzle gorun iciniz rahat olsun diye

sakin beni yanlis anlamayin nolur, bilmislik falan yapmaya calismiyorum, cok uzulurum...

ara yemek konusunda birsey yok sitelerinde, tek tek menuleri falan aciklamiyor, bu yontemin prensiplerini, dusuk kalori diyetlerinin neden basarisiz oldugunu falan anlatiyo, kitap satisi yapiyolar, kendi urunlerini satiyolar, ekmek, makarna, recel falan ama cok pahali, 80 soru-cevap bolumu var, sen de soru sorabiliyosun email yoluyla mutlaka cevap veriyolar ama uzun suruyo.
benim ara sorunuma gelince, bu diyetten once ana-ara karmakarisik yiyodum, habire biseyler tikiniyodum, simdi cok acikirsam sizin soylediklerinizden biseyler yapmaya calisiyorum, tatli krizim durdu bile
tatlandirici konusunu da sormustum onlara; tatlandirici kesinlikle kullanilmamali, kilo almaya direk etkisi var demislerdi, bir cesit kimyasal etkisi varmis ve kotu etkiliyomus besinleri iste. ama illaki kullanmak istiyosan asla karbonhidrattan sonra alma demislerdi
sevgileeerrr

iyi etmişsin güzincan ,ama kuru meyveye çok yüklenme..iki kayısı yetermiş aslında..ama başlarda olur bunlar..sorun değil....afiyet olsun....bende seni öptüm..herkese iyi geceler...

ziligurticim sorunumun ne oldugunu buldum, aksam eve geldikten sonra surekli biseyler yemek istiyorum duramiyoruuuuummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…