Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

opuyorumnanaktan ah canımmmmmmm canım çektiyse ye gerçekten bak hamiş mamişsindir karışmam haaaaa kaydirigubbakcemile3

canım bak sen azimlisin yaparsınnnnn ben sana inanıyorum ve güveniyorum sende kendine ben yapamasam bile sen bu yaza 60 veya 65 kilo olarak girmelisin :) çıtır kız ama elkmeksiz yersen özelliklede öğlenleri yersen sosis hiçbirşey yapmaz bence tabi salataylaaa...

Amannnn sana söylüyorum ama ben sanki tam yapıyorum dimiiiiiiihihoyyyt

azim ve ben kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sen niye olamazmışsın , benden önce olursun kesin

bebişimi üzmeyeyim sosis yiyeyim bari :roflol: :roflol: :roflol:

bugünlük olsun böyle :kedi:

aeben bu arada evi hallettin mi herşey yolunda mı?

bence bu bi günlük şoklama işe yarar... iyi fikir tıkanıklık yaşayanlar yapabilir bence de....
kıslar ben menüleri bilerek eleştirmiyom ha sakın yanlış anlamayın montici gözümü eğitmem lazım
CADIARZU

yaşasınnn.ellerine sağlık aebenim...Şeniz

he heee ben gidip 2 tabak makarna yiyim mi????????? lülülülülülülülülülülülü

aslaaaaaaaaa yemem 70 leeri ucundan kıyısından görmüşkene..:umursamaz:

aeben ne diyosun ben bu düzenimde devam ediim diyom çok menüleri arttırmıyom baksana güzelce gidiyolar ?? :nazar:

bu da bugünkü menüüüü

bu arada bugünkü menümüz

2 peynir,2 t.buğday,domates,çay

tavuk sote,salata,1 ayran

arada bi saate kadar 1 elma yiycem

akşama ıspanak yemeği,yoğurt yarım akse, biraz da salata
ara:2 mandalina...

:içelim:
Menün gayet güzel nevracım .....buyrunnnnnnnnn
Evet nevkuşum sen böyle devam et bencede önemli olan yemeni artırdıgın halde kilo vermenin devam etmesi bunu için ugraşıyoruz a.sbuda olduguna göre .:nazar: böyle devam et ..ama haftada 1 de olsa makarna ye canım yani spagetti ..cokacimcoook

kıs aeben beni ilk sayfaya 69.9 yazmışsın 79.9 yerine...Allah mı sööletti bacııımmm
sırnaşık şey
delikafaduldendelikafadulden VALAMI ÖYLE YAZMIŞIM ....alkisalkisalkisRABBIM YAZDIRMIŞ ..yerimseniben

BEN BUGÜNÜN MENÜSÜNÜDE VEREYİM YARIM GEÇ GİRERİM HERHALDA. BEBELERİ SINAVA GÖTÜRECEGİMDE .....

1 MANDALİNA ..
9.30 kavaltı ..
3 dl ekmek .. sögüş ..1 dl peynir.. 2 zeytin .

13.30.öğlen .
1t .brokoli haş.. tonlu salata.. 2 kş yogurt ....

17 30. akşam ..
1 t. mantar sote..az lorlu salata .. 1 kase hoşaf.......

sonra ya meyve yada süt olu zannımca .. degişirse eklerim ...

Bugünkü menüm

Sabah: 2-3 dilim ekmek söğüş peynir ve çay

Öğle: 1 avuç kadar fıstık
2 saat sonra : 1 elma
2 saat sonra: 1 nar
2 saat sonra akşam yemeği
Karnıbahar haşlaması 2 kaşık yoğurt ve yarım tabak kadar et
3 saat sonra 1 avuç kabak çekirdeği, 1 avuç fıstık
1 mandalina
:( 2 saat sıonra 1 elma

amma yemişim dimi :)şu çerez olayı tamamen sıfırlanırsa süper olacak bende

günaydın arkadaşlar...
dün sadece sabah siteye baka bildim.Ben bakmayalı çok şeyler yazılmış herkesi verdiği kilolardan dolayı tebrik ediyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkis.ınşallah daha çooook kilolar veririz.:teytey:
Dünkü menüm kötüydü:gitme: çünkü dışardaydım akşamda misafirlikteydim ama yinede yazıyım:

sabah
2 dilim tam buğday ,peynir,dometes ve 3 tane zeytin 1 bardak çay

Öğle
sadece kuru kaysı ve 15-20 tane leblebi:1no2:

Akşam
misafirlikte tek çorba bana uyuyordu tek onu içtim.yerimseniben

Selam kızlarcım
Bu sabah tartıldım sadece 100 gram vermişimmmmmmmm :)))))))))))))))) hayırlısı olsun ama anladım bana az yeek yaramıyor :) o zaman saldırıyorum sanırım...

Selam kızlarcım
Bu sabah tartıldım sadece 100 gram vermişimmmmmmmm :)))))))))))))))) hayırlısı olsun ama anladım bana az yeek yaramıyor :) o zaman saldırıyorum sanırım...
refim menüne baktımda canım bence 100gr da iyi vermişin ne o menü et falan . okadar kuruyemiş ...delikafaduldenakannehir

Bugünkü menüm

Sabah: 2-3 dilim ekmek söğüş peynir ve çay

Öğle: 1 avuç kadar fıstık
2 saat sonra : 1 elma
2 saat sonra: 1 nar
2 saat sonra akşam yemeği
Karnıbahar haşlaması 2 kaşık yoğurt ve yarım tabak kadar et
3 saat sonra 1 avuç kabak çekirdeği, 1 avuç fıstık
1 mandalina
:( 2 saat sıonra 1 elma

amma yemişim dimi :)şu çerez olayı tamamen sıfırlanırsa süper olacak bende
refim akşam yedigin et ne oluyo bacım hemde böylebir temizlik menüsünde ..kaydirigubbakcemile3
bide çok fazla kuru yemiş yemişin . dedigim gibi iyi vermişin valla 100gr...kaydirigubbakcemile5
hemde bi ayrıntı demek 72 leri gördün ha.:jeyyar::lepi:

günaydın arkadaşlar...
dün sadece sabah siteye baka bildim.Ben bakmayalı çok şeyler yazılmış herkesi verdiği kilolardan dolayı tebrik ediyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkis.ınşallah daha çooook kilolar veririz.:teytey:
Dünkü menüm kötüydü:gitme: çünkü dışardaydım akşamda misafirlikteydim ama yinede yazıyım:

sabah
2 dilim tam buğday ,peynir,dometes ve 3 tane zeytin 1 bardak çay

Öğle
sadece kuru kaysı ve 15-20 tane leblebi:1no2:

Akşam
misafirlikte tek çorba bana uyuyordu tek onu içtim.yerimseniben
kengocum öncelikle tebrik ederim seni misafirlige gidipte tek uyan şeyi yiyip gerisini reddedecek kadar bu yolda yürüdügün için .....alkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım eve geldiginde yatmadan süt yogurt bişi yeseydin bari yada meyve ...:hulya:

refim akşam yedigin et ne oluyo bacım hemde böylebir temizlik menüsünde ..kaydirigubbakcemile3
bide çok fazla kuru yemiş yemişin . dedigim gibi iyi vermişin valla 100gr...kaydirigubbakcemile5
hemde bi ayrıntı demek 72 leri gördün ha.:jeyyar::lepi:

Ahhh ahhh çok cozuttum bu aralar Çok üzgünüm çoook yasaklı olmasada çok fena yiyorum dengem alt üst :) ama olsun bu sabahta 100 gram vermiştim yani 72.800 :) 72 leri gördümde daha çok sonu bşrde 73 en son 1 ay önce görmüştüm 1 aydır nereyese aynı kilodayım yani bazı kilolar bir görünüp kayboluyor bakalım cumaya :)))akannehir

Bugünkü menüm fena sayılmaz

Sabah: birkaç dilim tam buğday ekmeği, peynir, söğüş
Öğle: tavuk ve salata
Akşam: Spagetti dolu 1 tabak , salata, yoğurt
Ara: Nar

Günaydın montici güzeller,
haftasonu yediğim içtiğimi yazmadım ama hiiç bozmadım bunu söyleyim size kızlar.
inşallah bu hafta da devam eder kilo vermem..

Menün gayet güzel nevracım .....buyrunnnnnnnnn
Evet nevkuşum sen böyle devam et bencede önemli olan yemeni artırdıgın halde kilo vermenin devam etmesi bunu için ugraşıyoruz a.sbuda olduguna göre .:nazar: böyle devam et ..ama haftada 1 de olsa makarna ye canım yani spagetti ..cokacimcoook

delikafaduldendelikafadulden VALAMI ÖYLE YAZMIŞIM ....alkisalkisalkisRABBIM YAZDIRMIŞ ..yerimseniben
bi ara yiyim bari makarna.ya ilginç canım da istemiyooo ?
aah ahhh 70 leri ucundan gördük bide 60 ları görürüz inşallah...sırnaşık şey

Ahhh ahhh çok cozuttum bu aralar Çok üzgünüm çoook yasaklı olmasada çok fena yiyorum dengem alt üst :) ama olsun bu sabahta 100 gram vermiştim yani 72.800 :) 72 leri gördümde daha çok sonu bşrde 73 en son 1 ay önce görmüştüm 1 aydır nereyese aynı kilodayım yani bazı kilolar bir görünüp kayboluyor bakalım cumaya :)))akannehir
bak refim ona bende katılıyorum 1 ay önce bayramda gördügüm 63 kiloya gelmeye çalışıyorum bende ,ama bayramdaki kilomdada olsam aynı ölcülerde deyilim . sengözlerimebaksanab incelme kilo durumuma ragmen devam ediyor ... ben 1 bedenden daha fazla inceldim montiye başladıgımdan bu yana ...şutarafagitti 2 gündür bende çok düzensiz yedim menülerime bakınca beni topa tutacaksınız .laelaelaelaelaeeminim ama 2 günden bu yana baskülde hafif artmama regmen incelmişim buda montinin hediyesi galiba ..sırnaşık şey:lepi:
Bugünkü menüm fena sayılmaz

Sabah: birkaç dilim tam buğday ekmeği, peynir, söğüş
Öğle: tavuk ve salata
Akşam: Spagetti dolu 1 tabak , salata, yoğurt
Ara: Nar
evet refim güzel menü olmuş cokacimcoookalkisalkisalkis

Günaydın montici güzeller,
haftasonu yediğim içtiğimi yazmadım ama hiiç bozmadım bunu söyleyim size kızlar.
inşallah bu hafta da devam eder kilo vermem..

bi ara yiyim bari makarna.ya ilginç canım da istemiyooo ?
aah ahhh 70 leri ucundan gördük bide 60 ları görürüz inşallah...sırnaşık şey
niye olmasın nevracım görenler senden farklı deyillerya ...:lepi:alkisalkisalkis

Son düzenleyen: Moderatör:
selam, ben bir arkadaşın tavsiyesiyle üye oldum. montignac metodunu uygulamaya başladım. burda nasıl oluyor paylaşımlar yardımcı olursanız ona göre yazarım.

selam, ben bir arkadaşın tavsiyesiyle üye oldum. montignac metodunu uygulamaya başladım. burda nasıl oluyor paylaşımlar yardımcı olursanız ona göre yazarım.
canım biz burda sadece montiyi konuşuyoruz aynı zamanda diyet guruplarındanız o yüzden asıl paylaşımımız orda . buraya günlük menülerimizi yazıyoruz . birbirimizin yanlışlarını buluyoruz ......eleştiriyoruz anlıycam bu yolda beraber yol alıyoruz ....hihoyyyt

ben azçok seni tanıdım arkadaşlarada kendini tanıtırmısın . sen aslında monti konusunda hepimizden 1 adım öndesin ...:nazar:a.s.

tamam da tam olarak çözebilmiş değilim henüz. boş bir zamanımda yaparım tanıtımı. hangi gruba üyesiniz? ben normal sayfadan açınca seni bulamıyorum bile. işteyim bugün de yetiştirmem gereken çok faturam var. o sebeple çok bakamıyorum. en kısa zamanda ayrıntılı tanıtırım kendimi. şu alttaki çizelgeyi nasıl yaptın? nerden buldun? cahillik ne zor beya....

tamam da tam olarak çözebilmiş değilim henüz. boş bir zamanımda yaparım tanıtımı. hangi gruba üyesiniz? ben normal sayfadan açınca seni bulamıyorum bile. işteyim bugün de yetiştirmem gereken çok faturam var. o sebeple çok bakamıyorum. en kısa zamanda ayrıntılı tanıtırım kendimi. şu alttaki çizelgeyi nasıl yaptın? nerden buldun? cahillik ne zor beya....
CANIM ÇıZELGEYı SADECE TıCKER DAN YAPIYORUZ ... LıNKıNı VEREYıM OKU ...http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

BıDE BıZ GENELDE VERECEGıM LıNKTE OLUYORUZ BURASI SADECE MONTıYE AıT ..kaydirigubbakcemile3
TAKIMA ÜYE ALIYORUZ EGER ıLGıLENıRSEN YARDIMCI OLABıLıRıM HER CUMA KıLO BıLDıRıP YARIŞ YAPIYORUZ 10 TAKIM HER TAKIMDA 12 KıŞı VAR GENELDE . BEN 6. TAKIMDAYIM CANIM .. BURDAN OKUYA BıLıRSıN ....http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/143241-6-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-2728.html

Back
X