Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

evet biraz karışık gibi gorunuyor ama alışınca kaptırırım diye umuyorum. o zaman bu sabahı saymayayım ben cunku ekmekle sosis yemistim :) birazdan oglenimi yiyecegim onunla beraber başlıyorum ben de.

evet biraz karışık gibi gorunuyor ama alışınca kaptırırım diye umuyorum. o zaman bu sabahı saymayayım ben cunku ekmekle sosis yemistim :) birazdan oglenimi yiyecegim onunla beraber başlıyorum ben de.
tamam şekerim . hoş geldin. tam olarak kaç kilosun .? şu an a.s.

64.5 gorunuyorum su an ama regl baslangici. ama olsun yine de 64.5 diyelim bittiginde daha cok kilo vermis gorunur sevinirim :)

aeben tabiki makarnam spagetti ve az haşlanmış olacak.
şalgamın degeri baya yüksekmiş. zaten turp, lahana tarzı şeyleri kısıtlı tüketmem gerek troitten dolayı. yemeyiveririm olur biter.
bir ay hiç firesiz yapacağım. sonuç nasıl olacak bakalım.

aeben cok guzel gorunuyorsun fotografta tebrik ederim azmini umarım bana da gecer bu azim senden :)

aeben cok guzel gorunuyorsun fotografta tebrik ederim azmini umarım bana da gecer bu azim senden :)
evet canım bu bulaşıcı bişi .kaydirigubbakcemile3 önceden 65 olsam daha ne isterim derdim gemç kısken bile 67 dim)şimdi iee 50lili kilolara diktim gözümü..akannehirakannehir

canım azim istiyorsan takımada yazabilirsin kıslar sıcak kanlıdır..yerimseniben

peki bu montignac yanında spor yapıyor musunuz? sarkma falan oldu mu cok kilo verenlerde?

yaa ben tam buğday ekmeği bulamadım çavdar ekmeği var bide tam kepekli ekmek var olurmu bide ilk sayfada çavdar tam buğday ekmeği göstergesi aynı ğörünüyoropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

boyun güzel nevracım..:nazar: bir bayan için en idaal boydasın bence ... keşke bende 160 üstü olabilseydim ..:utangac: ama fena sayılmam genede az topuklulurla kurtarıyorum ..kaydirigubbakcemile3
evet nevkuşum toparladım canım .... bu sık yemek bana yarıycak gibi geliyor .yerimseniben şekerimi aynı seviyede tutabiliyorum amcamda bunu istemiyormuydu ?a.s
aslında nsan vucudunu dinleyince o sana yol gösteriyor açıktıgınıda ne zaman yemek yemen gerektiginide söylüyor ... bu günlerde bunu fark ettim ve onu dinliyorum .yerimseniben
canım boy iyide kilodan boy belli olmuyodu valla.inşallh bundan sonra farkı görecez.

64.5 gorunuyorum su an ama regl baslangici. ama olsun yine de 64.5 diyelim bittiginde daha cok kilo vermis gorunur sevinirim :)
hoşgeldin canım ve başarılar...

şalgamın degeri baya yüksekmiş. zaten turp, lahana tarzı şeyleri kısıtlı tüketmem gerek troitten dolayı. yemeyiveririm olur biter.
sweet evet canım azim et ve bozma bozmayınca hiç takılma filan olmuyo örnek :ben
peki bu montignac yanında spor yapıyor musunuz? sarkma falan oldu mu cok kilo verenlerde?

ben yürüyüş yapıyorum canım yaklaşık 1 1.5 aydır.sanırım en kilolu da ben başladım dimi aeben?
hiç sarkma yok.spor mutlaka yapılmalı bence.

kaydirigubbakcemile5 ah ah 1 ay hiç kaçamaksız yapabilsek ...yerimseniben
evet canım ben kendi adıma yapmaya çalışıyorum ama çok fazla deyil haftada 3 gün pilates . günlükde bebelerin okuluna yürüyorum yarım saat kadar.
yaa ben tam buğday ekmeği bulamadım çavdar ekmeği var bide tam kepekli ekmek var olurmu bide ilk sayfada çavdar tam buğday ekmeği göstergesi aynı ğörünüyoropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hondacım tabi bulamadıysan yiyebilirsin .... ama gözünde arasın yani ....kaydirigubbakcemile3
ekmek meselesi şöyle tam bugday ekmegide olsa kan şeker oranları en az 45 civarı . bizde ilk etapta 35 le beslenmeliyiz . o yüzden sadece kavaltıda ekmek tüketiyoruz .. yanlız ekmegin yanında yeşillik sögüş türü yiyyoruz mutlakaki bunların göstergeleri çok düşük 10 çivarı o yüzden ekmekle billikta yeşillik gurubu o ögünü dengelemiş oluyor kan şeker göztergeside. 35 altında kalıyor . yani sabah ekmegi mutlaka diger kan şekeri düşük yiyeceklerle dengeleyin ...

birde tam ekmek yememizin sebebi saglık acısından içinde vucud için çok önemli vitamin ve mineraller var o yüzden ekmegin mutlaka yenmesi gerekiyor .....
bir yararıda sabah yenen ekmek bizi gün boyu tok tutuyor .

opuyorumnanaktan
canım boy iyide kilodan boy belli olmuyodu valla.inşallh bundan sonra farkı görecez.

hoşgeldin canım ve başarılar...

sweet evet canım azim et ve bozma bozmayınca hiç takılma filan olmuyo örnek :ben

ben yürüyüş yapıyorum canım yaklaşık 1 1.5 aydır.sanırım en kilolu da ben başladım dimi aeben?
hiç sarkma yok.spor mutlaka yapılmalı bence.
evet canım sen bir azım abidesisin ..yerimsenibenŞeniz

nev kuşum daha gitmedimi misafirler özledik seni ya ..

günaydın monticeler.

nevroşum spor yapamıyorum ama yürüyüş yapabiliyorum. yürüyüş bile öyle iyi geldiki anlatamam.

menümü vereyim kızçeler.
sabah: 2 dilim bugday ekmeğinden yapılmış tost.
ara. 1 yumurta
öğlen: haşlanmış kırmızı et, salata, yogurt
ara: elma
akşam: tarhana çorbası, yogurt, bol soğanlı menemen
ara: portakal

aeben menümle ilgili yorumuu bekliyorum bebiş.

nevroşum sen diyete kaç kiloyla başladın canım?

günaydın monticeler.

nevroşum spor yapamıyorum ama yürüyüş yapabiliyorum. yürüyüş bile öyle iyi geldiki anlatamam.

menümü vereyim kızçeler.
sabah: 2 dilim bugday ekmeğinden yapılmış tost.( burda salata türü eksik kalmış sabah ekmegin şekerini dengelemen lazım .)
ara. 1 yumurta( gerek duymuyorsan bu ara ögünü yapma . ama açıkıyorsan bişi diyemem ..)
öğlen: haşlanmış kırmızı et, salata, yogurt
ara: elma
akşam: tarhana çorbası, yogurt, bol soğanlı menemen( buna ek yumurta koya bilirsin ... salatada ekleye bilirsin ögününe .)
ara: portakal

aeben menümle ilgili yorumuu bekliyorum bebiş.
evet canı geldim bu menüyü henüz yemedigin için düzeltmeleri yapalım hemen .....

svetim beyaz un yasak biliyorsun . tarhananın ana malzemaside beyaz un canım ..
akşam menüne şu sabah henüz yemedi isen yumurtanı akşamki menemenine kaç canım 2 yumurta olabilir .yerimseniben tarhanayıda çıkar menünden şeker..
öglen menün çok güzel olmuş .yerimseniben

henüz yemedigin menünü vermen iyi olmuş düzelmelerden sonra tam monti menüsü oluyor.kaydirigubbakcemile5

aeben yumurtamı akşam menemenime ekliyorum. kahvaltı sonrası ara öğün yok. tarhana iptal. kaydirigubbakcemile3

aeben yumurtamı akşam menemenime ekliyorum. kahvaltı sonrası ara öğün yok. tarhana iptal. kaydirigubbakcemile3
:lepi::lepi:kaydirigubbakcemile5yediginin içinde ne var her zaman bileceksin . varya bu hastalık gibi oluyor bu diyeti bıraksanda beynine işliyor insanın ..... buda 2. aşamayı koloylaştırıyor aslında ....

ha unutmadan . kitabı olmayan arkadaşlara bir hatırlatma yapayım bu diyet öyle 5 gün yapayım bir gün ara vereyim yada 1 ögün kaçamak yapayımmı kaldırmıyor malesef.... bu diyette önemli olan daha öncede yazdıgım gibi pankreası normal haline getirmek ve düzenli insülün salgılaması ..... egerki kaçamak yapmadan 1.2. ay bu diyeti uglularsak zaten 2. aşamada azda olsa kaçaklara izin var . ve o zaman pakreas bu dalgalanmalara karşı koya biliyor ve kilo alınmıyor .... o yüzden diyoruzki bu diyette verilen kilolar tekrar alınmıyor diye ...yerimseniben

kıslar sizler biliyorsunuz ben bi kaç hafta dr. verdigi ara ögünlere göre yapmam lazım ... yeni gelen arkadaşlarada hatırlatıyım dedim .. menülerimi na göre degerlendirin ... ama tam monti menüsü istiyorsanız kengo ve nevra nın menülerini dikkate alın ....

cumartesi ve pazar diyet güzeldi .... ara ögünleri mi yapamadım fazla . dışardaydım ....
her zamanki kavlatım ve akşamda balık vardi pazar günü .....
cumartesi gündede . sögüş ve lahana dolması yedim . ( pirinç yoktu içinde arkadaş bidiginden tüm bulgurla yapmış . tek kusurlu oldugum akşamda eve göndermişti dolmalardan akşamda yedim ..
vede pazar günü bebelere kestane yapmıştım onlara soyyum drken tırtıkladım . 1.2 tane yemiş kadar oldum yani...:utangac::utangac:..
gelelim düne ......

2 kuru kayısı ..
kavaltı .
3 dl ekmek ..... zeytin ve domates ezmesi... sögüş ,,maydonoz.

ara . 1 br. süt ( yagsız)

öglen ..
2. yum. omlet... karnıbahar haş.... 1 kase yogurt ...

ara..... y . armut . y. elma.. 1 çy br. kefir...
ara.... 3 ceviz 5 badem .. 2 kuru kayısı ....

akşam ....
ton balıklı salata ....... y. br. kefir...... 1 kş. marmelet...

ara . y. br. süt. y. armut ....
ara . 10 badem ....
...

Dünün menüsüne gelince:

Sabah:
2 dilim kızarmış ekmek,peyir, dometes ,salatalık ve çay

Ara
1 mandalina

Öğle:
1 tabak kurufasulye ve bir bardak ayran

Akşam:
1 kase mercimek çorbası ve yoğurt

Ara
1 portakal

dünkü menüm sabah 1elma 2dilim ekmek yogurtlu şekersiz marmelat domates öğlen kuru fasülye 2yaprak marol 2kaşık yoğurt akşam 2parça balık pol salata 3 saat sonra yarım portakal 1avuç badem çay yorum larınızı bekliyorumopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

merhaba iyiyim tesekkur ediyorum sen nasılsın honda?
ben de sabah ne yedigimi yazayım hemen o zaman :)
meyve yemeyi unuttum kalkınca alışkın olmadıgım icin ama limonlu bi bardak su ictim
kahvaltımda 3 dilim ekmek yedim 3 zeytin yedim bi de salatalık yedim azcık tatlandırıcılı cay ictim. tatlandırıcı kullanmakta sorun yoktur umarım.
1bucuk 2 saat kadar sonra sanırım yogurt yedim. oglenimi daha yemedim :)
aksamları da yesil cay icmeye basladım dun aksam ictim mesela.

Back
X